@minenkaa ukazuju to statistiky, mozes si zalozit diskusiu a nech sa ti k tomu vyjadria muzi aky maju na to nazor, to bude asi lepsie, pripadne ich mozes presvedcit o opaku, ja to uz inak vysvetlit neviem. Diskusiu si rada precitam, nie je potrebne ma oznacovat, dobru noc.
@domkakvet môj muž sa už k tomu vyjadril., písala som to v inej diskusii, dodáva, že mu je srdečne jedno, že nebol môj prvý, ale bude veľmi rád, keď bude posledný, keď spolu zostarneme
@viestta Ako keď chlapa podvedie partnerka, dá si druhý x pozor s kým si začne…
Chlap, čo mal v postely poleno, si zasa vyberie športovkyňu, u ktorej má istotu, že bude mať horúcu posteľ..
Vrana k vrane sadá.. a je na každom sa rozhodnúť cez čo sa prenesie a cez čo nie..
Nedá sa nikoho odsudzovať, že to má inak..
@macatt "Nedá sa nikoho odsudzovať, že to má inak.."Sama si napisala, a napriek tomu vynasas sudy nad tymi, ktore mali viac partnerov ako si ty myslis, ze je tak akurat...
@macatt vrana k vrane nesadá, ja som mužova tretia sexuálna partnerka (je hanblivejší, mal len dva dlhé vzťahy a potom sa sústredil na seba - je odo mňa ešte aj o 10 rokov starší).. ja som mala 4 vážne dlhoročné vzahy a ďalších 3 mimo vzťahu, s ktorými to nevyšlo. A nie som z druhej cenovej 😄 dokonca aj vie, koľkých partnerov som mala. Stále sa budem opakovať, že si s tým druhým kvôli nemu, nie kvôli jeho počtu. A ako napísala Viestta, počet môže riešiť naozaj len nevyzretý chlap. Predsa ti to s nikým nemusí vyjsť na prvý krát, ani na druhý a ani na dvadsiaty.
@anonym_d274bb ok, vrana k vrane nesadá v tomto, uznávam😋
Dobre, máš dcéru?!
Čo by si jej povedala, keby sa na to pýtala?
Že na tom nezáleží, že môže sexovať koľko uzná za vhodné?
Alebo, že by mala vyberať starostlivo, aby ju, alebo jej manžela nemrzel raz vlastný bodycount?!
Nechápem prečo sa tu vôbec porovnávaš..
@lenkakravcova lebo mame na toto absolutne extrémy nazor a si fanaticka
@minenkaa áno áno, som fanatička.
Význam slova fanatik p. nadšenec, horlivec..
To neznamená, že nemám právo sa vyjadriť. 🙂
Ty si fanatik vo svojom názore, ja vo svojom. Toto tu je diskusia. Čiže miesto, kde majú oba názory svoje opodstatnenie.
@anonym_d274bb ok, vrana k vrane nesadá v tomto, uznávam😋
Dobre, máš dcéru?!
Čo by si jej povedala, keby sa na to pýtala?
Že na tom nezáleží, že môže sexovať koľko uzná za vhodné?
Alebo, že by mala vyberať starostlivo, aby ju, alebo jej manžela nemrzel raz vlastný bodycount?!
Nechápem prečo sa tu vôbec porovnávaš..
@macatt lebo moralizuješ a si zapamätaj, muži neznášajú ženy moralistky, možno aj preto 😄 a nemám dcéru, mám chlapca, ale keby som mala dcéru, tak sa s ňou o tom otvorene rozprávam a nebudem ju súdiť za to, že jej to s prvým nevyšlo, ani za to, že si myslela, že je na to už vhodný čas a nebol. Proste, čo jej chces nadiktovať celý sexuálny akt, kedy sa má oddať, s kým to má byť, čo má robiť, nechceš jej rovno pri tom svietiť? Panebože, fakt chudák.. ani by som sa ti nezdôverila ako tvoja dcéra s takýmto prístupom, ešte by si ma poslala bývať na internát alebo vydedila. Nedajbože by si spovedala každého frajera, či som mu dala až za mesiac. Otras.
