Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?
Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval
Mate niekto skusenost?
@anonym_94973d aj podla mna isiel s nou
Minuly tyzden doma rusil nejaky rodinny program (kvoli nasim stretkam) a tak asi zehli … neviem … neozval sa odkedy tam isiel akoze nulovy kontakt. Dovtedy stale pisal
@anonym_autor je dost pravdepodobne, ze zehli a chce byt nenapadny. tiez je tu moznost, ze ma vycitky. minuly tyzden ste boli kolkokrat spolu? a vecer, ked bol akoze v praci? to manzelky zacnu vetrit.
Ty si fakt myslíš, že si jeho jediná milenka a ešte k tomu špeciálna?
@anonym_autor kokos som to tu tak na 70% prečítala a ty si pekne mimo😆 hej hej ozve sa, neboj sa😆✌🏽
@linduska_ jasne ze sa jej ozve. Ona je uplne istý pich. Narozprava jej nejake rozprávky, zahra sa na chudáčika aby ho polutovala a ona mu hned skočí do postele. A takto to pôjde dookola az kým ona nepochopi ze pre neho neznamená absolútne nic
Lovebombing...zažila som niečo podobné. Zo skúseností vravím, nemusíš ľutovať. Dobre sa stalo...zistíš časom.
@linduska_ jasne ze sa jej ozve. Ona je uplne istý pich. Narozprava jej nejake rozprávky, zahra sa na chudáčika aby ho polutovala a ona mu hned skočí do postele. A takto to pôjde dookola az kým ona nepochopi ze pre neho neznamená absolútne nic
@anonym_6f8348 Vieš čo, myslím si, že sa vyserie na ňu akurát keď AŽ týždeň musel čakať, že mu dá😆 takýto muž má tých istých pichov na každý prst desať😆
@anonym_6f8348 Vieš čo, myslím si, že sa vyserie na ňu akurát keď AŽ týždeň musel čakať, že mu dá😆 takýto muž má tých istých pichov na každý prst desať😆
@linduska_ ale ved oni mali mega uzasne prepojenie ktoré so žiadnou inou nemal 😂 myslím ze autorka potrebuje dostať zopárkrát po pap..i a az potom pochopi aká je realita
@anonym_autor je dost pravdepodobne, ze zehli a chce byt nenapadny. tiez je tu moznost, ze ma vycitky. minuly tyzden ste boli kolkokrat spolu? a vecer, ked bol akoze v praci? to manzelky zacnu vetrit.
@anonym_94973d podla mma vycitky - mal jeden pracovny projekt na spadnutie (mali sme to riesit spolu ale kedze tam bola islra sme pochopili ze nie a hlada na to teraz niekoho ineho…) potom mal dake trampoty s detmi - skola atd a este jeho povinnosti - minuly tyzden 2x a teda az potom som zistila ze zeusil prigram doma (kvoli nasmu stretku) takze co povedal kam ide ja netusim urcite to uhral a mozno ani nehovori kam xhodieva ale mozno dosiel moc vysmiaty 😅 par dni PO mi este pisal tutu mutu, potom skor pisal o vsetkCh tCh priblemoch co riesil, potom ze akurat odchadza tam a tam a ostalo ticho …
@anonym_6f8348
😅😅 citajte s porozumenim a nebymyslajte si
nIE neriesili sme jeho zenu
Mali sme milion onych tem a nik zo seba chudacika nerobil. Mozno jedine vy tu robite zo seba sliepky
@doriiis Oni si MEGA rozumejú, na INEJ úrovni, aj celý ten SEX bol na úplne inej úrovni, my sa do toho hov.. rozumieme, proste MEGA MEGA😆 a po týždni mu dala…vravím, neboj sa, on sa určite ozve…😇😆
@linduska_ mozno raz ked zazijes aj ty dobry sex a potom lepsi a najlepsi tak pochopis …
@anonym_6f8348
😅😅 citajte s porozumenim a nebymyslajte si
nIE neriesili sme jeho zenu
Mali sme milion onych tem a nik zo seba chudacika nerobil. Mozno jedine vy tu robite zo seba sliepky
@anonym_autor skor ty zo seba robis totalne naivnu zenu. Za par mesiacov daj vedieť ako to dopadlo 😉 garantujem ti, ze to pre teba skonci zle. Potom sa vrat k tejto diskusii a zhodnot ci sme my, ktore sme ti tu písali sme mali pravdu alebo nie 😉
@linduska_ mozno raz ked zazijes aj ty dobry sex a potom lepsi a najlepsi tak pochopis …
@anonym_autor ale jedno sa mu musí uznať, ako manipulator je na jednotka. Teba zmotal dokonale. Pozri ako ho obhajujues, hladas výhovorky, ospravedlnenia. Ale pochop, keby bol z teba taky hotový ako to opisujes tak si 30 sekúnd na napísanie správy najde. Keby chcel, tak najde sposob ako sa ti ozvať aj ked je so zenou. Takze konečne pochop, ze sa neozyva preto lebo sa ozvať nechce
@anonym_autor ale jedno sa mu musí uznať, ako manipulator je na jednotka. Teba zmotal dokonale. Pozri ako ho obhajujues, hladas výhovorky, ospravedlnenia. Ale pochop, keby bol z teba taky hotový ako to opisujes tak si 30 sekúnd na napísanie správy najde. Keby chcel, tak najde sposob ako sa ti ozvať aj ked je so zenou. Takze konečne pochop, ze sa neozyva preto lebo sa ozvať nechce
@anonym_6f8348 ty si aka mudra - mas dojem na zaklade niecoho co toto mi nie je zrejme?
