Prečo si nedokážem nájsť vzťah?
Ahojte. Co su najcastejse dovody , preco si nedokazete najst vztah? Myslim napriklad nedostatok casu, nieco so vzhladom ci nieco podobne. Ako to mate vy?
@anonym_autor Čo si všímam tak najčastejšie sú to vysoké nároky
@anonym_autor tak autorka si nedokaze alebo mi, najst ten vztah ? 🙈
@anonym_autor mám kamosku, ktorá si nevie nájsť partnera… a ja viem prečo, ona netuší… netvrdím, že to je u teba podobne, ale ona sa prezentuje príliš sebavedomo, čo pôsobí na ľudí až arogantne. Snaží sa ukázať, že je zbehla, scestovana a dáva najavo svoj názor. To nie je vždy veľmi šťastne, ak niektorým veciam nerozumiem alebo o nich veľa neviem, je lepšie to priznať a netreba mať na všetko názor. Ona ma názor na všetko a hneď zneguje názor opacny. Toto kombo pôsobí na chlapov ako rovnaké póly magnetu. Aspoň každý chlap v mojom okoli, ktorý ju spoznal ostal zhrozený a mal tendenciu rozbehnúť sa opačným smerom… pritom vizuálne pekná baba, vzdelaná, samostatná, dokonca konzervatívna (to sa väčšinou mužom páči).
@anonym_autor ja som mala kamarátky a tie najkrajšie sa nevydali a nemali partnera. Zostali samé, lebo mali nároky, preberali. Tie menej atraktívne zobrali hneď prvé, čo sa do cesty dostalo. Ale. Tie nevydate vedú krásne životy, vyzerajú super, majú peniaze, žijú si. Občas si povzdychnu, aké majú nešťastie na chlapa, ale už by nemenili, sú spokojné. Tie vydáte, čo hneď sa vydali už to majú horšie, robia doma prvé, aj posledné, do toho deti, pendluju, skáču, robia. Vidno,že sú zostarnuté, nadávajú na chlapov. Síce si povedia, že sú šťastné za deti, ale druhý raz by sa už nevydávali. 😳 Tak a teraz si vyber, čo je lepšie. 🤷🙄
@anonym_c621ae a potom sú také ako ja čo nezobrali prvého čo stretli a mali veľa nápadníkov 😒
mám kamošku ktorá nemala dlho vzťah lebo jej zlomil srdce frajer. dlho sa cez to dostávala. a potom už len tak hocikoho nechcela a potom už bola "stará" na nejaké zoznamovanie ...
@anonym_autor Ja som nikdy nenatrafila na partnera, ktorý by ma mal skutočne rád. Aspoň ja mám taký pocit, pretože som mala dva pokusy o vzťah, prvé ukončenie bolo z druhej strany, zrazu zvláštne správanie a ževraj kvôli diaľke a druhý.. v tom prípade bola iná predstava budúcnosti a mali sme odlišné názory. Mám tridsať rokov, prišli nejaké zdravotné problémy, vzhľadom na to už neplánujem mať dieťa/deti. Na samotu som si zvykla, i keď mi občas niekto chýba. Potom si uvedomím, že nechcem byť nikomu na obtiaž, najmä skrz moje podlomené zdravie. No hlavne mám pocit, že sa už nechcem opätovne sklamať.
Som dosť veľký introvert a nesocializujem sa. V predchádzajúcom vzťahu skôr zbalila manželka keď sme sa spoznali mňa než ja ju. Mala veľký dar reči. A ja som ju vedel vtedy hodiny aktívne počúvať.
mna zas nebavilo vkuse hovorit o sebe tie zakladne veci, a potom zistit, ze sa rozchadzame v dolezitych veciach.
@anonym_autor nemám charizmu, niesom príťažlivý.
Moja dlhorocna kamoska v podstate cely zivot nemala vazny vztah. Vzdy vybera nevhodne typy muzov, ktore ju vyuzivaju a ona ma k nim taky kamaratsky pristup, chyba jej zenskost. Pritom ma dobru povahu, vzhlad horsi priemer, hoci postava super. Muzi s nou radi kamaratia, aj maju sex, ale cakaju na nieco lepsie alebo mali popri nej znamost. Robi cely zivot rovnake chyby, ale inak to asi nevie.
Som dosť veľký introvert a nesocializujem sa. V predchádzajúcom vzťahu skôr zbalila manželka keď sme sa spoznali mňa než ja ju. Mala veľký dar reči. A ja som ju vedel vtedy hodiny aktívne počúvať.
@dvadsatosem to nieje o tom, ja som darmo extrovert, darmo sa socializujem, darmo som ukecaný, keď sa žiadnej nepáčim.
kolko vazis?
@dvadsatosem to nieje o tom, ja som darmo extrovert, darmo sa socializujem, darmo som ukecaný, keď sa žiadnej nepáčim.
@unbeholfen vizuál je síce dôležitý ale určite to nie je jediná karta v hre. poznam zopár extrovertov ktorý nie sú žiadny modely ale majú charizmu ktorá ženy pritiahne. Možno je to tom že my introverti čakáme v kúte a vy extroverti občas 'tlačíte na pílu' až príliš. Každopádne to že si extrovert tak je tá aspoň vidieť a počuť. To je celkom slušný základ v dnešnej dobe 🙂
@anonym_autor nemám charizmu, niesom príťažlivý.
