Prečo sa môj spolužiak robí, že ma nepozná?
Ahojte stalo sa aj vám že ste stretli známeho zo školy či už základná stredná..a robili sa že vás nepoznajú?🙉😅je to tak 20rokov .. je to trochu smutné ale tak rešpektujem. Veď asi sme si neboli a tak blízky a škola nás ničím nespojila
@ptvw hm mňa nepoznať 😅ved ja som hneď spoznala aj z kilometra
Je to úplne normálne, vôbec nie smutné. mne sa stalo, že som na stretávke po rokoch nespoznala spolužiakov
Ja sama by som mnohych nespoznala, takze je celkom mozne, ze ani oni ma nespoznaju. Vsak to bolo pred 20 rokmi a u mnohych aj pred 40 kilami, 3 detmi.
@viestta som si istá že sme sa navzájom poznali ale veď nechajme to tak
A si ho pozdravila? A on neodzdravil...lebo mne je práve niekedy trápne zdravit keď si myslím ze ten dotyčný uz ani nevie kto som
ak sa skutocne len tvarili, ze ta nepoznaju, tak to je cudne ale svedci to cosi o nich nie o tebe, na druhej strane ale zase pre mna jednoduchsie ako tie jezis caukoooo, ako sa mas, musime dat kavu a pod. 🤣 pripadne este ti mohli skusit predat poistku
Nerobia sa,fakt nepoznajú😂😂😂
Nie si nahodou nejaka moja byvala spoluziacka? Lebo ja aj ked niekoho spoznam, neviem ho zaradit. Ale najskor ani ludi co idu okolo ani nevnimam, nie to aby som ich spoznavala. Takze ako som to bola ja, tak nic sa nedej, proste som ta prehliadla ako krajinu.
A co ked ta aj spoznali ale nemali potrebu sa rozkecavat? Mala si pozdravit, ked si si bola ista, ze to je ten clovek. Ked si presla okolo bez nicoho si rovnaka ako ten co isiel oproti
@viestta v pohode 😅niesom tvoja spolužiača isto nie
@ptvw chcela som ale keď som pozerala ze sa otáča a robí že má nevidí tak ..som to vzdala
Otacal sa, nebol si isty, nevedel kde ta ma zaradit a tak to nechal tak...
ja som teraz v piatok stretla spoluziaka po rokoch z vysky a bola som prekvapena, ze sa mi zdravil a spoznal ma, lebo studoval iny odbor a registrovali sme sa len na vyske. To ma milo prekvapilo
@viestta haha si si istá ?
Ista som si nie, ale viem si predstavit co mu bezalo hlavou. Keby chudak vedel co sposobi, tak sa vrati a spyta sa. (Zalezi ti na tom aby sa obnovil vas kontakt? Velmi ti na tom zalezi? )
Tiež mám jedného co isto vie , ale ten ani na pozdrav neodpovie, ale ďalšiu spoluziacku na ulici obišiel tak, že prešiel na druhu stranu keď ju zbadal, takže to nerobí len mne 😅 A to sme neboli na konci školy povadeni ani nič a isto nie je introvert.
V pohode, ja som 3 roky sedela s jednou osobou a stretli sme sa možno 8-9 rokov po maturite a tvárila sa,že ma nepozná. Pritom som ju mala aj na fb v priateľoch, takže vedela o mne všetko 🙈
@viestta nie okakany je 😅
No mne sa tiez stalo, ze som nespoznala spoluziacku zo ZS. Bola som v meste, zrazu pribehla ku mne baba, ze ako sa mam a hovori, hovori, hovori... ja akoze som aj odpovedala, ale velmi som sa k slovu nedostala. Dobrych 15 minut rozpravala a ja cely cas rozmyslam, kto to sakra je. Prave vtedy bola pri mne sestra, tak najprv som si myslela, ze nejaka jej znama, ale prihovarala sa mne, tak reku doprdele, vobec netusim, kto si. Uz som aj rozmyslala, ze jej poviem, ze si ma s niekym zmylila.. az ked baba odisla, tak moja sestra mi objasnila, ze to bola moja spoluziacka zo ZS 🙈
Inak mne sa casto stava, ze sa mi niekto prihovori a velmi dlho mi trva, kym toho cloveka niekde zaradim.
