Prečo ženy často plánujú budúcnosť vo vzťahu?
Ja by som sa nemal takýmito hlúposťami zaoberať v mojej životnej situácii. Ale len chcem leb tak podebatovať troška. Neplatí to na každú ženu, sú aj výnimky ale všimol som si to tak u známych a v okolí že keď sa dá dokopy párik, majú vážny vzťah tak… Vždy je to obvykle žena ktorá začne vymýšlať že spoločné bývanie, keď to majú tak všelijaké prerábky rekonštrukcie, mužom je obvykle tak dobré ako to je. Neskôr ide že chcela by zásnuby, svatbu… Zase chlap sa do toho nehrnie moc alebo mu stačí nejaká rýchla malá svadba, žena to chce nať také väčšie peknejšie. Potom zase žena začne s tým že deti by sa zišli, majme rodinu. Že vždy proste tá žena tlačí veci. Mužovi stačí že príde z práce, žena ho čaká s teplou večerou, potom si sadne k telke vyloží nohy, otvorí pivko, prečíta noviny a to stačí. A žena skôr tak organizuje že podme na zájazd niekam, premalujme miestnosť. Že ona je tá čo tak stále niečo vymýšla.
@gta5man ty si myslis, ze my zeny nefrfleme na muzov. Pekne poza ich chrbat, aby mal pan pocit, ze je dokonaly.
Ty zijes v nejakej svojej dimenzii. V celku nestastnej dimenzii, z ktorej by ta sikovna a akcna zena mohla vytiahnut. Dotlacila by ta k tomu, aby si zarobil viac, dotlacila by ta k tomu aby ste mali svoje byvanie, tam by si mal lepsi televizrór, vlastnu postel, nie zdedenu po synovcovi, chodil by si aj inde ako len do roboty a domov. Lenze neviem ci by nejaka vobec chcela zufalca, co byva u brata v detskej izbe, nie je schopny si najst poriadnu robotu a jedina jeho zabava su serialy v telke a hranie sa so synovcovom na jeho konzole. Ty si v podstate stratena existencia... Teba by mohla zena len zachranit, lenze neviem ci sa vobec niekde najde taka samaritanka, ktora by sa obetovala
*** A M E N ***
@gta5man a ten pán v tom príbehu... milenka mu skočila sama na ten gauč ku pivu a vyloženým nohám alebo mu manželka navrhla, že poďme ti nájsť milenku ? Alebo teda chlapi, ktorých myslíš ty, sú aktívni iba v určitých veciach ? A rekonštrukcie to asi teda nie sú. 🙈😅😅😅 to len tak pomimo. Že akože problémom je milenka
Chudoba je ľudia, chudoba velká. Pomme hladať a zbierať zálohované flaše a plechovky, odovzdáme, aspoň na vifonku bude…
Akurát pred hodinou som mal takýto rozhovor. Ženy sa urazia na to keď na nich muž povie zlatokopka ale v podstate to priznala sama: Len tak bežný rozhovor že kamoška spomenula že idú na návštevu k nejakej kamoške a ja len tak zo srandy že aj ja chceeem. Ona že to je zadaná. Všetky moje kamošky sú zadané… Týmto by sa aj rozhovor mohol skončiť, ale dodala že “tie by ťa vycicali” a ja že prečo/ako? A začala že pri tých by ti výplata nestačila, tam treba aj zarobiť, a dovolenky, prerábky, zariaďovanie (pozn.aut. no a o čom je táto téma?) a zse sme pri tom. Proste chcela povedať že tie ženy sú tak náročné že muž ako ja by to proste neutiahol. Takže nepriamo priznala že sú zlatokopky. A zase sme pri tom že dovolenky, prerábky, zariaďovanie… zase to chcú ženy… Vidíte ako všetko so všetkým súvisí a pekne zapadá?
A z toho ma ďalej napadá keď jedna z diskutujícich spomenula že a čo tí muži dobrodruhovia čo idú hory liezť. Muži čo žijú z ruky do huby, a nemajú isté ani že budúci mesiac ešte budú zamestnaní, z čoho by to ufinancovali?
@gta5man muz, ktory nie je schopny sa posunut, hladat si lepsiu robotu aj za cenu nepohodlia na hory liezt nepojde. Je to obycajny lenivec a srab, ktory miesto toho aby sa o nieco snazil hlada len vyhovorky preco sa to neda. Tebe odporucam zdvihnut zadok z bratovho gauca a ist hladat robotu, kde zarobis tolko aby si nemusel vyberat v smetnikoch plechovky od piva a ani prezivat u brata v detskej izbe. Roboty je dost, ale ta je len pre tych, ktori su sikovni a chcu robit.
@drahomirrra ale ja sa budem stale opakovat, ze nie kazdy je dozrety mat dieta pred 30tkou alebo ani nema s kym. Ci teraz si maju ludia zakladat rodiny s hocikym len preto, ze spolocnost ma stale nazory, ze zena po 30tke je stara na rodenie? Pritom v dnesnej dobe je to uplne normalny vek a nie kazdy musi mat hned problem. Problem s otehotnenim ma aj ine dovody a styl zivota, stravovania atd, nie je to len vek ;)
Jaaaaj vy ste bohatí ludí, tak sa lahko vyprává.
