Prečo stroskotalo vaše manželstvo s moslimom?
Ahojte.
Ake ste mali manzelstvo s moslimom? Mne ako krestankr stroskotalo kvoli domacemu nasiliu a jeho nevere. Bolo to strasne a hrozne som ho milovala
.co vy.. Myslite si ze niekto dokaze byt s moslimom stastny vobec?
Ja som nemala predsudky.myslela som, ze to zvladnem vsak laska hory prenasa. No nepreniesla. Vzdy bol v kontakte s inymi zenami. Podvadzal a nakoniec prislo ai na facky bitky. Ine.
@anonym_00b838 za žiadneho.
Som vydatá za " rýdzeho " slováka.
A ty ?
@maca1984 ja som tiež zaťažená na slovákov, ale ako som písala, 2 sú moje známe vydaté, autorka mala tretieho, jedna známa chodila s Turkom, tiež vznetlivým(štvrtý) a už aj tu bola diskusia podobná(piaty) a ešte by som si určite spomenula na šiesteho nejakého, idem rozmýšlať🤣
@maca1984 ja som tiež zaťažená na slovákov, ale ako som písala, 2 sú moje známe vydaté, autorka mala tretieho, jedna známa chodila s Turkom, tiež vznetlivým(štvrtý) a už aj tu bola diskusia podobná(piaty) a ešte by som si určite spomenula na šiesteho nejakého, idem rozmýšlať🤣
@anonym_00b838 a ja osobne poznám ženy konkrétne 3 vydaté za egypťanov
A poznám aj Ľubku Mohamady, nie len cez videá.
Tak ideme hádzať všetkých moslimov do jedného vreca ?
Tuto autorka zhadzuje ešte aj tú Ľubku Mohamady
@anonym_00b838 a ja osobne poznám ženy konkrétne 3 vydaté za egypťanov
A poznám aj Ľubku Mohamady, nie len cez videá.
Tak ideme hádzať všetkých moslimov do jedného vreca ?
Tuto autorka zhadzuje ešte aj tú Ľubku Mohamady
@maca1984 všade sú výnimky, to je jasné, zhadzovať sa mi nikoho nechce, ja tieto krajiny v lete okupujem roky a javí sa mi tá nátura tak všeobecne.
Taká vychcanosť, nadradenosť, velmi to vidno na tých manžeských pároch kto je boss.
Tu sú možno ,,nútení,, sa spravať inak, ale doma ich tá kultúra nepustí
@maca1984 všade sú výnimky, to je jasné, zhadzovať sa mi nikoho nechce, ja tieto krajiny v lete okupujem roky a javí sa mi tá nátura tak všeobecne.
Taká vychcanosť, nadradenosť, velmi to vidno na tých manžeských pároch kto je boss.
Tu sú možno ,,nútení,, sa spravať inak, ale doma ich tá kultúra nepustí
@anonym_00b838 jasné že všade sú výnimky, a to je jedno aké náboženstvo, vieru uznávajú, všade sa nájdu aj normálni, aj extrémisti.
Ja / teda my s manželom chodíme do Egypta ozaj roky.
Nátura je iná, ale tiež zaléží či si slovenka vezme egypťana ( napr,) totál moslima, zo zaprdenej dediny, bez vzdelania.
A ak si vezme egypťana, moslima, s nazvime to " pokrokovým myslením ",ako napr.Ĺubka Mohamady.
Prosim vas zeny! Nepiste mi tu take kraviny ze tema je fejk a ze som nezila s moslimom!!
Tema nie je fejk poznam o islame viac nez dost uz teraz a zila som v moslomskej komunite v moslimskej krajine viem ako sa spravaju a viem ako sa spraval moj vadny kus.
A dalsia vec! Nemam dovod na rozvirenie hladiny tu na mk. Cisto som sa chcela. Postazobat zena zene ak si tym niektora presla! Nic viac nic menej. Nemienim sudit nikoho a ani ziadne mabozenstvo amin. To mi neprislucha a som znova krestanka.
Nie.. Muzova podmienka bola ze budem moslimka. Takze takto.
Asi vy nemate paru o manzelszve s molimom. Mozno tak z knih od evity
A mohamady mi nespominajte. Len sa pretvaruje aka je stastna alebo je jedna z miliona ktorej sa to podarilo aj ju poznam velmi dobre.
Ano. To je take ich moslimske az zena sa prieci tak ju vyfacka kopbe a taha za vlasy da jej pocitit kto je pan. Mysli si ze jeho soravanie je ok. A caka od zeny ze sa mu ona ospravedlni po tej bitke. Takze asi tak
@anonym_autor takže tento tvoj koment tu môžem Ľubke posunúť, že ? Veď ju poznáš..
