Prečo sa žena počas randenia stiahla?
Ahojte, hlavne ženy 🙂
prosím o radu. Alebo o váš pohľad. Pred cca 4 mesiacmi som spoznal ženu, kolegyňu v práci. Má 31, ja o 10 viac. Nevadí jej to, mám aj dieťa (žije s ex), som slobodný. Ona slobodná, bezdetná. Navrhol som stretnutie, prijala to, a asi tri mesiace sme spolu randili. Stretávali sme sa po práci, večer, tajne, nikto nič nevedel, držali sme to v tajnosti. Kaviarne, reštaurácie, prechádzky, kabaret, vinárne… Hocičo. Rozumeli sme si, vždy sme sa mali o čom rozprávať. Jednoducho, skvelá. Aj ona nazvala naše stretávanie randenia. Ale bohužiaľ, keď som sa snažil o niečo viac, stiahla sa. Neakceptovala dotyky, o puse ani reč. Iba sem tam objatie pri zvítaní alebo rozlúčke. Zbližovanie bolo iba na komunikačnej úrovni, kde sme si hovorili veci, dosť intímne, čo sa týka rodiny, minulosti, atď, ktoré kamarátke len tak nepoviem. No takto, po troch mesiacoch stretávania som sa do nej trochu buchol. Veď mám srdce. Je pekná, inteligentná. Hovorila o kamarátskom vzťahu, ale mne sa to nezdá. Bude sa žena stretávať intenzívne tri mesiace len tak s kamarátom? Keď jej napíšem, prajem pekný život s budúcim manželom a otcom detí a ona zareaguje, že myslíš seba... to so mnou zamávalo. Keď hovorila, že chodí na pravidelné prehliadky k svojmu lekárovi, že je všetko v poriadku, len teda to dieťa nie je, aj si poplače potom, tiež ma to nenechalo chladným.
Za svoj život som mal xy rande a spoznal mnoho žien, ale táto je pre mňa najzáhadnejšia a najnečitateľnejšia. Pri náznakoch fyzickej alebo emočnej aktivity, hovorila, že na ňu idem zhurta. Netuším, ako prebiehali jej dávne rande. Za svoj život mala údajne nejaké tri vzťahy, posledný skoro pred tromi rokmi. Čiže je tri roky sama a zvykla si na samotu. Áno, chcela by rodinu a deti, chcela by motorku a jazdiť, chcela by ísť pracovať ešte do zahraničia. Všetko možné. Pred pár týždňami som to už nevydržal a napísal jej pár teplých správ, kde som ju trochu skritizoval a okrem iného jej radil, nech si určí životné priority, nedá sa všetko naraz, a aj jej vek je limitujúci faktor (deti). Na to sa stiahla, že sa jej nepáči, ako na ňu tlačím. Odvtedy to bolo zamrznuté, a už sme sa nestretli. Že ona sa ozve, keď bude chcieť. No a včera to vygradovalo, keď som jej už napísal a žiadal o vysvetlenie, čo sa deje, či niekoho iného má (nepredpokladám) alebo čo je s ňou, či sa stretneme a vysvetlíme. Bez adekvátnej odpovede. Ja som nadobudol dojem, či náhodou nemá nejaký problém s fyzickou intimitou, či vôbec mala nejakých priateľov s ktorými bola intímne, či sa vie správať k mužom alebo či neprežila v živote nejakú traumu. Toto som jej ja truľo napísal, a reakcia bola, že jej už viac nikdy nemám písať. Že to nechce čítať. Buď som aspoň čiastočne trafil alebo vedľa ako jedľa. Ale to ja neviem. To bolo všetko. Koniec.
Ona vedela, že ju chcem. Že ju chcem spoznávať ďalej a ísť do vzťahu. Ale bohužiaľ.
Milé ženy. Nežiadam od vás radu, čo robiť. To ja asi viem - nič. Je to pokakané a ostáva iba čakať, či sa náhodou neozve alebo či sa nedáme do reči v práci (tam sa tvárime akože sa nepoznáme). Prípadne sa môžem skúsiť ozvať o pár mesiacov, keď sa to trochu upokojí (ak nikoho nebude mať, čo vlastne ani nezistím). Len zase aby to nebrala ako obťažovanie. Mám svoju úroveň.
Keby to bola žena, na ktorej mi nezáleží, nechám to tak. Ale stále mi na nej záleží, myslím na ňu, a podľa môjho názoru tam niečo v nej je, čo neviem. Neverím, že som jej bol ľahostajný. Môj šiesty zmysel mi hovoril, aj som to videl, že jej je so mnou dobre, bol som pozorný, starostlivý, sem tam darček pri nejakej príležitosti (vzájomne), doslova žiarila keď sme boli spolu. Stretnutia niekedy iniciovala aj ona.