Ale stalo sa mi aj to, ze som strela byvaleho spoluziaka zo SS a tvarila som sa, ze ho nevidim. Ponuka poistky, tak to by som sa ho uz nezbavila, keby sa nam stretli pohlady 🙄
Ked myslis, ze sa ti vyhybaju cielene a naozaj nie preto, ze ta fakt nespoznaju, tak kasli na to. Su to cudzi ludia, moze ti byt jedno, co si o tebe myslia a preco maju potrebu sa ti vyhybat.
Ja napíšem môj zážitok😂mali sme stretko zo strednej ( po cca 15 rokoch) a počas večere prišla žena a začala sa vítať s ostatnými. Polovica čumela kto to je. A to naša spolužiačka čo počas školy bola šedá myška vždy sediaca za svojou ľavicou. A teraz sexica v ,,oži v koži,, . Aj som zabudla ,že ona s nami chodila do školy. Stretnúť ju na ulici tak kukám len na jej autfit a absolútne by mi netrklo ,že je to ona. Počas večera som ešte hľadá dáky záchytný bod no nič som nenašla. Total zmena. Čo sa týka tvojho spolužiaka tak si myslím ,že si nemá čo s tebou povedať tak ignoruje. To je o povahe.
Nie, my sa zdravime a vzdy porozpravame.
1.ludia za aj hanbia, za svoje predpubertane roky, aj majú všeličo na rovasi, aj im to v škole moc nešlo...
2.boli sme na pohrebe a štál tam chlapík, ktorého sme si zaradili k "havranom" a ono to chalan z rodiny, zdevastovany až hrôza. Je umenie zostarnut za 10 rokov o 20,on to zvládol. 👿
Mne sa toto tiež stalo, bola som s mužom v BA v nákupnom centre a stretla som tam bývalého spolužiaka podotýkam že sme si vychádzali ako najlepší kamaráti ešte po základnej škole sme chodili von. Potom si našiel priateľku ( teraz už ženu ) a prestal chodiť s nami von. Ja som sa veľmi potešila ako som ho videla oproti a išla ho pozdraviť, videl aj om mňa a v tom ako som ho zdravila ( aj to videl ) zrazu sa pozeral akože inde aby ma nemusel odzdraviť. Smutné, ale vôbec sme neskončili kontakt v zlom a vlastne odmlčal sa asi kvôli jeho teraz už manželke, tak možno žiarlivá je a bál sa ozdraviť iba tak si to dokážem vysvetliť.
Ďalšieho spolužiaka som videla, bol tiež veľmi zmenený dokonca aj vlasy mal prefarbené 🤣 no a s tým som sa nezdravila, ale s tým sme si nikdy nevychádzali ani v triede.
Akurát teraz týždeň do zadu ma vyhladala jedna spolužiačka a písala mi že sa na mňa pýtala aj otca jejho ci ma nestretavá lebo ze nevie ma vyhľadať. Tak ma to potešilo 🙂
Inak každého jedného si z triedy pamätám a keby ich stretnem tak vždy budem vedieť o koho ide aj menom aj priezviskom aj kde býval 🤣 som zo základnej školy 12r. preč takže tiež je to nejaká doba, ale aj keby sa zmenila postava, vlasy, tak do tváre určite spoznám 🙂 to by museli mať dobrú plastiku tváre aby som ich nespoznala 🤣
Aj my máme spolužiaka čo vraj nikoho z nás nechce vidieť. Ale neviem čo sme mu všetci mohli urobiť také zlé. Po škole komunikoval, chodil aj na stretka. Posledné roky vraj nikoho nechce vidieť. Nie len zo školy. Preriedil vraj aj priateľov na fcb.
Priklanam sa k nazora ze fakt nepoznaju 😂 mne sa toto stava uplne bezne, ze aj sa mi zda ze poznam, neviem , mozno, neviem teraz odkial ci nejaka byvala.kolegyna, ci spoluziak, a ci sa len nemylim ? Tak som radsej ticho ako pozdravit cudzieho alebo rozmyslat ci si s nim tykam, vykam a odkial ho vlastne poznam 😂
je krátkozraký, poriadne ťa nevidel/nespoznal ťa/nepamätá sa na teba/nemá ťa rád... no a čo? Takých ľudí behá po svete kopa, zjavne ste si blízki neboli, keď ste sa 20 rokov nevideli. Myknem plecom, za 2 sekundy na to zabudnem a idem ďalej

No prepáč ale keď si mala 14 a teraz 34 tak ma pravo si ta nepamätat alebo ta ani nespoznal, môj spolužiak na zs mal 20 kíl aj s topánkami a keď som videla po rokoch na fb mal dobrých 50 kíl navyše čiže keby ho stretnem vonku tak ho ani nespoznam