icon

Prečo sú ženy s viacerými partnermi považované za menejcenné?

minenkaa
17. júl 2025

@domkakvet
Zakladám koli tebe diskusiu,prečo sú zeny čo majú viac sexuálnych partnerov menejcenne

macatt
18. júl 2025
@anonym_d274bb

@macatt áno, presvedčuješ ma o tom každým jednym tvojim príspevkom 🙂

@anonym_d274bb zlatá, som rada, že som ťa presvedčila🫶

macatt
18. júl 2025
@anonym_d274bb

@macatt áno, presvedčuješ ma o tom každým jednym tvojim príspevkom 🙂

@anonym_d274bb ok, ďakujem, tak ti verím, že aj uznáš, že ten výrok nebol myslený ako uznanie, že to bol povrchný,koment autorky, v snahe uraziť a dotknút sa tej osoby keď napísala:
ty sa naozaj slobodná,brzdenia štyridsať ročná zena?
Nehrajme sa na schovávačku zasa..

minenkaa
autor
18. júl 2025
@macatt

@alyson29 aleee, nepotrebujem argumenty.. ale poprekrucam čo pôjde..

@macatt možno keď sa ti niečo nezdá,že je blbi napísané ,treba upozorniť a nie hneď takéto záveru robiť
A ak si nepochopila aj potom ako som napisala beztetna ,nemá vôbec zmysel niečo vysvetľovať ,nedala by si to

minenkaa
autor
18. júl 2025
@macatt

@anonym_d274bb ok, ďakujem, tak ti verím, že aj uznáš, že ten výrok nebol myslený ako uznanie, že to bol povrchný,koment autorky, v snahe uraziť a dotknút sa tej osoby keď napísala:
ty sa naozaj slobodná,brzdenia štyridsať ročná zena?
Nehrajme sa na schovávačku zasa..

@macatt nevkaladaj mi slova do úst ,ak by sim chcela napísať zabrzdena ver ,že by som to napisala
Tak neprekrúcaj ,ja nemám potrebu urážať

macatt
18. júl 2025
@minenkaa

@macatt možno keď sa ti niečo nezdá,že je blbi napísané ,treba upozorniť a nie hneď takéto záveru robiť
A ak si nepochopila aj potom ako som napisala beztetna ,nemá vôbec zmysel niečo vysvetľovať ,nedala by si to

@minenkaa a na čo si to vôbec napísala? Vieš?

macatt
18. júl 2025
@minenkaa

@macatt nevkaladaj mi slova do úst ,ak by sim chcela napísať zabrzdena ver ,že by som to napisala
Tak neprekrúcaj ,ja nemám potrebu urážať

@minenkaa celá tá snaha niekoho utopiť za názor, vytrhnuté z kontextu, zaklincované takým statusom.. čakala si palce hore?

minenkaa
autor
18. júl 2025
@macatt

@minenkaa celá tá snaha niekoho utopiť za názor, vytrhnuté z kontextu, zaklincované takým statusom.. čakala si palce hore?

@macatt o čom tocis?

minenkaa
autor
18. júl 2025
@macatt

@minenkaa a na čo si to vôbec napísala? Vieš?

@macatt opýtala som sa jej či je naozaj slobodná,bezdetna ,štyridsaťročná zena

anonym_48ec9b
18. júl 2025
@minenkaa

@anonym_1f0959

@minenkaa a teraz načo bola dobra táto téma? Vidím, rada provokujes.

minenkaa
autor
18. júl 2025
@macatt

@macatt ako utopiť za názor ,v inej téme mi napisala,že mám založiť o tom diskusiu a tam môžme debatovať,urobila som to

minenkaa
autor
18. júl 2025
@anonym_48ec9b

@minenkaa a teraz načo bola dobra táto téma? Vidím, rada provokujes.

@anonym_48ec9b práve som to napisala,v čom provokujem

macatt
18. júl 2025
@minenkaa

@anonym_48ec9b práve som to napisala,v čom provokujem

@minenkaa tak ja ti tiež napíšem, aby si túto diskusiu vymazala, urobíš to prosím?

minenkaa
autor
18. júl 2025
@macatt

@minenkaa tak ja ti tiež napíšem, aby si túto diskusiu vymazala, urobíš to prosím?