Milé ženy, pýtam sa teda vás, čo s ňou môže byť? Takúto ženu som proste ešte nezažil.
Tiež mi napadlo,že jej je s tebou dobre,len ju nepritahuješ. Ale ako kamoš si jej dobrý.
Ja by som podľa opisu povedala, že možno je trochu osamelá v živote a ty si jej padol vhod, cítila sa v tvojej prítomnosti príjemne, fajn sa vám kecalo, užívala si záujem, pozvania, darčeky, pohladkala ego, ale nemá o teba záujem ako partnera, nepriťahuješ ju, nevidí s tebou budúcnosť... a keď si zatlačil viac, tak sa stiahla
myslím si že nie každá žena sa hneď vrhá na muža . nie každá žena chce mať sex na prvom rande. ide na to pomaly, má v predstave že žena má byť dobývaná - nie že žena má dobývať muža. možno troška staromódna - teda aspoň čo sa vzťahov týka.
Nie je veriaca? nemala prísnych rodičov? popr. prísnych veriacich rodičov? poznáš jej rodičov, rodinu, rozprávala ti niečo o svojom detstve ako vyrastala? tam by si mohol nájsť odpoveď...
na vzťah asi ide cez kamarátstvo - najskôr kamarát a až potom partner...
možno by bol fajn otvorený rozhovor kde by povedala ako si to ona vás dvoch predstavuje
Sorry, ale tie tvoje komentáre by odplašili aj mňa. A nie, nemala by som už záujem si čokoľvek vysvetľovať. Ešte viac sa uistí v tom, že s tebou byť nechce. Príliš tlačíš...
@bradbuton akože ja znesiem veľa ale teba by som poslala bez pardon do pi.e, keby si mi napísal to čo jej 🤦♀️. A nie preto, že by si trafil klinec po hlavičke ale preto, že je to neskutočne buranské a dôkaz, že nedokážeš ovládať svoje emócie 🙂
Hovorila o kamaratskom vzťahu a ty ju považuješ za záhadnú? Jasne povedala čo chce.
Tlačíš na ňu, ona povie nech netlačíš, tlačíš znova a zrazu si prekvapený. Čo si čakal?
Mám svoju úroveň 😁 nemáš si len zúfalý a nepočúvaš čo ti hovorí.
Ja som nenapísal úplne všetko, lebo by ten príspevok bol príliš dlhý. Netlačil som na intimitu ani sex po xyz stretnutiach, veď to by som sa stiahol už dávno. Len keď sa to tri mesiace nehýbalo, ani pohladenie ani pusa, prišlo mi to čudné, lebo som také nikdy nezažil. Nezažil som preklopenie z kamarátstva do vzťahu. Preto som trochu zatlačil, chcel som to rozhýbať, bohužiaľ som to zabil.
myslím si že nie každá žena sa hneď vrhá na muža . nie každá žena chce mať sex na prvom rande. ide na to pomaly, má v predstave že žena má byť dobývaná - nie že žena má dobývať muža. možno troška staromódna - teda aspoň čo sa vzťahov týka.
Nie je veriaca? nemala prísnych rodičov? popr. prísnych veriacich rodičov? poznáš jej rodičov, rodinu, rozprávala ti niečo o svojom detstve ako vyrastala? tam by si mohol nájsť odpoveď...
na vzťah asi ide cez kamarátstvo - najskôr kamarát a až potom partner...
možno by bol fajn otvorený rozhovor kde by povedala ako si to ona vás dvoch predstavuje
@deti95060810 Je možné, že je staromódna, mám pocit, že je trochu hanblivá. O rodičoch mi rozprávala, jej mamu poznám, veriaci sú, ale nemám pocit, že prísne, tadiaľto cesta nevedie. Otvorený rozhovor z jej strany je momentálne passé. Nechce sa stretnúť a nemám jej písať. Ak je trošku staromódna a verí, že muži by mali dobývať ženy, má zmysel sa ešte niekedy ozvať, aby to nehraničilo zase s obťažovaním? Tam je tenká hranica.
Sorry, ale tie tvoje komentáre by odplašili aj mňa. A nie, nemala by som už záujem si čokoľvek vysvetľovať. Ešte viac sa uistí v tom, že s tebou byť nechce. Príliš tlačíš...
@huxy keď písala, že sa nechce stretávať, tak som to skúsil takto. Myslel som, že už nemám čo stratiť. Ale zrejme to je ešte horšie.
@bradbuton ja by som ťa nechcela ako partnera, vadilo by mi veľmi veľa na tvojom konaní a aj povahe . Takže chybu nehľadaj iba v nej, ale aj v sebe.
