icon

Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?

22. nov 2025

Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval

Mate niekto skusenost?

anonym_fa9e7e
22. nov 2025

mne pripominas taku tu Romankooooo

a zhrnme si to v biznise ta nechce, sex s tebou dal raz, viac sa neozyva

vyhrab aspon niekde stipku hrdosti viac sa mu neozyvaj ale daj si urobit testy na pohlavne choroby a dufam ze ste sa aspon chranili

tatiana288
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Možno sa neozval, lebo z teba vycítil to strašné zúfalstvo s akým sa upínaš na jeden sex. Každou svojou odpoveďou znieš viac a viac ako niekto, kto ma jeho fotku na stene, pod ňou sto sviečok a tancuješ u toho rituálne tance zabalená v plachte skropenej jeho potom.

januska12323
22. nov 2025

Čím skôr si priznáš aká si hlúpa a naivná tým lepšie pre teba.

abbey1
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Ešte by ti mohol jeden darček kúpiť - šlabikár.

viestta
22. nov 2025
@muchotrafka298

@viestta podla mna kombinacia, podla prispevkov. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Myslim, ze by uz nemala napisat nic, lebo kazdym prispevkom preraza moralne dno.

@muchotrafka298 malasom snahu vysvetlit, ale vidim, ze je zo uplne zbytocna snaha. Kto chce kam...

petamich
22. nov 2025

No nic nema to zmysel 🙂 ano isto sa ti ozve, prave riesi rychlo rozvod, aby ste mohli byt spolu navzdy. Lebo ta chemia, pritazlivost, spojenie a ten dokonaly sex...to je proste osud.

Toto si chcela pocut?

autor
22. nov 2025
@petamich

No nic nema to zmysel 🙂 ano isto sa ti ozve, prave riesi rychlo rozvod, aby ste mohli byt spolu navzdy. Lebo ta chemia, pritazlivost, spojenie a ten dokonaly sex...to je proste osud.

Toto si chcela pocut?

@petamich

Nepisem nikde ze cakam ze sa kvoli mne rozvedie
Zijem v realite
Len ze ci moze byt ze ma stav - vycitky problemy doma s detmi robota a ze to usekol - a ze sa ozve neskor

sense
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor nie lebo milenka je už určitým spôsobom vzťah, chlapi lovci nechcú milenku, lebo tá by počasie chcela viac ako byť stále len tá druha, ani profesionalku, chcú ženu dobíjať a ako náhle ju dobiju a získajú čo chcú ... Idú ďalej.
Tebe neostáva nič iné , len sa zmieriť s tym že dostal čo chcel a viac mu netreba. To sú takí typickí namotavaci. A ak sa ozvi tak len aby zistili či je žena námorná. Mám takú kolegyňu vždy sa Makita, on sa prestane ozývať po viac ako polroku keď vyzerá byť že je odmotana, sa namotavaci ozve, zahrá sa na garanta, a keď sa ona zas namota ,prestane sa ozyvat

alickapusinka
22. nov 2025

Si tak strašne naivna že to sa ani neda chápať.Bola si pre neho na jeden krát.Ak by išel za večer do bordelu zaplatil by o mnoho viac.A čo videl že si naivna tak sa s tebou hral ako mačka a myš. Nemyslím si že sa Ti znova ozve a naplanuje niečo.Ak by mal potrebu možno sa ozve ale ináč nemyslim si.Dostal čo potreboval.Niektorí chlapy to tak maju taku taktiku to že TI povedal o deťoch ešte neznamena že chcel ťa zaujať.Ja som tiež dostavala srdiečka každý deň v 7,8,9 ročníku na zakladnej škole.Strašne si naivana tak až detska. Nechce nič je bohatý ma manželku ta je rada že je rada a mu odpustia život ide dalej.A neboj nerozvedie sa.To každy chlap ked je s nejakou naivkou tak ma take reči.Lebo ho svrbi čvirik.

anonym_74a3e4
22. nov 2025

Namotal ta nic viac nic menej, ja som mala tiez milenca ja vydata on slobodny a tahali sme to 2 roky, cele to bolo intenzivne..tento to vzdal uz po tyzdni tak to asi az z jeho strany take intenzivne ako z tvojej nebolo. Chyba ti, ten pocit ked ti pisal, zaujimal sa 🙂 mam to podobne tyzden si nepiseme a ja idem z koze vyskocit ako mi to chyba ale co spravim nic.