@anonym_95001a tak v jednom prispevku ma das dole, ze som slobodna a v dalsom prispevku obdivujes zeny, ktore nezostavaju vo vztahu len preto aby niekoho mali, tak teraz neviem do ktoreho tvojho prispevku sa mam zaradit a je mi to jedno, lebo sudit cloveka preco je slobodny, ked absolutne nepozna jeho situaciu, tak to je dost smutne.
Na ostatne komentare odpoviem spolu, je iny sex na prvom rande, ak ste sa pred tym poznali a iny, ked ste s tym clovekom prvy krat, lebo to fakt nikto nevie aky je, nevyjadrujem svoj nazor, ci je to ok, alebo nie, len pisem ze aj to je tiez rozdiel. Dalej ja som sa cely cas bavila o tom co si myslia muzi, skoda ze tych vyjadreni od nich je tu malo. Tesi ma ze niektorych zaujima vyslovene moj nazor a tak verim, ze je to tak aj v inych diskusiach, tak ze tu uz odpovedat nebudem a idem zasa dalej. Vsetkym prajem spokojny cas, ci uz ste mali sex na prvom, druhom, alebo 50 rande a bez ohladu na to kolko ste mali partnerov a hlavne, aby ste boli stale sabavedomi a spokojni minimalne ako v tejto diskusii, lebo je to dolezitejsie ako sex, teda aspon za mna, ak by bol nejaky problem.
@macatt lebo moralizuješ a si zapamätaj, muži neznášajú ženy moralistky, možno aj preto 😄 a nemám dcéru, mám chlapca, ale keby som mala dcéru, tak sa s ňou o tom otvorene rozprávam a nebudem ju súdiť za to, že jej to s prvým nevyšlo, ani za to, že si myslela, že je na to už vhodný čas a nebol. Proste, čo jej chces nadiktovať celý sexuálny akt, kedy sa má oddať, s kým to má byť, čo má robiť, nechceš jej rovno pri tom svietiť? Panebože, fakt chudák.. ani by som sa ti nezdôverila ako tvoja dcéra s takýmto prístupom, ešte by si ma poslala bývať na internát alebo vydedila. Nedajbože by si spovedala každého frajera, či som mu dala až za mesiac. Otras.
@anonym_d274bb
Tu niečo vysvetliť je nemožné😅
Tu sa všetko berie ako útok🙃
Sranda.. už sa budem vyjadrovať len anonymne😇
@minenkaa áno áno, som fanatička.
Význam slova fanatik p. nadšenec, horlivec..
To neznamená, že nemám právo sa vyjadriť. 🙂
Ty si fanatik vo svojom názore, ja vo svojom. Toto tu je diskusia. Čiže miesto, kde majú oba názory svoje opodstatnenie.
@lenkakravcova ja niesom fanatik vo svojim názore ,mňa udivuje ,že niekto si o niekom inom mysli,že je menejnhodny lebo žije inak
@lenkakravcova ja niesom fanatik vo svojim názore ,mňa udivuje ,že niekto si o niekom inom mysli,že je menejnhodny lebo žije inak
@minenkaa menejhodny.. neviem také slovo nepoužívam.
Ale zrejme sa Ťa to dotýka, keď otváraš túto tému. Alebo?
Ja som nedávno bola tiež zhodnotená, práve pre to, že som žila vlastný sexuálny život. Pritom ten druhý, čo to zhodnocuje, vychádza vždy zo seba a najčastejšie sa ani nezaoberá Tvojim prežívaním, motívmi rozhodovania,...Ty potrebuješ byť hlavne úprimná sama k sebe a uvedomovať si svoje motívy ako i to, či Ti to v konečnom dôsledku vyhovuje alebo si tým sýtiš nejakú inú potrebu. A prijať i skutočnosť, že to ten druhý vníma inak, na čo má svoje právo.
@minenkaa menejhodny.. neviem také slovo nepoužívam.
@lenkakravcova tu ale nejde o teba
Ale zrejme sa Ťa to dotýka, keď otváraš túto tému. Alebo?
