Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?
Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval
Mate niekto skusenost?
@anonym_autor Tento nemá žiadne výčitky. Prestaň si to nazývať, nemá ich voči nikomu. Tobôž nie voči žene, ktorá sni netuší, že sa už 2 roky rozvádzače a ze sú spolu len pro forma...
@anonym_autor Tento nemá žiadne výčitky. Prestaň si to nazývať, nemá ich voči nikomu. Tobôž nie voči žene, ktorá sni netuší, že sa už 2 roky rozvádzače a ze sú spolu len pro forma...
@enmery tak som si vysvetlila ja ten jeho odmlk - ze proste ma vycitky … ale moze byt ze je to este vacsi chrapun … neviem
@anonym_b8efe3 nie vycigky voci mne. Ale vycitky voci nemu - doma deti (problemy s nimi riesi) zena atd … nemyslim ze ma vycigky voci mne
@anonym_autor ja rozumiem. ale pytam sa, na zaklade coho si vydedukovala, ze ma tie vycitky svedomia. on ziadne vycitky nema. voci nikomu. ty si nebola ani prva, ani posledna. tak ako tu niekto uz pisal, clovek, ktory by sa chystal byt 1x neverny, tak si da nacas a neskonci do postele s niekym po tyzdni. este sa ti aj vysmial do tvare, co v preklade znamenalo "a tebe o co ide?"
@anonym_autor ja rozumiem. ale pytam sa, na zaklade coho si vydedukovala, ze ma tie vycitky svedomia. on ziadne vycitky nema. voci nikomu. ty si nebola ani prva, ani posledna. tak ako tu niekto uz pisal, clovek, ktory by sa chystal byt 1x neverny, tak si da nacas a neskonci do postele s niekym po tyzdni. este sa ti aj vysmial do tvare, co v preklade znamenalo "a tebe o co ide?"
@anonym_b8efe3
Vydedukovala som t toho, ze po tej afwrke mi stale pisal a potom ako zacal pisat menej bola to tema problem s detmi, co riesil, pracovne srajdy (o dacom som uz vedela), a aj to ze rozvod chcel predtym a ze deti to nezvádali - z tihto som si to poskladala …
@enmery jej mozog a sebavedomie odmietaju prijat, ze bola len dalsia v poradi. bola si ista, ze je vynimocna. zistila, ze nie je. odmlcal sa, lebo tu jednorazovku povazoval za uzavretu. jej sebavedomie to nedokaze akceptovat, tak si nahovara, ze ma vycitky svedomia.
@anonym_b8efe3
Vydedukovala som t toho, ze po tej afwrke mi stale pisal a potom ako zacal pisat menej bola to tema problem s detmi, co riesil, pracovne srajdy (o dacom som uz vedela), a aj to ze rozvod chcel predtym a ze deti to nezvádali - z tihto som si to poskladala …
@anonym_autor on vysoko pravdepodobne nema doma ziadne problemy ani s detmi, ani s manzelkou. a vysoko pravdepodobne sa u nich slovo rozvod nikdy nespomenulo. tak ako to v obdobnych pripadoch casto byva...manzelka ani netusi, ze sa rozvadzaju a maju problemy.
@enmery tak som si vysvetlila ja ten jeho odmlk - ze proste ma vycitky … ale moze byt ze je to este vacsi chrapun … neviem
@anonym_autor vidis, ty si si to vysvetlila ze sa odmlčal kvôli vycitkam. A pravda moze byt niekde uuuuuplne inde. Takze neospravedlňuj jeho konanie, je to presne tak ako ti to tu píšeme od zaciatku. Je celkom pravdepodobne ze to na teba ešte skúsim a dufam, že ho pošleš tam kam patrí
@anonym_autor vidis, ty si si to vysvetlila ze sa odmlčal kvôli vycitkam. A pravda moze byt niekde uuuuuplne inde. Takze neospravedlňuj jeho konanie, je to presne tak ako ti to tu píšeme od zaciatku. Je celkom pravdepodobne ze to na teba ešte skúsim a dufam, že ho pošleš tam kam patrí
@anonym_6f8348
Ono teraz to rak vyzera ale naozaj po tom celom to tak nevyzeralo a nechapem na co by ma poteebocal 1x dostat do oostele ale je mozne ze proste to rak dobre zahral ze som to cele zozrala
@anonym_b8efe3
@anonym_autor Nerozviedol sa kvoli detom- ako vravi klasik, "tak urciteee"...