Nie každá žena ti roztiahne nohy po 3 mesiacoch
@terezia74 to nemyslíš vážne. Nič také o roztiahnutí nôh som nepísal. Ja by som ochotne čakal, keby som videl, že sa to vyvíja. Nejako.
Žena, ktorá chce od muža, aby ju dobýval, mu nebude hovoriť o kontrolách u gynekológa a že plače lebo nemá deti a podobne... podľa mňa ťa proste fakt stále brala iba ako kamoša (sám píšeš, že hovorila o kamarástkom vzťahu) a áno, keď nemá nič lepšie na práci, bude sa intenzívne stretávať aj s kamošom, obzvlášť, ak jej to lichotí..
Hovorila o kamaratskom vzťahu a ty ju považuješ za záhadnú? Jasne povedala čo chce.
Tlačíš na ňu, ona povie nech netlačíš, tlačíš znova a zrazu si prekvapený. Čo si čakal?
Mám svoju úroveň 😁 nemáš si len zúfalý a nepočúvaš čo ti hovorí.
@januska12323 Áno... asi máš pravdu. Ale bolo mnoho indícií z jej strany, o ktorých som tu nepísal. Ktoré mi naznačovali, že som niečo viac ako kamarát. A tri mesiace sa stretávaš, a zrazu nič, lebo muž trochu zatlačil? To neni trochu nefér?
@terezia74 to nemyslíš vážne. Nič také o roztiahnutí nôh som nepísal. Ja by som ochotne čakal, keby som videl, že sa to vyvíja. Nejako.
@bradbuton nečakal si ochotne, čítam medzi riadkami čo píšeš 🙂rozoberať jej intímny život, či mala nejaké intímne vzťahy, či nemá problém 🤦 lebo tebe nedala po 4 mes 😂
Proste sadol si jej na posťažovanie, na kamarátstvo, na debatu, ale proste na nič iné, a úprimne nezmení sa to, keď nieje chémia hneď nebude ani potom, kašli na ňu dala ti to riadne najavo, tu nieje čo riesit a navyše keby žena chcela tak nebude žiadna čakať na pusu tri mesiace, a čudné aj to, že ty si čakal na to tak dlho, možno ju to prestalo baviť, že sa nevieš rozhýbať ja by som nechcela takého chlapa čo nic, keď mám záujem dám pusu a tam sa to uvidí či ti strelí alebo sa jej to páči
Vyser sa na ňu, je to mlátenie prázdnej slamy. Ty sa obzri po inej a ona nech si život zariadi ako chce.
Vieš s koľkými mužmi si ja rozumiem, citim sa fajn v ich prítomnosti? Ale ani jeden ma nepritahuje, cize keby chceli pusu, tak uteciem kade ľahšie. To len na margo vašeho stretávania. Mozno ta vnímala ako muža fajn, možno si hovorila, ze aj ako partner by si bol fajn....ale ☝️, neprisli city, neprišla chémia.
Nebola z teba jednoducho paf. Žiadne netlac a podobne nerobí žena, ak má vážny záujem a nič nebráni tomu, ze môžte byt spolu.
@bradbuton nečakal si ochotne, čítam medzi riadkami čo píšeš 🙂rozoberať jej intímny život, či mala nejaké intímne vzťahy, či nemá problém 🤦 lebo tebe nedala po 4 mes 😂
@terezia74 Ja vôbec nič také nepíšem, si ok??? Hovorím o posunutí, o pohladení, objatí alebo puse. Na nejaký sarkazmus nemám vôbec chuť.
@terezia74 Ja vôbec nič také nepíšem, si ok??? Hovorím o posunutí, o pohladení, objatí alebo puse. Na nejaký sarkazmus nemám vôbec chuť.
@bradbuton nepritahujes ju a brala ta iba ako kamaráta. Keby v tebe videla niečo viac, cítila iskrenie, chémiu, ver mi ze minimálne pusa by za taky dlhy čas urcite padla. Takže zavri dvere a hľadaj inú
… mne z toho vychádza, že proste o Teba jednoducho nemá záujem, ale Ty hľadáš chybu v nej … prečo? myslíš že keď Ťa nejaká žena nechce je vadná, má traumu alebo nejakú poruchu … nebuď smiešny …
Dobre. Dajme tomu, že sú ženy, ktoré si mužov oťukajú, zoznámia sa s nimi, sú kamaráti - na čase nezáleží - a potom sa možno preklopia do vzťahu. Keďže som také nikdy nezažil, úplne som to vypustil. Z mojej strany bola chémia, náklonnosť, z jej strany zrejme nie, alebo jej to trvá dlhšie alebo neviem čo. Po tom, ako som zatlačil, a ona sa stiahla, lebo má dosť... má zmysel skúsiť sa ozvať po pár mesiacoch? Ok, ani ja neviem, kde vtedy budem. Nebudem určite snívať a pozerať beznádejne von oknom. Ale je možné, že si to žena proste nejako usporiada alebo že sa upokojí po tom všetkom? Neviem to odhadnúť.
