icon

Prečo sú ženy s viacerými partnermi považované za menejcenné?

minenkaa
17. júl 2025

@domkakvet
Zakladám koli tebe diskusiu,prečo sú zeny čo majú viac sexuálnych partnerov menejcenne

earlgrey
17. júl 2025
@minenkaa

@earlgrey mám boty z tuleňa

@minenkaa vážne? 😁

minenkaa
autor
17. júl 2025
@domkakvet

@minenkaa okrem toho si podla mna zalozila neobjektivnu diskusiu, mala si jasne polozit otazku, kde by sa kazdy vyjadril a nie vytrhnut z kontextu, aj tak by som ti odpovedala, ked ze viem, ze ta to zaujima, no je to nepodstatne nech si kazdy robi ako mu vyhovuje a hlavne nech zena nie je lacna pre muza, nie pre mna, myslim ze moj nazor je aj tak nepodstatny, aj ked statisticky casto pravdepodobny, ked ze radim nie z vlastnej skusenosti, ale podla vyskumov.

@domkakvet ale ako môže byt niekto lacný pre niekoho,prečo učiť iných tento stereotyp

minenkaa
autor
17. júl 2025
@earlgrey

@minenkaa vážne? 😁

@earlgrey áno ,zlate zvieratká sú to a teple

earlgrey
17. júl 2025
@minenkaa

@earlgrey áno ,zlate zvieratká sú to a teple

@minenkaa idem googliť 😀

alyson29
17. júl 2025
@domkakvet

@minenkaa okrem toho si podla mna zalozila neobjektivnu diskusiu, mala si jasne polozit otazku, kde by sa kazdy vyjadril a nie vytrhnut z kontextu, aj tak by som ti odpovedala, ked ze viem, ze ta to zaujima, no je to nepodstatne nech si kazdy robi ako mu vyhovuje a hlavne nech zena nie je lacna pre muza, nie pre mna, myslim ze moj nazor je aj tak nepodstatny, aj ked statisticky casto pravdepodobny, ked ze radim nie z vlastnej skusenosti, ale podla vyskumov.

@domkakvet ako je veľmi štatisticky pravdepodobné, že som mala šťastie na mojich expartnerov, lebo ani jeden si nemyslel, že som lacná, pretože som nečakala ani pri jednom mesiac na sex? Dokonca sme boli spolu roky s každým jedným. Náhoda alebo sa pohybujem v iných kruhoch? 🤔 To nebudú takí chlapi, čo im jediným slečna nedala a už je lacná? 😄

anonym_fdfb2c
17. júl 2025

Podla mna toto sa moze opytat len niekto, kto si neceni sam seba a jeho "cenu" zaklada na inych ludoch, nie na sebe. Ak to nejaka robi pre spaas a je so sebou tak spokojna, je vsetko ok. Je to zriedkava evolucna metoda a v minulosti velmi neuspesna, ale v dnesnej dobe na tom asi moc nezalezi co sa asi zakoduje do buducich populacii

domkakvet
17. júl 2025
@minenkaa

@domkakvet ale ako môže byt niekto lacný pre niekoho,prečo učiť iných tento stereotyp

@minenkaa ukazuju to statistiky, mozes si zalozit diskusiu a nech sa ti k tomu vyjadria muzi aky maju na to nazor, to bude asi lepsie, pripadne ich mozes presvedcit o opaku, ja to uz inak vysvetlit neviem. Diskusiu si rada precitam, nie je potrebne ma oznacovat, dobru noc.

anonym_d274bb
17. júl 2025
@alyson29

@domkakvet ako je veľmi štatisticky pravdepodobné, že som mala šťastie na mojich expartnerov, lebo ani jeden si nemyslel, že som lacná, pretože som nečakala ani pri jednom mesiac na sex? Dokonca sme boli spolu roky s každým jedným. Náhoda alebo sa pohybujem v iných kruhoch? 🤔 To nebudú takí chlapi, čo im jediným slečna nedala a už je lacná? 😄

