Prečo to to dievča robí?
Ahojte, zaujímajú ma vaše názory a to, či ste sa s niečím podobným stretli osobne:
Adam a Eva sú kamaráti. Adam bol dlhé roky zaľúbený do Evy, ale ona ho nikdy nechcela, úspešne ho držala vo friendzone. Adam si konečne našiel priateľku a Eva (ktorá má v súčasnosti priateľa) zrazu začala intenzívne písať Adamovi a zaujímať sa o to, ako sa má, dokonca od nej padlo aj pozvanie na zmrzlinu.
Prečo to podľa vás Eva robí?
Adam sice nie je tvoj majetok ale ako jeho nova priatelka mas pravo mu zakazat ist na tu zmrzlinu ak ti to vadi.
Mne by to teda extremne vadilo a hlavne by ma mrzelo ze ma potrebu chodit na zmrzlinu s inou zenou v case ked by mal mat oci a myslienky len pre mna ako novu priatelku. Co mu ta priatelka moze ponuknut na tej zmrzline co mu ja nemozem?
@andreatytler wtf?! Nie, nema právo mu nic zakázať! Je to jej priateľ, nie poddaný, aby mu rozkazovala, co moze a co nemoze robit. Ak Adam na tu zmrzlinu ist chce, tak si to tym zákazom ona moze pekne pokaziť.
@autorka on sam ti o tej zmrzline povedal, ci ako si sa to dozvedela? Lebo ak by to bral inak - čakal nieco od Evy, kludne ti to mohol zamlčať, povedat, ze ide s chalanmi na pivo napr.
Ja by som neriešila správanie Evy.
Ries správanie Adama.
Nie je dôležité,čo robí žena,ale ako sa k tomu postaví tvoj priateľ,lebo raz bude manžel.
To,že niekto sa občas stretne so starými pristelmi-ok.
Udržiavať vzťahy s opačným pohlavím s tým,že mi ten dotyčný/dotyčná rozumie viac ako môj partner,partnerka,máme staré tajomstvá,zážitky,sme priateľmi ďalej ...to neurobí dobrotu vo vzťahu. A vlastne ani nie je dôvod pokračovať v dovernostisch,keď už máme vážny vzťah,kde ešte manželstvo.
Neexistujú nevinne dlhoročné priateľstva opačného pohlavia. Vždy tam niečo je. Minimálne keď už nič,tak si jeden z nich pred niekým potrebuje dokazovať,že aha,som ešte príťažlivý pre niekoho. Čo tak na mňa poziarlit-a poznám veľa žien,čo si takto hecuju manželov. Len vzdy mi príde na um otazka-preco?
myslim, ze vacsina ludi ma rada psikov, ktori su pritulni a prejavuju radost, ked nas vidia. mala psika a uz nema.
Ja Adamovi verím, o Eve viem od začiatku. On sám mi povedal, že mu zrazu začala vypisovať a aj to, že je z toho prekvapený. Povedal mi, že ho zavolala na zmrzlinu, ale nevie, či má ísť. Že ak s tým ja nesúhlasím, tak nepôjde. Ja som mu zmrzlinu schválila a vraj aj to schválil aj Eve jej priateľ.
Ja sa len snažím pochopiť Evu, neverím tomu, že by Adama zrazu chcela. A nechce sa mi veriť tomu, že by chcela od Adama odohnať priateľku, len aby ho mala stále v hrsti. Ďakujem všetkým za komentáre, asi som si potrebovala prečítať to, že naozaj sa môže tešiť z nášho vzťahu a už sa nebojí, že ju bude Adam baliť. Ale keby som na Evinom mieste ja, radšej by som Adamovi prvá nepísala ani ho nikam nevolala.
@terezka1947 Úplne s tebou súhlasím.
pozri ked je to taka super kamoska a vsetko nevinne nech vas zoznami. preco nie? ja som chcela zoznamit mojho frajera s kamosmi a aj chcela poznat tych jeho. ked ju uvidis sama budes citit ako to je

tazko povedat. do hlav im nevidime. tych moznosti je viac. od uplne nevinnych po nevhodne. mohol vas zoznamit.