icon

Prečo si vypol online status na WhatsApp?

1. okt 2024

Ahojte baby.možno si ppviete riešim hluposti ako 10r a nemam co na robote ale potr radu aj ked si myslim ze asi ani moc ne ale neda mi to.S priatelom som asi rok .pracujeme od seba vonku asi 3h cesty a aj tak byvame kazdy inde kedze casovo ma.kazdy inak pracu
Ja som.chodila domov pocas mesiaca na viac dni on mal.druhy vikend dvr svoje deti a preraba si dom po rodičoch.Skratim to.po case som zistila ze obcas dakej napisal ja som sa zbalila a isla von naspat .Nebola som doma dva mesiace nech viem co ďalej.Prisla som porozpravali sme sa o tom a on sam od seba povedal ze nikdy taku blbosti nerobil ze mu to za to nestoji ze to uz robit nebude .Nechca som.počuť sluby typu slubujem..vieme ze to je zbytocne pokialsi chlap sam neuvedomi chybu nic nasilu nieje ok.Prvr dni boli doma take ze sme citili ze to je naštrbene a postupne aspon z mojej strany citim stalr to co predtym aj pri ňom satal dobre.Ja voem ze nie vzdy to stači a clovek musi myslier hlavne na seba no a pointa toho celeho je ze si vypol.online na watsape.Povedal ze jemu to tak vyhovuje ze ho nikdy nikto nekontroloval ze nic tam nerobi ani s nikym nepise no nevirm cloveku by to ppdla mna bolo jedno aj ked mam tohto chrobaka v hlave a ako mu mam verit ked on povie.Ci sa ti to pači alebo nie mne to tak vyhovujr.Rozmyslamze ja si dam tiez nieco co sa jemu nebude pačit ze kto s koho.či ustupi alebo mu to bude jedno lebo nechcem stracať čas s niekym

Strana
z2
renata1405
1. okt 2024

To nema ani hlavu ani pätu.Precitaj si to po sebe.

autor
1. okt 2024

@renata1405 vypol si vas partner online chay aby ste ho nekontrovali? Aj ked ste to nikdy nerobil

zuzanita1609
1. okt 2024

Tak ho nekontroluj a máte pokoj obaja 😏

autor
1. okt 2024

@zuzanita1609 ale ja nic nekontrolovala prave ze 🤷to mi ta s kt si pisal poslala a ja som mu povedala ze ked mne pisak ze ide spať tak tak klamal lebo sme si to porovnali

januska12323
1. okt 2024

Akože pozeráš kedy je online tak si to vypol? Vieš, že to ani presne neukazuje? Vy máte väčší problém ako status.

mk22
1. okt 2024

Klamal ta, neveríš mu.. Budeš ho kontrolovať?
Vypol, preto aby si nevidela, že je on line, nespi a píše si s inými.
Na čo ti je taky klamár?
A robiť si napriek? Kto z koho?
To je na čo dobre? Škoda času..

simca06022011
1. okt 2024

to co je za vztah? a zivot? :DD kasli na to... okrem toho je to hrozne napisane, nema to hlavu ani patu. Ale ak to chapem, sledujes ci je online, vypol sa nech ho nekontrolujes/neziarlis, no a? Nezijete spolu, ste od seba daleko a proste ziarlis. Klamat moze/nemusi... tu by mne vadilo cele toto rozlozenie vztahu, sme daleko od seba, neveris mu, nezijete spolu.. na co sa nervovat? sa rozidem a najdem si nieco jednoduchsie pre zivot. Alebo zmenim fungovnie uplne.

sense
1. okt 2024

Ups ja som ani nevedela že sa niečo také dá...ale zrejme stracas čas ty mu neveris a on neverí tebe že ho nekontroluje s, čo v podstate robíš inak by si o tomto nevedela

la_dolce_vita
1. okt 2024

Moje skusenosti na WA: kto si to vypol, nechce byt kontrolovany a chce mat sukromie. Dovodom su takmer vzdy partneri. Ak to urobil az teraz, nieco ho k tomu viedlo. Nepride mi, ze mate fajn bezproblemovy vztah..

cookie29
1. okt 2024

preboha kolko mate rokov? sladkych nast? Asi nie ked ma chlap deti, ale znie to tak... a reakcia dospelej zeny asi tiez nebude, "tak ja Ti to vratim, ked Ty mne ja Tebe..."