Nejraj sa tu ma mudru a madradenu nemas na to
@anonym_6f8348 ty si aka mudra - mas dojem na zaklade niecoho co toto mi nie je zrejme?
@anonym_autor Kokos ty si čistá trúba, asi zistil po tom týždni čo si za naivnú kravu a už ho neuvidíš😆
@anonym_autor nemusím sa hrať na múdru, zazila som presne toto iste. Ale tak naivne ver tomu co ti narozprával. Len nie je ti cudne ze predtym ti pisal aj ked bol doma so zenou a zrazu sa mu napisat nedá ani jedna jedina sprava? Ale neboj, on sa ti ozve 😉
@anonym_autor nemusím sa hrať na múdru, zazila som presne toto iste. Ale tak naivne ver tomu co ti narozprával. Len nie je ti cudne ze predtym ti pisal aj ked bol doma so zenou a zrazu sa mu napisat nedá ani jedna jedina sprava? Ale neboj, on sa ti ozve 😉
@anonym_6f8348
Ved viem - sak proste sa odmlcal - otazka bola kto ro zazil a ci sa po odmlke veatil akoze nic
@anonym_autor Kokos ty si čistá trúba, asi zistil po tom týždni čo si za naivnú kravu a už ho neuvidíš😆
@linduska_ vsak ta je na neho taka namotana ze az. Chlap sa ani moc snažiť nemusel 😂 tipujem ze v pondelok ju opije rožkom, vymysli si nejakú výhovorku o tom ake problémy chudáčik riešil, ona mu to zožerie a dajú ten najlepší sex
@anonym_6f8348
Ved viem - sak proste sa odmlcal - otazka bola kto ro zazil a ci sa po odmlke veatil akoze nic
@anonym_autor na to som ti uz Stokrát odpovedala. Ano vrátil a znovu sa odmlčal, potom sa zase vrátil a zase odmlčal. A tak to išlo dookola az kým som nepovedala dost. Co na tom ti nie je jasné?
@joannita tvoj nazor ti neberiem
Nie vsetci muzi su rovnaki. Inteligentny chlap nebude hocoeir o svojje manzelke a krize nikomu a nebude hlavne na nu madavat …
Poznam mnohych co maju doma realne problem a verim ze to tak maju, su ti aj moji blizki znami a verim im a nesexuju s kazdou, pritom ny mohli. Praveze cjlapi co maju iq si davaju pozor a nepritahuje ich kazda co sa na neho usmeje
Ale teda tebe sa ti chlapi po sexe uz ootom neozvali, ze 1x a blokli ta hej? Zvlastne
@anonym_autor bez urážky, ale si veľmi naivná. Vysoko inteligentní a úspešní muži to totiž takto robia najviac. Ver mi, že viem o čom píšem. Ako môžeš vedieť že tvoji známi nepodvadzaju svoje ženy? Sleduješ ich? Nemôžeš mať tušenia čo robia. Ľudia nemajú tušenia čo robí ich partner, nieto ešte nejaký kamoš či známy. Bohatí a úspešní muži majú milenky vždy. Áno vždy. A často chodia do luxusných bordelov.
Ver mi už som si prešla toho v živote dosť a stretla som veľa mužov ktorí podvádzali svoje ženy a potom sa vrátili domov a tvárili sa ako milujúci dokonalí manželia.
Asi si ešte mladučká a neskúsená, tipujem tak možno okolo 30tky.
@anonym_autor bez urážky, ale si veľmi naivná. Vysoko inteligentní a úspešní muži to totiž takto robia najviac. Ver mi, že viem o čom píšem. Ako môžeš vedieť že tvoji známi nepodvadzaju svoje ženy? Sleduješ ich? Nemôžeš mať tušenia čo robia. Ľudia nemajú tušenia čo robí ich partner, nieto ešte nejaký kamoš či známy. Bohatí a úspešní muži majú milenky vždy. Áno vždy. A často chodia do luxusných bordelov.
