Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?
Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval
Mate niekto skusenost?
Jedného takého poznám, kamarát môjho muža, nevolá sa náhodou Tomáš? Strašne ho baví takto sa hrať so ženami 🤢
@anonym_46a86e a neni ten Tomáš z NB? Poznám jedného presne takého aj ja 🤣🤣🤣
Autorka aj zvysok osadenstva, ktore mate “partnera” v dlhodobo nefunkcnom vztahu. Dam Vam radu. Nahliadnete tak trochu do hlav chlapov a este z toho kapne nejaky ten peniaz. Najdite si aspon brigadu niekde v bare ako barmanky. Roky dozadu som takto pracovala v koktejl bare; tam uz dzentlmeni trosicku pod parou s kamosmi preberaju ine intimnosti, pripadne uvidite ako tam su kazdy tyzden s inou “spriaznenou” dusou. Zacujete aj telefonaty manzelke typu ano milacik ponahlam sa vies kolega kamos …. (Doplnte dla potreby) sa rozvadza, rozchadza bla bla vyvleciem sa ako to pojde a idem domov; a milacik slub, ze my sa nikdy nerozvedieme, vidim ako by moj zivot vypadal bez teba a bla bla bla….
Autorka aj zvysok osadenstva, ktore mate “partnera” v dlhodobo nefunkcnom vztahu. Dam Vam radu. Nahliadnete tak trochu do hlav chlapov a este z toho kapne nejaky ten peniaz. Najdite si aspon brigadu niekde v bare ako barmanky. Roky dozadu som takto pracovala v koktejl bare; tam uz dzentlmeni trosicku pod parou s kamosmi preberaju ine intimnosti, pripadne uvidite ako tam su kazdy tyzden s inou “spriaznenou” dusou. Zacujete aj telefonaty manzelke typu ano milacik ponahlam sa vies kolega kamos …. (Doplnte dla potreby) sa rozvadza, rozchadza bla bla vyvleciem sa ako to pojde a idem domov; a milacik slub, ze my sa nikdy nerozvedieme, vidim ako by moj zivot vypadal bez teba a bla bla bla….
@diaamax autorke tvoja odpoveď nepomoze, ona si mysli ze s tym svojim majú nejake nadprirodzené spojenie a nedá si ani za nič vysvetliť ze jej zostanú iba oči pre plač. Snažíme sa jej to vysvetliť na 14 stranách ale ona si ide svoje
@diaamax autorke tvoja odpoveď nepomoze, ona si mysli ze s tym svojim majú nejake nadprirodzené spojenie a nedá si ani za nič vysvetliť ze jej zostanú iba oči pre plač. Snažíme sa jej to vysvetliť na 14 stranách ale ona si ide svoje
@anonym_6f8348 jaaaaj. Potom ale nechapem, preco autorka pyta radu tu. Ved nech pouzije to mega prepojenie a telepaticky sa s nim spoji.
@anonym_6f8348 jaaaaj. Potom ale nechapem, preco autorka pyta radu tu. Ved nech pouzije to mega prepojenie a telepaticky sa s nim spoji.
@diaamax škoda ze svoje odpovede vymazala, bolo to zaujímavé čítanie. Vies, ona čakala ze jej to tu vsetky odobrime ze jasne, on sa ti ozve, rozvedie sa a budete spolu šťastne az do smrti
Akési tu je ticho, asi už prehlbujú to nadprirodzené spojenie😆✌🏽
Akési tu je ticho, asi už prehlbujú to nadprirodzené spojenie😆✌🏽
@linduska_ odvtedy ako ju baby odhalili ze si niektoré veci vymýšľa tak je ticho, zmazala svoje odpovede a nereaguje
@diaamax škoda ze svoje odpovede vymazala, bolo to zaujímavé čítanie. Vies, ona čakala ze jej to tu vsetky odobrime ze jasne, on sa ti ozve, rozvedie sa a budete spolu šťastne az do smrti
@anonym_6f8348 A ked take odpovede nedostala, tak sa zacala do vsetkych navazat, ze ona chcela prispevky len od tych, co prezili nieco podobne. Ako keby to bola zaruka niecoho. Asi ze ked Fero napisal po dlhej pauze Zuze, tak aj u nej to tak bude😄😄
@anonym_6f8348 A ked take odpovede nedostala, tak sa zacala do vsetkych navazat, ze ona chcela prispevky len od tych, co prezili nieco podobne. Ako keby to bola zaruka niecoho. Asi ze ked Fero napisal po dlhej pauze Zuze, tak aj u nej to tak bude😄😄
