icon

Prečo sú bacuľky nedostupné pre vzťahy?

hugoboss1923
14. okt 2024

Otázka, nad ktorou sa zamýšľam už dlhšiu dobu.

V susedstve býva dievča "krv a mlieko", približne v mojom veku 30+. Častokrát na seba narážame, keď máme cestu rovnakým smerom, keďže bývame v tom istom činžiaku, ale každý v inom vchode. Asi dvakrát sme sa stretli u mňa v práci, keď si potrebovala vyzdvihnúť zásielku. Na základe toho som si ju vyhľadal na sociálnej sieti. A napísal jej.

Dôvod, prečo som to spravil bol, že mám slabosť pre ženy kyprejších tvarov. Štíhle ma skrátka nepriťahujú. Sám som pritom dosť štíhly. Pravidlo o priťahovaní protikladov má predsa len niečo do seba.

Skrátka, napísal som jej, aj sa jej zmienil, kto som, kde bývam a že sme sa už stretli. Bola to veľmi slušná a milá komunikácia. Nabral som dokonca odvahu jej navrhnúť vzájomné stretnutie, na čo odpovedala, že mi ďakuje, ale že sa momentálne spoznáva s druhým mužom. Odpísal som jej, že to chápem. Či naozaj niekoho má, alebo len nemala dostatok sebavedomia, aby si začala vzťah, som ďalej nepátral.

Snáď sa jedného dňa ozve, alebo sa objaví nejaká nová, ktorá bude mať viacej odvahy ❤

Strana
z2
doriiis
14. okt 2024

A možno jednoducho o teba nemá záujem,len ta nechcela uraziť.
Možno má sebavedomia až až a preto vie,čo chce a nechce.

vanilkovazmrzka
14. okt 2024

Ved sa s niekym spoznava, tak je logicke ze je nepristupna voci inym muzom.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
14. okt 2024

možno niekoho má...

bublinka1426
14. okt 2024

@hugoboss1923

preco za tym daco hladas.
mozno dakoho ma uz
bodka.

kiwi3
14. okt 2024

a aka je vlastne otazka?

martinmmartin
14. okt 2024

Nie kazda zena chce byt niekoho Fetis

danica2711
14. okt 2024

to, že ťa nechce tá skoro suseda, neznamená automaticky, že bacuľky sú nedostupné, tvoja otázka postráda logiku

petronelag
14. okt 2024

To neznamená, že je nedostupná alebo má málo odvahy, môže to byť skôr, že nie si jej typ.

marsmykkok
14. okt 2024

Možnosti je veľa. Možno naozaj niekoho spoznáva, možno nie a ty nie si jej sympatický a nechce ťa, možno je lesbička, možno je asexuálka, možno znechutená z mužov a chce pauzu od vzťahov a tak by som mohla pokračovať, ale nemá to nič s tým, či je štíhla alebo pri tele.

h2
14. okt 2024

Čiže oslovil si JEDNU a keď ťa odmietla, lebo niekoho má, tak si usúdil, že bacuľky sú nedostupné?
Možno ju vydesilo, že si si ju vyhľadal.

nikaeli
14. okt 2024

Jednoducho o teba nemá záujem, tak to rešpektuj.
Mne vadí spôsob, akým si ju oslovil. Vyhľadal na sieti a napísal správu? ja by som ti ani neodpísala a rovno ťa blokla.

Koľko máš vlastne rokov? na profile ti svieti 40 a tu napíšeš 30+ 😛 neviem neviem kto tu nemá sebavedomie.. či tvoj objekt záujmu, alebo ty 🤷🏻‍♀️

januska12323
14. okt 2024

Ja som v tom príspevku čakala ako ju pri najbližšom stretnutí pozveš na rande a ty ju najprv vyhľadáš na soc.sieti a ešte sa aj urazíš keď odmietla?

deborahzelenkava
14. okt 2024

A kde beries istotu, ze ju ako muz vobec zaujimas?

Jej odpoved znamena, ze nema o teba ako chlapa zaujem. Alebo ze fakt sa s niekym inym stretava. Alebo vlastne obidve odpovede.

twinflame
14. okt 2024

@hugoboss1923 ja si na rozdiel od inych komentujucich myslim, ze nieco moze byt na tom, ze ta zena je neista. Stalo sa to aj mne, minimalne 3 x za 20 rokov, ze som si dostatocne neverila, lebo som sa citila neista a nepriamo som odmietla alebo som sa vyhybala 3 muzom, o ktorych som v tom case velmi stala (nie naraz) a bola som do nich zamilovana. Nevzdavaj to, situacia sa moze vyvijat. Raz som niekoho velmi chcela. Dotycny kvoli mne cestoval tisicky km aby ma po rokoch stretol a videl. Nevedela som sa na neho ani pozriet, hanbila som sa, uhybala som pohladom. Aj ked som nechcela nic viac ako sa k nemu priblizit. Parkrat mi potom este volal a potom prestal. On to nemohol vediet, ale vsetko co som potrebovala bolo, aby neprestal volat. Ja by som sa po par dalsich telefonatoch bola “preklopila” do ineho modu a zacala by som mu volat aj ja.