@anonym_autor Nerozviedol sa kvoli detom- ako vravi klasik, "tak urciteee"...
@luccys 😅
Keby radim kamoske tak ju za vlasy vytaham ze aka je blba ake baby naozaj to dal presvedcivo - ziadne lacne reci ani nic - a strasne sme si fakt rozumeli - mne mnohi chlapi pridu trapny ked ma balia a toro malo styl 🤷🏻♀️🤦♀️
@luccys 😅
Keby radim kamoske tak ju za vlasy vytaham ze aka je blba ake baby naozaj to dal presvedcivo - ziadne lacne reci ani nic - a strasne sme si fakt rozumeli - mne mnohi chlapi pridu trapny ked ma balia a toro malo styl 🤷🏻♀️🤦♀️
@anonym_autor zeby preto lebo to uz ma nacvicene a vie co zaberá?
@luccys 😅
@anonym_autor Tak ja ti to poviem z prvej ruky. Ja som takého chlapa poznala čisto pracovne s kolegom, kedysi dávno. Bez hanby povedal, že preňho je to ten pocit, uloviť a tým pádom moc, že dostane každú do postele. Každej trepal, ako s manželkou nič a sú spolu len kvôli deťom a biznisu a aká je výnimočná vedel zahrať na Oscara, to bola jeho zábavka. Realita bola taká, že vyslovene hovoril, že svoju ženu miluje, inú nechce, on chce len loviť a potvrdzovať si svoju mužnosť. Jeho žena o ničom nevedela. Žiadne výčitky nemal, keď sme sa ho pýtali.
Zenaci vedia byt extremne sarmantni, preto sa necudujem, ze nejake mladunke “naivky” im naletia. Je pravda aj to, ze ked je v tom clovek “az po usi” ze ma tu realitu skreslenu a az odstupom casu pada ten zavoj. Mna krasne vyliecila z tohoto moja barmanska prax. Ale zeny, matky…. Sedliacky rozum. Rozvadzali ci rozchadzali ste sa uz. Ja neviem ci ja som uz stara skola, ale rozvodom/rozchodom sa cloveku otoci zivot totalne naruby. Koniec jednej ery, kus zivota za mnou. Ked su tam deti o to viacej. Vtedy nema chlap ani zena pomyslenie na novy vztah. Tam treba vyriesit tolko veci, ze to jednoducho nejde. A zvysok uz tu odznel… lov, rozptylenie, ego…
@luccys 😅
@anonym_autor toto nie je štýl, to sú roky praxe :D Nemohol to otvorene povedať "Vieš čo, si sey, tvrdne mi z teba už keď ťa vidim, chcem ťa pretiahnuť, tak mi daj. Ale nič si od toho nesľubuj. Doma mám rodinu a ženu, ktorú síce milujem ale v sexe mi nedá všetko čo chcem, tak si doprajem kde môžem.
Keby ti to povedal takto priamo, tak ho asi pošleš na Mars prvou kozmickou.
Tá odmlka určite neboli výčitky. Nemohol pred tebou vyzerať ako kretén najvyššieho rangu, tak na tu odmlku išiel postupne - uberal z intenzity kontaktu aby mohol urobiť rázny rez a teba tým pádom upratať a ukázať ti kde je v jeho zivote tvoje miesto (rozumej nikde).
Dúfam, že sa cez to celé rýchlo prenesieš. A vážne by som si pre pokoj na duši zašla na tie testy HPV a pohlavným chorobám. Lebo nikdy nevieš. A predsa len máš doma deti.
@luccys 😅
@anonym_autor presne ako moj kolega, ten ani zeny na luxusné večere nemusel brať..mal dar reči a co ten vedel zahrať za divadlo🙃.....ked pride k nám nová baba, staci ze je krajsia od čerta, uz len čakám kedy náš Igorko vystrelí 😀.
A tento tvoj Adonis jednoducho z teba citil sexuálnu dostupnosť , tak vyuzil.
@anonym_autor presne ako moj kolega, ten ani zeny na luxusné večere nemusel brať..mal dar reči a co ten vedel zahrať za divadlo🙃.....ked pride k nám nová baba, staci ze je krajsia od čerta, uz len čakám kedy náš Igorko vystrelí 😀.
A tento tvoj Adonis jednoducho z teba citil sexuálnu dostupnosť , tak vyuzil.
