icon

Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?

22. nov 2025

Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval

Mate niekto skusenost?

svetlonos
28. nov 2025
@amdornik

@morpheuss no mimo si úplne ty. lebo to, čo som tu uviedla, bolo na odľahčenie a týkalo sa to preklepov a nezrozumiteľných textov. takže daj si ukľudňovák a neskáč do mňa.

@amdornik
ach jaj tie prekleoy 😂🤯 Ale uprimne a cestne prehlasujem, ze ja nie som autorka tejto témy. Mat dodžubane manzelstvo a dve deti, nehladam urcite chlapa, v tom mam jasno uplne.
A vies, ked pisem vecer tak velmi nekontrolujem 😛 a asi ani cez den 🫣. Tak dufam, ze sa velmi na mna nehnevas a predsa obcas vyrozumies, co pisem 😁. Pekny den

autor
22. dec 2025
@anonym_f70491

@anonym_autor Stopercentne aj manzelku. Moj ex ked ma podvadzal, nic som netusila, sex sme mali skoro kazdy den..

@anonym_f70491

autor
22. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_f70491

@anonym_autor

Asi niektori muzi maju vydrz a zvladnu aj zenu aj milenku/y

On sa mi nasledne ozval, skor tak sporadicky, take bla bla…viem co teraz riesili pracovne takze to ze je toho vela nebolo vymyslene … stretko obcas stretlil do eteru ale nikdy sme sa k tomu nedostali … momentalne je 2 tyzdne uplne odmlcany. Pisala som mu ja a ignor …

anonym_9168d3
22. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

On sa mi nasledne ozval, skor tak sporadicky, take bla bla…viem co teraz riesili pracovne takze to ze je toho vela nebolo vymyslene … stretko obcas stretlil do eteru ale nikdy sme sa k tomu nedostali … momentalne je 2 tyzdne uplne odmlcany. Pisala som mu ja a ignor …

@anonym_autor
Kašli na neho.

autor
22. dec 2025
@anonym_9168d3

@anonym_autor
Kašli na neho.

@anonym_9168d3 sak jasne ze mam kaslat … nechapala som na co sa sporadicky ozyval do nedavna …

anonym_02864a
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor vsak sme ti to pisali, ze ta ma v pazi. Uz konecne veris, naivka?

dadis
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_9168d3 sak jasne ze mam kaslat … nechapala som na co sa sporadicky ozyval do nedavna …

@anonym_autor Iba sa strapnujes, ze sa mu takto vtieras do pozornosti.. skus na to vsetko zabudnut a nabuduce si daj vacsi pozor, koho pustis medzi svoje stehna (a po akom case), aby si opat nebola sklamana.. pekne sviatky zelam

sevrin
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor predstav si to v opačnom garde, s niekým si píšeš, je to super fajn, potom sa stretnete a ty sa mu po stretku začneš ozývať sporadicky a potom už vôbec. No prečo asi? Mi nevrav, že si nikdy nezažila takúto situáciu, ak nie tak milerád vysvetlím.

autor
23. dec 2025
@sevrin

@anonym_autor predstav si to v opačnom garde, s niekým si píšeš, je to super fajn, potom sa stretnete a ty sa mu po stretku začneš ozývať sporadicky a potom už vôbec. No prečo asi? Mi nevrav, že si nikdy nezažila takúto situáciu, ak nie tak milerád vysvetlím.

@sevrin vysvetli to teda ako chlap - po stretku (so sexom) vypisuje, posielas srdiecka, potom zrazu sek. Pochopila by som ten sek, ale na co ten medzikrok tie srdiecka a spravy a fotky deti atd atd …

anonym_b8efe3
23. dec 2025
@anonym_autor

@sevrin vysvetli to teda ako chlap - po stretku (so sexom) vypisuje, posielas srdiecka, potom zrazu sek. Pochopila by som ten sek, ale na co ten medzikrok tie srdiecka a spravy a fotky deti atd atd …

