Prečo sa bojí plánovať so mnou budúcnosť?
Ahojte
Momentálne prežívam dosť ťažké obdobie po rozchode.
Ja 38 r a partner 44r.
Poznáme sa už dlhšie ca 5r a cesta k sebe bola dosť náročna kvôli okolnostiam.
Ja som ho ľúbila z celeho srdca, neviem si predstaviť nikoho iného po mojom boku .
On však jeden deň prišiel s tým, že každý máme inú perspektívu do budúcnosti a ze ako si predstavujem život o 10, 15 r... A rozišiel sa so mnou.
(Ja žijem mimo Slovenska, v jednej krajine v Európe a tu som sa zoznámila aj s Partnerom. Som tu úplne sama, bez rodiny alebo nejakých známych a zázemia. Mam 2-3 dobre kamarátky ale to je všetko. Všetko som si vybudovala sama, bez pomoci, vždy som bola samostatna, zodpovedá, pracovitá a čestná. Mam priemerne platenú prácu, nakoľko žiaľ nemám žiadnu kvalifikáciu, ani odborné vzdelanie, mám dosť obmedzený výber práce. Príjem mam skôr na nižšej úrovni.
On je domáci, jedináčik, pomerne dobra práca, nikdy sa nemusel báť o budúcnosť...
Tvrdí že ma miluje ale ze nemôžme byt spolu kvôli rozdielom do budúcnosti,
Napriek tomu mam z neho pocit ze sa bojí plánovať so mnou budúcnosť - prečo si myslíte že to je tak?
@h2 tých päť rokov je veľa. Ale keďže neplánovali žiadne záväzky, tak o to je to jednoduchšie.
Trocha si protirečíš.. a jednej strane píšeš, že nemáš nič a ani zázemie a na druhej, že všetko si si vybudovala sama. A čo si si vybudovala? Prácu si dokáže nájsť každý, ale vytvoriť zázemie už nie. Za 5 rokov, čo sa poznáte, si sa niekam pohla? alebo stojíš na rovnakom mieste? Za 5 rokov si si mohla spraviť školu, aby si sa lepšie uplatnila, možno od teba očakával nejaký posun v tvojom živote.
Kto vie...ale tak pokiaľ so mnou niekto nevidí budúcnosť, tak nech nevidí, plakať by som neplakala...ale to som ja...
@elk333 a možno to len vyprchalo z jeho strany a takýmto spôsobom sa "vyhovoril",aby ti veľmi neublížil. A možno sa nakoniec zahľadel do niekoho iného a teraz nevie,ako vycúvať,tak radšej povie,že nie ste pre seba do budúcnosti. Nechaj ho tak, hľadá len únikovú cestu, hoc nefér spôsobom.
podla mna sa zahladel do inej
ak to bol len nejaky strach, sok alebo co tak sa ozve sam casom a bude sa chciet porozpravat.....ale ak je v tom ina tak zrejme nie...cas ukaze. zalezi kolko ste od seba
@elk333 určite sa mu neozyvaj! Nechaj tomu čas a ty si zatiaľ ži svoj život. Keď bude chcieť,on ti to vysvetlí sám ,ozve sa a keď nie,je to aspoň ten z tých "lepších" rozchodov.
@elk333 ja si myslím, že tu vôbec nejde o peniaze. Rešpektovala by som jeho rozhodnutie, čo je pre teba si myslím aj výhra. Zaslúžiš si viac, zaslúžiš si niekoho, kto bude chcieť skutočnú rodinu, manželku a detičky. Čiže aj keby mal ako dobre zarábajúcu ženu vedľa seba, deti nechce. Otvor svoje ♥️ pre niekoho iného. Držím ti palceky, aby ťa rozchod rýchlo prebolel a nový vzťah rozžiaril 😍
@elk333 zena ved mas len 38!!!! a places tu ako 60 rocna!!! sa spamataj a zacbi zit a cim skor sa od toho cu... ka odputaj, lebo nestoji za nic, ked svoju karieru a celkovo dava nad teba a nevie si zrazu predstavit spolocny zivot a hroza najvacsia je to, ze potrebuje zenu na "vyssom poste"... nech sa paci nech si hlada (ak uz ovsem niekoho nema)... je to tazke, kazda sme si presli rozchodom, ale urcite lepsie ako keby ste mali spolu deti a musela by si riesit kopu veci, nie len teraz seba