@mischy00 takych prvvoplanovCh co idu po kazdej nemam rada … toto posobilo na urovni, ja som sa drzala najorv bokom, aj som nejak nereagovala na pozvanie na kavy ale ano potom to prepuklo …
@mischy00 takych prvvoplanovCh co idu po kazdej nemam rada … toto posobilo na urovni, ja som sa drzala najorv bokom, aj som nejak nereagovala na pozvanie na kavy ale ano potom to prepuklo …
@anonym_autor ked si s nim po tyzdni uz sexovala v hotelovej izbe, tak si sa nedrzala ani prilis bokom ani ta prilis na tie kavy nemusel prehovarat
@anonym_autor ty by si ani netušila ci ide po každej, to zistíš až neskôr. Na začiatku ti da najavo takú náklonnosť, ze budes hotová uz len z toho.....jednoducho to chlapi vedia. A tvoj bol ukážkový príklad.
Ale osobne si viac myslím, ze ti imponoval jeho status a sila peňazí. To je mocný kľúč na rozkrocenie noziciek 🙂.
Ak by robil dokladaca tovaru, sa necháš ako princezná " presviedčať " dlhšie ako týždeň 😉.
Na druhej strane, užila si si a zároveň poučila, tak hlavu hore a nabudúce ked mas chuť na sex, tak si zasexuj ale nestavaj hned vzdušné zámky .
@anonym_autor ty by si ani netušila ci ide po každej, to zistíš až neskôr. Na začiatku ti da najavo takú náklonnosť, ze budes hotová uz len z toho.....jednoducho to chlapi vedia. A tvoj bol ukážkový príklad.
Ale osobne si viac myslím, ze ti imponoval jeho status a sila peňazí. To je mocný kľúč na rozkrocenie noziciek 🙂.
Ak by robil dokladaca tovaru, sa necháš ako princezná " presviedčať " dlhšie ako týždeň 😉.
Na druhej strane, užila si si a zároveň poučila, tak hlavu hore a nabudúce ked mas chuť na sex, tak si zasexuj ale nestavaj hned vzdušné zámky .
Ja sa v takych kruhoch pohybujem dlhoeocne, takze status (ktory on az taky vysoky nema) a ani sila penazi nke je nieco, po com skocim. Moj ex manzel bol napriklad vyssie nez on.
Pacil sa mi ako celok, co malokedy mavam. A brala som to aj ja ze ide len o fun - do momentu kedy to nestipól som myslim ze aj bola ja ta co mala “na vrch” … poucenie
Ja sa v takych kruhoch pohybujem dlhoeocne, takze status (ktory on az taky vysoky nema) a ani sila penazi nke je nieco, po com skocim. Moj ex manzel bol napriklad vyssie nez on.
Pacil sa mi ako celok, co malokedy mavam. A brala som to aj ja ze ide len o fun - do momentu kedy to nestipól som myslim ze aj bola ja ta co mala “na vrch” … poucenie
@anonym_autor zena nolen prezrad, co su to za kruhy v ktorych sa pohybujes. Lebo tvoje vyjadrovanie sa a zmyslanie je v rozpore s tvrdeniami a vyssich kruhoch.
@anonym_autor zena nolen prezrad, co su to za kruhy v ktorych sa pohybujes. Lebo tvoje vyjadrovanie sa a zmyslanie je v rozpore s tvrdeniami a vyssich kruhoch.
@anonym_35eed8
Niekto pisal ze som odpadla lebo ma moc a peniaze a ka som napisala ze nie je to prvy clovek ktoreho poznam takto a nie ne to ceo neviem kto to tu tak na to prisiel
@anonym_35eed8
Niekto pisal ze som odpadla lebo ma moc a peniaze a ka som napisala ze nie je to prvy clovek ktoreho poznam takto a nie ne to ceo neviem kto to tu tak na to prisiel
@anonym_autor Muži majú nižšie selekčné kritériá pri krátkodobom sexe - stačí, že ich žena trochu fyzicky priťahuje. Ženy pri nezáväznom sexe volia najmä mužov, ktorých vnímajú ako „nadpriemer“ (výzor, sebavedomie, status). Tu môžeš hľadať odpoveď na svoje otázky. Stalo sa to aj mne. Len ja som nevedela, že spávam so zadaným mužom, bol to čisto sexuálny vzťah, on tvrdil, že je single. Ja som bola staršia cca o 15 rokov, cca 2 roky sme to s prestávkami ťahali, chémia bola silná, mne to vyhovovalo. Zistila som však, že mal priateľku, s ktorou kúpili byt (aj tam sme to robili) a zistila som to tesne pred jej pôrodom, už sú asi aj manželia, to neviem. Ja som absolútne nedosahovala jej úroveň, bola mladá a nádherná, úplne ma to zložilo, že som toto niekomu urobila. Už sme sa nevideli odkedy som to zistila, on mi ešte aj po 3 rokoch napíše, že ma chce 🙄.. je mi z týchto neverníkov na grc.