@anonym_autor preco sa v tom stale pytves preboha? nema zaujem, finito. co to do nekonecna analyzujes. ak by bol z teba taky paf, ako si predpokladala, nasiel by si na teba cas a boli by ste spolu. nema zaujem, preco to nedokazes pochopit a vtieras sa? nie je ti trapne samej zo seba?

bomba36
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to bol asi tento, má vás rozrobených viac. Ktoré číslo si ty? https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/ktoru-zenu-by-ste-si-vybrali/

autor
23. dec 2025
@anonym_b8efe3

@anonym_autor preco sa v tom stale pytves preboha? nema zaujem, finito. co to do nekonecna analyzujes. ak by bol z teba taky paf, ako si predpokladala, nasiel by si na teba cas a boli by ste spolu. nema zaujem, preco to nedokazes pochopit a vtieras sa? nie je ti trapne samej zo seba?

@anonym_b8efe3
Ja sa nikde nepytam ci ma/ nema zaujem
Ja riesim skor to divne spravanie - ze najorv hrrrr potom ostal v kontakte a postupne sa vyparil. Nieze hned zmizol - to sa da normalne pochopit. Ale postupne. Ozval sa normalne slusne so zaujmom. Na co to robil - to je jedine co je nepochopitelne

A pytam sa ludi ktori maju skusenost a vedia odpisat k veci, nie takych co to nikdy nezazili

mandzula
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b8efe3
Ja riesim skor to divne spravanie - ze najorv hrrrr potom ostal v kontakte a postupne sa vyparil. Nieze hned zmizol - to sa da normalne pochopit. Ale postupne. Ozval sa normalne slusne so zaujmom. Na co to robil - to je jedine co je nepochopitelne

A pytam sa ludi ktori maju skusenost a vedia odpisat k veci, nie takych co to nikdy nezazili

@anonym_autor A naco ti je vlastne pochopenie toho celeho? Vyzretost je aj o tom, ze prispustime, ze nemusime vsetkemu rozumiet, staci to akceptovat ako fakt. Nechce ta, pusti to z hlavy a chod dalej.

anonym_e01dd9
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b8efe3

@anonym_autor ľudia nemusia mať skúsenosť aby Ti správne poradili. Len Ty prijmi fakt, že nemá záujem o nič vážne ( aj milenecký vzťah ) s Tebou
Bude sa len zahrávať,pokiaľ sa Ti ešte ozve

anonym_350027
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b8efe3

@anonym_autor Po lopate.: neočarila si ho natoľko, aby mal chuť si to s tebou zopakovať, nedajbože, budovať niečo trvalejšie. Nepáčilo sa mu tvoje telo, vôňa, nepáčil sa mu sex s tebou. Raz stačilo a nechcel ti to povedať priamo, tak bol milý a chrumkavý. Spoliehal sa na to, že pochopíš, keď sa časom odmlčí a nebudeš sa v tom vŕtať. Má ťa v paží, od okamihu ako od Teba odišiel, len nechcelbbyt chrapúň, a zrejme má už v blízkosti nejakú lepšiu. To je celé, už chápeš? Ak raz chlapa žena očarí a chce s ňou byť, tak ho nič nezastaví.

anonym_aa1955
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b8efe3

@anonym_autor lem dúfaj,aby si nezistila ze si tehotná 😑

anonym_b8efe3
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b8efe3

@anonym_autor mas tu na 17 stranach aj realne skusenosti bab, ktore zazili to iste. vo vysledku to bolo vzdy rovnake- ak chlapi mali zaujem, ozvali sa. ty si vo vasom stretnuti videla nieco vynimocne a nadpozemske splynutie dusi, predpokladala si pravidelne stretavanie, uz si videla ako sa tebou ocareny rozvadza. on to tak nevidel, zjavne nie si ani nicim vynimocna, ani nicim zaujimava a o stretavania s tebou nestoji. poslal par prazdnych srdiecok, lebo mu asi bolo trapne sa po sexe vobec neozvat. predpokladam, ze keby sa vobec neozval, analyzovala by si to uplne rovnako. nedokazes pochopit, ze si sa naramne precenila, pritom vysvetlenie je proste- jednoducho si ho neocarila, nezaujala a bud uz ulovil, alebo lovi nieco lepsie ako ty.

