icon

Prečo si priateľ skrýva telefón pod vankúš?

9. mar 2025

Ahojte priateľ sa mi zdal posledné dni akýsi odmeraný.. a posledné obdobie som si vsimla , že si telefón dáva keď spí pod vankúš.. vzbudzuje to vo mne podozrenie .. predtým to nerobil , vždy som mu dôverovala ale nechápem toto jeho správanie

alexanderkovacs
10. mar 2025

@jozinzbazin22 vy ste taky amateri... Ked s dakym chces pisat, mas do plusu 1 telefon a simkartu v tom co nikto nepozna. Nechas to v robote . A pokoj. Nikdy v zivote na to nikto nepride. Ale ked pises s inou osobou zruinije tibto vztah , aj ked na to nepridu.

alexanderkovacs
10. mar 2025

@libusak upozornenia sa daju vypnut na telefone aby v boci nechodili 😉

nin12345
10. mar 2025

@alexanderkovacs myslela som to tak ze neznasam ked ide niekto okolo mna alebo je zamnou alebo pri mne a civi co robim na telefone.. nemam to rada. Telefon si beriem aj na wc lebo som tak zvyknuta ze donho tam cumim a aj vecer s nim zaspavam. Ale proste nic to neznamena nic neskryvam. Pisem to na margo toho ze niektore by sa tu uz rozvadzali za to

simca06022011
10. mar 2025

bezne zaspim s mobilom a ked sa mi chce aj pod vankus si ho strcim, moj hclap detto... a neorbime dramy, ked tak pride, zoberiem mu ho aj spod vankusa a dam na stol "nech ho neziari" :DD a vybavena vec. Proste bud ho vezmi a pozri, alebo sa ho spytaj a hovor s nim, preco je divny.. mozno ma starosti, a proste dotuka do mobilu a skonci pod vankusom :DD a mozno ma milenku.. hocico v tom moze byt, aj nemusi.

martin96321
10. mar 2025

@gribka1 skus povedat jeden jediny dovod,preco sa malujes. Si hnusna? Za opytan8e nic neda

elanor
10. mar 2025

tiez si davam mobil pod vankus. no a?
1. nemam pri posteli ziadny stolik, ani nic. Na zem ho pokladat nebudem.
2. spim so stuplami v usiach, a kedze mobil zaroven sluzi ako budik, ked ho mam pod uchom, tak ho aj pocujam, keby bol inde, tak nepocuje ani t*t a chrapem dalej.
3. ked zacne zvonit, suchnem ruku pod vankus, a jednu mu capnem, nech dalsich min. 10 minut drzi "hubu" a mozem spat dalej

majorek
10. mar 2025

@petulda333 no jedine tak ale niekto nemal ani tu pevnu😄

gribka1
10. mar 2025

@martin96321 Nemalujem sa😂

jozinzbazin22
10. mar 2025

@bruno1 je to mozne,ano stale som ho mala v hlave,stale nad nim premyslala,nebola som presvedcena vnutorne,to pisanie s nim ukoncit.Tak o par dni sme si zacali pisat sms,co som hned vymazala,ulozila ho ako kolegyna a aj na waptsappe som si s nim pisala,aj tam vsetko mazala hned.No po sobote,co sme si pisali som to definitivne ukoncila,cislo aj watsaap zrusila a bola som na seba pysna,ze mu uz v zivote ani pismeno nenapisem v robote max cau,a to je vsetko.No a vcera sa ma to tak opytal,a ja zase sa ho pytala,ze preco sa tak opytal,ci mi pozeral tel.A opet sme boli v tom kolotoci,uz 2hy krat som ho oklamala,ako mi moze verit,a keby to bolo opacne.No opet a muz stale,ze preco???ja som mu na to proste sama nevedela odpovedat,ze preco.Proste som si to v sebe tiez musela ako si ukoncit a to nastalo v sobotu.Dnes som bola rada,a zase vysmiata v robote,ze ho nevidim,ze som ho za celu sichtu nevidela,kde v piatok som bola ale smutna,ze robil inde.Proste v sebe som to musela ukoncit,ze a konec.
Muz mi dal poslednu sancu,skusi opet to niekde v hlave daleko zakopat,hoci nikdy nezabudne.No dlho sme sa opet o tom bavili a nakoniec to opet skoncilo tak ako malo.A teraz som taka rozbita,lebo sme spali 3hodky,s detmi po lekaroch a sup na poobednu.Takze idem utahana spat.Zaspim jak moj maly,co este nespi,strazi ho najstarsi,muz je na nocnej.

bruno1
10. mar 2025

@jozinzbazin22 hovorí sa že to trvá tak 10 % času čo ste spolu ,tak že ťa aj s maželom čaká minimálne rok a pól ,ako na horskej dráhe ,raz hore a potom dole.

jozinzbazin22
11. mar 2025

@bruno1 dufam,ze az tak dlho to nebude,znova som sa ho pytala na vypoved,sam mi povedal,ze to nechce,lebo vie ako velmi som sa tam chcela dostst,roky mi trvalo kym dozrel cas,aby som tam mohla pracovat a aj to vdaka jeho veducemu,co sme sa az potom dozvedeli,ze za uradoval.To som robila 3m,minuly rok,a teraz zauradoval zase moj byvaly veduci,a som rada,ze mam ozaj lahku robotu,sice niekedy to clovek pomaly nestiha,ked neni dostatok ale ja tu robotu mam rada velmi.A aj napriek tomu som mu povedala,ze tu vypoved by som dala,ale ako mi povedal ak ho budem chciet podviest,urobim to v hoci jakej robote,a na to staci par min.

