Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?
Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval
Mate niekto skusenost?
@anonym_066cbc neviem, pise bezne zivotne veci
Sak ste pisali vsetky ze ma dalsie milenky tak podla vasej telrie gulky plne emote mat bo trria kazdy den inu .
@anonym_autor ze čo? Ty píšeš ako keby si mala 4 promile 🤦🏻♀️
Mamzelka moze kludne uz davno mat ineho … taketo verzie ste este v telenovele nevideli?
Omg - ze modry konik 🤦♀️
@anonym_autor ani ju neber do úst,ty si ich šetri pre svojho "princa" 🙄.
@anonym_autor ze čo? Ty píšeš ako keby si mala 4 promile 🤦🏻♀️
@bielasovicka je opojena nekonecnym zaujmom pana dokonaleho, tak ju v tom nechajme, zasluzi si, chudatko, si to asi vymanifestovala.
Kokos milujem, že som sa zobudila ráno a hneď som čítala čo tu nové😆 ja neverím, že si taká tupá, ty musíš byť troll😆✌🏽
Že keby si bola..... tak by aj o teba inteligentný zakopol :D No ty si už len žena na úrovni s inteligenciou hodná vysokopostaveného muža 🙈 Čo slovo, to chyba. To je teda intelektuálna úroveň hodná zabezpečeného CEO😶 Ale áno, presne takú on potrebuje. Však na odreagovanie to asi stačí. Čo si budeme nahovárať. Aj Boris Kollár sa v jednom podcaste vyjadril, že on nepotrebuje inteligentné "milenky"...
Mať takú mamu ako ty, tak chodím od hanby po kanáloch.
Že keby si bola..... tak by aj o teba inteligentný zakopol :D No ty si už len žena na úrovni s inteligenciou hodná vysokopostaveného muža 🙈 Čo slovo, to chyba. To je teda intelektuálna úroveň hodná zabezpečeného CEO😶 Ale áno, presne takú on potrebuje. Však na odreagovanie to asi stačí. Čo si budeme nahovárať. Aj Boris Kollár sa v jednom podcaste vyjadril, že on nepotrebuje inteligentné "milenky"...
@anonym_4aaffb O ňu zakopol, akurát ju berie len ako kus matraca, ktorý buď už teraz strieda, alebo čochvíľa vymení, ak sa aj ozval…ale šak chvalabohu sa prebral z tej kómy😆😆
@anonym_4aaffb Si akože fakt predstav, že takáto hlupaňa vychováva deti… smutné
Vidis keby nezbieras vyhovorky na Mk ale aj zijes realny svet tak by mozno aj o teba zakopol inteligentny chlap, ajked podla prejavu tvojho silno pochybujm 😅
@anonym_autor ty si uz aj psychologicka? 😂😂😂 Lebo ked vies takto ludi odhadovat, ak to musis byt na inej urovni. Hlavne si vies poradit s vlastnym vztahom...
Baby, nechajte ju nech si lieta na ružovom obláčiku, pád bude tvrdý
@anonym_4aaffb Si akože fakt predstav, že takáto hlupaňa vychováva deti… smutné
@linduska_ ved toto, aky priklad dava tato zena vlastnym detom a ako asi vyzera vychova? To je desive.
Vidis keby nezbieras vyhovorky na Mk ale aj zijes realny svet tak by mozno aj o teba zakopol inteligentny chlap, ajked podla prejavu tvojho silno pochybujm 😅
@anonym_autor Je mi ľúto tvojich detí. Nie preto, že randíš so ženatým, aj keď aj nich sa dotknú následky z tohto "vzťahu". Ale tvoje priority, tvoja naivita a hlúposť sú pre ne riskantné.
@anonym_autor Je mi ľúto tvojich detí. Nie preto, že randíš so ženatým, aj keď aj nich sa dotknú následky z tohto "vzťahu". Ale tvoje priority, tvoja naivita a hlúposť sú pre ne riskantné.
@tatiana288 v com konkretne?