@viestta očúvaj sem, já scem robit ale nevím podat výkon aký zamestnávateliá scú a to je rozdíl. Mňa vyrazá z jednej roboty a porád idem do druhej, zas ma vyrazá s tak dokolečka. Keby sa mi nescelo tak nemám 40-50 zamestnaní za sebú. Ja scem ale doba je taká že šadze sa nahánat a rychlo rychlo uhánajú a né každý to vládze.
Schválne sa spýtajte od rodičú či za komunistov či bol taký zhon a stres jak teráz. Vtedy neboli plné ulice bezdomovcú. Že človek strací zdraví a skončí na ulici. Tedy sa postarali o chudobu, o chorých, o pomalších. Však spýtajte sa a né temu verte čo hovorá dneší politici lebo zapamätajte si jennu vec: Každy režim bude nadávat na ten druhý. Tak ako neskáj nadávajú na komunistov že aké neslobody robili tak za komunistov nadávali na kapitalizmus. Takže to treba brat s rezervú. Pre menej šikovných ludzí to bol zlatý komunizmus.
Leno je iné keď sa nesce a je iné keď sa sce ale taký je svet že to proste nestačí. Darmo sa hocijako snažím, povedzá že si pomalý nezvládaš to hybaj na personálné.
A však ak chlap nechce spoločné rodinné bývanie, svadbu a prípadne deti, tak si môže nájsť pekného chlapa a žiť s ním. Nie je nutné žiť so ženou.
@gta5man ked nevies podavat vykon, tak je chyba na tvojej strane. Ty mas milion vyhovoriek.
Este sa ta spytam, ked uz byvas u brata co si dnes stihol spravit? Aspon si poumyval riad, povysaval, postieral podlahy aby to nemusela robit svagrina ked pride z roboty? Ci len hlivies na zadku pred synovcovym PCkom a dristas na MK ake su zeny hnusne, lebo chcu lepsie byvat, lepsie jest a chodit na dovolenky?
@viestta to je podmienka nie voľba. A to isté platilo aj u rodičov ktorí ma vyhnali. A že ešte niekde bývam neznamená nič lebo zajtra môžem skončiť na ulici zo dňa na deň. Podmienka niesu len pomoc s domácimi prácami ale aj vedieť prispievať finančne na chod. Jakmile vypadne príjem môžem ísť na ulicu. Vetu: my ťa živiť nebudeme! Som počul už od každého člena rodiny.
Jasne a o tom je aj téma vedľa. Zdravý niesom a tým pádom ma čaká bezdomovectvo. Ale to je už iný príbeh. Tu je reč o tom že ženy stále vymýšlajú dokonca viac ako muži. Nemusí byť zrovna extrém že nejaká superúspešná dravá žena ktorá žije s lenivým mužom. Ale to že proste aj tak spontánne vždy je žena tá čo sa teší keď uvidia dieťa, batola, kočík, viac sa tešia pri pôrode, keď idete na návštevu kde majú batola, obvykle je to žena čo sa začne pýtať na veci okolo batolata prípadne si ho vezme na ruky, alebo v tej navštívenej domácnosti pochvália záclony, obraz, že ako zariadili kuchyňu, žena sa pýta tej druhej že kde to kúpila prečo zvolila túto farbu. Muži také neriešia.
Prečo je práve MK jedno z najživších fór. Na iné fóra čo sú zamerané niečo konkrétne z ďaleka nechodí tolko ludí. Možno ma tie všeobecné áno ale tam môže ísť aj mamička aj pubertiak aj miž aj každý. Ale na fóra čo sú zamerané na počítače, mobily, autá, zďaleka neni tak navštevované ako toto. Prečo asi. Lebo ženy.
Mna sa to sice netyka, mna manzel poziadal o ruku sam od seba, deti chcel tiez, dom sa snazi zutulnovat aj on, sam sk preraba pracovnu na krajsi priestor.. ale teda ked ty to prezentujes tak, ze len zeny tlacia muzov do niecoho, tak je to preto, co som napisala vyssie.
@gta5man Ženy su neustále zrovnávané a pod spoločenským tlakom, majú iný život od chlapov. Okrem toho majú v drvivej vacsine v genoch zapisanu tuzbu po rodine a hniezdeniu. Fakticky existuje len jeden spolocensky uznavany prototyp dokonalej zeny a to je tá, čo rodinu (idealne manzel+ deti), rodinne bývanie a prípadne kariéru. Pomaly trošku začínajú byť tolerované i kariéristky, lesbicky, dobrovolne single matky a ženy, čo deti nechcú mať kvoli ekologii. Ženskej, ktorá nemá partnera (ideálne manžela), deti do určitého veku, bývanie, je to skoro casto nepekne vyhadzované na oči, omnoho viac ako chlapom. Chlap moze mat rodinu kedy chce, mozu byt uspesny karierista/podnikatel bez deti (vsak ma cas este na deti, s peniazmi zozenie modelku i v 50), moze byt obdivovany dobrodruh (vsak kedy by manzelku a deti stihal), mozem aj byvat u maminky v 30 (vsak takych je vela). Proste u chlapov je to v poriadku. Ale zena, co si nabali nemajetneho chlapa (taky, co ju neuzivi pocas rodicaku), nema poriesene byvanie, nechce deti a ani nebude na rodicaku namiesto nej, aj ked dobre nezaraba... No zena s takym chlapom naraza len na nepochopenie a bude sa divat, ako ostatne zeny pracuju na tom, aby dosiahli svoj ciel a bude neustale pochybovat o sebe i o partnerovi.