jozinzbazin22
11. mar 2025

@bruno1 mi tak vravi,ze vies co som ti chcel urobit??schovat ti tvoje zuby,aby si isla do prace bez nich a zo skaredil ta,ale to by bolo hnusne odomna.

bruno1
11. mar 2025

Moja výpoveď podala aj keď som ju odhováral a rok pracovala v inej firme.Našťastie ju prijali naspäť a dokonca jej dali rovnakú zmluvu ,ako keď odchádzala.Občas sa aj stretnú ,pracovne ,aj keď tam už nepracuje .U nás je od toho "zakopnutia" už 11 rokov ,aj tak to sem tam vypláva na "Svetlo Božie".

jozinzbazin22
11. mar 2025

@bruno1 no ved budeme to mat stale v hlavach,a stale v ramci rozhovoru vracat,potom zase nechcem sa o tom bavit,chcem zabudnut,ale opet a takto stale dookola.Ale celkovo sa muzove spravanie ku mne nezmenilo,ze by bol chladny a daval mi to pocitit.

bruno1
11. mar 2025

@jozinzbazin22 Vy dvaja ste ,ako naše o 10 rokov mladšie Avatari.😉😁😁😁

jozinzbazin22
11. mar 2025

@bruno1 radsej by som bola,keby taketo pribehy neexistovali a zili ako v rozpravke,stastne az do smrti.Ach,ten zivot ale pise pribehy,a hlupe ludske rozhodnutia,ach.

bruno1
11. mar 2025

@jozinzbazin22 Priprav sa na tzv. fleše "Záblesky z minulosti".U nás pred mesiacom boli na návšteve ,manželkyné sesternice.Keď spolu prebrali blízku aj v zdialenú rodinu ,tak odrazu to začalo "Ozaj poznala si Mareka ? Tá jeho sa sčuchla s kolegom a podvádzala ho ,rok to spolu ťahali " a kde curwa tam curwa .Moja len pozerala ,slzičky na krajíčku .Keď odešli ,tak sa na mňa hodila a slzi v očiach že ona vie že si myslím že je curwa aj ona satak cíti .Týždeň som ju ukľudnoval ,lásku vyznával ,no psycho.🥴

jozinzbazin22
11. mar 2025

@bruno1 ach,ved toto.

maya_hi
11. mar 2025

Len ho upozorni, že sa to neodporúča. Môže sa munpod vankúšom vznietiť 😏

martin96321
12. mar 2025

@gribka1 ani ja😎

gribka1
12. mar 2025

@martin96321 Snáď nie sme teraz hnusní😂

martin96321
12. mar 2025

@alexanderkovacs Vsetci ste amateri......ak si chcem vrznut,tak su na to bordely,alebo dievcata na internete😅 ziadne pisanie,ziadne volanie a otravovanie. Ja vacsinou lezim uz o devoatej vecer. Sak by ma jeblo keby mi mobil svietil a otravoval ma niekto😎 Naco si komplikovat zivot

martin96321
12. mar 2025

@gribka1 Ked sa vidim v zrkadle,som so sebou spokojny😇😅

gribka1
12. mar 2025

@martin96321 Potom je všetko v poriadku😄

martin96321
12. mar 2025

@gribka1 No poviem Ti? Nieje nic lepsie ako si potlapkat po pleci a uznanlivo si povedat,ze to mohlo byt aj horsie😁

jozinzbazin22
12. mar 2025

@bruno1 a opet ma v hlave chrobaka,lebo chcem schudnut,lebo som si dala miesto monteriek do prace leginy,mame to povolene a uz chuda mal len hlavu nad tym a vobec sa mu nedalo zaspat,a taky rozbity isiel na dalsiu nocnu.Ach jaj.

bruno1
12. mar 2025

@jozinzbazin22 veď som ti písal že to bude trvať dlhšie ,rok minimálne a to sa musíš snažiť .Tá podoba medzi tebou a mojou ženou je až desivá ,tá moja v tedy schudla za 6 mesiacov 25 kg ,tak sa mu chcela páčiť .

jozinzbazin22
13. mar 2025

@bruno1 ved toto,vcera som si to domov valila 130 cez dediny,ale mam poobednu a v noci su cesty prazdne,a hlavne som obiehala,ked som videla,ze nic nejde.A tak som muzovi hovorila,ze dnes pojdem aj 150,nech sa deje co chce.A muz hned opet ukludnovacky,ze toto uz pocut nechce,nech idem radsej pomaly,aj kvoli castym srnam,a vravim a nech.Vikend mame obaja volny,ze sa riadne o tom porozpravame.
Ja som si stiahla opet watsaap,lebo cez to komunikujem aj s poradkynou,co nam poistky riesila a mala som tam stale jeho tel.cislo,tak som ho rovno odtial zmazala,nestoji mi to za to.

jozinzbazin22
13. mar 2025

@bruno1 alebo som mu dala tel.ze nech sa pozrie,ze si s nim nepisem,chvilu pozeral a potom mi povedal,ze a vlastne mi je to jedno.