Ja lutujem deti vas, co zijeze v nefunkcnych vztahoch, nebiete od muzov odist a tvarize sa ze je to mensie zlo
Nemam na mysli konkr teba
Mpje deti s tymgo nemaju absolutne nic spolocne a nerozumiem preco ste ich zacali omlielat
Vase deti to maju tazke, mat taketo zakerne neprijemne matere im tiez nikto nezavadi
Nie som stihacka a furia a neriesim …
@anonym_autor neriešiš prečo sa ti neozval? Táto téma, ktorá má 11 strán sa nám teda asi všetkým sníva.
Jasne, ze sa nepyta preco sa neozyva, nie su vo vztahu, ak by aj zacala tu temu rychlo by ju upratal, ze nie je manzelka ani partnerka a nema co riesis preco sa neozval. On sa bude ozyvat/ neozyvat v etapach pokial ho to bude bavit, takze nabuduce nestresuj ak sa neozve par dni ako teraz 🙂 Nemas pravo vlastne na nic len ticho cakat ci sa ozve/ neozve
Jasne, ze sa nepyta preco sa neozyva, nie su vo vztahu, ak by aj zacala tu temu rychlo by ju upratal, ze nie je manzelka ani partnerka a nema co riesis preco sa neozval. On sa bude ozyvat/ neozyvat v etapach pokial ho to bude bavit, takze nabuduce nestresuj ak sa neozve par dni ako teraz 🙂 Nemas pravo vlastne na nic len ticho cakat ci sa ozve/ neozve
@anonym_ea5afa presne tak, ale to jej este nedošlo pretože ona si este stále mysli aká je pre neho výnimočná 😄 nuž, vytriezvenie bude tvrdé
@tatiana288 v com konkretne?
Ja lutujem deti vas, co zijeze v nefunkcnych vztahoch, nebiete od muzov odist a tvarize sa ze je to mensie zlo
Nemam na mysli konkr teba
Mpje deti s tymgo nemaju absolutne nic spolocne a nerozumiem preco ste ich zacali omlielat
Vase deti to maju tazke, mat taketo zakerne neprijemne matere im tiez nikto nezavadi
@anonym_autor Pozri, nevieš ani vecne argumentovať, nevieš nám svoje stanovisko ozrejmiť kultivovane a bez injektív, len urážaš a prepáč, za mňa si veľmi jednoduchá žena. Nie kvôli tomu, že máš pomer so ženatým, ale kvôli tomu ako sa k tomu staviaš. Keby si mala 17, pochopím tvoju naivitu a nad tvojimi komentármi sa pousmejem. Ale si mama dvoch detí, premýšľanie máš mať už na inej úrovni, alebo aspoň na nejakej úrovni. A ako sa to dotýka tvojich detí? To ako sa správame v spoločnosti zásadne vplýva na to ako spoločnosť prijme naše deti. A ty ako matka by si sa kvôli deťom mala snažiť, aby sa za teba nemuseli hanbiť. Nie si milenka na emocionálnej úrovni, si predmet občasného sexuálneho uspokojenia ženatého muža a teba to dokonca napĺňa pýchou, preboha. Chceš, aby sa k tvojim deťom dostalo, že sa o tebe niekto baví ako o k*rve?
Mojich detí ti byť ľúto nemusí, ja žijem v spokojnom manželstve a svojho muža úprimne ľúbim a to sa odráža aj na našej výchove, nie som zákerná fúria ako píšeš. Teraz idem s deťmi na sánky, čo budeš robiť ty? Tŕpnuť pri mobile či sa náhodou nechce stretnúť?
@anonym_autor Pozri, nevieš ani vecne argumentovať, nevieš nám svoje stanovisko ozrejmiť kultivovane a bez injektív, len urážaš a prepáč, za mňa si veľmi jednoduchá žena. Nie kvôli tomu, že máš pomer so ženatým, ale kvôli tomu ako sa k tomu staviaš. Keby si mala 17, pochopím tvoju naivitu a nad tvojimi komentármi sa pousmejem. Ale si mama dvoch detí, premýšľanie máš mať už na inej úrovni, alebo aspoň na nejakej úrovni. A ako sa to dotýka tvojich detí? To ako sa správame v spoločnosti zásadne vplýva na to ako spoločnosť prijme naše deti. A ty ako matka by si sa kvôli deťom mala snažiť, aby sa za teba nemuseli hanbiť. Nie si milenka na emocionálnej úrovni, si predmet občasného sexuálneho uspokojenia ženatého muža a teba to dokonca napĺňa pýchou, preboha. Chceš, aby sa k tvojim deťom dostalo, že sa o tebe niekto baví ako o k*rve?