@unbeholfen To nie je o príťažlivosti. Každý muž, ak je len o trochu krajší od čerta, si dokáže nájsť ženu. Len musíš znížiť svoje nároky, tak ako som to spravil ja. A ženu si určite nájdeš. Ja som si svoju vymodlil
@unbeholfen vizuál je síce dôležitý ale určite to nie je jediná karta v hre. poznam zopár extrovertov ktorý nie sú žiadny modely ale majú charizmu ktorá ženy pritiahne. Možno je to tom že my introverti čakáme v kúte a vy extroverti občas 'tlačíte na pílu' až príliš. Každopádne to že si extrovert tak je tá aspoň vidieť a počuť. To je celkom slušný základ v dnešnej dobe 🙂
@dvadsatosem ja viem, zoznámiť sa nemám problém, len ženy ma nechcú, necítia chémiu a tie klasické bla bla…
@unbeholfen To nie je o príťažlivosti. Každý muž, ak je len o trochu krajší od čerta, si dokáže nájsť ženu. Len musíš znížiť svoje nároky, tak ako som to spravil ja. A ženu si určite nájdeš. Ja som si svoju vymodlil
@pr85 lenže ja od čerta som škaredší práveže…
Takže preto si nedokážem nájsť vzťah lebo “niesom ich typ” autor a ostatní…
@dvadsatosem ja viem, zoznámiť sa nemám problém, len ženy ma nechcú, necítia chémiu a tie klasické bla bla…
@unbeholfen vzdy so sebou zober sol, sodu bikarbonu, ocot, savo, a daj im privoniavat ci ochutnavat, a budu citit chemiu.
@unbeholfen vzdy so sebou zober sol, sodu bikarbonu, ocot, savo, a daj im privoniavat ci ochutnavat, a budu citit chemiu.
@anonym_autor proste tie ženské kecy že necítia motýle v bruchu, nepriťahujem ich, že sa nevedia do mňa zalúbiť, že nič viac ku mne necítia.
Takže odpveďou by mohlo byť aj to že na vzťah treba dvoch, a ja to mám vždy len z mojej strany.
Takže najodbornejšia odpoveď: Neochota spolupráce druhej strany.
Takže preto si nedokážem nájsť vzťah lebo “niesom ich typ” autor a ostatní…
@unbeholfen ak zena% povie ze niesi jej typ, na 99% to znamena ze si uvedomuje ze pred nou je nejaky fesak teda ty, a jej je jasne ze keby sa pred tebou vyzlecie tak uteces co sa naplasis. A to je pud sebazachovy povedat ze niesi ich typ.
@anonym_autor proste tie ženské kecy že necítia motýle v bruchu, nepriťahujem ich, že sa nevedia do mňa zalúbiť, že nič viac ku mne necítia.
Takže odpveďou by mohlo byť aj to že na vzťah treba dvoch, a ja to mám vždy len z mojej strany.
Takže najodbornejšia odpoveď: Neochota spolupráce druhej strany.
@unbeholfen motyle v bruchu?? co si myslis ze iba chlap prdi? aj zeny maju v crevach vetry.
@unbeholfen ak zena% povie ze niesi jej typ, na 99% to znamena ze si uvedomuje ze pred nou je nejaky fesak teda ty, a jej je jasne ze keby sa pred tebou vyzlecie tak uteces co sa naplasis. A to je pud sebazachovy povedat ze niesi ich typ.
@anonym_autor prosim? 😂😂
@anonym_autor nechcem deti..preto
@anonym_autor nechcem deti..preto
@anonym_f863fe mne by to nevadilo. Zoznámime sa? Napíš mi.
Som greysexual 🤷♀️ takže už to samo o sebe mi komplikuje možnosti nájsť si vzťah
Z objektivnych dovodov......Malo sa socializujem teda okrem kolegov v praci a akosi nemam ani chut chodit do mesta ci spolocnosti.
Doma mi je fajn, mam svoj pokoj a klud. Realita je, ze dnes maju zeny aj tak vysoke naroky a vztahy su narocne cize svoju slobodu beriem ako pozitivum. Mnoho ludi zije v nestastnych zvazkoch co teda v ziadnom pripade nie je zavidenia hodne.
Pri tej spravnej osobe by vztah urcite daval zmysel lenze to je dnes ako hladat ihlu v kope sena. Vo svojom okoli vnimam viac ludi ktori vztahy ci zakladanie rodiny akosi neriesia. Skor ti zadani viac tlacia na pilu a maju akusi paranoju z toho, ze clovek zostane sam.
Ako keby zostat slobodny bola nejaka obrovska tragedia. Chapem, ze ludi mozno trapi demograficka krivka a vymieranie naroda, ale priviest dieta na svet do krajiny kde bude trpiet pod despotom ako je Fico mi teda ako rozumne nepride 🤷🏻.
Som greysexual 🤷♀️ takže už to samo o sebe mi komplikuje možnosti nájsť si vzťah
@anonym_dc6965 tak ja som repelentsexual, teda že vyžarujem opačný pól, miesto priťahovania odpudzujem.

priveľké nároky a neochota sa prispôsobovať