autor
23. dec 2025
@anonym_350027

@anonym_autor Po lopate.: neočarila si ho natoľko, aby mal chuť si to s tebou zopakovať, nedajbože, budovať niečo trvalejšie. Nepáčilo sa mu tvoje telo, vôňa, nepáčil sa mu sex s tebou. Raz stačilo a nechcel ti to povedať priamo, tak bol milý a chrumkavý. Spoliehal sa na to, že pochopíš, keď sa časom odmlčí a nebudeš sa v tom vŕtať. Má ťa v paží, od okamihu ako od Teba odišiel, len nechcelbbyt chrapúň, a zrejme má už v blízkosti nejakú lepšiu. To je celé, už chápeš? Ak raz chlapa žena očarí a chce s ňou byť, tak ho nič nezastaví.

@anonym_350027
Nerozumiem, preco odpovedate stylom akokeby som ja bola blba alebo naivna …

Nie nie je to tak pisete - urcite by chlap nepisal ako sa mu to pacilo, aky mam den, co on robil, keby to mal robit len “zo slusnosti”. To pochybujem
V tom danom momente to zrejme tak vnimal. Do toho mozno dosli vycitky, zena, deti, praca, stresy. Jasne, ze keby velmi chcel, tak vy sa ozval

Mne hlava nebere to ze zrazu ta zmena …

A naozaj skuste pisat inym tonom, nie konverzovat voci autorim ten v style ze clovek je neschopny a nechape … v mnohCh twmam vidim tento styl pisania voci autorke

anonym_350027
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_350027

Nie nie je to tak pisete - urcite by chlap nepisal ako sa mu to pacilo, aky mam den, co on robil, keby to mal robit len “zo slusnosti”. To pochybujem
V tom danom momente to zrejme tak vnimal. Do toho mozno dosli vycitky, zena, deti, praca, stresy. Jasne, ze keby velmi chcel, tak vy sa ozval

A naozaj skuste pisat inym tonom, nie konverzovat voci autorim ten v style ze clovek je neschopny a nechape … v mnohCh twmam vidim tento styl pisania voci autorke

@anonym_autor Po poslednom prípravnom príspevku je to jasné. Ty si ho síce osudovo neočarila, ale po krátkom čase si nielen zamilovaná do neznámeho človeka, ale predovšetkým si veľmi naivná a nebezpečne hlúpa a on sa bál čokoľvek s Tebou ďalej rozvíjať, pretože by si bola schopná zničiť mu to jeho "nefunkčné" manželstvo, ktoré držia pokope len deti a biznis.🤣
Myslel si, že si nezáväzne zasúloži s rozvedenou ženou, ktorá chce to isté a keďže sa musí starať o deti, tak ho nebudeš až tak veľmi často otravovať. No ale potom pochopil, že ty si niečo ako medúza a chceš ho chytiť a už by si ho nikdy nepustlila a tak to ukončil. Ty by si ho totiž chcela a vôbec to nevadí, že má záväzky. A on vie, že pri Tebe by šiel z blata do kaluže. Pri manželke má voľnosť, pri tebe by nemal. Pri manželke má kľud a môže si robiť, čo len chce, ty ideš stále dookola, si otravná, únavná, nemáš konca.
Nechaj ho na pokoji, nemyslí na neho, nech sa mu nečká. Idú sviatky, má rodinu, má deti, nech je s nimi. Čo vlastne chceš od ženatého chlaoa? Už toto by mala byť stopka, keby si bola normálna. Aj to, že nebola, o Tebe veľa vypovedá. A ten chlap to vníma. Zabudni a venuj aspoň časť svojej pozornosti a úvah namiesto neho svojim deťom.