ivik4
22. nov 2025

Neozve
Bola si lacnota, asi mu zena na to prisla a on prosi kolenacky ale pred nou.
Bodka

mane01
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor zabudni na mentálne prepojenie, proste ti hovoril, čo si chcela počuť… veľmi jednoduché…

autor
22. nov 2025
@anonym_74a3e4

Namotal ta nic viac nic menej, ja som mala tiez milenca ja vydata on slobodny a tahali sme to 2 roky, cele to bolo intenzivne..tento to vzdal uz po tyzdni tak to asi az z jeho strany take intenzivne ako z tvojej nebolo. Chyba ti, ten pocit ked ti pisal, zaujimal sa 🙂 mam to podobne tyzden si nepiseme a ja idem z koze vyskocit ako mi to chyba ale co spravim nic.

@anonym_74a3e4
No chyba lebo tie spravy a rozhovory neboli lacne ani nudne ani manipulativne - nech si tu pise kto
Co chce - proste sme si extremne sadli - nemuslim ze to on hral - mozno len sa spamatal ze nemoze pojrXocat
Paradoxne namotane viac posobil on - on vzdy pisal prvy
Ja stale fajne myslim ze sa ozve 👀

la_dolce_vita
22. nov 2025

Pytas sa, tak ti odpoviem. Mozne to je, ze sa ozve. Muzom do hlavy nevidime, cize ani nezistis, co sa stalo, mozno sa zlakol tvojho namotania sa. O problemy nestoji, ide mu o nezavazny ulet. Najde si vyhovorku, ak zasa zatuzi po ulete a nik iny nebude po ruke. Nejake srdiecka neber vazne. Mna jeden chlapek nechal bez vysvetlenia po nadhernej dovolenke, na ktoru ma pozval, dlho som sa trapila, kym to preslo a on sa po case ozval ako keby sa nechumelilo. Treba sa len z toho poucit.

anonym_74a3e4
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_74a3e4
No chyba lebo tie spravy a rozhovory neboli lacne ani nudne ani manipulativne - nech si tu pise kto
Co chce - proste sme si extremne sadli - nemuslim ze to on hral - mozno len sa spamatal ze nemoze pojrXocat

@anonym_autor aj moj sa podla mna este ozve, aj ked uz v tom nejako nechcem pokracovat

autor
22. nov 2025
@la_dolce_vita

Pytas sa, tak ti odpoviem. Mozne to je, ze sa ozve. Muzom do hlavy nevidime, cize ani nezistis, co sa stalo, mozno sa zlakol tvojho namotania sa. O problemy nestoji, ide mu o nezavazny ulet. Najde si vyhovorku, ak zasa zatuzi po ulete a nik iny nebude po ruke. Nejake srdiecka neber vazne. Mna jeden chlapek nechal bez vysvetlenia po nadhernej dovolenke, na ktoru ma pozval, dlho som sa trapila, kym to preslo a on sa po case ozval ako keby sa nechumelilo. Treba sa len z toho poucit.

@la_dolce_vita

Praveze ja som namotana nie je a ani som nebola - skor on posobil ze ano. Ja som to brala od zaciatku ako ulet, ze bude jednorqzovy ale ano po sexe co sme sa aj bozkavali na ilici ako pubertaci a pisal mi a dakoval za krasny vecer, pacila sa mi ta predstava mat tkaeto rozptylebie
Takze urcite sa nezlakol mojho namotania sa - ja o mojich detoch som nehpvprila takmer nic - on ki vela hovoril

A tebe to s dovolenkarom
Ako skoncilo?