@macatt ale ona chcela debatovať a to je rozdiel ,ty chces rýpať a to si si nenašla dobrého človeka

macatt
18. júl 2025
@minenkaa

@macatt ale ona chcela debatovať a to je rozdiel ,ty chces rýpať a to si si nenašla dobrého človeka

@minenkaa celá táto diskusia, ktorú si ty založila je o rýpaní sa do jedného človeka🤭 môžeš mi ty toto napísať?!😇

minenkaa
autor
18. júl 2025
@macatt

@minenkaa celá táto diskusia, ktorú si ty založila je o rýpaní sa do jedného človeka🤭 môžeš mi ty toto napísať?!😇

@macatt vsak vidíš môžem

macatt
18. júl 2025
@minenkaa

@macatt vsak vidíš môžem

@minenkaa vidím teda🤩

anonym_48ec9b
18. júl 2025
@minenkaa

@macatt vsak vidíš môžem

@minenkaa ty si úplne vymleta. Aj s tou svojou ružovou hoľou ritou

minenkaa
autor
18. júl 2025
@anonym_48ec9b

@minenkaa ty si úplne vymleta. Aj s tou svojou ružovou hoľou ritou

@anonym_48ec9b a kde vidíš holú rit

subartic
18. júl 2025

tak zas ja neverím keď sa dozviete , že váš vyvolený mal cez 50 žien ( ale aj menej ) že to nebude pre vás červená vlajka? To si naozaj myslíte , že vy budete tá jediná a posledná kvôli ktorej sa zmení ? Pre mňa by bol aj počet sexuálnych partneriek u muža smerodajný , ak by som už chcela vytvoriť trvalý vzťah .
Je tu xy príspevkov kedy si žena písala s mužom , stretli sa a vyspala sa s ním a koniec, viac sa jej neozval . Ja osobne si to neviem predstaviť , že by sa niekto po mne sápal na prvom rande. Chudák môj muž , toho som musela teda potom riadne vytrápiť, keď som mu nedala ani na 10 rande, napriek tomu že sme si rozumeli. A nie som ani veriaca a ani bigotná . Moje telo , moja vagína, moje pravidlá, nebude ma oblápať niekto koho poznám hodinu aj s cestou . A žena ktorá to dovolí , tak ako tu niekto napísal , je tak že na zdvihnuté obočie.

anonym_d274bb
18. júl 2025
@subartic

tak zas ja neverím keď sa dozviete , že váš vyvolený mal cez 50 žien ( ale aj menej ) že to nebude pre vás červená vlajka? To si naozaj myslíte , že vy budete tá jediná a posledná kvôli ktorej sa zmení ? Pre mňa by bol aj počet sexuálnych partneriek u muža smerodajný , ak by som už chcela vytvoriť trvalý vzťah .
Je tu xy príspevkov kedy si žena písala s mužom , stretli sa a vyspala sa s ním a koniec, viac sa jej neozval . Ja osobne si to neviem predstaviť , že by sa niekto po mne sápal na prvom rande. Chudák môj muž , toho som musela teda potom riadne vytrápiť, keď som mu nedala ani na 10 rande, napriek tomu že sme si rozumeli. A nie som ani veriaca a ani bigotná . Moje telo , moja vagína, moje pravidlá, nebude ma oblápať niekto koho poznám hodinu aj s cestou . A žena ktorá to dovolí , tak ako tu niekto napísal , je tak že na zdvihnuté obočie.

@subartic tak potom akú máš potrebu sa starať do vagín iných užívateliek? A kde tu vidíš, že sa väčšina vyspala po hodine stretnutia s mužom a nepoznali sa ešte pred tým než išli na rande? Na rande nemusíš chodiť len s mužmi, ktorých nepoznáš.

subartic
18. júl 2025
@anonym_d274bb

@subartic tak potom akú máš potrebu sa starať do vagín iných užívateliek? A kde tu vidíš, že sa väčšina vyspala po hodine stretnutia s mužom a nepoznali sa ešte pred tým než išli na rande? Na rande nemusíš chodiť len s mužmi, ktorých nepoznáš.