pekne ta vyuzil a odkopol, kamoske sa stalo to iste, sex a potom sa uz neozyval o tyzden ho stretla s novou obetou
@anonym_autor Muži majú nižšie selekčné kritériá pri krátkodobom sexe - stačí, že ich žena trochu fyzicky priťahuje. Ženy pri nezáväznom sexe volia najmä mužov, ktorých vnímajú ako „nadpriemer“ (výzor, sebavedomie, status). Tu môžeš hľadať odpoveď na svoje otázky. Stalo sa to aj mne. Len ja som nevedela, že spávam so zadaným mužom, bol to čisto sexuálny vzťah, on tvrdil, že je single. Ja som bola staršia cca o 15 rokov, cca 2 roky sme to s prestávkami ťahali, chémia bola silná, mne to vyhovovalo. Zistila som však, že mal priateľku, s ktorou kúpili byt (aj tam sme to robili) a zistila som to tesne pred jej pôrodom, už sú asi aj manželia, to neviem. Ja som absolútne nedosahovala jej úroveň, bola mladá a nádherná, úplne ma to zložilo, že som toto niekomu urobila. Už sme sa nevideli odkedy som to zistila, on mi ešte aj po 3 rokoch napíše, že ma chce 🙄.. je mi z týchto neverníkov na grc.
@anonym_f70491 fuj debil
Clovek si mysli ze ta chemia je tak silna, ze to kusi byt skutocne. V tom danom momente to skutocne asi aj je ale dokazu to uhravaz na 2 strany
Inak myslim ze dovod preco tito maju tu iskru - a rozumie si s nimi zena - je ten - ze vswtky problemy a neprijemnsosti riesia doma a na tom danom randw si fakt uzivaju len to pekne
pekne ta vyuzil a odkopol, kamoske sa stalo to iste, sex a potom sa uz neozyval o tyzden ho stretla s novou obetou
@anonym_2a9087 ja stale chcem verit ze nepretahuje teraz inu 🤦♀️
@anonym_autor Stopercentne aj manzelku. Moj ex ked ma podvadzal, nic som netusila, sex sme mali skoro kazdy den..
@anonym_autor prepac za uprimnost, ale toto je klasicky scenar...kasli na nho a nabuduce bud opatrnejsia, zoznamky su plne manipulatorov
@anonym_autor Stopercentne aj manzelku. Moj ex ked ma podvadzal, nic som netusila, sex sme mali skoro kazdy den..
@anonym_f70491 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ to ze dlhsie nemal sex a intimnosti som si nejak sama vydedukovala … nebavili sme sa k tom. Ale teda vydrz mal skvelu, asi vela trenuje 🤦♀️
@anonym_f70491 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ to ze dlhsie nemal sex a intimnosti som si nejak sama vydedukovala … nebavili sme sa k tom. Ale teda vydrz mal skvelu, asi vela trenuje 🤦♀️
@anonym_autor Ty si fakt naivna a asi aj trochu jednoducha

@anonym_autor a ako si z toho celeho vydedukovala, ze ma vycitky svedomia? stale dokolecka dokola pises o vycitkach svedomia. toto je uplne lacne, prvoplanove- islo mu o jedno, dostat sa medzi tvoje stehna. vela namahy si mu s tym nedala. dostal, co chcel. pre neho finito. kde v tomto pribehu vidis alebo citis jeho vycitky svedomia? on uz teraz ma v merku inu, ktorej bude rovnako hovorit, ze je vynimocna a nejde mu o sex, ale o jej osobnost.
@anonym_b8efe3 nie vycigky voci mne. Ale vycitky voci nemu - doma deti (problemy s nimi riesi) zena atd … nemyslim ze ma vycigky voci mne