Mojich detí ti byť ľúto nemusí, ja žijem v spokojnom manželstve a svojho muža úprimne ľúbim a to sa odráža aj na našej výchove, nie som zákerná fúria ako píšeš. Teraz idem s deťmi na sánky, čo budeš robiť ty? Tŕpnuť pri mobile či sa náhodou nechce stretnúť?
@tatiana288 co stretnúť,
ta uz ma vidinu večerného sexu..
Deti upratať babke,a sup utekať kdesi do hotela, a pozor luxusného, lebo veď su obaja na úrovni.. a inteligentné podržať zenatemu.
Sa tu prezentuje ako dáma a pritom sa nezmôže na vusc ako súložít so ženatym.
@tatiana288 co stretnúť,
ta uz ma vidinu večerného sexu..
Deti upratať babke,a sup utekať kdesi do hotela, a pozor luxusného, lebo veď su obaja na úrovni.. a inteligentné podržať zenatemu.
Sa tu prezentuje ako dáma a pritom sa nezmôže na vusc ako súložít so ženatym.
@anonym_066cbc
Ja rozumiem vsetko co pisete a za beznej okolnosti som uplne proti tomu …
Tu sa bavime o rozpadajucom vztahu, kde sa uz druhy rok riesi rozvod a delenie majetkov, nechcem pisat details … nemaju idylku. Maximalne spolu slusne vychadzaju kvoli biznisu, detom.
Nepreberali sme ich domace problemy, tie sa dali pochopit z kontextu a nepytala som sa
Ja som sa pred mesiacom rozisla s partnerom po 3 rokoch a chcem byt chvilu sama … a toto sa udialo a chcela som sa poradit anonymne tu ale vy ste do mna skakali, takmer vsetky, nepriamo umerne tomu, co som ja hadzala do eteru
Trosku sa zienky uvedomte. Ak niekto zalozi temu, chce diskutovat, ano aj pocut odlisny nazor ale BEZ urazok a bez osocovania a bez toho, aby sme sa ti zrazu rozdelili ma tie dobre matky = nerozvedene, cudne, sexualne vykonne pre manzelov, skvele kucarly a upratovacky a akoze tie zle = rozbedene s milencami tie ktore maju doma gazdinku ale neziju podla akychsi nepisanych konikovskych dogiem
Trosku nadhladu, empatie, zenskosti
Nie necakam ze sa kvoli mne rozvedie. Ale citim ze sme si s tou osobou sadli mentalne a preco sa nebidiet na tenise? Preco sa neporozpravat pri veceri? Co je na tom zle pre pana jana.
Ja som bola pracovne v peostredi kde bolo 90 percent ludi rozvedenych a mali druhe manzelstva. A tych 10% ti sa tvarili ako panenky marie a ma kazdej akcii vliezli do postele inemu kolegovi.
Neriesila som to, neodsudzujem. Ja som si drzala svoj styl, ale nikdy by som na kolegov, ktori maju doma rodinu a trtkavaju kade tade nepocedala, ze su to kurwcnici alebo ze svoje deti zle vychovavaju …
@anonym_066cbc
Tu sa bavime o rozpadajucom vztahu, kde sa uz druhy rok riesi rozvod a delenie majetkov, nechcem pisat details … nemaju idylku. Maximalne spolu slusne vychadzaju kvoli biznisu, detom.
