Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?
Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval
Mate niekto skusenost?
@anonym_autor Blaaa bla bla. Nato že máš dve deti by bolo fajn aj viac rozumu. Že či sa kvoli jednému zásuvu vyvynie toľko námahy? Akože písať niekomu kraviny z nudy, pár káv a večera je veľa? No možno pre teba. Jednu húsku prilákal, ďalšia ho čaká niekde za rohom. Ďalšia spriaznená duša, ktorá ho spasí pred zlou manželkou a nefunkčným vzťahom že? Toľko spasiteliek a trpitelov už bolo na svete.. Jediny kto bude trpiet je jeho manželka a deti, keď sa to prevalí. Gratulujem ti k rozbijaniu druhych rodin.
@anonym_autor Dostal co chcel a bez namahy. Ma prazdne vajcia, pohladkane ego, dalsi zarez na pazbe. Moze ist lovit dalej.
@anonym_autor autorka ty si akože ok?
@anonym_autor Ked uz nechces pochopit to, co sa ti tu doteraz pisalo, mozno si mu smrdela a raz stacilo.
@anonym_autor ano, strasne sme tu vsetky neprijemne, lebo Ti pravdu piseme. Ty kazdym jednym prispevkom vsetkych tu utvrdzujes v tom, aka si naivna, hlupa zena bez chrbtovej kosti. Ano, takto Ti to napisem. Lebo tvoje prispevky su nieco otrasne, rozbijas inemu manzelstvo, detom otca beries a je ti to jedno a si na pysna. Myslis, ze Ta tu budeme lutovat, lebo si nasla spriaznenu dusu? Ze on ma zle manzelstvo a jeho manzelka o tom vie? Asi nie a mozno by si sa cudovala, kolko takych uz jeho postelou preslo, co mu uverilo, ze je chudak nestastny. Mas deti, tak sa podla toho chovaj.
Mal aspoň originálne baliace hlášky? Alebo zostal u: Si jediná, kto mi rozumie. Celý život som čakal na ženu ako ty. To čo máme medzi sebou je výnimočné. Som ženatý len na papieri.
Jasne a hlavne chlap, ktorý hlada ľahké zásuvky a nemá problém ženu a deti podviesť, si na krk priviaze trúbku čo sa vyspi s prvým ženáčom po týždni vypisovaciek. Navyše s dvoma cudzymi detmi. Jasneeee. A nakoniec bude ešte aj svadba, druzicky, a hlavne konfety a holubice, a zazvonil zvonec a rozprávky je koniec. Sa preber
Mal aspoň originálne baliace hlášky? Alebo zostal u: Si jediná, kto mi rozumie. Celý život som čakal na ženu ako ty. To čo máme medzi sebou je výnimočné. Som ženatý len na papieri.
@tatiana288 este si dovolim Ta doplnit "S manzelkou sme spolu len formalne, nemozeme sa rozviest kvoli detom/majetku/fime" alebo "Nikto mi nerozumie, doma mam peklo" pripadne moje oblubene "S manzelkou mame volny vztah, kazdy si robi co chce".
Ale ved to sa nevylucuje ze ste si ludsky rozumeli a ze bolo medzi vami spojenie a zaroven ta tak trosku mohol odrbkat a manzelka ani nemusi vediet ze je manzelstvo nefunkcne. Alebo ma este dalsie podobne rozrobene baby na zabavu. Mozno je to taka romanticka dusa a okrem mimomanzelskeho sexu ho bavi aj to carovne okolo toho, srdiecka a pekne reci, zblizovanie atd. Moj zenaty frajer bol presne taky, viac menej sme spolu ani nespavali. Mal ma len na tieto romanticke cacky😁ale ja som sice hrala jeho hru ale zaroven vedela kde je moje miesto..
@anonym_autor tak asi to uzasne prepojenie dusi a tiel nebolo az take uzasne, ako ocakaval. Mozno pre teba bol sex top, ale on ocakaval vyssi level. A povedat ti to nemohol, lebo ved co ti povie, ze bola si priemerna?
@tatiana288 este si dovolim Ta doplnit "S manzelkou sme spolu len formalne, nemozeme sa rozviest kvoli detom/majetku/fime" alebo "Nikto mi nerozumie, doma mam peklo" pripadne moje oblubene "S manzelkou mame volny vztah, kazdy si robi co chce".
