icon

Prečo ženy hľadajú ženatých mužov?

25. jan 2025

Ja len nepochopim, ako si zena zacne so zenatym muzom, ktory ma doma zenu, dieta, nie je rozvedeny, sice, kvoli nej tu manzelku opusti ,..
Ale ako mozu mat take zeny ciste svedomie???
Ano, to ze je muz hajzel a to spravi ale toto spravi zena zene s malym dietatom???
Toto ja nepochopim, kludne mi to vysvetlite aj take , co ste to spravili. Dakujem

Strana
z3
autor
26. jan 2025

@h2 samozrejme, len som chcela vediet pohlad tej milenky, nakolko pre mna bol vzdy zadany, zenaty chlap tabu

maury
26. jan 2025

@enmery a začal mlátiť tú, ktorá ho chcela "zachraňovať" pravda. Ja poznám také ženy. Ktoré debila, manipulátora a násilníka obhajovali a nechceli tomu veriť. On taký nie je.

matapo
26. jan 2025

...neviem ☹ môj muž mal doma 3 deti z toho jedno úplne maličké a začalo si s ním niekoľko žien, samozrejme vyhľadával príležitosti. Nakoniec zostal so ženou s dvoma deťmi, vôbec jej navadilo že je ženatý, má tri deti. A keďže nehnuteľnosti sme mali viac, hneď sa k nemu aj s deťmi nasackovala, najskôr na víkendy, po dvoch rokoch natrvalo. My sme sa medzi tým rozviedli. Nechápem ženy kt. majú deti a vrhajú sa do hoc akého vzťahu a sú schopné sa po pár stretnutiach aj s deťmi presťahovať sa a vôbec im nevadí že k zenatemu chlapovi.

maury
26. jan 2025

@autor no ja som počula, že niektoré takých vyhľadávajú preto, že majú taký určitý punc, je o nich postarané. Žiadny bordel v dome, byte, vyžehlené košele, plná chladnička atď. A keď je zenatý, tak predsa len o neho nejaká záujem mala. Slobodný bol pre nich niečo ako vadný tovar a rozvedený taktiež. Nestotožňujem sa s tou logikou, ale počula som aj také názory.

musical
26. jan 2025

@autorka

Ahoj, nuž je to tym že travia spolu vela času, vela sa rozpravaju a najdu kvazi to co doma nejamu, konverzacie emocie a zamiluju sa… vtedy ide zdravy rozum bokom… Zenaty opustaju tehotne a zeny svojich dlhorocnych partnerov… bohuzial realita zivota… a neskusila si s nim komunikovat? Priznal ti neveru alebo ako?

leonifarbiarova
27. jan 2025

Poznám jeden takýto prípad, ona o všetkom vedela od začiatku aj o dieťati a žene, on sa nikdy na ženu nesťažoval. Neviem prečo to on robí.
A jej to vyhovuje, je ešte mladá, študentka nemá čas na vážny vzťah. Najprv som to nechápala ako to môže. Pre mňa keď je niekto zadany tak je zadaný, koniec. Ale jej to nevadí ani nič od toho nečaká. Sú rôzne typy žien nie každá sa nad tým zamysla. Niektorým je to jedno, že on má ženu aj dieťa.

autor
27. jan 2025

@musical ano, este s nami byval a uz sa s nou stretaval :(

musical
27. jan 2025

@autorka

A uz teda sa odstahoval? Zacal si s niekym s okolia alebo cez net ?

musical
27. jan 2025

@autorka a podvadzal ta uz v tehotenstbe? Tam moze ist aj o to ze mu chybal $ex

mamaaja82
27. jan 2025

Muz milenke tvrdil ze svoju zenu miluje a neopusti ju,len mu ide na nervy ako ho neustale upodozrieva,ze ju podvadza,ked prisiel z treningu uz mal veci nachystane na gauci lebo urcite bol inde.tak to po 20rokoch spravil naozaj.Dostala co chcela,pochopila?Mat doma dusno pre nic tiez clovek dlho nevydrzi a potom pride prilezitost.

purple_wolf
27. jan 2025

ja to pripisujem socialnym sieťam ... velmi skryvili charakter a svetonazor ludom a povazuju za normalne konania ktore eticky nie su vobec v poriadku... potom aj zalezi od vychovy toho chlapa ze ked uz si spravi dieta nevie vtaka udrzat v nohaviciach a ist domov kam patri a potom aj tej zenskej ze ju aka hyena ju porodila ak ju hanba nefackuje... ja mam pritazliveho chlapa a toci sa okolo neho vela zien no on na to vobec nereaguje ani neflirtuje odkedy sme spolu ... moja sestra je ale presne taky charakter ktory taha chlapov od rodiny a moja mater jej to este schvaluje a brojila proti tomu aby som sa vydala za svojho muza a robili sceny v kostole ... to si mala vidiet tu scenu 🤦

enmery
27. jan 2025

@purple_wolf Akože v deň tvojej svadby robila scény v kostole?To je vtip nie?

