Prečo si nedokážem nájsť vzťah?
Ahojte. Co su najcastejse dovody , preco si nedokazete najst vztah? Myslim napriklad nedostatok casu, nieco so vzhladom ci nieco podobne. Ako to mate vy?
Z objektivnych dovodov......Malo sa socializujem teda okrem kolegov v praci a akosi nemam ani chut chodit do mesta ci spolocnosti.
Doma mi je fajn, mam svoj pokoj a klud. Realita je, ze dnes maju zeny aj tak vysoke naroky a vztahy su narocne cize svoju slobodu beriem ako pozitivum. Mnoho ludi zije v nestastnych zvazkoch co teda v ziadnom pripade nie je zavidenia hodne.
Pri tej spravnej osobe by vztah urcite daval zmysel lenze to je dnes ako hladat ihlu v kope sena. Vo svojom okoli vnimam viac ludi ktori vztahy ci zakladanie rodiny akosi neriesia. Skor ti zadani viac tlacia na pilu a maju akusi paranoju z toho, ze clovek zostane sam.
Ako keby zostat slobodny bola nejaka obrovska tragedia. Chapem, ze ludi mozno trapi demograficka krivka a vymieranie naroda, ale priviest dieta na svet do krajiny kde bude trpiet pod despotom ako je Fico mi teda ako rozumne nepride 🤷🏻.
@bu_bu_bubak mne je úplne jedno čo sa stane so svetom keď pominiem, ale skôr mi chýba ten pocit lásky, že proste máš frajerku, tešíte sa na seba, obíjmete sa, pobozkáte sa, idete spolu do kina, na prechádzku, túlite sa, proste tá blízkosť ženy mi chýba. A inák toto neni tým že sa nesocializuješ, lebo ja sa socializujem až príliš a nič z toho. Nás dvoch by som prirovnal rybárom že ty si ten čo vôbec nechodí na ryby, a ja som ten čo sedí celý deň pri potoku s troma udicami, ale furt vyťahuje prázdne háčiky. Výsledok = Nemá rybu ani jeden! Bezohladu na % snahy.
@nyusika Ale ak ma tá osoba vysoké nároky a sama nevie poskytnúť do vzťahu nič tak je logické že ostane sama
@danielad9 takže je to logicke vyústenie. Ďakujem za radu. Už viem čo poviem keď sa ma budú pýtať že prečo som “sám” akože v úvodzovkách lebo pre mňa byť pár hodín sám je vzácne lebo furt nejakí kamoši aj nekamoši otravujú.
@anonym_dc6965 tak ja som repelentsexual, teda že vyžarujem opačný pól, miesto priťahovania odpudzujem.
@unbeholfen podľa písania si sympatický dosť, popracuj na svojom výzore, ten bude asi prekážkou 😉
@unbeholfen podľa písania si sympatický dosť, popracuj na svojom výzore, ten bude asi prekážkou 😉
@anonym_e22182 aaa tak autokorektor dokáže divy, ale štylistiku neopraví tak áno, v tom máte pravdu že som výrečný, komunikatívny, ale nie výzor ale tá charizma neni. To buď má v sebe niekto alebo nie.
@pr85 lenže ja od čerta som škaredší práveže…
@unbeholfen Také hrozne to snáď nemôže byť. 🙂
@unbeholfen Také hrozne to snáď nemôže byť. 🙂
@pr85 to si mala vidieť čo tu bolo keď som zverejnil fotku. Ešte dokonca aj chlap ktorého dali ako vzor zanedbaného starého mládenca bol podla nich krajší.
kolko vazis?
@anonym_fb2a41 je váha až tak dvoležita ? Koľko. Je v poriadku a koľko je veľa
Nescú moc obéznych ludí, to som aj já očul. Zuby též pozerajú moc. Akože hovorá to ale ja keď aj štíhly som bol, ajtak ma dívčence nesceli.
@anonym_fb2a41 je váha až tak dvoležita ? Koľko. Je v poriadku a koľko je veľa
@anonym_821391 sa vmiesam do debaty 😀 Nejde ani tak o vahu samotnu, ale o to, ze ak mame vyraznejsiu nadvahu, davame tym najavo uz svoju nedisciplinovanost, neschopnost so sebou nieco robit a nejake tie k tomu aj pridruzene psychicke problemy. Reagujeme "geneticky", pritahuje nas ten, kto vyzera zdravo. Moze to robit problem pri zoznamovani. Potom su aj odchylky, kedy sa, naopak, pacia niekomu na druhom extremnosti a zvlastnosti. Kazdopadne, nech sme akokolvek krasni, ak mame sprostu povahu, krasa rychlo omrzi. Do vztahov uz po prvom zbaleni a zoznamovani sa, plynuti mesiacov, musime davat velmi dolezitu pridavnu hodnotu - svoju osobnost.
