icon

Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?

22. nov 2025

Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval

Mate niekto skusenost?

mircalla
23. nov 2025
@zuzanita1609

@anonym_94973d no napísala,že sa ozval,ale prečo to vymazala neviem 😏. Možno preto,lebo to bolo iba zbožné želanie 😁. A vlastne celý jej príbeh akosi do seba nezapadá,na 14tej strane už zabudne čo písala na prvých. Podľa mňa to bude tak,že to bola jednorazová záležitosť,neverník sa pobavil a ona sa buchla. A tu príbeh končí 😉.

@zuzanita1609 Alebo si to, ze napisal skratka vymyslela.

anonym_94973d
23. nov 2025
@zuzanita1609

@anonym_94973d no napísala,že sa ozval,ale prečo to vymazala neviem 😏. Možno preto,lebo to bolo iba zbožné želanie 😁. A vlastne celý jej príbeh akosi do seba nezapadá,na 14tej strane už zabudne čo písala na prvých. Podľa mňa to bude tak,že to bola jednorazová záležitosť,neverník sa pobavil a ona sa buchla. A tu príbeh končí 😉.

@zuzanita1609 hej, cele divne. dakujem za update 🙂

anonym_6f8348
23. nov 2025
@enmery

@anonym_6f8348 Ja len nechápem to množstvo chýb. Potom písala, že je roky slobodná a odrazu pred mesiacom sa rozviedla. 😄

@enmery asi preto svoje odpovede zmazala lebo sa začala zamotavat. A uz radšej nereaguje 😄

mircalla
23. nov 2025

Akoze nebudem tvrdit, ze ma dalsie milenky atd. Ale jednoducho sa buchla a zlakol sa, to je cele. Ano, stava to, ze vsetko super a zrazu typek nic....Tvaris sa, akoby to bola najneuveritelnejsia vec na svete

amdornik
23. nov 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 no neviem, či končí. čo potom s tým neuveriteľným nadpozemským prepojením? 😉

autor
23. nov 2025
@misiak7777

@anonym_autor takže takto.. po týždni povedať o úžasnom mentálnom prepojení je smiešne. Keď to povieš po dajme tomu 3 rokoch, tak ok. Úžasný sex? Samozrejme že ho mohol mať, však mal v posteli novú neokukanú ženu, s ktorou sa nestihol pohádať ani zistiť, že nie vo všetkom si sadnú 😉
Ale teda ok, dajme tomu že fakt sa rozvádza a ty si mu vstúpila do života a neberie ťa ako rozptýlenie. Ak skutočne ukončuje jednu zivotnu etapu, tak ver tomu že má v hlave "blato" Budú s ním mávať rôzne emócie, spomienky, bude riešiť x nepríjemných vecí ktoré s tým súvisia. A ver tomu, že nebude citovo pripravený riešiť seriózne novú ženu. Vlastná skúsenosť 😉

@misiak7777 to sj beriem a mala som dojem ze ten jeho blok nezvania sa skor pramenil z toho ze mu v hlace vznikol chaoz ..

enmery
23. nov 2025
@anonym_autor

@misiak7777 to sj beriem a mala som dojem ze ten jeho blok nezvania sa skor pramenil z toho ze mu v hlace vznikol chaoz ..

@anonym_autor Chaos. Z čoho, z toho, ze sa osudovo zamiloval a čakal na Teba celý život až sa toho zľakol a stiahol?

Ak píšeš aj jemu, čo slovo, to skomolenina, ani sa nečudujem, že sa zľakol.

anonym_6f8348
23. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor stále si sa nevyjadrila s akou vyhovorkou sa ozval

anonym_b8efe3
23. nov 2025
@anonym_6f8348

@anonym_autor stále si sa nevyjadrila s akou vyhovorkou sa ozval

@anonym_6f8348 vyjadrila sa. on sa nevyjadril, preco si dal odmlku, akoze sa nic nedeje a ona sa ho to neopytala, lebo nechce posobit ako stihacka.
To pisala autorka. ja k tomu dodam, ze radsej posobi ako chudera, co poslusne caka, kedy sa ozve a ked sa konecne ozve, uz je vlhka a caka na luxusnu veceru a luxusny hotel.

autor
23. nov 2025
@anonym_b8efe3

@anonym_6f8348 vyjadrila sa. on sa nevyjadril, preco si dal odmlku, akoze sa nic nedeje a ona sa ho to neopytala, lebo nechce posobit ako stihacka.
To pisala autorka. ja k tomu dodam, ze radsej posobi ako chudera, co poslusne caka, kedy sa ozve a ked sa konecne ozve, uz je vlhka a caka na luxusnu veceru a luxusny hotel.

@anonym_b8efe3 na co sa vlastne vsetci pytate, ked presne viete na co cakam a co robim 😅😅😅

anonym_b8efe3
23. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_b8efe3 na co sa vlastne vsetci pytate, ked presne viete na co cakam a co robim 😅😅😅

@anonym_autor tie tvoje smajliky su take trapne silene, aby si posobila, ako si nad vecou. pritom opak je pravdou.

anonym_6f8348
23. nov 2025
@anonym_b8efe3

@anonym_b8efe3 presne ako som povedala. Teraz jej trochu pomasti ego sladkými rečami, srdiečkami, raz ju pretiahne a zase sa odmlči. Ona si bude obhryzat nechty, čakať ci sa ozve a ked sa ozve tak sa bude tváriť ze je to uplne v poriadku. Ešte stále nepochopila ze ona je iba hračka v jeho rukách a ze nic v tomto "vztahu" nebude podla nej ale podla toho ako on bude chcieť.

anonym_6f8348
23. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor máš pravdu, nemusis sa vyjadrovať. Len napíš za par týždňov ako to pokracuje a koľkokrát sa ti prestal ozývať 😉

mandzula
23. nov 2025

Aj tak sa jej zrejme neozval, len nam tu vsetkym chcela dokazat, aka je uzasna a mrduhodna.

tykat
23. nov 2025

Baby ako? Uz sa ozval?
Nechce sa mi to cele citat 😆

anonym_6f8348
23. nov 2025
@mandzula

Aj tak sa jej zrejme neozval, len nam tu vsetkym chcela dokazat, aka je uzasna a mrduhodna.