Nepreberali sme ich domace problemy, tie sa dali pochopit z kontextu a nepytala som sa
Ja som sa pred mesiacom rozisla s partnerom po 3 rokoch a chcem byt chvilu sama … a toto sa udialo a chcela som sa poradit anonymne tu ale vy ste do mna skakali, takmer vsetky, nepriamo umerne tomu, co som ja hadzala do eteru
Trosku sa zienky uvedomte. Ak niekto zalozi temu, chce diskutovat, ano aj pocut odlisny nazor ale BEZ urazok a bez osocovania a bez toho, aby sme sa ti zrazu rozdelili ma tie dobre matky = nerozvedene, cudne, sexualne vykonne pre manzelov, skvele kucarly a upratovacky a akoze tie zle = rozbedene s milencami tie ktore maju doma gazdinku ale neziju podla akychsi nepisanych konikovskych dogiem
Nie necakam ze sa kvoli mne rozvedie. Ale citim ze sme si s tou osobou sadli mentalne a preco sa nebidiet na tenise? Preco sa neporozpravat pri veceri? Co je na tom zle pre pana jana.
Ja som bola pracovne v peostredi kde bolo 90 percent ludi rozvedenych a mali druhe manzelstva. A tych 10% ti sa tvarili ako panenky marie a ma kazdej akcii vliezli do postele inemu kolegovi.
Neriesila som to, neodsudzujem. Ja som si drzala svoj styl, ale nikdy by som na kolegov, ktori maju doma rodinu a trtkavaju kade tade nepocedala, ze su to kurwcnici alebo ze svoje deti zle vychovavaju …
@anonym_autor uz druhý rok sa riesi rozvod, ach jaj prečo tomuto akože veris? Žijú stále spolu v jednej domácnosti, trávia spolu cas, chodia na dovolenky. Keby chcel skutocne riešiť rozvod tak môžeš veriť ze by to vyriešil velmi rýchlo. Navyse, majetok sa riesi az po rozvode ale jasne, toto je presne výhovorka ženácov...sme spolu kvôli deťom, kvôli majetku. Tebe je zbytočné niečo písať, užívaj si to svoje mentálne prepojenie lebo nebude mať dlhé trvanie. A navyše kto podvedie raz, podvedie znovu. Takze aby si raz na mieste tej podvádzanej zeny nebola ty
Nevyjadrim sa ku vsetkemu, smejem sa pri kave ale jedna veta ma dorazila . Lutujes deti komentujucich ze maju zakerne matere.
Boa... toto napise MATER ktora roztahuje hnaty chlapovi ktory ma doma svoju VLASTNU rodinu.
KTO JE TU TEDA ZAKERNY ? 😃😃😃😃😃
Ironia jak svina
@anonym_066cbc
@anonym_autor takže takto.. po týždni povedať o úžasnom mentálnom prepojení je smiešne. Keď to povieš po dajme tomu 3 rokoch, tak ok. Úžasný sex? Samozrejme že ho mohol mať, však mal v posteli novú neokukanú ženu, s ktorou sa nestihol pohádať ani zistiť, že nie vo všetkom si sadnú 😉
Ale teda ok, dajme tomu že fakt sa rozvádza a ty si mu vstúpila do života a neberie ťa ako rozptýlenie. Ak skutočne ukončuje jednu zivotnu etapu, tak ver tomu že má v hlave "blato" Budú s ním mávať rôzne emócie, spomienky, bude riešiť x nepríjemných vecí ktoré s tým súvisia. A ver tomu, že nebude citovo pripravený riešiť seriózne novú ženu. Vlastná skúsenosť 😉
Ale veď sa na Teba vykašľal, už ho nerieš. Najskôr to nie je take osudové. …
Vždy ma udivuje, že si niekto príde po radu a keď sa mu nedostane potľapkania po pleci, tak sa uráža. Všetci sú hnusní, závistliví, pesimisti. Si sa mala stene obývačke vykecať a bolo by lepšie.
Ps: keď raz obaja chcú, vedia sa krásne rozísť, aj majetky poriešiť bez problémov. Ale hej, znie lepšie povedať "už 2 roky sa to ťahá a nejde to jednoducho, lebo deti, biznis" ako povedať "ja sa rozviesť nechcem, ale niečo ti nadrístať musím".
Ps2 : nezabudni anonymne založiť diskusiu, aké sliepky sú na MK a aké sú ženy zlé.