@anonym_d274bb ja mám potrebu ? Možno ty máš potrebu obhajovať že si sa vyspala na prvom rande. Mňa to nezaujíma, kľudne aj vo vlaku s náhodným cestujúcim , tvoja vec. A nie, je málo žien ktoré sa akože poznajú , mnohé ženy na prvom rande kde sa nepoznajú , už s tým chlapom spia. Ale ak dovolíš názor na to budem mať a to je presne to zdvihnuté obočie, a to myslím že vyjadruje všetko .

avicii18
18. júl 2025

Do genetiky detí sa zapisujú aj matkiny predchádzajúci sexuálny partneri, čiže ak nechcete mať v deťoch guláš všetkého možného, ideálne je ich mať s tým prvým. Napr. u generácie mojej mamy s tým nebol problém. Dnes je to ale asi sci-fi.

minenkaa
autor
18. júl 2025
@avicii18

Do genetiky detí sa zapisujú aj matkiny predchádzajúci sexuálny partneri, čiže ak nechcete mať v deťoch guláš všetkého možného, ideálne je ich mať s tým prvým. Napr. u generácie mojej mamy s tým nebol problém. Dnes je to ale asi sci-fi.

@avicii18 aka stara je tvoja mama

jana_eyre_2
18. júl 2025
@avicii18

@avicii18 hej a očkovaním sa stane človek kukuricou..

viestta
18. júl 2025
@avicii18

@avicii18 ci brdo! To si skade vycitala tu kravinu? Na biologii v skole si si nechtiky pilovala?
Do genetiky dietata sa zapisuje iba a len geneticka informacia zo spermie, ktora oplodnila vajicko, nic viac a nic menej. Ty si dokaz, ze geny neobabres. Blby darca, blby potomok.

anonym_d274bb
18. júl 2025
@subartic

@anonym_d274bb ja mám potrebu ? Možno ty máš potrebu obhajovať že si sa vyspala na prvom rande. Mňa to nezaujíma, kľudne aj vo vlaku s náhodným cestujúcim , tvoja vec. A nie, je málo žien ktoré sa akože poznajú , mnohé ženy na prvom rande kde sa nepoznajú , už s tým chlapom spia. Ale ak dovolíš názor na to budem mať a to je presne to zdvihnuté obočie, a to myslím že vyjadruje všetko .

@subartic kludne si zdvihni tie obočia aj dve, ja si to obhajovať nepotrebujem, moje hodnoty naozaj nezávisia od mojej vagíny, len preto, že ty si o tom presvedčená 🙂

macatt
18. júl 2025
@anonym_d274bb

@subartic kludne si zdvihni tie obočia aj dve, ja si to obhajovať nepotrebujem, moje hodnoty naozaj nezávisia od mojej vagíny, len preto, že ty si o tom presvedčená 🙂

@anonym_d274bb hodnoty nezávisia od tvojej vagíny?🤭
Nevieš dať vagíne stop? Koľko máš rokov pls?
Ja teda nemoralizujem vážne, ale ti nezáleží na tom koľko má milenec zárezov na puške?
Alebo si neľutovala, že si sa s niekým vyspala, keď to nestálo za to?
Nám profesorka na strednej povedala, že dievčatá, nie ste pohodené seno, aby do vás každý vidly pichal..
Stačí len výzor a chtíč, aby niekto mohol zasunúť?
Vôbec nerýpem, len to chcem pochopiť..

anonym_d274bb
18. júl 2025
@macatt

Ja teda nemoralizujem vážne, ale ti nezáleží na tom koľko má milenec zárezov na puške?
Nám profesorka na strednej povedala, že dievčatá, nie ste pohodené seno, aby do vás každý vidly pichal..

@macatt nie, neľutovala, prečo by som to mala ľutovať? A áno, nezávisia, čo na tom nechapeš? A prečo mám dávať svojej vagíne stop? Ty so svojim chlapom nespíš, či čo?? Ty musíš byť jedna z tých zakomplexovaných žien, čo si s mužom na seba ostali.

anonym_d274bb
Autor odpoveď zmazal
anonym_d274bb
18. júl 2025
@macatt

@macatt a ešte mu určite odopieraš aj sex, jak aj svojej dcére. Diktátorka celej rodiny a moralistka žien. Uffff