@alyson29 pozor, tu ťa zachvilu začnú nazývať promiskuitnou aj preto, že si mala viac ako jedného dlhoročného partnera a nie len jedného! Až 4-5 a to sa neodpúšťa! 😄 Beda ti, keď si nevezmeš toho prvého, najlepšie mať sex až po svadbe, aj keď to bude stáť za holý prd! 😡

bluka2
17. júl 2025

Odkedy hodnota zeny zalezi od poctu jej sexualnych partnerov? Mozno ibs v obmedzenych hlavach

alyson29
17. júl 2025
@anonym_d274bb

@alyson29 pozor, tu ťa zachvilu začnú nazývať promiskuitnou aj preto, že si mala viac ako jedného dlhoročného partnera a nie len jedného! Až 4-5 a to sa neodpúšťa! 😄 Beda ti, keď si nevezmeš toho prvého, najlepšie mať sex až po svadbe, aj keď to bude stáť za holý prd! 😡

@anonym_d274bb 🤣🤣🤣🤣🤣

nikoletta1712
17. júl 2025
@earlgrey

@nikoletta1712 Samozrejme, že je 🤣 pre mňa je kompliment aj to, keď mi niekto povie, že vyzerám ako tuleň 🤣 veď to je tak krásne a zlaté zviera

@earlgrey To by ma teda nepotešilo, len teraz rozmýšľam, že prečo som ja ešte nedostala tak unikátny kompliment😁

earlgrey
17. júl 2025
@nikoletta1712

@earlgrey To by ma teda nepotešilo, len teraz rozmýšľam, že prečo som ja ešte nedostala tak unikátny kompliment😁

@nikoletta1712 Že vyzeráš ako tuleň? alebo ten sexuálny kompliment? 🤣🤣🤣

nikoletta1712
17. júl 2025
@earlgrey

@nikoletta1712 Že vyzeráš ako tuleň? alebo ten sexuálny kompliment? 🤣🤣🤣

@earlgrey Že vypadám ako tuleň-to by ma urazilo a ten sexuálny - to by mi teda zdvihlo sebavedomie😁

earlgrey
17. júl 2025
@nikoletta1712

@earlgrey Že vypadám ako tuleň-to by ma urazilo a ten sexuálny - to by mi teda zdvihlo sebavedomie😁

@nikoletta1712 🤣 tak to ja teda netuším....🤷‍♀️ ale neboj, keď prekročíš hranicu 20 sexuálnych partnerov...možno dostaneš pochvalu aj ty 🤣

nikoletta1712
17. júl 2025
@earlgrey

@nikoletta1712 🤣 tak to ja teda netuším....🤷‍♀️ ale neboj, keď prekročíš hranicu 20 sexuálnych partnerov...možno dostaneš pochvalu aj ty 🤣

@earlgrey Ticho, idem rátať😁

earlgrey
17. júl 2025
@nikoletta1712

@earlgrey Ticho, idem rátať😁

nikoletta1712
17. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey Pár čísel mi ešte chýba, fuck!

earlgrey
17. júl 2025
@nikoletta1712

@earlgrey Pár čísel mi ešte chýba, fuck!

@nikoletta1712 😁 a necítiš sa menejcenná? 🤔 🤣

nikoletta1712
17. júl 2025
@earlgrey

@nikoletta1712 😁 a necítiš sa menejcenná? 🤔 🤣

@earlgrey Cítim sa vzácna…

earlgrey
17. júl 2025
@nikoletta1712

@earlgrey Cítim sa vzácna…

@nikoletta1712 Super 😉 tak to má byť...

anonym_438f04
17. júl 2025

netreba ist dalej a odpoved mas tu kazdy druhy tyzden kde zeny vyplakavaju ze preco ich nezobere muz. Tak mate odpoved zeny sami ste to zodpovedali. Chceli by ste tradicne hodnoty ako svadba, a jedine co ponukate je pouzita diera. To je tak realita vacsinu zien.

minenkaa
autor
17. júl 2025
@domkakvet

@minenkaa ukazuju to statistiky, mozes si zalozit diskusiu a nech sa ti k tomu vyjadria muzi aky maju na to nazor, to bude asi lepsie, pripadne ich mozes presvedcit o opaku, ja to uz inak vysvetlit neviem. Diskusiu si rada precitam, nie je potrebne ma oznacovat, dobru noc.