@anonym_066cbc
@anonym_autor zrazu si bola 3 roky vo vztahu, este par stran dozadu si roky single. par stran dozadu chcel riesit rozvod pred rokmi, zrazu su to len 2 roky. urcite je vsetko tak, ako povie. je to prvy a posledny nevernik, ktory je urcite pravdovravny. naozaj si hlupa. naletela si mu, zozrala mu vsetko aj s navijakom. tvaris sa ako velmi si nad vecou a pritom si sa namotala ako taka pubertiacka. obhajovat vlastne zlyhanie tym, ze aj ini su neverni je ubohe. aj ini kradnu, tak budem kradnut aj ja? uz len preto, ze som zena by som toto inej zene nikdy neurobila. je tebou ocareny? nech to doma ukonci a mozete budovat nieco spolocne. preco maju chlapi milenky? pretoze existuju zeny, ktore su ochotne byt milenkami, ktorym staci byt ta druha, tretia, xta v poradi.
Ego bolí, viem. Tých pár chvíľ a cítila si sa výnimočne jedinečne neopakovateľne….. ta chvíľa je preč. Nemusela si sa zverovať tu… takých tém tu už bolo…..a pravda je nepríjemná.
@anonym_autor prosim ta, odkial vies, ze 2 roky riesi rozvod - deti a majetky? lebo to povedal on? prosim ta, kolko mas rokov? zena, matka moze byt v dnesnej dobe taka naivna? keby ti niekto z ich okolia, niekto kto pozna ich manzelstvo povedal, ze ziju spolu len pro forma, ok. ale jeden chlap, co si chce zatrtkat toto vypusti a ty mu hned uveris? preboha, ved to je lacna otrepana fraza, ktoru pouzivaju vsetci zenaci. to, ze si prva jeho bokovka v manzelstve ti nepovedal? aj tomu by si uverila?
@svetlonos hybaj sem a pozeraj, ako píše autorka. lebo tuším aj ty píšeš rovnako nečitateľné nezmysly 😀 (trošku humoru do témy, ale inak vážne, keď čítam toto tu, ako by som svetlonosa čítala) 😀 😀 myslím formou, obsah neviem posúdiť, ale forma hrozná. samé preklepy, nečitateľné slová.....
@anonym_066cbc
@anonym_autor neviem, či sa ti o tom chce rozprávať, hlavne teda v tomto toxickom prostredí... ale chcem sa ťa spýtať ako chlap.. ehm, nazvyme ma polyamor, v čom bol ten sex s ním dobrý, potom lepší a potom najlepší? Inak presne si mi potvrdila skúsenosť, že prvý sex nikdy nie je top, vždy sa to zlepšuje neskôr, keď muž ženu postupne spozná a zistí, čo sa jej páči, atď...
Btw, ako muž ti môžem povedať, že jedna z alternatív proste je, že si proste uvedomil, že chce niečo iné, resp. že mu to iné prišlo do života..tým sa vôbec neneguje to, čo ti narozprával a čo ste spolu zažili. Chlap, keď je v móde lovca, úprimne po tej žene túži, vidí len poozitíva.. no tým ako ju spoznáva a uloví, tá túžba postupne v niektorých prípadoch opadáva.. niekedy rýchlejšie, niekedy pomalšie a môže ísť do stratena...
@svetlonos hybaj sem a pozeraj, ako píše autorka. lebo tuším aj ty píšeš rovnako nečitateľné nezmysly 😀 (trošku humoru do témy, ale inak vážne, keď čítam toto tu, ako by som svetlonosa čítala) 😀 😀 myslím formou, obsah neviem posúdiť, ale forma hrozná. samé preklepy, nečitateľné slová.....
@amdornik nehnevaj sa, ale čo to trepeš? Autorka má v hlave upratané, je to vyrovnaná žena, reaguje pokojne a kultivovanie napriek tomu, že sa okolo nej zbehla celá anonymná toxická zberba z koníka... si úplne mimo

@anonym_autor no cim asi, ty si jedna intelg rozumná žena, ktorá lusknutim prsta rozkroci nohy ženatemu a mysli si aká je skvelá vynimocna a hlavne ina ako oststne zeny.