@luccys lebo mi nechápeme to ich neskutocne mentálne spojenie 😂 pri takýchto "pribehoch" ak su realne ma fakt zaujíma vývoj a výsledok po nejakom čase. Snáď si spomenie na túto diskusiu ked ju odkopne a ona sa bude cítiť ako handra a lutovat cas ktory s nim zabila
@anonym_autor ženy v zivote som nemala ženatého a ani mat nebudem pre mna je to no go....ale premýšľam preco tu nakladate jej ved ona je rozvedená a on ženatý....on nema vinu? Pretoze u mna este väčšiu ako ona......a ty si sa snáď poučila podakuj ze nie si tehotná a hľadaj ozaj chlapa nie 💩
@anonym_autor ženy v zivote som nemala ženatého a ani mat nebudem pre mna je to no go....ale premýšľam preco tu nakladate jej ved ona je rozvedená a on ženatý....on nema vinu? Pretoze u mna este väčšiu ako ona......a ty si sa snáď poučila podakuj ze nie si tehotná a hľadaj ozaj chlapa nie 💩
@anonym_0f3bf9 ano, samozrejme ze on ma tiez vinu. Ale ked ma človek nejake morálne zásady tak by ho mala stopnúť a nie sa tu vypytovať ci sa jej este ozve
@anonym_6f8348 takze nejaky znudeny troll? to je super, ze taka puľka realne neexistuje, bude sa mi lahsie zaspavat 😃
@tykat nemusi byt troll, len nejake veci tam nesedeli o tom ako dlho je rozvedená, predtym pisala ze ten jej sa chcel rozviest pred rokmi, potom zrazu napisala ze uz dva roky pracuje na rozvede a rôzne take hlúposti. Takze kde je pravda vie len ona
@tykat nemusi byt troll, len nejake veci tam nesedeli o tom ako dlho je rozvedená, predtym pisala ze ten jej sa chcel rozviest pred rokmi, potom zrazu napisala ze uz dva roky pracuje na rozvede a rôzne take hlúposti. Takze kde je pravda vie len ona
@anonym_6f8348 Chcela si to proste prikraslit, ale potom to prekombinovala😃
Je nejaké nové info?
Autorka, mali ste randicko..je všetko ôk?
Hotel, tenis, večera.. pokračuje samec, kde skončil??
Je nejaké nové info?
Autorka, mali ste randicko..je všetko ôk?
Hotel, tenis, večera.. pokračuje samec, kde skončil??
@anonym_066cbc myslim ze ona sa uz neozve. Ale napise ake je vsetko uzasne 😂
@anonym_066cbc myslim ze ona sa uz neozve. Ale napise ake je vsetko uzasne 😂
@anonym_6f8348
Stretli sme sa - nahodne resp pracovne a lebo este sa riesia nejake veci a ja to mam v agende a povedala som mu v rychlosti ze aby sme to nechali tak …
@anonym_6f8348
Stretli sme sa - nahodne resp pracovne a lebo este sa riesia nejake veci a ja to mam v agende a povedala som mu v rychlosti ze aby sme to nechali tak …
@anonym_autor spravne rozhodnutie
@anonym_6f8348
@anonym_autor pre mna to veru neznie doveryhodne. skor tak, ze pises, co tu chce kazda citat, aby si bola za chrumkavu
Kamoske sa stalo podobne, zalubila sa do zenateho, aj spolu podla mna nieco riesili, verila ze maju nieco vynimocne medzi sebou, osudove, bla bla.. tiez sa jej ozyval len ako sa mu pacilo, ona to ale nejak neriesila... kym sa prestal ozyvat uplne. Znicena bola. po nejakom dlhsom case sa opat stretli, ale cele to bolo cudne, doslova sa jej zdal s odstupom akysi slizky, iny. a ked pochopil, (ze ju nepretiahne), ze idu kazdy svojou cestou, prekvapivo bol uprimny a aj jej prezradil ze nebola jedina, a takto namotaval aj ine zeny. Kamka spominala, ze hned vytriezvela, aj spomienkovy optimizmus bol fuc.
@anonym_46a86e a neni ten Tomáš z NB? Poznám jedného presne takého aj ja 🤣🤣🤣
@anonym_7c90b5 aj ja poznám jedného Tomáša, ktorý je taký, síce so ženami nespava, ale flirtuje a každej dáva pocítiť, že je niečo viac...a robí v ženskom kolektíve ..😆😁. To bude tým menom. Ale tento nie je z NB. Ak je NB Nová Baňa, aj tam poznám jedného Tomáša😁😆 Dokonca dvoch😆😁