icon

Prečo ženy nevedia čítať medzi riadkami?

jano99
9. máj 2026

Myslím, že hlavným problémom drvivej skupiny žien je presvedčenie, že dokážu spracovávať a vyhodnocovať mužské pokolenie resp. správanie a na základe tejto mylnej predstavy si vytvárať obraz muža, ktorý je na míle vzdialený od skutočnej osobnosti daného jedinca.
Trvá to už stáročia a nič sa na tom v podstate nezmenilo.
Moje otázka znie:
Ako ženy naviesť na cestu uvedomenia si skutočnosti, že čítanie medzi mužskými riadkami jednoducho nie je v ich genetickej výbave.

Strana
z3
anonym_ef7893
Autor odpoveď zmazal
anonym_31631a
9. máj 2026

čo sa tu všetci zavzdušnujete Jano99 registrácia na koniku 5/2026

tiezjedna
9. máj 2026
@januska12323

@jano99 ktovie čo by povedali oni o tebe

@januska12323 to sa nikdy nedozvie, pretože to je tak veľký frustrát, že skončil na modrom koňovi😉

jano99
autor
9. máj 2026
@anonym_1e095b

@jano99 Uži si cigu, počkám, kým sa ti vráti tep. 🙂

@anonym_1e095b Pred chvíľou som si domeral tlak.....185/120.....teraz je to na tebe......či sa mi tlak dostane do normálu....😉

anonym_1e095b
9. máj 2026
@jano99

@anonym_1e095b Pred chvíľou som si domeral tlak.....185/120.....teraz je to na tebe......či sa mi tlak dostane do normálu....😉

@jano99 185/120? To už je na lekársky predpis. 😉 Pozor, moja liečba býva niekedy šoková, tak aby ti ten tlak nevyletel ešte vyššie. Si si istý, že to chceš nechať na mne?

anonym_b2bf86
9. máj 2026

@jano99 preco v jednej téme plačeš ze si sam a hľadáš zenu, ale na druhej strane na ženy stale nieco frfles? Ved si nehladaj potom zenu

earlgrey
9. máj 2026

Ja čakám, kedy tu začneš osočovať ženy tak, ako si to robil vo svojej predchádzajúcej téme. Lebo svoj charakter neskryješ za pár trápnych (pre teba možno vtipných) slov.

bielasovicka
9. máj 2026

Ach bože, už zase tento? 🤨

anonym_1ca1bd
9. máj 2026

@jano99 a citanie medzi zenskymi riadkami je v muzskej genetickej vybave?
A mozno by stacilo, ak by vsetci zrozumitelne komunikovali a nikto by nemusel citat medzi riadkami, hned by boli veci jasne, zrozumitelne a lahsie by sa hladali riesenia. Zacni od seba, lebo medzi tvojimi riadkami som precitala, ze pohrdas zenami uz len z principu, ze su zeny, mozno aj bez priciny ale zo zasady. Citala som dobre?

anonym_30f7f6
9. máj 2026
@bielasovicka

Ach bože, už zase tento? 🤨

@bielasovicka Janko, Janko nepi vodu, voda ti je len škodu, napi sa ty radšej vína, to je lepšia medicína. Tvoje ťažké existenčné otázky to síce nevyrieši, ale aspoň sa tu nebudeš strapňovať.

anonym_1ca1bd
9. máj 2026
@jano99

@jano99 185/120 je uz na Tensiomin, ked ani po troch tabletkach neklesne, tak vojaj RZP

anonym_6a6896
9. máj 2026
@anonym_1ca1bd

@jano99 185/120 je uz na Tensiomin, ked ani po troch tabletkach neklesne, tak vojaj RZP

@anonym_1ca1bd 50r chlap, hypertonik, fajčiar, chce teraz mať malé deti a zakladať rodinu. Ideálna vec.

viestta
9. máj 2026
@anonym_6a6896

@anonym_1ca1bd 50r chlap, hypertonik, fajčiar, chce teraz mať malé deti a zakladať rodinu. Ideálna vec.