@anonym_autor Mám manžela muslima a jsme spolu spokojení 14 let. ❤️ Nikdy jsme žádné větší problémy ve vztahu neměli. Máme spolu 3 děti.
A ne, žena není pro muslima h.o.v.n.o. To jsi byla tak možná ty pro toho svého chlapa, který měl do dobrého muslima dost daleko, když ti byl nevěrný a ubližoval ti. Muslim, který je skutečně věřící a respektuje Boha se takto nechová. Naopak. 😊
@truhlikvseved islam. Ja som konvertovat musrea pocas svadby. Kazdy kto si berie araba musi a este z gulfu
@anonym_autor To jsou kecy. Pokud v Boha (a Islám) nevěříš, tak jsi nekonvertovala a muslimka nejsi! To, že jsi možná odříkala naučenou Šahádu, ještě neznamená, že jsi muslimka. Bylo to jen divadýlko pro okolí, ale pokud tam víra není, tak jsi k Islámu nekonvertovala a muslimka nejsi.
@zorienka28 pozvi sem dahliu 😌
@mizoko Jsem tu. Jsi hodná, že na mě pořád tak myslíš. A pak, že tě nezajímám, ale stále o mně někde píšeš. 😁
@anonym_8b3a14 jasne ze moslim si moze uzavruet manzelsto na jednu noc a kludne aj s eskortkou orfi tzv. To neviete? Potom povie 3krat talaq a je rozideny so zenou. Robia to bezne. Ale nie je to vsade povolene
@anonym_autor Další nesmysl...🫠
@maca1984 cooo je trestne? Lenku poznam.....a co predviedla nechapem vobec vsak povedz..? Ona si zmazala ucet? Ona je uz taka fanaticka? Dahila je tirz podobna dobre mimo.. Ale ta tu iu tusim nechodi ci
@anonym_autor Tak teď jsi mě pobavila 😂 Chvilku křesťanka, pak rádoby ,,muslimka" a pak zase křesťanka... když si najdeš Žida, tak přeběhneš a bude z tebe Židovka, nebo třeba Hinduistka, jak si zrovna bude tvůj chlap přát... 😂 Ale já jsem prej mimo? 😂😂
Holky, já se tu s váma fakt normálně bavím. Tady je to poslední dobou dobrá pakárna. 😂🤦🏻♀️😅😅 O inteligenci některých diskutující ani nemluvě, ale to by nebyla taková sranda.
@anonym_autor Tak teď jsi mě pobavila 😂 Chvilku křesťanka, pak rádoby ,,muslimka" a pak zase křesťanka... když si najdeš Žida, tak přeběhneš a bude z tebe Židovka, nebo třeba Hinduistka, jak si zrovna bude tvůj chlap přát... 😂 Ale já jsem prej mimo? 😂😂
Holky, já se tu s váma fakt normálně bavím. Tady je to poslední dobou dobrá pakárna. 😂🤦🏻♀️😅😅 O inteligenci některých diskutující ani nemluvě, ale to by nebyla taková sranda.
@dahliaa stretávam sa nejaky cas s muzom ktory je moslim. Mali sme nejaké nezhody a on ma začal ignorovať, vobec na mna nereaguje. Porad co robiť, nechcem ho stratiť
@dahliaa stretávam sa nejaky cas s muzom ktory je moslim. Mali sme nejaké nezhody a on ma začal ignorovať, vobec na mna nereaguje. Porad co robiť, nechcem ho stratiť
@anonym_26f597 Jaké neshody? Možná by bylo fajn, abyste si spolu někde v klidu sedli a promluvili si. Nebo třeba zjistil, že by váš vztah stejně nefungoval, tak raději odešel? Nevím, co se mezi vámi stalo. Možná by zabrala omluva a žádost o schůzku. Těžko říct.
@anonym_autor a teda u krestanov sa nasilie a nevera nevyskytuje? Na konovi kazda druha diskusia pise si s inymi, podvadza ma, je nasilny, vulgarny, nedava mi peniaze, ma ma za handru... zeby sa tolko chlapov obratilo na moslimsku vieru?
@tykat lenze to su zvacsa ateisti, nue krestania, mozno boli pokrsteni ako babatka ale lu krestanstvu sa nehlasia
@miriamzba a ked maju zle co vyvadza ich muz to co mne ci horsie?
@anonym_autor väčšinou písali ženským a mali iný meter na seba a iný na ňu. Oni mohli byť s kamarátmi kade tade, ale žena nie, o nej museli mať prehlad. Boli velmi haklivi na kritiku, urazali sa. Mali požiadavky na ženu, ale nie v rovnakej miere na seba. Keď si žena "hladela svojho", bola uctiva a tvarila sa že je slepá, tak bol klud. Pre mňa nepochopitelne bolo, že napr zo 4 bratov boli dvaja vzorni manželia, laskavi, mierni, manželky setrili, jeden bol nezadany a jeden uplne hovado, nevyspytatelny magor.