purple_wolf
27. jan 2025

@enmery bohuzial nie ... a ludia naokolo zhrozeni ze robia sceny ale ja som v detstve prezila tolko traumy ze ma to nielen neprekvapilo ale som ani nereagovala ... v konecnom dosledku to bola jej vizitka a len ukazala to co som roky hovorila....vzdy som bola povazovana za ciernu ovcu a aj mojmu muz si so mnou prezil peklo lebo lebo som mu vobec neverila a prisaham bohu ze on je moja pozityvna karma za vsetko zle cim som si v zivote presla a moja matka v zivote nevidela na zivo moje deti a ani neuvidi, ani nevie vlastne kde byvam, ani otec .... bohuzial aj takyto ludia su na svete a ja mozem len robit pravý opak toho co som mala ako dieta doma nech svojim detom neublizim ale zaroven ich pripravit na tento kruty svet

autor
27. jan 2025

@musical netusim kto to je , najskor si pisal s viacerymi zenami a potom, ze ona bola sucastou nejakej partie ludi s ktorymi zacal chodit vonku, co dovtedy nikdy nerobil

autor
27. jan 2025

@musical nie, vtedy nie

stanislavicenka
27. jan 2025

@autorka vobec by som neriesila spravanie, ci pohnutky niekoho tretieho. To ti nijako nepomoze. Ale svoje

zuzulkazu
27. jan 2025

@moonlight1210 no ja poznam taku, ktora je sama vydata, roky asi nestastne,rozviest sa nechce, pozna zenu deti velmi blizko a nema absolutne problem balit manzela/otca, akurat ten je blb naivny ze jej to zere a madam ma takch blbcov ako je on dalsich 10

tunnelka
27. jan 2025

@autorka,v prvom rade, mrzí ma, čo sa ti stalo, ale viniť z toho môžeš jedine svojho muža, nie tretiu osobu. Ona, ak je slobodná, vernosť nikomu neslubovala.
Najlepší kamarát môjho muža si našiel pred rokmi milenku, doma žena, 2 deti,veľký dom, každý rok dovolenka, nezainteresovany človek by povedal ze ideálne manželstvo bez problemov. Rok to dokázal tajiť pred manželkou, starostlivý manžel, otec, šikovný chlap, ktorý doma urobil čokoľvek, ale chýbali mu prejavy lásky, ako objatia, bozky, atď. Nuž stalo sa, že sa zamiloval. Nikdy by som to na neho nepovedala.
My sme sa stretávali pravidelne, jeho ex poznam tiež veľmi dobre... Bolo mi jej veľmi ľúto, ale z časti si mohla za to aj sama. Keď to prasklo, zrazu sa začala extrémne snažiť, to sa striedalo s hysterickymi vylevmi a vyhrazkami, no nepomohlo, on už mal srdce inde. Aj keď kvôli deťom sa neskôr snažil manželstvo zachrániť, ale sám sa vnútorne trápil. Načo taky vzťah udržiavať umelo? Vtedy trpia všetky strany a aj deti, ktoré všetko vnímajú. Sam mi raz povedal, že on si to radšej odtrpi a vydrží kvôli deťom s manželkou, kým nebudú dospelé, vychudol, stále nervózny, nevedel zabudnúť, ťahalo sa to dlho. Až keď si jeho "milenka" nasla novú známosť a dozvedel sa to, vtedy sa v ňom niečo zlomilo a rozhodol sa zabojovať o ňu, nakoniec sa rozviedol a dnes sú manželia a maju rodinku. Všetci to ustáli, deti pochopili a musím povedať, že je to jedna milá šikovná žena, ano dlho mala v očiach mnohých nálepku milenka, ale dnes už sa tým netrápi. A jeho bývalá ma dnes už tiež partnera a vyzerá ze je šťastná. Ver tomu, že aj na teba čaká šťastie niekde inde 😊

luciab28
27. jan 2025

@michal_dr mňa ľutovať vôbec nemusíš, mne sa dobre stalo, že odišiel 🙂ja som nakoniec vďačná, že je preč a mame s dcérou pokoj

laskavztahy
3. feb 2025

@matapo ...pretože sú ženy, ktoré majú to šťastie, že nájdu muža, ktorý sám z vlastnej iniciatívy hľadá cestu k jej deťom. Stane sa pre ne po čase milovaným a rešpektovaným človekom. Deti samé sa dožadujú kontaktu s ním. Ja som na takého človeka šťastie mala. Dáva im všetko, čo nedostávajú a nedostali od svojho otca. A áno...treba spolu istý čas trániť víkendy, prázdniny...aby realita ukázala, či to naozaj funguje. Nielen vo chvíľach keď je výlet, pizza, darčeky. Ale aj keď ten chlap káže napísať úlohu, vyložiť umývačku alebo ich hreší za neporiadok v izbe. A keď je to aj po takýchto veciach OK, žena zváži spoločné bývanie. Pretože aj keď mám dve deti neznamená to, že netúžim byť už viac milovaná, že netúži po starostlivosti (a to nielen dávať, ale aj dostávať), že netúži opäť budovať domov pre kompletnú rodinu... len toľko na vysvetlenie, prečo sa žena niekedy sťahuje k mužovi. Za týmto rozhodnutím je celá sieť zvažovaní, dôvodov a rozhodovania sa, nielen sama za seba ale hlavne za deti....môj partner to vyhral svojím prístupom práve k nim🙂

