icon

Prečo sa môj ex správa takto nepochopiteľne?

1. jún 2025

Viete mi prosím vysvetliť toto? :D Môj ex sa o mňa mesiac snažil s tým, že ma chce naspäť, mali sme nejaké nevyriešené veci medzi sebou a rozišli sme sa tak "dospelo", že si ma na rok blokol a ja som mala ešte uňho doma veci. Poprosila som ho, či mi ich nemôže priniesť (bolo to značkové drahšie oblečenie aj jedna bunda za vyše 200 eur). On mi to priniesol aj s ružami a stále, že chce druhú šancu, ja som mu povedala jasné nie ale zároveň nechcem byť ani za zle, proste že sa nebudeme riešiť. Máme spoločných kamarátov, tak som chcela neutrálny mier, nech sa môžeme stretávať aj vrámci partie a tak a nechcem aby roztruboval určité moje osobné veci a informácie o mojej rodine a on je dosť ješitný. Celý ten mesiac mi vypisoval každý deň a tváril sa že sa o mňa zaujíma a chcel sa stretnúť a ísť von. Túto sobotu (včera) ma pozval k sebe, či neprídem že budeme opekať a budú tam aj naši kamaráti, ja som odmietla, pretože mi bolo zle. Celý večer mi vypisoval, či som ok a čo je so mnou. Dnes som mu navrhla, či sa nemôžem prísť k nemu s kamoškou, ktorú dobre pozná opalovať, pretože sa cítim lepšie a nechcelo sa nám ísť na jazero a oni majú obrovský pozemok a on mi najprv neodpísal 6 hodín a potom mi vynadal, že prečo vlastne by som sa mala ísť k nemu opalovať a čo ma to vôbec napadlo a nech si nájdeme inú obeť a bol veľmi nepríjemný. A neodpustil si ani, že mal lepší program ako tráviť čas so mnou. Nakoniec sa z toho vyskytlo že mal rande s inou. Mňa zarazila tá jeho reakcia, ja som čakala, že napíše áno/nie alebo že mám rande alebo niečo takéto a vybavené. PS: nemáme 15 ale 26

Strana
z2
ukgirls
1. jún 2025

co chces vysvetlit? raz bol debil-zostal debil....

autor
1. jún 2025
@ukgirls

co chces vysvetlit? raz bol debil-zostal debil....

@ukgirls či to je nejaký komplex menejcennosti alebo neviem :D

ukgirls
1. jún 2025

tak nik ho nepozna a nik nevie ako to medzi vami bolo a preco ste sa rozisli.. ak ste sa rok dokazali nebavit neviem na co si to chcela menit ... aspon vies ,ze sa nezmenil a ze sa mu uz nemas oyvat-teda dufam ze to vies.. logiku za tym nehladaj

pribinak
1. jún 2025

Ale ty ho tiež kvalitne provokujes .. opaľovať sa k nemu … fakt sa nedá ísť nikde inde

zuzanita1609
1. jún 2025

Asi je aj dosť podstatné povedať,že prečo ste sa rozišli. Keď sa ti ozýval,tak trochu ti to asi masirovalo sebavedomie,no a keď už išiel na rande a odmietol,ranilo ťa to druhý krát. Nerieš ho, bývalý má ostať v kolónke, bývalý-minulosť.

gemerka17
1. jún 2025

On nevhodné dobiedza, ty ho odmietas. Sama však poriadne provokujes. Čo ťa to napadlo sa ist k nemu opaľovať. Ako keby ti nedal jasne najavo, ze ma dosť toxické správanie. Najlepsie uťať kontakty na minimum, teda stretávanie s partiou okej. Ale aby si sa sama k nemu mala sačkovat kvôli opaľovaniu. To je také 15 ročne správanie, nie 26. Žite každý svoj život.

viestta
1. jún 2025

Tak ked to chces mat uzavrete, tak to maj uzavrete. Pozvanie na navstevu by som odmietla aj keby to mala byt opekacka so 100 ludmi. Ale taka sprostost, ze sa sama pozvem k nemu opalovat, to by mi teda nikdy nanapadla. Vsak ma pravdu. Vcera si nedosla, lebo "ti bolo zle" a zrazu sa tam ides v plavkach pretrcat... Akoze neviem ako to napisat aby som ta rovno neurazila, ale rozum si kde zabudla?

dzulli1980
1. jún 2025

Akože celý čas ho od.ebávaš a teraz riešiš, prečo nechce, aby si sa išla k nemu aj s kamoškou opaľovať? ... nepríde Ti to divné? ... prečo to robíš? ... uzavri to a pozeraj sa dopredu.

autor
1. jún 2025

ja som to brala že sme kamaráti, on ma predtým takto pozýval s kamoškami kým sme sa dali dokopy, tak mi to neprišlo divné

autor
1. jún 2025

rozišli sme sa pretože to bol sebec, žiarlivec a neskutočne ma kontroloval, na všetko žiarlil a chcel byť so mnou 24/7 a ja som to nedávala..

viestta
1. jún 2025

A ty sa teraz ides opalovat k takemu a este si urazena, ze pol dna neodpisal? Ty mas v hlave seno?

zuzanita1609
1. jún 2025
@viestta

A ty sa teraz ides opalovat k takemu a este si urazena, ze pol dna neodpisal? Ty mas v hlave seno?