@mandzula je to jej život, kazdy ma vlastný spôsob akým si ho doje.e 😂 pád bude veľmi tvrdý a fakt sa jej čudujem ze ide zabíjať cas s totalne neperspektivnym muzom. Myslím, že keby mu položila otázku prečo sa jej neozval tak by ju hned upratal a možno vtedy by jej docvaklo za co ju ma

anonym_6f8348
23. nov 2025
@tykat

Baby ako? Uz sa ozval?

@tykat vraj ano ale nenapísala co jej napisal

janagem
23. nov 2025
@tykat

Baby ako? Uz sa ozval?

@tykat ona tvrdí že áno, ale nepýtala sa ho na odmlky lebo "nie je stíhačka, nerieši"

anonym_e3761f
23. nov 2025

Klasika, doma zlá žena ale rozviesť sa aktuálne nedá lebo choroba, majetky, firma, deti, keci 😂. Ak sa raz niekto rozviesť chce tak to spraví. Realita je ale v 99% úplne iná. Doma sexy, super, milá, úspešná manželka ktorá ani nevie akého deb*la má doma. Chlap sa nechce rozviesť ani náhodou len sa nudí a takto sa zabáva. Vždy sa nájdu takéto ženy ktoré si myslia že sú niečo extra, pritom sú len ďalšia zábavka.

anonym_6f8348
23. nov 2025
@janagem

@tykat ona tvrdí že áno, ale nepýtala sa ho na odmlky lebo "nie je stíhačka, nerieši"

@janagem lebo keby sa ho opytala tak jej raz dva vysvetli kde je jej miesto 😂 a tym ze to nerieši bude jej to robiť dookola lebo zistil ze moze. Ze je ok ked sa neozve lebo ked potom napise tak sa vlastne nic nestalo

tykat
23. nov 2025
@janagem

@anonym_6f8348
@janagem jaaaj takze nic nevieme.
Mozno budu mat splynutie raz do tyzdna, ked dobre pamatam tak sa ozval po tyzdni.

tykat
23. nov 2025

...a uz sa ani nwdozviem ked vidim ako to tu cisti

janagem
23. nov 2025
@tykat

...a uz sa ani nwdozviem ked vidim ako to tu cisti

@tykat zatiaľ zmazala len správy, kde sa našli "kontraindikácie" napríklad že je roky rozvedená. A ono to je vlastne len mesiac. Alebo že oni sa roky rozvádzajú a že tie dlhé roky sú vlastne skoro dva.

V každom prípade, toto je lepšie ako telenovely v telke, dúfam, ze bude pokračovanie

mizoko
23. nov 2025
@janagem

@tykat zatiaľ zmazala len správy, kde sa našli "kontraindikácie" napríklad že je roky rozvedená. A ono to je vlastne len mesiac. Alebo že oni sa roky rozvádzajú a že tie dlhé roky sú vlastne skoro dva.

V každom prípade, toto je lepšie ako telenovely v telke, dúfam, ze bude pokračovanie

@janagem také by si to mali pripravivať na papier aby sa držali toho čo píšu 😅🤣

luccys
23. nov 2025
@mandzula

@mandzula "Mrduhodna". Krasne🤣🤣

janagem
23. nov 2025
@mizoko

@janagem také by si to mali pripravivať na papier aby sa držali toho čo píšu 😅🤣

@mizoko to teda. Celú dejovú líniu aj s časmi, nech majú prehľad. Môže im to chat gpt aj nakreslit

mandzula
23. nov 2025
@luccys

@mandzula "Mrduhodna". Krasne🤣🤣

@luccys Pre niektore najvyssi mozny titul.

anonym_83b836
23. nov 2025

Taký vysoko postavený muž a začne si práve s tebou? 😊Nezvládneš napísať ani jednu vetu bez chyby. Ako matrac na vytriasanie poslúžiš, to áno.
Poradím ti, nauč sa najprv slovenský jazyk a možno raz stretneš vplyvného muža, pre ktorého nebudeš iba matrac.Ak mu píšeš s takouto gramatikou, ten si o tebe musí myslieť svoje.

Ale ešte jedna baba tu má podobný štýl písania, otras po nej čítať.

amdornik
23. nov 2025
@anonym_83b836

Taký vysoko postavený muž a začne si práve s tebou? 😊Nezvládneš napísať ani jednu vetu bez chyby. Ako matrac na vytriasanie poslúžiš, to áno.
Poradím ti, nauč sa najprv slovenský jazyk a možno raz stretneš vplyvného muža, pre ktorého nebudeš iba matrac.Ak mu píšeš s takouto gramatikou, ten si o tebe musí myslieť svoje.

Ale ešte jedna baba tu má podobný štýl písania, otras po nej čítať.

@anonym_83b836 ja som ju spomínala asi o 1-2 strany skôr. nemyslíš "svetlonos"?