@anonym_821391 sa vmiesam do debaty 😀 Nejde ani tak o vahu samotnu, ale o to, ze ak mame vyraznejsiu nadvahu, davame tym najavo uz svoju nedisciplinovanost, neschopnost so sebou nieco robit a nejake tie k tomu aj pridruzene psychicke problemy. Reagujeme "geneticky", pritahuje nas ten, kto vyzera zdravo. Moze to robit problem pri zoznamovani. Potom su aj odchylky, kedy sa, naopak, pacia niekomu na druhom extremnosti a zvlastnosti. Kazdopadne, nech sme akokolvek krasni, ak mame sprostu povahu, krasa rychlo omrzi. Do vztahov uz po prvom zbaleni a zoznamovani sa, plynuti mesiacov, musime davat velmi dolezitu pridavnu hodnotu - svoju osobnost.
@anonym_391f1b tvoj názor mi znie trocha dogmaticky. Niečo ako : každý moslim je terorista , každý róm kradne , obézny sú lenivý, blondínky sú hlúpe atď. . Poznám ľudí ktorý sú obézny a zároveň toho dosiahli naozaj veľa a museli mať veľa vnútornej sily . Takže o nedisciplinovanosťi sa nedá hovorít ako o nejakej univerzálnej vlastnosti s ľuďmi obezitou. A takéto škatulkovanie na základe výzoru alebo rasy a podobne sa mi zdá dosť plytké a to sa ešte vyjadrujem eufenizme
@anonym_391f1b tvoj názor mi znie trocha dogmaticky. Niečo ako : každý moslim je terorista , každý róm kradne , obézny sú lenivý, blondínky sú hlúpe atď. . Poznám ľudí ktorý sú obézny a zároveň toho dosiahli naozaj veľa a museli mať veľa vnútornej sily . Takže o nedisciplinovanosťi sa nedá hovorít ako o nejakej univerzálnej vlastnosti s ľuďmi obezitou. A takéto škatulkovanie na základe výzoru alebo rasy a podobne sa mi zdá dosť plytké a to sa ešte vyjadrujem eufenizme
@anonym_821391 inák kamoš tvrdil že vraj nejakej babe vadil jeho rómsky pôvod. Inák je to slušný chalan, a je len polovičný róm. Stará sa o seba. Je šikovný a predsa si nevie nájsť vzťah.
@anonym_e22182 aaa tak autokorektor dokáže divy, ale štylistiku neopraví tak áno, v tom máte pravdu že som výrečný, komunikatívny, ale nie výzor ale tá charizma neni. To buď má v sebe niekto alebo nie.
@unbeholfen podľa toho, že sa stále odvolávaš na charizmu vyzerá, že si obézny. Ak je to pravda, charizma to nevyrieši.
@anonym_821391 inák kamoš tvrdil že vraj nejakej babe vadil jeho rómsky pôvod. Inák je to slušný chalan, a je len polovičný róm. Stará sa o seba. Je šikovný a predsa si nevie nájsť vzťah.
@unbeholfen ja mám pracovnú skúsenosť síce so 100% Rómom, ale nedala som na neho dopustiť. VŠ vzdelaný, iteligentný. Mm mal pravdu, že sa raz jeho naturel prejaví. Stalo sa. Gény neoblbeš
@unbeholfen podľa toho, že sa stále odvolávaš na charizmu vyzerá, že si obézny. Ak je to pravda, charizma to nevyrieši.
@anonym_e22182 Ja si pamätám tú jeho fotku, hej je obézny :D Keď som mu hovorila, že má schudnúť cca 20kg tak odpovedal, že jeho kolega je aj viac tučný a niekoho si našiel takže v tom problem nebude :D
@anonym_e22182 Ja si pamätám tú jeho fotku, hej je obézny :D Keď som mu hovorila, že má schudnúť cca 20kg tak odpovedal, že jeho kolega je aj viac tučný a niekoho si našiel takže v tom problem nebude :D
@anonym_52d4d4 tušila som, že to tak bude. Každá máme iné oči, ale obézny sa žiadnej nepači. Má smolu chlapec.
@unbeholfen ja mám pracovnú skúsenosť síce so 100% Rómom, ale nedala som na neho dopustiť. VŠ vzdelaný, iteligentný. Mm mal pravdu, že sa raz jeho naturel prejaví. Stalo sa. Gény neoblbeš
@anonym_e22182
"geny neoblnes" v suvislosto s charakteromje presne tak nic nehovoriaca fraza, ako "krv nie je voda"
to rovno mozeme napisat, ze vsetky Polky smrdia, vsetci oravaci slopu ako diva svina a vsetky vychodniarky su stetky...co nie je pravda.