@bradbuton ahoj, mozno ta na nej pritahuje ta zahadnost a tajomnost, mozno aj to, ze je sama tak dlho a tiez, ze ste si povedali osobne veci.
Neviem, aky je typ, reagovala so zaujmom na tvoje osobne veci? Alebo skor preladila hovor na reci o sebe? Poznam take zeny, co sa tvaria tajomne, nedobytne, ale chcu sa len vyrozpravat a hladaju ludske pochopenie. Nemaju blizke kamaratky, lebo po case kazdej kamaratke zacne prekazat, ze ta zena toci len o sebe. Nemaju ani chapajucich rodicov, ci surodencov. Neviem, mne sa pri tom opise vynoril tento typ zeny.
Dobre. Dajme tomu, že sú ženy, ktoré si mužov oťukajú, zoznámia sa s nimi, sú kamaráti - na čase nezáleží - a potom sa možno preklopia do vzťahu. Keďže som také nikdy nezažil, úplne som to vypustil. Z mojej strany bola chémia, náklonnosť, z jej strany zrejme nie, alebo jej to trvá dlhšie alebo neviem čo. Po tom, ako som zatlačil, a ona sa stiahla, lebo má dosť... má zmysel skúsiť sa ozvať po pár mesiacoch? Ok, ani ja neviem, kde vtedy budem. Nebudem určite snívať a pozerať beznádejne von oknom. Ale je možné, že si to žena proste nejako usporiada alebo že sa upokojí po tom všetkom? Neviem to odhadnúť.
@bradbuton nie,už ju nechaj tak. Zničil si to nielen na úrovni kamarátstva, tobôž už nerozmýšľaj o nejakom partnerskom vzťahu s ňou. Tu je presne ten príklad, keď funguje chémia len z jednej strany a to len z tej tvojej.
@bradbuton zi ďalej, nedávala by som tomu šance. Teraz je na ťahu ona, ci chceš byť nekonečný dobyvatel? Mozno len čakala na dôvod, ako ta pustiť k vode a toto jej zahralo do kariet.
Mnohé tieto strašne záhadne a nedobytne zeny sa tak tvária a správajú len preto, lebo je vidieť mužský záujem. Ak sa záujem pominie a zrazu nie su stredom vesmíru, začnú podnikať kroky, ako si zas získať svoju exkluzivitu späť.
Ak by ta chcela, po 3 mesiacoch stretávania ju obyčajná otázka ako ďalej snáď natoľko nepoburi.
@bradbuton podla mna si moc tlačil a ona sa zlakla. Plus, ked rozumnú a samostatnú zenu zacnes poučovať o tom, ze si ma urcit priority, tak neviem. Ja by som sa tiez stiahla ako zena. Akoze kde nic tu nic a ide ma tu niekto poučovať. 🤔🤔 Skus sa stiahnut na chvilu. Nech jej chybas. Daj jej pokoj aspon na 2 tyzdne. Ze ani obraz ani zvuk. A po 2 tyzdnoch jej Skus poslat nejaku kyticu kvetov. Budu dve reakcie. Jedna bude, ze ti posle Dakujem ale dalej sa odmietne stretavat, to je pre teba jasne, ze je pase alebo obnoví stretávanie a mozete si to vyjasniť, co sa stalo a tak. Moje odporucanie, nikdy netreba nic vazne riesit cez spravy. Ak chces niekoho poúčať, tak iba osobne. Lebo cez pismenka to moze vyznieť inak ako to bolo myslené tebou. Na druhu stranu je jej spravanie znakom nezrelosti a zlej komunikácie. Co nie je nic moc do zivota. Lebo Ved poviem rovno co mi vadi.
Ono, toto je veľmi individuálne a otázne, že ako zareaguje, ak sa ozveš ešte neskôr... každá sme iná a aj to ako sme prečítali situáciu sú len naše domienky, ktoré sme si mohli vytvoriť z toho, ako si to opísal ty, ona to možno celé vníma zase úplne inak, nevidíme jej do hlavy, nevieme čo presne ste si povedali... za mňa osobne nie znamená nie a keď niekoho odmietnem s tým, že nemám záujem sa stretnúť, vidieť, rozprávať, tak je to preto, že naozaj nemám záujem a akékoľvek ďalšie pokusy sú pre mňa už len viac a viac odpudzujúce... ale inej, ako vidíš napríklad názor vyššie, to zas môže prísť sympatické... nerozmýšľaj nad tým toľko čo a ako je správne, sprav ako to ty cítiš, buď sám sebou a konaj ako TY, ak jej to nevyhovuje, asi nebudete pre seba úplne vhodní...