@gta5man uz som ti to napisala na prvej strane. Chyba nie je v zenach ale v lenivosti muzov. Normalny chlap je rad, ze ho zena naviguje. Normalny chlap je rad, ze zena zebezpeci teplo domova a v tom sa rata nielen navarena vecera, ale aj vymalovana obyvacka a vymenena kuchynska linka. Normalny chlap, ktory vie o com je zivot a ma nejake ambicie rad travi cas s rodinou, rad ide aj na dovolenku, jeho jedina ambicia nie je vylihovanie na rozvrzanom gauci s pivom, ktore mu z chladnicky zienka doniesla. Len cisty hnup a lenivec nie je schopny zabezpecit rodine slusne byvanie, slusnu stravu, dovolenky. Len cisty hnup neriesi ani rodinu ani byvanie ani zmysluplne travenie casu. Len cisty hnup sa nedokaze pohnut aby si zabezpecil slusny zivot aspon sebe, ked uz rodinu nepotrebuje zakladat, miesto toho sa len stazuje a obvinuje okolie zo sraciek, do ktorych sa dostal vlastnou zasluhou. (len by ma zaujimalo kto by ti tie vecere varil a pivo nosil, ked ty zenu nechces, lebo by ta "vyciciavala")
A kolko je žien čo trpia oveľa horších chlapov. Sú ich plné azyláky. Nikto ich nenútil sa za takého vydať.
A raz som dokonca od zrelej ženy počul takýto názor. A staršia žena ktorá je šťastne vydatá už roky rokúce povie toto:
Išlo o to že jej dcéra sa vydala za chlapa čo v podstate nebol zlý (žiaden alkoholik, gembler, domáce násilie) proste bol usilovný, mal pozemky, stroje, stále sa motal okolo toho, ráno odišiel, večer prišiel, ale vedel zarobiť, vždy doniesol peniaze, deťom všetko kúpil čo chceli, do bytu keď bolo treba niečo zainvestoval. On na oplátku nechcel nič iné len nech ho čaká s poriadnou večerou. A ona ho začala podvádzať s iným mužom, a mamke sa sťažovala na neho źe ho nelúbi, že neni s ním šťastná… A mne hovorila tá jej mama v tom kontexte že: Čo stále tá dvéra vymýšla, však ten muž jej nikdy neublížil, stačí ho len počkať s dobrou večerou, nič iné nevyžaduje. Mohla byť že takého má… Viete ako to dopadlo? Ten chlap má novú ženskú a žijú si spokojne ďalej v tom štýle že on je celý deň preč a ona ho len počká s dobrou večerou. A tá žena s deťmi skončila u psychopata ktorý chorobne žiarli, nikam ju nepúšťa, správa sa k nej arogantne. No tam to máte.
Bolo jej to treba? Nebavil ju chlap ktorému stačilo pripraviť večeru tak teraz to má tam. Môže trpieť.
@gta5man chlap, ktoremu by stacilo uvarit veceru by nebavil ani mna. Pretoze manzelstvo je aj o inom. Aj o tych spolocnych dovolenkach, o vyletoch s rodinou aj o tom, ze sa spolu tesime, ze sme kupili novy gauc a vecer si na nom posedime spolocne pri pohariku vina a len tak sa porozpravame a potom sa pomojkame... Ale to ty asi nikdy nepochopis.
Čo by né klidne. Ale jak vidím len zlé veci sa dejú. Ludé sú znechucení ze šeckého. Tak to potom aj vypadá šecko. Ženy urovnajú, zútulňá, pomerá sa, donesú lásku do sveta.
@gta5man ženy za ro obvykle neplatia... Chcu aby si mal lepsie auto, ale zarob nanho,.. chcu väčši dom, zarob.. chcu novy nabytok a prerabky, no ona nepomože, len ti to rozkaže. Chcu svatbu, lebo ti potom može vziat všetko čo si nadobudol vrátane detí, takže pri rozchode je ona ziskova a chlap na dne.. ( neexistuje realny benefit pre chlapa, ktory by mal so svatby)... Presne pre to sa chlapi do ničoho nehrnu a radšej žiju skromne v malom osobnom pokoji . Ako drieť cely život na to čo chce žena, pričom mu to všetko legalne može zobrať ...
Na súde ťa ošklbem ako kura! A na deti zabudni! A keď mi budeš oponovať, nikdy ich neuvidíš! Známe?

@gta5man Prečo? Lebo by si zhnil 🙂