Prečo sa urazil?
Ahojte
na zoznamovacom fóre som si začala písať s jedným mužom. Chcem podotknúť, že nie sme žiadny pubertiaci. Obaja rozvedení, ja mám 41 rokov a on 46. Na tej stránke to nemalo valnú úroveň, vlastne ma tam držalo iba písanie si s ním. Nakoľko to bol človek, ktorý mi názorovo, povahovo a spoločnými záujmami sedel. A myslím, že to bolo obojstranné. Asi po mesiaci a pol písania sme sa rozhodli pre stretnutie. Náš plán však "prekazila" vážna situácia v jeho rodine. Rakovina jeho otca a zhoršujúci sa zdravotný stav jeho maminy. Čo som samozrejme plne rešpektovala a čakala na zlepšenie situácie. V tom čase sme mali také "citovejšie" písanie, v ktorom som sa ho snažila podporovať a dodávať mu silu aspoň na diaľku. Každý deň. Jeho situácia sa zlepšila a priznám sa , že po zlepšení situácie sme písali veci aj intímnejšieho charakteru. Po takomto písaní sa vždy odmlčal a odpísal aj o týždeň. Ja som mu v dobrom povedala, že keď sa odmlčal, nevedela som čo sa deje, či nemá nejaké komplikácie opäť.
Načo mi odpovedal, že on si písať nechce, ani nebude, že sa chce stretnúť. Že buď sa stretneme, alebo nepíšeme. Moja odpoveď bola taká, že som brala ohľad na jeho rodinnú situáciu a že stretko sme oddialili vzájomne. Že ja sa zoznamovacej káve nevyhýbam. Dala som mu svoje telefónne číslo, s tým, že mňa na tej zoznamke, kde ma oslovujú rôzni ľudia nič nedrží. Že ak má záujem budem rada, keď sa mi ozve telefónom. Ten človek sa urazil. A už sa neozval. Chcem sa vás, ako nezainteresovaných žien spýtať, aký máte z tohto dojem. A čo si myslíte, prečo tak jednal.
Ďakujem a prajem pekný deň 🙂
Divný človek, čo asi sám nevie co chce, alebo čakal, že miesto kávy ho hneď pozves k sebe domov
kto vie či písal pravdu o rodičoch .... možno by sa aj chcel stretnúť, len má strach...
Dojem mam taky, ze tento chlap je len strata casu pre teba, to urazanie moze mat x dovodov, ale solidny nebude.
Prišla krajšia, lepšia.. ty si bola len jedna z možností.Rozhodol sa pre inú.Už by som s ním čas nemrhala.
@la_dolce_vita
@retatka Dievčatá, ja už s ním ani čas mrhať nebudem. Preto som tú zoznamku aj zrušila. Asi som bola iba záložný zdroj pre neho ...
Ja vás nechápem. To každý, keď mu ochorie člen rodiny, prestane chodiť do práce napr? Nie, hodina na káve by stav jeho rodičom ani nezhoršila ani nezlepšila. Už po tejto debilnej výhovorky by som ho mala v paži. A súhlasím s babami, chápem prečo je rozvedený. Proste prepnutý debilko.
Ono to zamrzi, take nefer spravanie, clovek sa to snazi pochopit, ale to je marne, proste sme rozni ludia, byt uprimny nie kazdy ma odvahu. Zoznamka ako prostredie tomu len napomaha. Hod to za hlavu a vobec sa netrap pre niekoho, kto sa vyhovara, odmlci a uraza.
@enmery
@la_dolce_vita Mne len nejde do hlavy to jeho rozporuplné jednanie. Protirečivé. Najprv sa kvôli jeho situácii rozhodneme pre odloženie stretka, a potom na to stretko tlačí formou "buď- alebo".
A čo on vlastne teraz chce? Bud sa stretnete, alebo keď nie, tak si prestanete písať? Dobre to chápem?