mischy00
23. dec 2025

@anonym_autor celé je to o tom, ze si nebola naozaj osudová...všetky tie tanceky okolo boli iba o jednom. Dostať ta do postele. Misia splnená.....a ende.
To ze po sexe este písal par pekných slov vôbec nevnimaj ako jeho záujem, čakám , ze sa časom ozve zas. Potreboval vašu konverzáciu udržať akože " v poriadku "....vieš, keby náhodou do budúcna, zas potrebuje trošku posteľnej gymnastiky mimo manželstva .
Kašli na neho, žiadny chlap co by sa zamiloval až po končeky vlasov, sa ta dobrovoľne nevzdá.
Maj krásne sviatky a uz sa netráp 🙂

matkahelka
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_350027

@anonym_autor zenaty chlap, ktory sa nechce rozvadzat a chce len bokovku, potrebuje milenku, ktora bude tazko nad vecou. ty si pravym opakom.ultrarychlo si sa zamilovala,tvoje uvahy su ako uvahy pubertiacky a z toho, ako si na neho reagovala a ako si reagovala, ked ste si pisali, vycitil, ze si sa namotala a pre neho si nebezpecna. ked po dvoch kavach a jednom sexe dokazes vyse mesiaca viest takeho siahodlhe analyzy a dookola riesit, ked vlastne nie je co- co by si robila, keby ste sa pravidelne stretavali a chcel by to skoncit. ukoncil to skor, ako by si mu mohla narobit problemy. tvoje reakcie, myslienkove pochody a schopnost tak ultrarychlo sa zamilovat su hrozbou aj pre slobodneho/nezadaneho chlapa, nie pre zenaca, ktory stoji len o sex.

autor
23. dec 2025
@matkahelka

@anonym_autor zenaty chlap, ktory sa nechce rozvadzat a chce len bokovku, potrebuje milenku, ktora bude tazko nad vecou. ty si pravym opakom.ultrarychlo si sa zamilovala,tvoje uvahy su ako uvahy pubertiacky a z toho, ako si na neho reagovala a ako si reagovala, ked ste si pisali, vycitil, ze si sa namotala a pre neho si nebezpecna. ked po dvoch kavach a jednom sexe dokazes vyse mesiaca viest takeho siahodlhe analyzy a dookola riesit, ked vlastne nie je co- co by si robila, keby ste sa pravidelne stretavali a chcel by to skoncit. ukoncil to skor, ako by si mu mohla narobit problemy. tvoje reakcie, myslienkove pochody a schopnost tak ultrarychlo sa zamilovat su hrozbou aj pre slobodneho/nezadaneho chlapa, nie pre zenaca, ktory stoji len o sex.

@matkahelka
Zamilovana som urcite nebola a ani nie som 😂 ja som sa skor ibavala ze on zacal byt velmi namotany, podla sprav, srdiecok, informacii ktore mi zdielal

autor
23. dec 2025
@mischy00

@anonym_autor celé je to o tom, ze si nebola naozaj osudová...všetky tie tanceky okolo boli iba o jednom. Dostať ta do postele. Misia splnená.....a ende.
To ze po sexe este písal par pekných slov vôbec nevnimaj ako jeho záujem, čakám , ze sa časom ozve zas. Potreboval vašu konverzáciu udržať akože " v poriadku "....vieš, keby náhodou do budúcna, zas potrebuje trošku posteľnej gymnastiky mimo manželstva .
Kašli na neho, žiadny chlap co by sa zamiloval až po končeky vlasov, sa ta dobrovoľne nevzdá.
Maj krásne sviatky a uz sa netráp 🙂

@mischy00 dakujem a aj tebe krasne sviatky 🙂
Zrejme to tak bude, ze tie mile spravy po boli len na efekt, ze keby dakedy ma chut este …

enmery
23. dec 2025
@anonym_autor

@matkahelka
Zamilovana som urcite nebola a ani nie som 😂 ja som sa skor ibavala ze on zacal byt velmi namotany, podla sprav, srdiecok, informacii ktore mi zdielal

@anonym_autor Nieeeeeee, ked ty si nebola namotaná, tak to už neviem kto...

autor
23. dec 2025
@enmery

@anonym_autor Nieeeeeee, ked ty si nebola namotaná, tak to už neviem kto...