Ja som nedávno bola tiež zhodnotená, práve pre to, že som žila vlastný sexuálny život. Pritom ten druhý, čo to zhodnocuje, vychádza vždy zo seba a najčastejšie sa ani nezaoberá Tvojim prežívaním, motívmi rozhodovania,...Ty potrebuješ byť hlavne úprimná sama k sebe a uvedomovať si svoje motívy ako i to, či Ti to v konečnom dôsledku vyhovuje alebo si tým sýtiš nejakú inú potrebu. A prijať i skutočnosť, že to ten druhý vníma inak, na čo má svoje právo.
@redlet ako sa ma to dotýka ?
@minenkaa ukazuju to statistiky, mozes si zalozit diskusiu a nech sa ti k tomu vyjadria muzi aky maju na to nazor, to bude asi lepsie, pripadne ich mozes presvedcit o opaku, ja to uz inak vysvetlit neviem. Diskusiu si rada precitam, nie je potrebne ma oznacovat, dobru noc.
@domkakvet ty sa naozaj slobodná,brzdenia štyridsať ročná zena?
@minenkaa tak v prvom rade dakujem za pochopenie, ze sa nebudem venovat jednej teme pol dna, ktora sa ani netyka autorky a ze si teda zalozila vlastnu temu, aby si dostala odpoved, aj ked mohla si to rozpisat aj viac, aby sa k danej teme mohli vyjadrit aj ostatni a tak by si vedela ake odpovede prevazuju. Tak moja odpoved je, ze podla mojho nazoru, ked ma zena sex na prvom rande je u muza povazovana za lahko dostupnu, cize v jeho ociach za menej cennu ( nie v mojich ociach a ani nie v kazdom pripade), ale aj podla toho co tu citam je tych pripadov viac nez dost. Ak muz povazuje zenu za menej cennu, ked mu da zena na prvom rande nevidim na tom nic zle, lebo z mojho pohladu je prirodzene, ze clovek si vazi viac toho co tazsie dosiahne. Co sa tyka casteho striedania partnetov moze to mat zdravotne nasledky, ak niekto skace z postele do postele rozne pohlavne choroby. K predoslej teme, teda ku komentaru ci sa potom, zena podriaduje pre muza, nie nepodriaduje sa, ked je tu zena pre muza a muz pre zenu, tak si myslim, ze ide o normalny vztah a nie podriadovanie sa a tiez, ked sa chce zena zapacit muzovi neznamena, ze sa mu podriaduje.
@domkakvet a keď sa muž vyspí so ženou na prvom rande, aj sam seba považuje za menej cenného? 🤔
Ako sa volala ta predchádzajúca diskusia? Chcem si prečítať o co sa jedna, diky
@minenkaa
Este žiaden muz sa ma nepýtal na pocet sex. partnerov a tak isto to ani mna nezaujima .Po takej otázke by som si o ňom pomyslela .Pre mna dôležité , ze teraz sme si verní a chceme zostarnúť spolu .Menejcenny je ten , co pokladá take otázky.
@macatt ty si nepochopila, že sa pomýlila? Miesto brzdenia tam malo byť bezdetná a nikde nepíše, že je zabrzdená? To asi ty máš o kolečko menej, lebo hľadáš hneď, čoho by si sa chytila.
@anonym_d274bb topiaci sa slamky chytá 😄 však jej už došli argumenty, niečo si nájsť musí...
@anonym_d274bb dá sa všeličo poprekrúcať..kolečká chýbajú viacerým..
@macatt áno, presvedčuješ ma o tom každým jednym tvojim príspevkom 🙂

netreba ist dalej a odpoved mas tu kazdy druhy tyzden kde zeny vyplakavaju ze preco ich nezobere muz. Tak mate odpoved zeny sami ste to zodpovedali. Chceli by ste tradicne hodnoty ako svadba, a jedine co ponukate je pouzita diera. To je tak realita vacsinu zien.
@anonym_438f04 tak väčšiu sprostosť som už dávno nepočula, že jediné, čo ženy ponúkajú, je použitá diera. Lebo tie, ktoré sa vydávali ako panny, muži nepodvádzajú, nesmierne si ich vážia a nikdy ich neopustia. 😀 A márne rozmýšľam, prečo si mňa muž zobral. Že by muži oceňovali na ženách niečo úplne iné, ako si myslia niektoré sfanatizované prispievateľky?