@viestta 🤭 vypočítavost sa tiež tomu povie 😁.

autor
1. jún 2025
@viestta

@viestta no počkať ono on ako partner a kamarát boli dve odlišné veci..

viestta
1. jún 2025

ale ty si rovnako krepa ci si jeho frajerka alebo kamaratka.

gab1sol
1. jún 2025

Ste bývali priatelia, rozídete sa, on prosí o druhú šancu, ty ho mesiac odmietaš, chceš len kamarátstvo, tak ťa pozve so zvyškom partie na opekačku, to odmietneš, ale na druhý deň sa tam s kamoškou nanominuješ na opaľovanie… Prepáč, ale v živote som sa nechodila opaľovať ku kamarátom, kým som o nich nemala záujem (vlastne, nikdy som tak neurobila, to by bolo pod moju úroveň).

enmery
1. jún 2025

Vy už kamaráti nebudete nikdy. Jeho blokovanie na rok, tvoje reakcie. Načo je to dobré? Možno existujú ľudia, ktorí vedia byť kamaráti, nemajú deti, spoločnú partiu, ale to musia byť obaja psychicky ok a vedieť komunikovať a nie si vykrikovať a blokovať sa.
Žiarlivec by mi nestál ani za pohľad. Pretože je patologické, a ešte k tomu väčšina sama robí to, z čoho obviňuje partnera. A ty sa mu trepeš do záhrady s ešte jednou babou. Vy si úplne dajte od seba pokoj ako partneri, ľudia, či kamaráti. A netrep sa k nemu domov, keďže vychádzať spolu neviete a hráte divné hry.

autor
1. jún 2025
@gab1sol

Ste bývali priatelia, rozídete sa, on prosí o druhú šancu, ty ho mesiac odmietaš, chceš len kamarátstvo, tak ťa pozve so zvyškom partie na opekačku, to odmietneš, ale na druhý deň sa tam s kamoškou nanominuješ na opaľovanie… Prepáč, ale v živote som sa nechodila opaľovať ku kamarátom, kým som o nich nemala záujem (vlastne, nikdy som tak neurobila, to by bolo pod moju úroveň).

@gab1sol ja mám kamarátov z detstva kde bežne robíme párty u niekoho doma a tam sme všetci v plavkách a nejak to beriem normálne.. :D

autor
1. jún 2025

možno je to tým, že ja ho beriem kamarátsky a absolútne ma nepriťahuje sexuálne

gab1sol
1. jún 2025

Robiť párty v lete v plavkách na záhrade je trošku rozdiel od toho ísť sa k bývalému opaľovať, lebo na jazero sa mi nechce a on má veľkú záhradu…

autor
1. jún 2025
@gab1sol

Robiť párty v lete v plavkách na záhrade je trošku rozdiel od toho ísť sa k bývalému opaľovať, lebo na jazero sa mi nechce a on má veľkú záhradu…

@gab1sol tak mne to neprišlo divné pretože som bola celý deň v kraťasoch a kratšom tričku :D aj pri jazere som tak bola

earlgrey
1. jún 2025

😂 neverím...

gab1sol
1. jún 2025

Koľko máš rokov?

gab1sol
1. jún 2025

Koľko máš rokov?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
1. jún 2025
@gab1sol

Koľko máš rokov?

enmery
1. jún 2025
@gab1sol

Koľko máš rokov?

@gab1sol Píše, že 26.

autor
1. jún 2025
@earlgrey

😂 neverím...

@earlgrey ja mám viac menej alergiu na slnko čiže reálne sa môžem opalovať hodinu dve max a potom pod slnečník alebo domov

gab1sol
1. jún 2025
@enmery

@gab1sol Píše, že 26.

@enmery 2x mi odoslalo komentár, tak som dostala 2x odpoveď 🤷‍♀️ Ale úprimne, čakala som tam iné číslo, keď niekto ide porovnávať, že k jazeru chodí v kraťasoch a kratšom tričku, tak prečo by mal byť problém sa ísť opaľovať k bývalému na záhradu…

autor
1. jún 2025
@gab1sol

@enmery 2x mi odoslalo komentár, tak som dostala 2x odpoveď 🤷‍♀️ Ale úprimne, čakala som tam iné číslo, keď niekto ide porovnávať, že k jazeru chodí v kraťasoch a kratšom tričku, tak prečo by mal byť problém sa ísť opaľovať k bývalému na záhradu…

@gab1sol ja som plánovala sa ísť aj k nemu opalovať v tých istých kraťasoch a v tom istom tričku :D ja som vážne nechcem ale chcela som kamoške ušetriť benzín pretože to jazero sme mali 30 km :D a on býva 5 :D ale no nič idem spať koniec debaty

januska12323
1. jún 2025

Máš tam preklep, 16 rokov, aspoň mentálne určite.

Strana
z2