Prečo ženy nevedia čítať medzi riadkami?
Myslím, že hlavným problémom drvivej skupiny žien je presvedčenie, že dokážu spracovávať a vyhodnocovať mužské pokolenie resp. správanie a na základe tejto mylnej predstavy si vytvárať obraz muža, ktorý je na míle vzdialený od skutočnej osobnosti daného jedinca.
Trvá to už stáročia a nič sa na tom v podstate nezmenilo.
Moje otázka znie:
Ako ženy naviesť na cestu uvedomenia si skutočnosti, že čítanie medzi mužskými riadkami jednoducho nie je v ich genetickej výbave.
čo sa tu všetci zavzdušnujete Jano99 registrácia na koniku 5/2026
@jano99 ktovie čo by povedali oni o tebe
@januska12323 to sa nikdy nedozvie, pretože to je tak veľký frustrát, že skončil na modrom koňovi😉
@anonym_1e095b Pred chvíľou som si domeral tlak.....185/120.....teraz je to na tebe......či sa mi tlak dostane do normálu....😉
@jano99 185/120? To už je na lekársky predpis. 😉 Pozor, moja liečba býva niekedy šoková, tak aby ti ten tlak nevyletel ešte vyššie. Si si istý, že to chceš nechať na mne?
@jano99 preco v jednej téme plačeš ze si sam a hľadáš zenu, ale na druhej strane na ženy stale nieco frfles? Ved si nehladaj potom zenu
Ja čakám, kedy tu začneš osočovať ženy tak, ako si to robil vo svojej predchádzajúcej téme. Lebo svoj charakter neskryješ za pár trápnych (pre teba možno vtipných) slov.
@jano99 a citanie medzi zenskymi riadkami je v muzskej genetickej vybave?
A mozno by stacilo, ak by vsetci zrozumitelne komunikovali a nikto by nemusel citat medzi riadkami, hned by boli veci jasne, zrozumitelne a lahsie by sa hladali riesenia. Zacni od seba, lebo medzi tvojimi riadkami som precitala, ze pohrdas zenami uz len z principu, ze su zeny, mozno aj bez priciny ale zo zasady. Citala som dobre?
Ach bože, už zase tento? 🤨
@bielasovicka Janko, Janko nepi vodu, voda ti je len škodu, napi sa ty radšej vína, to je lepšia medicína. Tvoje ťažké existenčné otázky to síce nevyrieši, ale aspoň sa tu nebudeš strapňovať.

@anonym_1e095b Idem si dať cigu.....normálne som z toho mimo.....🙂
@jano99 založením tejto témy you proved your point 🙂