sense
14. okt 2024

Možno sa ozaj a niekým spoznáva a bola úprimná a možno nemá záujem. Ako ako niektorých mužov priťahujú štíhle a niektorých pevnejšie ženy, tak rovnako to je aj u žien, niektore priťahujú štíhly muzi a niektoré pevnejší muzi

moonlight1210
14. okt 2024

Keby sa zacala spoznavat s tebou a zistil by si, ze v tom case sa spoznavala aj s inym, ale obratom presedlala na teba, tak by si sa citil ako vitaz.

A neskor by si sa sam seba pytal, ci ked pride treti, neda obratom kosom aj tebe. A bol by si nervozny z kazdeho jej kamarata.
Pocit vitaza by to zhorkol.

Dobre sa stalo, co sa stalo. Este to ocenis, ked stretnes tu pravu. A budes rad, ze si volny pre nu.

h2
14. okt 2024

@hugoboss1923 Ešte ma zaujala táto tvoja veta: "Či naozaj niekoho má, alebo len nemala dostatok sebavedomia, aby si začala vzťah..." Možno si nezačala vzťah s tebou, lebo MÁ dostatok sebavedomia. Alebo si si myslel, že keď je bacuľka, má byť vďačná, že o ňu vôbec niekto prejavil záujem?

earlgrey
14. okt 2024

Ja keď som bola baculatejšia, tak som mužov odmietala, aj keď prejavili záujem 😀 vravela som si, že čo ten chce od obéznej ženy 🤣 teraz, keď som schudla, hoci stále som "krv a mlieko" ale oveľa menej ako predtým...tak už by som taká "nedostupná" nebola a pozri, ani pes za mnou nezabreše 🤣🤣🤣 Blbá som bola...a možno je blbá aj ona...alebo niekoho má...po svete, tvojom meste, behá mnoho baculiek, určite nejakú stretneš.

h2
14. okt 2024

@earlgrey Prosím ťa, že ani pes?! Veď tu, na MK, máš kopu ctiteľov, čo som si tak všimla. 😅

earlgrey
14. okt 2024

@h2 🤣 heeej virtuálne štekajú, ale na ulici sa nikto ani nepozdraví 🤣🤣🤣

nikpa
14. okt 2024

@hugoboss1923 preto, že jedna nemala záujem, to neznamená ze všetky baculky sú také isté...

egonsk
14. okt 2024

@hugoboss1923 tvoja otazka bola moc vseobecna, popritom sa vztahuje len ku tej dotycnej.
Je to akoby som povedal, ze odpovedou na otazku preco s baculkou je najlepsi sex, je ta, ze nikdy nevie, kedy si znova vrzne, tak da do toho vsetko 😁 Popritom to tak vobec nemusi byt, lebo ine faktory to ovplyvnuju...

shelby88
14. okt 2024

Tak ja nie som ani chudá ani tlstá a aj tak ma nikto nebali, iba virtuálne. Keď som mala o 5 kg menej to bolo pohľadov.. Muži sú jednoducho divní 😅

rozculena
14. okt 2024

som ohromená,ako si si istý,že nemala dostatok sebavedomia😂

egonsk
14. okt 2024

@shelby88 no a to sa este ides dat aj na strikovanie a hackovanie, cize nebudes ako vela tvojich rovesnicok a mladsich, t.j. bez hobby. Nic si z toho nerob, ked nastane spravny cas, najde sa ten, co ta oceni.

shelby88
14. okt 2024

@egonsk tak ja ani nehľadám radšej 🙂 tak aj niečo ženské musím vedieť 😅

petronelag
14. okt 2024

Niektorí muži majú aj také predstavy, že keď je bacuľka, tak ju nikto nechce a môže byť rada, že on sa zaujíma. Lenže aj niektoré ženy s pár kilami navyše môžu byť zaujímavé svojím vyžarovaním, povahou, v práci a majú záujemcov dosť, sebavedomie im nechýba.

heni79
14. okt 2024

@hugoboss1923 Chlapče, ak sa ti žena páči, vieš jej meno, býva v susedstve, tak maj GULE a OSLOV ju osobne. Ak by si chcel, dokážeš vytvoriť náhodné stretnutie. Napísať jej... Ja by som sa na jej mieste zľakla. Že ma sleduješ. A nie, nemá to nič spoločné s postavou.

kristina2412
14. okt 2024

Myslím že v tomto príbehu je úplne irelevantné že je bacuľka. Skrátka len nemala záujem. A teda lepšie že ti povedala že má iného ako by to hrala na všetky strany.

Strana
z2