icon

Prečo sa muži menej snažia vo vzťahu?

3. mar 2025

Prečo sa muži vo vzťahu snažia menej keď žena do toho vzťahu dáva viac? A prečo sa naopak začnú snažiť viac keď je žena lahostajnesia voči mužovi?

personality
3. mar 2025

Google nemáš?

minenkaa
3. mar 2025

Čo ,to to som ešte nepočula a ani nezažila

autor
3. mar 2025

@personality vďaka za komentar k veci

ada_alica
3. mar 2025

No myslím,že zásadne je ako veľmi má o ženu záujem....

autor
3. mar 2025

@minenkaa nie? Ja sa s tým stretávam stále , žena sa snaží chlap ju ma kus v paži, prestane sa snažiť chlap je zas plný lásky

minenkaa
3. mar 2025

Tak asi o ňu nemá záujem a potom sa len baví

denkabemommy
3. mar 2025

Tak nech sa žena nesnaží, bude sa snažiť chlap, ak nebude, záujem nemá. Koniec hlásenia.

0silvia0
3. mar 2025

Asi preto, ze bez snazenia sa o zenu to tych chlapov nebavi?🤔

barborachors
3. mar 2025

Lebo muzi su lovci a tak to priroda zariadila.

huxy
3. mar 2025

Ide o charakter konkrétneho muža, a nie každý muž vie, že o vzťah sa musia starať, obidvaja. Výhovorky na prírodu a lovenie atď.sú len hlúpe ospravedlnenia.

slovakboy
3. mar 2025

Nie je mu taká vzácna a neváži si jej snaženie sa. Keď má o ňu prísť, odrazu si uvedomuje jej cenu. Možno sa snažíš až príliš a očakávaš obchod. Ja to tak volám, keď žena dáva, ale očakáva rovnako ako ona dáva. Obchoduje s láskou. Veď ja som ti urobila to a to, myslím na teba dávam ti darčeky. A ty mi ani nenapíšeš? Muži často opätujú také veci s opozdením. Nevravím že nesmieš v žiadnom prípade očakávať adekvátne snaženie sa od muža. Nech sa aj on snaží keď ty si do vzťahu dala. Možno práve to že si ľahostajná je niekedy dobre. Nakopne ho to. Sú to také drahoty zamilovaných. Keď som bol malý čítal som knihu o bocianovi a volavke. Mali sa radi, ale volavke sa nechcela za neho vydať kvôli niečomu. Potom sa jej to v nocí rozležalo v hlave a že ho miluje. Rano šla za ním ale už on bol urazený. Potom sa to zas jemu rozležalo v hlave a šiel za ňou a ona urazená. Tak si pamätám, že je to len trápenie sa milencov.

janickacrazy
3. mar 2025

Pretože muži sú od prírody lenivé tvory. Keď žena robí všetko aj zaňho, načo by sa snažil? Ale keď stretne takú, čo ho má na salame a nejde sa z neho zblázniť, tak sa muž prekoná a začne niečo robiť, aby ju zaujal.

ankare
3. mar 2025

Musíš byť vždy trošku tajomna. A nemôže si byť muž Tebou stále istý. Nerob všetko za muža. Nedávaj mu všetko pod nos. Keď sa nudí a má veľa voľného času, myslí a robí chobotiny.

macatt
Autor odpoveď zmazal
ina2405
4. mar 2025

Nemám s tým skúsenosť..asi sa snažím len tak akurát.

personality
4. mar 2025

Je to veľmi k veci, najlepsieTi to vysvetlia rôzni ľudia na YouTube ktorí sa tým zaoberajú napríklad Dana Zňavová. Nemala by si dávať viac chlapovi ako sebe, pre seba si lenivá aj googlit.

luccija
4. mar 2025

@janickacrazy bolo povedané všetko👍

bloger
4. mar 2025

Chlapi sú chlapi, no aj ich trápi, keď strácajú, čo sa vic nevráti. V tomto texte je veľká pravda. Možno si nie vždy vážia čo majú. Napriek tomu verím, že sa snažia a milujú ako najlepšie vedia.

rorino
4. mar 2025

Tak začni niečo robiť inak😉

danica2711
4. mar 2025

nie že muži (všetci) sa menej snažia, to len ten, ktorého si si vybrala. Správny výber je dôležitý, vieš?

sense
4. mar 2025

Nema potrebu sa snažiť keď dostane všetko aj bez snahy.
To máš aj s deťmi tak ,keď im dáš všetko podnos tak časom je to pre nie normálne.
Aj mne keby dá niečo všetko pod nos, nevidím dôvod na snahu.

bielasovicka
4. mar 2025

Prečo? Lebo muži nie sú ženy. Sú to muži. A rozmýšľajú ináč ako ženy. Neviem prečo ženy nasilu chcú, aby muži robili to isté čo ženy,a aby tak aj rozmýšľali ako ženy. No to sa nikdy nestane. To je proste tak od prírody dané . Toť vsjo 😄