Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?
Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval
Mate niekto skusenost?
@anonym_6f8348 aa ukludni
Ked mas priblem odpovedat vecne a bez mervov tak nereaguj vobec
@anonym_autor problem budes mat ty ak s nim neseknes. Daj vedieť za par mesiacov ako to skončilo. Tipujem ze to bude rovnaký scenár ako som mala ja
@anonym_6f8348 ... Lebo je doňho buchnuta. To je zjavne
@doriiis ano, namotana je riadne a nedokaze pochopit ze on sa s nou len zahrava. Ale tak komu niet rady...
Jezkovi oci! 10 stran obhajoby jedneho kurevnika, ktoremu naivka chachanu spristupnila a ani sa nemusel velmi namahat... Tu nepomoze ani vymena pilin...
@anonym_autor ach dievča dievča... Tvoja story je ako milión ďalších.... Bod jedna. Dlhodobo nefunkčné manželstvo, sú spolu len kvôli deťom a biznisu..... No to iste. Bod dva. Záležitosť v súkromí.... A teraz sa cidujes že sa už neozýva? Načo by aj? Ma už všetko čo chcel/potreboval. Bod tri. By ma zaujímalo čo si jeho manželka myslí o ich nefunkčnom.manzelstve. ..by som sa nečudovala keby náhodou bola tehotná...také klišé.
Neviem co ocakavas od tejto diskusie. Lebo ty len zufalo tuzis, aby sme ti potvrdili, ze sa urcite ozve. Ako by sa aj nemohol, ked to bolo cele take vynimocne. Takze ano urcite sa ozve, si vynimocna, to co mate je vynimocne a mozes ist kludne spat. Spokojna?
Zober si to cisto prakticky - v dnesnej dobe, ked mame tolko moznosti a foriem ako spolu komunikovat, by musel byt v nemocnici v kome alebo po lobotomii a vymaze pamati, aby sa ti neozval, ked to bolo take nadpozemske a vynimocne ako pises. Ak chlap chce, sposob si najde...tento nechce alebo je v kome 🤷♀️.
Jezkovi oci! 10 stran obhajoby jedneho kurevnika, ktoremu naivka chachanu spristupnila a ani sa nemusel velmi namahat... Tu nepomoze ani vymena pilin...
@viestta 😂😂😂😂 s tymi pilinami si pobavila👌😂
@anonym_autor lebo to je manipulačná technika. Keď sa ti prestane ozývať tak ta tym prinuti myslieť na neho, premýšľať co sa stalo, preco sa neozýva. Potom pride s nejakou historkou ake veľké problémy musel riešiť, nemal cas na nic ale na teba stále myslel. Poda ti to tak ze ty sa na neho nebudeš môcť hnevať, nebudeš mu môcť nic vyčítať, skor ho budes lutovat a zacne to znovu. Zase budú srdiečka, správy a potom sa zase odmlci a zase sa ozve. A vies preco? Lebo ma istotu ze mu to u teba prejde a nepošleš ho do riti pretože si z neho hotová
@joannita takze si mala zenatych chlapov, po sexe este kontakt a potom odmlka a uz sa nikdy neozvali?
@anonym_autor Reakcia muzov ako si opisala nie je nic nezvycane...Vsetko fajn, zrazu to utne...Jednoducho pochop to konecne...Zistil, ze si namotana, zaradil spiatocku....
@anonym_autor To to potom bude laska 😀. Mala si pravdu
Mna by zaujimalo s akou bajkou, ze preco sa neozyval, jak mal vela prace, nemal signal, nevedel si na jej cislo spomenut, lebo ho omylom vymazal alebo bol v nemocke v kome 😂😂😂
@misiak7777 a ty kedy dáš chlapovi? Po roku?