amdornik
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ale veď ti tu každá snáď píše, že áno, je možné, že sa ešte ozve. keď si bude chcieť zatrtkať a nebude mať poruke nič bližšie alebo zaujímavejšie, vtedy sa ozve tebe.
ty si sa riadne namotala. musel byť fakt dobrý v tej úlohe, ktorú hral. čo si myslíš, že inteligentný manipulátor v súčasnosti ti priamo povie, že chce sex? hneď by ho 99% žien odmietlo. tak ide na to rafinovane. kaleráby do hlavy a motúziky popod nos. fotky detí (bohvie, či sú jeho alebo jeho brata napríklad, či stiahnuté niekde z netu...), debaty o tom, ako mu nefunguje manželstvo a bla bla bla.... a áno, pár dní PO sa ti ešte ozýva, aby to vyzeralo, ako má stále záujem o niečo hlbšie (okrem teda vagíny).
on si doslova vystlal k tebe cestičku zlatými lupeňmi, pretože presne týmto odrbávaním dosiahol a dosiahne, že kedykoľvek sa ozve, ty mu otvoríš dvere s rozkročenou náručou, lebo si sa úplne zblbla. a píšeme ti to tu všetky, ale očividne neveríš ženám, čo majú čo-to za sebou alebo poznajú mužov a osudy žien, ale jedinému somárovi, čo ťa namotal ako naivnú 15-ku.

la_dolce_vita
22. nov 2025
@anonym_autor

@la_dolce_vita

Praveze ja som namotana nie je a ani som nebola - skor on posobil ze ano. Ja som to brala od zaciatku ako ulet, ze bude jednorqzovy ale ano po sexe co sme sa aj bozkavali na ilici ako pubertaci a pisal mi a dakoval za krasny vecer, pacila sa mi ta predstava mat tkaeto rozptylebie
Takze urcite sa nezlakol mojho namotania sa - ja o mojich detoch som nehpvprila takmer nic - on ki vela hovoril

A tebe to s dovolenkarom
Ako skoncilo?

@anonym_autor ak cakas, ze sa ti ozve a podla toho, co pises, mi prislo, ze namotana si. Muzi sa vedia pretvarovat, teda urcite typy muzov / samozrejme zeny detto. Ten moj dovolenkar 🙂) ja davna minulost z porozvodovych cias, skusenost, ktoru som mala zazit a poucit sa. Ozval sa mi viackrat, ale ja som tvrdohlava a neodpustam.

anonym_743101
22. nov 2025

@anonym_autor spravna odpoved je vo vacsine pripadov ta nejjednoduchsia - toto si zapamataj, mne to velmi pomaha ked hladam odpoved na niekoho spravanie ktoremu nerozumiem

Za mna - Bud nema taky zaujem ako si si ty myslela alebo isiel na sluzobku aj so zenou a nema na teba cas

anonym_743101
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_74a3e4

@anonym_autor a inak mne sa to tiez stalo ze s chalanom som vykecavala v aute do 5 rana bez sexu, uplne bol hotovy zo mna, volal ma vsade a zrazu sek a ani odpisat nevedel.. a odpoved? Ozvala sa mu byvala a uz som zrazu nebola dolezita :D

Chlap ktory sa nevenuje nema zaujem

anonym_d3e462
22. nov 2025

si na smiech, aka si naivna, precitaj si svoje prispevky, ved to je samy preklep, ani sklonovat nevies, nemas ziadnu uroven, si lacna zena, ktora nedba, ze je zenaty, ak je on taky super truper chlap na urovni, tak je jasne, ze ta len vyuzil

mandzula
22. nov 2025

@anonym_autor Si robis prdel, ze?

anonym_c6b6cf
22. nov 2025

@anonym_autor
@anonym_autor bohužiaľ sa len potvrdzuje,že rozvedenej žene je jedno,že chlap je ženatý,to fakt nemáš výčitky?Teba len trápi, že ťa odkopol,no áno,dostal ,čo chcel, pravdepodobne mu manželka na to prišla.

mandzula
22. nov 2025
@anonym_autor

@la_dolce_vita

A tebe to s dovolenkarom
Ako skoncilo?