Neanalyzuj. Sú aj ľudia, ktorí znasilňujú deti. Medzi nami chodí kopec prepnutých ľudí a nemajú to bohužiaľ napísané na čele. Práveže buď rada, že ukázal svoju tvár hneď takto na začiatku. Ušetril Ti roky trápenia.
Podla mna ta klamal, písmená znesú všeličo
To odlozenie stretka bola len originalna vyhovorka.
@bielasovicka Áno, presne tak mi to odprezentoval.
Prosím Ťa, ani sa s tým psychopatom nestretni, ani s ním nepíš. Pre Tvoje vlastne dobro.
No tak tento chlap je úplne prepnuty. Kašli na nho.
Asi sa urazil na to, že si mu napísala hneď obranne - že stretko ste oddialili vzájomne (nie tvoja chyba). Ak to tak je, tak je dobre, že sa neozval... lebo to bude asi dôvod, prečo je rozvedený. Takéto správanie môže byť náznakom, že nie je psychicky vhodný na vzťah. Poslala si mu určite to číslo správne? Keď sa tak zamyslím, tak to môže byť aj nasledovné: On sa len chcel dostať k tým intímnostiam. Keď sa k nim dostal, tak bolo odmlčanie. Teraz si chcel dokázať, že sa chceš stretnúť. Podľa mňa je to klamár, ktorému chýbala komunikácia so ženou. Možno je aj vo vzťahu. Povedal ti aspoň svoje celé meno za ten čas?
@bystrozraky presne tak.
@enmery Zrušila som už zoznamku, všetko. Uťala som to.
@bystrozraky aj ja si myslím, že autorka bola len spestrenie. Niekoho má
Vy chápete prečo je rozvedený no podľa mňa tento chlap rozvedený nie je. Takéto nevysvetliteľné správanie a protirečenie si má väčšinou taký dôvod že doma má manželku. Sem tam sa stiahne nepíše potom si niečo vymyslí a nakoniec sa snaží hodiť vinu na teba. Nevie sa vykrutit a má strach sa s tebou stretnúť.
@bystrozraky Áno, meno mi povedal
Len aby ti nezačal teraz vyvolávať keď si mu dala svoje číslo.
Príde mi to také nevyspelé, jednoducho nie je fér sa chovať k človeku, ktorého emočne namotávaš, viac-menej povedzme balíš takto, že sa urazíš a nevysvetlíš, odmlčíš, vyhováraš, dávaš takéto podmienky, že buď pôjdete von hneď a žiadne písanie alebo nič z toho.. taký človek ťa nemá rád, nemá o teba skutočný záujem, nechce ti poskytnúť bezpečie a emočnú stalibitu, to by som sa čo najrýchlejšie posunula ďalej
@bielasovicka
@bielasovicka Zablokujem
Ok, tak ak ti povedal naozaj celé meno a ty si ho vieš dohľadať, tak potom toto môže byť správanie narcistu. Pozri si super kratky popis ich správania od 26. minúty:
https://www.youtube.com/watch?v=udz6ZbqPXHUEšte v tom videu je myslím niekde aj to, že oni si svoje obete vyhľadávajú tak, že ti relatívne skoro povedia o nejakej rodinnej tragédii a pozorujú tvoju reakciu a ohľaduplnosť. Potom vedia, že si tá správna obeť, na ktorú sa môžu prisat. To v tvojom prípade tiež sedí. No samozrejme, že sa mu aj niečo mohlo stať a môže to byť aj niečo iné... ale mne na tvojom mieste by sa rozsvietili všetky červené kontrolky.
Psychicky nestabilný jedinec alebo vychcanec nehodny akéhokoľvek analyzovania.
Pozerala si ho aj na inej sociálnej sieti? Ja hlasujem za manželku 🙋♀️ takéto schizofrenické správanie mávajú ženatý.
moze byt aj psychicky chory napriklad

ja tomu rozumiem tak, ze chapem, preco je rozvedeny