@joannita ak som ho chcela len ošukať, tak kľudne hneď 😉 ak som randila, tak musel čakať 🙂🙂🙂
Mna by zaujimalo s akou bajkou, ze preco sa neozyval, jak mal vela prace, nemal signal, nevedel si na jej cislo spomenut, lebo ho omylom vymazal alebo bol v nemocke v kome 😂😂😂
Nie som stihacka a furia a neriesim …
@muchotrafka298 ja hlasujem za to, ze sa vobec neozval, ale autorka sa tu tak vrcholne strapnila, ze nas chce presvedcit, ze ma pravdu a je vynimocna
@anonym_autor
výborne, môžete sa ďalej kurviť. gratulujem 👏
@anonym_autor jasne, samozrejme, je to velka laska, spojenie ake si nikdy nezazila a budete sa lubit do smrti. Lebo on Ta lubi cistou a uzasnou laskou, aka je len raz za zivot.....lebo si vynimocna.
@muchotrafka298 ja hlasujem za to, ze sa vobec neozval, ale autorka sa tu tak vrcholne strapnila, ze nas chce presvedcit, ze ma pravdu a je vynimocna
@anonym_b8efe3 moralne dno prerazene. Sak jasne ze sa neozval, to vieme vsetky.
@anonym_autor tym, ze ty si taka zufala, ze ti staci, aby ti poslal prazdnu spravu a uz tie tecie aj po kolenach.
Jej, ozval sa, skvele..srdiečko sa ti rozbuchalo isto.
Tešíme sa s tebou.
A co ma plne guľky a ty si istý matrac??
@anonym_autor mne? To su zozbierane uni vyhovorky pocas dlhych rokoch aj tu z MK.
Jej, ozval sa, skvele..srdiečko sa ti rozbuchalo isto.
Tešíme sa s tebou.
A co ma plne guľky a ty si istý matrac??
@anonym_066cbc neviem, pise bezne zivotne veci
Sak ste pisali vsetky ze ma dalsie milenky tak podla vasej telrie gulky plne emote mat bo trria kazdy den inu .
@anonym_autor mne? To su zozbierane uni vyhovorky pocas dlhych rokoch aj tu z MK.
Vidis keby nezbieras vyhovorky na Mk ale aj zijes realny svet tak by mozno aj o teba zakopol inteligentny chlap, ajked podla prejavu tvojho silno pochybujm 😅
10strán? A už sa stratený ozval. Dúfam,že tento príbeh bude mať aj 30 strán a pôjde si vlastným životom. Zajtra sa rozvedie,pozajtra budú zásnuby 😁. Ale ja ti autorka prajem,aby ste boli spolu (vrana k vrane). Podvádzanej manželke prajem,aby sa ho čím skôr zbavila a ani aby ju to netrápilo, pretože vy dvaja si zaslúžite jeden druhého 😏. A ak to funguje správne,ty sa ocitneš na na strane manželky,keď budeš podvadzaná a budú si s ďalšou robiť z teba p*del.
10strán? A už sa stratený ozval. Dúfam,že tento príbeh bude mať aj 30 strán a pôjde si vlastným životom. Zajtra sa rozvedie,pozajtra budú zásnuby 😁. Ale ja ti autorka prajem,aby ste boli spolu (vrana k vrane). Podvádzanej manželke prajem,aby sa ho čím skôr zbavila a ani aby ju to netrápilo, pretože vy dvaja si zaslúžite jeden druhého 😏. A ak to funguje správne,ty sa ocitneš na na strane manželky,keď budeš podvadzaná a budú si s ďalšou robiť z teba p*del.
Mamzelka moze kludne uz davno mat ineho … taketo verzie ste este v telenovele nevideli?
Omg - ze modry konik 🤦♀️

@anonym_autor mňa ten moj volal laska, pisal mi od dobre rano az po dobru noc, srdiečka, pusinky a sladké reci a odmlčal sa. Aj tak nechapem kvôli čomu tak chces aby sa ti ozval keďže z tohto stastny koniec nebude
@anonym_6f8348 ... Lebo je doňho buchnuta. To je zjavne