@domkakvet čo ty máš furt s tými chlapmi,pytam sa teba.Ty zijes podľa toho čo a ako chce tvoj muz,nemáš vlastný názor
Pre teba je lacná zena čo ma sex na prvom rande,takže ešte raz pytam ,ako môže byt pre teba ako človeka iný človek lacný,mať menšiu hodnotu,kde toto prameni,toto hodnotenie

minenkaa
autor
17. júl 2025
@anonym_438f04

netreba ist dalej a odpoved mas tu kazdy druhy tyzden kde zeny vyplakavaju ze preco ich nezobere muz. Tak mate odpoved zeny sami ste to zodpovedali. Chceli by ste tradicne hodnoty ako svadba, a jedine co ponukate je pouzita diera. To je tak realita vacsinu zien.

@anonym_438f04 ale prosim ta ,použitá diera je každá aj tvoja rit

nikoletta1712
17. júl 2025
@anonym_438f04

@anonym_438f04 To je ale zlatá baňa!Žiadna použitá diera, vyjadrujeme sa s rešpektom…

anonym_d274bb
17. júl 2025
@anonym_438f04

@anonym_438f04 a predsa všetky aj s použitými dierami sme zadané a aj stále žiadané 😛 tak nám nezáviď a choď si zasúložiť.

kristiii
17. júl 2025

@minenkaa ja asi založím diskusiu, kde na to kto príde, koľko sexuálnych partnerov pred ním ten jeho mal (okej, pannu asi chlap spozná, ale inak?) Však každý si môže povedať číslo, ake uzná za vhodné. Ale mňa teda za pomaly 40 rokov svojho života toto nenapadlo riešiť, fakt.

subartic
18. júl 2025

čisto za seba. Aj keby sa mi akokoľvek muž na rande páčil , na prvom nejdem do postele, ani na druhom a treťom , moji expriatelia aj muž sa nabehali za mnou dosť. Za seba čisto zas, nejdem do postele s hocikým na súlož , mužov som si držala a aj držím dosť od tela a nie preto aby som vyzerala ako panna orleánska , ale preto že jednoducho nedám hocíkomu len tak. Pre mňa je sex o kvalite a nie o kvantite a na to potrebujem aj trocha s tým človekom duševne splynúť. A čo si myslím o takých ženách, nič nezaujíma ma to , horšie je to už s mužmi , tí si túto informáciu podávajú ako informáciu že prišiel lacný tovar.

moonlight1210
18. júl 2025
@anonym_438f04

@anonym_438f04 “netreba ist dalej a odpoved mas tu kazdy druhy tyzden kde zeny vyplakavaju ze preco ich nezobere muz. Tak mate odpoved zeny sami ste to zodpovedali. Chceli by ste tradicne hodnoty ako svadba, a jedine co ponukate je pouzita diera. To je tak realita vacsinu zien.”

Komentar tohto typu mi pripomina aholu, ale ta by pouzila vulgarizmov daleko viac.

Kazdopadne, potom sa zena od hrdeho samca (co chce - podla teba - iba nepouzitu pannu, ale roky zije s nou a plodi s nou deti) zbali, najde si dalsieho, co si ju vziat chce i s detmi a hrdy samcek sa nam zrazu psychicky ruca, chce ju naspat a ta pouzita diera mu je zrazu tak vzacna, ze ponuka sobas osobne on, ktory sa mu branil ako vazenskej gule na nohe.

Taka samcekovska klasika a tolko k tomu, ze maju jasno, co chcu a nechcu.
Muzi 🍭

A tolko k tvojmu, ze ju nechcel, lebo ma pouzitu dieru. 🙂

zmrzlinka2021
18. júl 2025
@minenkaa

@evickuska to je uplne jedno ,či naraz alebo postupne,veď je to vlastne jedno

@minenkaa
Hodnota človeka sa nemeria tým koľko mal sexuálnych partnerov

Ale pre mňa to vyjadruje vhodnosť človeka do vzťahu, trvalého zväzku, jeho hodnoty, zásady, prístup k sebe, k druhému pohlaviu.

Sex je niečo exkluzívne, hlboké, jedinečné. Väčšinou partnerov striedajú ľudia s nulovým sebavedomím, chýbajúcou seba seba hodnotou.

Ak muž bere ženu ako predmet uspokojenia, potom nie je má hodný. Pre mňa je už použitý a vadny kus a hlavne chýba mi v noom mužnosť, hrdinstvo. Proste pre mňa taky chlap je mentálne zaseknutý, neatraktívny.

A nezáleží na pohlaví.. to ako sa chováme, len ukazuje naše vnútro.

pikachu999
18. júl 2025

@minenkaa lebo chlapi môžu všetko a ženy nič...🤷