P.S ja mam tiez online na whatsappe vypnute. No a?

snowdrop_
1. okt 2024

Nie je to velmi inteligentne napisane, ale ak chces, napis mi spravu

autor
1. okt 2024

@cookie29 lenže on si s tou predtym tam.pisal a pise si tak s ex co mi nevadi lebo viem co riesia ale ide o princip.predtym to nemal.ale ta s nim nekom uje co viem.naisto

macatt
1. okt 2024

Tiež mám vypnuté, keď si správu pozriem neznamená, že viem aj odpísať a nechcem, aby si ľudia mysleli, že ich ignorujem, alebo nie sú pre mňa podstatní, keď im neodpíšem.. možno potrebuje na odpísanie čas a aj porozmýšľať, keď to máte také krehké..

cookie29
1. okt 2024

@autorka nie nejde o princip, ide o doveru. A bud ju mas alebo nemas. A ked uz sme pri tom, este raz, dospela zena nereaguje stylom "tak aj ja mu urobim nieco co sa mu nepaci" ... to je uroven nezrelych deti v materskej.

@la_dolce_vita my mame na whatsappe aj pro chaty, a ludia nepoznaju mieru, niekedy je lepsie vypnut.

truthy
1. okt 2024

presne tak, netreba tak nasilu vsetko kontrolovat a budete mat pokoj na dusi obidvaja, nerobi to proste dobrotu 😀 treba v tomto kontrolovat akurat tak seba.

ahhola
1. okt 2024

To ti je naco, ma dve deti s jednou zenou? Neskromne tipujem 2😅s tebou sexuje? A na nete nahana dalsie sukne, akoze si normalna👽???
Je jediny na svete a tvoj zivot nestoji za nic, ked ho minas s kurevnikom? Ries voccap a cakaj na kvapavku, papa zdravy 🧠rozum.

thirstymonk
1. okt 2024

Normalne telenovela ty kks. Vzťah jak z učebnice. Všetci len ticho zavidime. Plný dôvery a lásky. :D

zuzanita1609
1. okt 2024

A ty chceš počuť/čítať,že áno vypisuje si aj naďalej,ty mu neveríš a áno,strácaš čas. Načo ti je vzťah,v ktorom máš pochybnosti? Ty ho nekontroluj, nájdi si chlapa pri ktorom nebudeš mať pochybnosti,on nech si robí čo chce,je predsa slobodný a choďte od seba. Budete mať pokoj obaja.

sante81
1. okt 2024

Mám to vypnuté všade tiež, aj na messengeri..a vzťah nemám

nyusika
1. okt 2024

uz ked sme pri takejto teme - ako sadaju poslat take fotografie a videa, co sa po pozreti saMe vymazu ??
viete ?

diewcatqoo
1. okt 2024

Ja to mam vypnute tiez vsade. Mam to tak kvoli tomu, ze mam par ludi, ktori mi stale pisu, ked ma vidia online a ja fakt nemam chut a ani cas im odpisovat a viest debaty o nicom. Partner s tym nic nema, myslim, ze ani nevie, ze to mam vypnute. A ked sa nad tym tak zamyslim, tiez netusim, ci on ma toto zapnute alebo nie.

andreakg
1. okt 2024

Ja som s manželom 16 rokov,a vôbec netuším či má vypnuté,či zapnuté ,a to máme viac app cez ktoré si píšeme,ja mám jednu vypnutú,ale nie kvôli tomu ,aby som niekoho klamala,keď podozrievaš niekoho po roku vzťahu ,tak bohužiaľ,kde nie je dôvera,ten vzťah nemá budúcnosť.

sevrin
1. okt 2024

Názov je clickbait, spomína v ňom vypnutie online statusu na whatsappe, ale v príspevku nič tkaé nespomína. Aj na Novom čase sú niekedy také články.

earlgrey
1. okt 2024

Ja mám vypnutý status na Whatsappe, na FB a aj na messengeri...a nič neskrývam 🤣 dokonca mám vypnuté aj zvuky na správy, dávam tichý režím na telefóne od 8 večer...A skúsil by mi nejaký chlap na to niečo povedať 🤣 ide čisto o kontrolu, o nič iné...ja ani nekukám, či je niekto online alebo nie...vlastne sama od seba ani nikomu nepíšem...a je jedno, či je to brat, sestra, frajer, milenec alebo manžel 😃

kitycat
1. okt 2024

Kolko mas? 23? Takto sa opustat kvoli chlapovi s dvom detmi?
U vas sa minuli muzi?

hipuska
1. okt 2024

Ja som si vypla on-line status môjho chalpa. Často rieši veci a sme sa park krát kvôli tomu pohádali. Takto máme obaja pokoj.

cookie29
1. okt 2024

@nyusika vieme

nyusika
1. okt 2024

@cookie29 uz aj ja 😀

vanilkovazmrzka
1. okt 2024

Jasne ty mu za trest odlajkuj vsetky prispevky na socialnych sietach 🙂

hefo
1. okt 2024

@nyusika Ja sice neviem, WhatsApp nepoužívam, ale môžeš vyrobiť list napustený bielym fosforom a dať do vzduchotesnej obálky. Len adresát musí vedieť rýchlo čítať....
😉

Strana
z2