@muchotrafka298 A este manzelka je labilna, psychiatricky pacient, je pred Vianocami, dieta nastupuje do prveho rocnika, nechcem ho stresovat...
@anonym_autor mozno sa mu ten sex nezdal taky mega ako tebe...
@anonym_autor Je na urovni a ty pod jeho uroven evidentne.
@anonym_autor "Mali sa rozviest"...aha😏 a nejakym dianim osudu sa to proste nepodarilo. Taka smola😏 no mozno sa konecne rozkyve, ked teda caka na tu dalsiu lasku zivota...Boze to je aky rozpravkar, skoro mi slza vybehla😃 a ty si mu to zozrala aj s navijakom
@muchotrafka298 A este manzelka je labilna, psychiatricky pacient, je pred Vianocami, dieta nastupuje do prveho rocnika, nechcem ho stresovat...
@mandzula "ideme este na spolocnu POSLEDNU dovolenku, uz je zaplatene"
@anonym_autor "Mali sa rozviest"...aha😏 a nejakym dianim osudu sa to proste nepodarilo. Taka smola😏 no mozno sa konecne rozkyve, ked teda caka na tu dalsiu lasku zivota...Boze to je aky rozpravkar, skoro mi slza vybehla😃 a ty si mu to zozrala aj s navijakom
@luccys tu by aj Andersen bledol zavistou 😂 A nezabudajme na to, ze je to vysokopostaveny, inteligentny chlap na urovni..toto nemozeme opomenut 😂
@anonym_autor posobis dost zufalo, hlavne sa mu takato nazhavena nepodkladaj.
@autor No, necháme ťa čakať na telefonát, veď bol z teba hotový.
Mňa zaujíma, aké najoriginálnejšie baliace hlášky ste počuli?
@anonym_autor
Keby tam z jeho strany boli extra mentálne spojenia a taká chémia ako píšeš tak by sa dávno ozval.Mal by ťa plnú hlavu a keby mal aj neviem koľko práce tak hoc večer by si našiel pár minút na písanie.Taký chlap na úrovni ako ho opisuješ si je veľmi dobre vedomý aké má vyžarovanie,spôsoby,aký je upravený a koľko má peňazí.Vie ako pôsobí na ženy a môže si vyberať-tak si aj vyberá...
A netvrdím že je to vo vašom prípade tak,ale pre teba mohol byť ten sex mega úžasný ale pre neho mohol bez obyčajný tak hľadá ďalej.
@anonym_autor rovnaká hra na city z jeho strany, namotá ťa na to, je to len účel, aby dosiahol, čo potrebuje. Dôležité je to, čo robí, nie to, čo hovorí.
Tieto negatívne ženy, čo ti tu komentujú príspevok si nevšímaj, sú zámerne negatívne, veci sa dajú napísať rôznymi spôsobmi, ak si niekto vyberie taký, aby ťa ešte viac dal dole, vypovedá to akurát o tom, aký je ten človek, čo komentuje, nevypovedá to nič o tebe.
@anonym_autor Baby tu sú nepríjemné a ty si mala aférku so ženatým chlapom. Vtipné.
Áno, on je jeden z tých chudáčik ov, ktorí sa nemôžu rozviesť a trpia doma s tou beštiou. Ale našťastie sa vždy nájdu ženy ako ty, ktoré ich pochopia a dajú im to, čo im doma chýba.
@anonym_autor trosku ta este ponatahuje a potom sa mozno ozve nech sa mozete zase spojit mentalne aj fyzicky. Toto je jeho hobby, drzi ta v neistote aby bol pre teba vzaaaaacny.
@anonym_autor chlapi su proste zbabelvi. Je zbabelec poriesit rozvod, ked mu to teda neklape... je zbabelec, to s tebou ukoncit... a je zbabely, povedat preco... netrap sa zbytocne. A nevycitaj si to ❤️ kazda niekedy pochybime a pritom v kutku duse dufame v osudove stretnutie i lasku

@anonym_autor Urcite sa ozve a bude svadba. Ty si fakt neuveritelne naivna.