Ver mi už som si prešla toho v živote dosť a stretla som veľa mužov ktorí podvádzali svoje ženy a potom sa vrátili domov a tvárili sa ako milujúci dokonalí manželia.
Asi si ešte mladučká a neskúsená, tipujem tak možno okolo 30tky.
@joannita ona toto nepochopi, hold asi sa potrebuje poučiť na vlastnej koži.
@anonym_94973d podla mma vycitky - mal jeden pracovny projekt na spadnutie (mali sme to riesit spolu ale kedze tam bola islra sme pochopili ze nie a hlada na to teraz niekoho ineho…) potom mal dake trampoty s detmi - skola atd a este jeho povinnosti - minuly tyzden 2x a teda az potom som zistila ze zeusil prigram doma (kvoli nasmu stretku) takze co povedal kam ide ja netusim urcite to uhral a mozno ani nehovori kam xhodieva ale mozno dosiel moc vysmiaty 😅 par dni PO mi este pisal tutu mutu, potom skor pisal o vsetkCh tCh priblemoch co riesil, potom ze akurat odchadza tam a tam a ostalo ticho …
@anonym_autor to bol pohovor? fuh aby viac zien takto nevyuzival. mozno je fakt manipulator ako tu zeny pisu. taka ta formulka, ze spolupraca radsej nie, lebo si vynimocna (to slovo vynimocna) mi pride divna. ma vela ludi pod sebou?
Najsmutnejšie na celom príbehu je to, že toto ma deti.
Autorka, keby tak veľmi chcel, tak si nájde čas a priestor na to aby ti napisal aj so služobky kde je spolu s manželkou. Hoc aj z wc, sprchy alebo by jednoducho využil situáciu keby bol manželke z dohľadu.
Naozaj keď už nie kvôli sebe, tak aspoň kvôli svojim deťom vyhrab to svoje svedomie a nezahadzuj sa s niekým, kto má doma rodinu. Však ty si ju kedysi tiež mala. Ty sa vieš na svoje deti pozerať s čistým svedomím a bez vycitiek? Akým morálnym hodnotám učíš svoje deti keď je pre teba taketo konanie úplne v poriadku? Či dcére a synovi hovoris, že je normálne mať dve "lásky" súbežne a rozvracať rodiny?
Inak, ak by ťa aj chcel ako známu s výhodami, tak si to možno rýchlo rozmyslel keď videl ako si z neho úplne očarená lebo mu rýchlo došlo, že z tvojej strany by to veľmi rýchlo prestalo byt len o spríjemňovaní si dlhej chvile a že si pre neho veľké riziko, ktoré by mu tým pádom mohlo zarobiť na poriadne problémy. Predsa len ma doma rodinu a biznis v ktorom figuruje so svojou manželkou. A on určite nechce byť ten, ktorý by po prevalení avantúry mohol skončiť s holou riťou. Lebo ty nevieš ako to oni reálne s manželkou ohľadne biznisu majú.
@anonym_autor na to som ti uz Stokrát odpovedala. Ano vrátil a znovu sa odmlčal, potom sa zase vrátil a zase odmlčal. A tak to išlo dookola az kým som nepovedala dost. Co na tom ti nie je jasné?
@anonym_6f8348 ako dlho trvali tie odmlky?
Ja si myslim skor ze sa neozve ked sa tak zasekol …. Od srdiecok az k nulovemu kontaktu
Ja si myslim skor ze sa neozve ked sa tak zasekol …. Od srdiecok az k nulovemu kontaktu
@anonym_autor Ježiši kriste, ty ideš stále svoje. Pochop uz, ze je to manipulátor. Keby chcel tak sa ti urcite ozve.
Kolko? Niekedy par dni, niekedy mesiace
@anonym_autor Ježiši kriste, ty ideš stále svoje. Pochop uz, ze je to manipulátor. Keby chcel tak sa ti urcite ozve.
Kolko? Niekedy par dni, niekedy mesiace
@anonym_6f8348 aa ukludni
Ked mas priblem odpovedat vecne a bez mervov tak nereaguj vobec
@anonym_autor mňa ten moj volal laska, pisal mi od dobre rano az po dobru noc, srdiečka, pusinky a sladké reci a odmlčal sa. Aj tak nechapem kvôli čomu tak chces aby sa ti ozval keďže z tohto stastny koniec nebude

Moj nazor. Zistil, zi si namotana a vycuval