@anonym_6a6896 asi, tak. Velka pravdepodobnost, ze ta co bude vediet citat medzi jeho riadkami skonci ako mlada vdova.

anonym_b43fd7
9. máj 2026

Chlap ma byt priamy, takže nechápem aké medzi riadkami
Ako sa hovorí,nememu detsku ani vlastná mater nerozumie
A nie to dospelemu chlapovi čo medziriadkuje lebo čo nevie narovinu povedať?alebo má nedostatky vo vyjadrovani?
Na tom sa dá pracovať a by sa aj malo
Lebo nikto nieje jasnovidec

jano99
autor
9. máj 2026
@anonym_30f7f6

@bielasovicka Janko, Janko nepi vodu, voda ti je len škodu, napi sa ty radšej vína, to je lepšia medicína. Tvoje ťažké existenčné otázky to síce nevyrieši, ale aspoň sa tu nebudeš strapňovať.

@anonym_30f7f6 Ak sa tu strápňujem, tak prečo na mňa reaguješ?........Apropo.....tvoj subjektívny názor je znova len majoritnou vzorkou, ktorá nijako nevybočuje z bežného priemeru spätnej väzby......

jano99
autor
9. máj 2026
@anonym_1e095b

@jano99 185/120? To už je na lekársky predpis. 😉 Pozor, moja liečba býva niekedy šoková, tak aby ti ten tlak nevyletel ešte vyššie. Si si istý, že to chceš nechať na mne?

@anonym_1e095b Rád sa zverím do rúk skúsenej odborníčky......strach nejaký určite je....no vzhľadom k tomu, že rád riskujem.....idem do toho....😉

anonym_1e095b
9. máj 2026
@jano99

@anonym_1e095b Rád sa zverím do rúk skúsenej odborníčky......strach nejaký určite je....no vzhľadom k tomu, že rád riskujem.....idem do toho....😉

@jano99 Odvážne rozhodnutie. Ale ako odborníčka ťa musím varovať. U mňa sa riskuje s vlastným úsudkom, nie so zdravím. 😉
Takže, pán pacient, začneme tým, že mi povieš, čo presne ti ten tlak tak dvihlo. Moja priamočiarosť alebo to tvoje domýšľanie si?
Rád riskuješ? Najväčšie riziko pri mne nie je ten krvný tlak, ale fakt, že možno nakoniec predsa len budeš musieť začať čítať medzi riadkami... len aby si so mnou udržal krok. Ideme na prvé kolo?

anonym_a3e2c2
9. máj 2026
@jano99

@anonym_30f7f6 Ak sa tu strápňujem, tak prečo na mňa reaguješ?........Apropo.....tvoj subjektívny názor je znova len majoritnou vzorkou, ktorá nijako nevybočuje z bežného priemeru spätnej väzby......

@jano99 to ti generuje chatGPT?

jano99
autor
9. máj 2026
@anonym_1e095b

@jano99 Odvážne rozhodnutie. Ale ako odborníčka ťa musím varovať. U mňa sa riskuje s vlastným úsudkom, nie so zdravím. 😉
Takže, pán pacient, začneme tým, že mi povieš, čo presne ti ten tlak tak dvihlo. Moja priamočiarosť alebo to tvoje domýšľanie si?
Rád riskuješ? Najväčšie riziko pri mne nie je ten krvný tlak, ale fakt, že možno nakoniec predsa len budeš musieť začať čítať medzi riadkami... len aby si so mnou udržal krok. Ideme na prvé kolo?

@anonym_1e095b Hodila si rukavicu do ringu......prímam tvoju výzvu......len aby sme si to hneď na začiatku vysvetlili.......ohľadom toho dvihnutia.....bavíme sa stále o krvnom tlaku.....ja len, aby som bol v obraze....🙂

Strana
z3