@enmery namotana, na ten sex ano. Ale zalubenost je daco ine.

matkahelka
23. dec 2025
@anonym_autor

@matkahelka

@anonym_autor ak by si nebola z neho cela hotova, tak neriesis vyse mesiaca v podstate h*vno. uz by si ho davno vypustila a neriesila dookola hluposti v style, preco posielal srdiecka, preco prestal posielat srdiecka, preco posielal fotky deti, preco prestal pisat. prepac, ale mas reakcie ako pubertiacka.skus si po sebe citat, co pises. normalny chlap vezme nohy na plecia, posobis ako strasna zufalka a chlapi sa takych zien strania.

tykat
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_350027

@anonym_autor tak on ti potom nepisal.zo slusnosti ani z hlbokeho prezivania. Pisal to pre zabavu.

autor
24. dec 2025
@tykat

@anonym_autor tak on ti potom nepisal.zo slusnosti ani z hlbokeho prezivania. Pisal to pre zabavu.

@tykat ty preco pises zene s ktorou mas aferku? Asi preto, lebo chces …

bjnr
24. dec 2025

rýchle emočné a mentálne spojenie + muž, ktorý je formálne aj emočne nedostupný + náhle stiahnutie...ocitli ste sa v dynamike intenzívneho emocionálneho spojenia, ktoré vzniklo veľmi rýchlo...ešte skôr, než sa stihol vytvoriť priestor pre realitu...táto iskra sa odohrávala v prostredí, kde druhá strana nie je voľná a teda vám od začiatku nemohla ponúknuť stabilitu...v takejto situácii sa oplatí na chvíľu odstúpiť a rozlíšiť medzi skutočným človekom a pocitom, ktorý vo vás vyvolal...to, čo vás zasiahlo, nemusí byť on, ale energia, ktorú vám pripomenul a vy jemu...skúste si dopriať chvíľu bez interpretácií a otázok typu „čo sa stalo“ a namiesto toho sa pýtajte „čo sa vo mne otvorilo a čo som tým vlastne hľadala?"...oddelte všetkú tú chémiu a pocity...čo potrebujete v blízkosti druhého človeka cítiť, aby ste zostali sama so sebou v pokoji?

autor
24. dec 2025
@bjnr

rýchle emočné a mentálne spojenie + muž, ktorý je formálne aj emočne nedostupný + náhle stiahnutie...ocitli ste sa v dynamike intenzívneho emocionálneho spojenia, ktoré vzniklo veľmi rýchlo...ešte skôr, než sa stihol vytvoriť priestor pre realitu...táto iskra sa odohrávala v prostredí, kde druhá strana nie je voľná a teda vám od začiatku nemohla ponúknuť stabilitu...v takejto situácii sa oplatí na chvíľu odstúpiť a rozlíšiť medzi skutočným človekom a pocitom, ktorý vo vás vyvolal...to, čo vás zasiahlo, nemusí byť on, ale energia, ktorú vám pripomenul a vy jemu...skúste si dopriať chvíľu bez interpretácií a otázok typu „čo sa stalo“ a namiesto toho sa pýtajte „čo sa vo mne otvorilo a čo som tým vlastne hľadala?"...oddelte všetkú tú chémiu a pocity...čo potrebujete v blízkosti druhého človeka cítiť, aby ste zostali sama so sebou v pokoji?

@bjnr hmm no otvorilo to vo mne … nic … ja som sla do toho ze ideme da hrat, nezavazne, ale na urovni, rozumeli sme si ludsky - mentalne - to sa malokedy stava …
Pacilo sa mi to tak ako to bolo - nezavazne, uprimne, rozumny a mudry chlap s nadlhadom a on ma tiez pocuval. Sex uzasne skvely (to bol, niekto tu pisal ze to bol iba moj pocig, ale nie).
Prekvapilo ma skor to ze sme ostali v kontakte - a nie len flirt ale trosku aj bezny zivot - a potom zrazu zmizol
- toto ma z ludkseho pohladu trapi/ nieze by som kvoli tomu nespala/ ale pripada mi to take nepochopitelne. Ini chlapi ma otravuju aj rok, a tento co by som chcela tak nie. Ano rozdiel je, ze tento je zenaty