@anonym_autor Brala si to ako jednorazovy ulet, tak co to neuzavries, preboha?

eleanor2510
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor prepac, ale ty si dospela zena a matka? Lebo znies ako 17-rocna pubertiacka. U tej je to este ospravedlnitelne, ze nevie, ako sa chlapi dokazu zachovat. Ale ty: "mentalne prepojenie", " srdiecka"... pre pana krala, spamataj sa!

anonym_ea5afa
22. nov 2025

To mi pripomenulo skusenost z minuleho tyzdna, chlapik mi pisal tak normalne v priebehu dna, vecer casto, zaujimal sa, ale hned spomenul ze sice nie je zenaty, ale byva s partnerkou kazdy vo vlastnej izbe uz 3 roky , on so synom a tak...Bolo mi to divne, kedze robil obchodneho zastupcu a behal po celom kraji. Prvy vykricnik, druhy vykricnik bol, ked povedal, ze robil riaditela firmy a komunikoval v slovencine pritom firma sidlo Pariz, tak som navrhla ze teda si pri nom precvicim anglictinu hned zahovoril, ze teda on komunikoval po slovensky lebo riaditel firmy je poliak zijuci v Parizi. Ako dokaz mi sice poslal meno riaditela naozaj mal polske meno a firma sidli v Parizi ale aj tak mi to bolo divne. A uplne najdivnejsie mi bolo ze mal experimentalnu liecbu na zltacku ze takmer umrel a pichal si nejake injekcie s virusmi kde mal 42 horucky a popritom ze sa nudil tak cestoval lietadlom Barcelona, Madrid a pod a ze mu letucky na tie injekcie davali suchy lad. Kedze mi pisal cez WA cez firemne cislo nebolo tazke najst si jeho meno, kedze mesto som poznala kde zije, dost info vypustil o sebe tak som si cez kataster dohladala byt a majitelkou je aj jeho partnerka...takze nebol on pan chudacik, co ju prichylil a v jari ide ona byvat do podnajmu, podla mna regulerne zili spolu a on hladal milenky. Ked som mu teda povedala co som zistila, ze je lahko dohladatelny tak hned utoky ze my len nezavazne komunikujeme a uz sa neozval. Tiez kazda jeho ex bola stetka co mala xy milencov a on chudacik sa sam stara o dieta. Takze za mna si overovat a nenaletiet ....Pritom muz na urovni naozaj, len klamarik. Este ze som nesla na tie kavicky co ma volal

anonym_ea5afa
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_74a3e4

@anonym_autor vacsinou taki co posobia hned namotane a ako spriazene duse to su ti najvacsi podvodnici a manipulatori a ano vacsinou su na urovni lebo sladke reci proste clovek musi vediet ako podat aby to posobilo doveryhodne..takze bud byvala sa mu ozvala, alebo ma viac takych a teraz si chvilu mimo hru, alebo proste dostal co chcel a stratil zaujem...

anonym_ea5afa
22. nov 2025

Znamu tak namotaval zenac, ktory je pisal z vymyslenych uctov aj jednorazovych cisel, ktore mal niekolko...Vzdy nejaku namotal, pisal jej nonstop, stretko, drzanie za ruky na verejnosti a doma rodina aj manzelka. Po case ho ta slecna milenka omrzela, neozval sa a to uz mal dalsiu, ktora ho tiez casom omrzela a potom sa vratil k tej predchadzajucej a tak recykloval. Doma manzelka, ktorej tvrdil , ze riesi pracovne veci preto je tolko na mobile, z prace volal vsetkym svojim znamym dievcatam cez skype a pod platformy a naozaj oni o sebe nevedeli. A tiez to hral na chudacika, co doma to nefunguje a nikoho nema a namotaval zeny na romanticke vztahy, kde je jasne ze doma to nefunguje co samozrejme nebola pravda. Su typy muzov, co su zavisli od dopaminu cize zalubenia.

morpheuss
22. nov 2025

@anonym_autor len ti chcem povedať, že máš môj obdiv ako kultivovanie a pokojne vedieš debatu v tomto toxickom prostredí 🙂

eleanor2510
22. nov 2025

A este mi napadlo, kde je teraz ta autorka anonymnej diskusie zo vcera ci z predvčera, ako su komentujuce hnusne a autorka sa nedocka odpovede... Kde si teraz? Naozaj si myslis, ze konkretne na tuto diskusiu sa da normalne odpovedat? Ked autorka dookola opakuje, ze nie je naivna, pritom vo vykladovom slovniku vedla hesla naivita by mala byt jej fotka. Sme na nu hnusne a zavidime jej jednorazovku so zenatym chlapom, pardon, chlapom na urovni? Pevne verím, ze tato autorka je troll alebo si z nas dobre utahuje, lebo ak toto ma deti, tak ich uprimne lutujem...