matapo
3. feb 2025

@laskavztahy ...áno to je pekné keď je to chlap nezadany, rozvedený, ... ja som písala o chlapovi ktorý mal svoje tri deti doma z toho jedno bábätko, o tie deti sa nezaujímal ale nemal problém naháňať iné hoc aj s dieťmi a možno im klamal, ktohovie čo hral pred nimi a čo rozpraval jednu si už potom vybral a tá nemala vôbec problém sa k nemu nasťahovať aj po extra krátkom čase ☹ a vôbec jej nepríde divné že so svojimi deťmi má vzťah veľmi vlazny. A to mal doma všetko, zázemie, podporu v každej oblasti, ... ja som sa až spätne dozvedela ☹

laskavztahy
3. feb 2025

@matapo ...ja som len narážala na to, že žena sa nesťahuje k mužovi vždy len pre nič za nič. Môže to mať svoje opodstatnenie. Aj keď má vlastné deti nieje odkázaná na to, byť už na stálo sama len s deťmi. Po rozvode sa totiž život nekončí...
Ono je smutné, keď muž opustí rodinu. Cítiť z teba stále bolesť, zatrpknutosť...avšak ako píšeš, táto žena nebola prvou v jeho živote po tebe a nasťahovala sa k nemu po dvoch rokoch. To nieje len pár stretnutí. Zrejme sa našli. Tak isto som našla príspevok, kde píšeš, že ste to dlho ťahali len kvôli deťom. A označila si to ako zbytočný čas. Teda vzťah zrejme nebol dlhšie OK. Viac vecí ti nesedí. Si zrejme stále ubolená. Niekto sa zotavuje skôr, niekto dlhšie, niekto vôbec. Zo svojich skúseností ti však môžem povedať...vstaň a začni žiť.

opica_skorica
3. feb 2025

Pre autorku:

Asi ti to nepomoze, ale vraj robili nejaku štúdiu, kde zistili, že slobodné ženy pokukujú po zadaných, pretože títo chlapi sú už “uprataní/vycvičení/naučení..” doplň si akekolvek podobné slovo a je s nimi “menej roboty”.

Ale v zásade, vždy je život pestrý, nie čiernobiely. Prečo vobec hľadal inde, nevedel aký poklad má doma, to je otázka.

matapo
4. feb 2025

@laskavztahy nie, nie som ubolena, ale pochopiť to nedokážem. Rozdelenie sa s mojím mužom bolo vykúpením pre mňa, teraz je všetko ok, vedieť že to takto bude skôr, nečakám tak dlho, ušetrila by som nám mnoho stresujúcich rokov. Už narodením prvého dieťaťa bolo vidno že ho otcovstvo nenapĺňa, dovtedy sme si užili pekných 10 rokov, ale obmedzovať svoj čas dieťaťom a rodinnými povinnosťami sa nedal, aj keď obraz veľkej rodiny mu neprekážal. Samozrejmá zabudnúť mu nemôžem, lebo je to stále realita, nakoľko o svoje deti záujem nemal a ani nemá ☹ ja on záujem nemám ani on o mňa ale sme kamaráti v dennodennom kontakte, aj sa stretávame, len neviem prečo aj tie deti. Záujem o deti prejavil len vtedy keď nejaká partnerka mala so sebou dieťa/ deti vtedy zobral aj on svoje podľa vhodného veku. Však treba zahrať vzorného otca aspoň raz za čas. Inak sa obmedzovať nenechá, keď partnerka dieťa nemá, nemá ani on, ako sa čo hodí. Ale už to neriešim. Nech si robí ako robí. A žial robí mnohé aj poza chrbát tejto novej partnerky, ale to už je starosť len ich dvoch.

matapo
4. feb 2025

@laskavztahy ...a jasné veď je ok že sa žena nasťahuje k mužovi aj s deťmi, keď sa poznajú a vyhovujú si. Len v lete bol na dovolenke s inou a na jeseň mal doma už túto. Však ok, našiel lepšiu od tej predchádzajúcej. Preto nechápem že niektoré ženy idú do nového vzťahu naozaj hrrr. A ani sa riadne nepoznajú. A ani nejaká kontrolka nezasvieti, ani rozvedený mne je a to už stihol pred ňou iné ( možno nevie) ale ani on nie je jej prvý od jej rozvodu a to ma ešte malé dieťa a mne ako žene by bolo divné keby môj partner bol ok s mojimi deťmi ale o tie jeho by záujem moc nejavil a sú to malé deti a nik mu nebránil a nebráni tráviť s nimi čas.

Strana
z3