@anonym_e22182 som obézny, lenže bolo obdobie keď som nebol obézny a tak isto ma ženy nechceli, takže jedine charizma. Kolega je tiež obézny a predsa ho chce pekná žena. Takže všetko nasvedčuje že je to len o charizme.
@anonym_e22182 len v čom? Lebo ten kamoš poloróm sa nikdy nesprával nejako čudne. Vždy bol dobrý človek a nerobil nič z toho, čo niektorí rómovia robievajú. Mne to nedávno žena zo zoznamky oznámila že či mi nevadí že je rómka. Ja som napísal že ja som maďar, takže sme na tom podobne. Máme vela spoločného. Tiež radi mulatujeme, máme rovnaké pesničky, radi jeme, používame vela rómskych slov, a oni zase naše… Takže obaja patríme k menšine ktorých neonacisti ponaháňajú občas, a Slota s Mečiarom nás nemali radi.
@anonym_52d4d4 je to tak, ako je možné že pri kolegovi to slečne nevadilo, a ešte dodám že ju chcel aj chudší a vyšportovaný vysoký kolega a toho odmietla.
@unbeholfen vzdy so sebou zober sol, sodu bikarbonu, ocot, savo, a daj im privoniavat ci ochutnavat, a budu citit chemiu.
@anonym_autor

@unbeholfen ak zena% povie ze niesi jej typ, na 99% to znamena ze si uvedomuje ze pred nou je nejaky fesak teda ty, a jej je jasne ze keby sa pred tebou vyzlecie tak uteces co sa naplasis. A to je pud sebazachovy povedat ze niesi ich typ.
@anonym_autor väčšiu somarinu som nečítala
@anonym_e22182 zaujímalo by ma, ako sa prejavil jeho naturel
Čo sa tej váhy týka, stále je spomínaná len obezita, nadváha, za mňa je rovnaký problém aj podváha. Naozaj 60 kilový, dvojmetrový chlap nič atraktívne, to radšej muža s jemnou nadváhou.
Ja mam 35 a momentalne som v takej faze, ze nejako sa mi uz ani nechxe zoznamovat....teraz nedavno moj posledny vztah bol taky, ze tam.chybala empatia zo strany muza a uz druhykrat som vyxhytila takeho...to znamena, ze nedokaze byt mojou oporou, ked vidi ze ma nieco trapi tak povie nieco take nevhodne, cim ma este viac da dole, ked potrenujem porozumenie nikdy som to nedostala...takze ja som vysoko emocionalna osoba ktora vsetko dava najavo aj svoje city a muzi s tym nejako nevedia co robit hlavne ked mam pri sebe muza bez empatickeho citenia....ja mam aj syna 12 rocneho a citim, ze cím dalej tym je to horsie z hladiska hladania partnera....a coraz viac prezivam pocit osamelosti aj napriek tomu, ze nerobi mi provlem byt sama vsak som zvyknuta nato, ale uvedomijem si,ze coskoro moj syn mozno vyleti z mojho zivota a ja co....ostanem sama a pritom este velmi tuzim mat druhe dieta....citim sa nato som vitalna, aktívna...no su rozne piciny preco sa niekomu nedari ja chcem mat len muza s empatiou, nech je mily, laskavy teda s jlasickymi hodnotami
z otázky cítiť niečo veľmi bežné a to snahu nájsť vonkajšie dôvody, prečo sa vzťah nedarí...čas, vzhľad, okolnosti...často je to však ochranný mechanizmus..ak je problém „tam vonku“, nemusíme sa dotknúť niečoho zraniteľnejšieho v sebe...v praxi sa opakovane ukazuje, že za vetou „nemám čas / príležitosť / šťastie“ býva skrytý vnútorný konflikt: túžba po blízkosti versus strach z nej...alebo presvedčenie, že „taký/á, aký/á som, nestačím“ a to vie nenápadne brzdiť každý pokus o vzťah ešte skôr, než začne...skúste sa na to prestať pozerať ako na problém hľadania partnera a začať to vnímať ako vzťah k blízkosti samotnej...nie je podstatné, koľko máte času, ale ako v tele prežívate chvíľu, keď sa niekto priblíži ..či cítite uvoľnenie, alebo napätie, tlak, potrebu ustúpiť...všimnite si pri zoznamovaní (alebo aj len pri predstave vzťahu), kde sa objaví stiahnutie v tele a aká myšlienka ho sprevádza...to je oveľa presnejšia stopa než analýza vzhľadu či kalendára...čo by sa vo vašom živote reálne zmenilo a čoho by ste sa museli vzdať keby ste vo vzťahu naozaj boli? ...

Najčastejší dôvod je vysoké ego jedného…čaká, že ten druhý sa bude správať podľa jeho predstáv, ale nevie komunikovať a sformulovať to, čo id vzťahu očakáva …chce iba brať a nič nevie ponúknuť