Ďalšia zvlastnost, ale pozitivna, všetci ktorých som poznala, mali fantastický vztah k deťom a takisto všetci vedeli variť. Aj denne. Zato upratovat nezvykol ani jeden, toto všade som videla robiť len manželky. A potom som si všimla ešte rozdiely aj v suvislosti s tým, z akej krajiny boli. Lebo aj ten islam nebol v praxi všade rovnaky.
@tykat lenze to su zvacsa ateisti, nue krestania, mozno boli pokrsteni ako babatka ale lu krestanstvu sa nehlasia
@zuzana76 prosím?! Takže ak je ateista tak nemá morálku a ten čo je kresťan má na ňu patent? Len ateisti podvádzajú a kresťania nie? To je čo za debilitu? A tí čo nechodía do kostola sú stále kresťania len neuznávajú cirkev. Poznám veľa takých. Tak netrep. Vo vlastných radoch hnilobu vidieť nechceš ale na druhých jej nahadzes koľko sa dá.
@anonym_autor ja som si zacala s madarom z juzneho Slovenska a stalo ma to skoro zivot...Ja na tieto veci verim-ako je mentalita naroda.Ak ide o moslimov sama vies,zaco povazuju zeny a nasledne ako sa k nim spravaju.Nikdy madara a nikdy nikdy moslima.Teraz mam slovaka a som stastna ako blcha,roky zijem v harmonii,klop klop klop...
@mirokub tazko... Rozvod som nechcela, ale musela som :(nedalo sa inak. Bil ma.
:(( necitila som sa bezpecne pri nom ale stale som ho lubila a lubim doteraz. On je chory a anii si to neuvedomuje. Ale 7 rokov manzelstva s nim. Na mne zanechalo jazvy. A teraz v 39 rokoch co sama mam robit neviem bezdetna
Stavila som vsetko na jednu kartu a bum. Zosypala sa.
Nie. My. Sme zili v jeho krajine na vychode. Nje na zaoade. Tym si dovoloval este viac do mna.. Samozrejmem
@anonym_autor ako mozes napisat ze ho stale lubis????Ako co na nom najviac stale milujes?Agresiu alebo snad to,ze si prenho menej ako pet flasa?Lebo aj ta flasa ma hodnotu 15centov co ty prenho zdaleka nemas...
@zuzana76 prosím?! Takže ak je ateista tak nemá morálku a ten čo je kresťan má na ňu patent? Len ateisti podvádzajú a kresťania nie? To je čo za debilitu? A tí čo nechodía do kostola sú stále kresťania len neuznávajú cirkev. Poznám veľa takých. Tak netrep. Vo vlastných radoch hnilobu vidieť nechceš ale na druhých jej nahadzes koľko sa dá.
@mizoko nie, pisala som, ze Slovensko je realne krestanske mozno na 20 percent, ostatne su ateisti, alebo veriaci na papieri. Nepisem, ze ateista nemoze mat dobru moralku. Ale vies co, chap to ako chces, je mi to jedno. A to moj muz je ateista a ja veriaca na papieri.
A s tebou sa nebavim, si agresivna, uz mi nepis.
@dianka3 koľko ste spolu? Rok? 😀
@simona20201309 Sorry ze ta sklamem ale už 8 rokov 😉
@anonym_autor sedem rokov si sa nechala tlct a ešte stále ho milujes. Ty by si mala získať ocenenie za najblbsiu ženu sveta. Hádam ťa tu ľutovať nebudeme
@mizoko nie, pisala som, ze Slovensko je realne krestanske mozno na 20 percent, ostatne su ateisti, alebo veriaci na papieri. Nepisem, ze ateista nemoze mat dobru moralku. Ale vies co, chap to ako chces, je mi to jedno. A to moj muz je ateista a ja veriaca na papieri.
@zuzana76 ateista je ten kto neverí v žiadneho boha. Nie ten kto verí ale nechodí do kostola
@zuzana76 prečítaj si co a ako tu píšu niektoré anonym a tak mi napíš či ja som agresívna. A že ti to lajkuje akurát Dahliaa o niečom svedčí 😏
@mizoko ten, kto je pokrsteny ako krestan, ale vieru nepraktizuje, nemoze sa nazyvat veriacim, leno popiera to, v co veria krestania a nekona podla ich pisma. Beriaci moze byt teda aj pastafarian (tie cuda, consa fotia so sitkom na hlave) lebo veria v boha cestovin

@anonym_00b838 ty si koľko moslimov zažila ? S koľkými si žila, odkiaľ boli ?
Či zas ideme paušalizovať ?
@maca1984 a ty si za koľkých bola vydatá?