Prečo ženy rušia plánované rande?
Casto sa stava, ze slecna prijme pozvanie na rande a potom na poslednu chvilu ho zrusi. Nielen mne ale aj inym chalanom co poznam. Je to taky bezny jav. Ja by som chcel vediet, ake su na to dovody. Jasne ze som sa pytal, ale mam pocit ze nikdy nedostanem pravdivu odpoved. Skor si slecny nieco vymyslia, aby nevyzerali zle alebo aby ma nezranili.
Rad by som teda pocul od vas, ktore ste v minulosti zrusili rande, co bol skutocny dovod.
Ja mam nejake teorie, ale neviem do akej miery su pravdive:
1. Vobec nechcela ist von, ale nevedela / nechcela povedat nie.
2. Iny chlap - mozno riesila zaroven niekeho ineho - lepsieho. Mozno cakala ci ju on pozve von a ked sa to stalo, tak zrusila mna. Mozno sa zoznamila s niekym inym. Mozno stretla svojho ex a zacala ho zase riesit. Nvm.
3. Zistila / pocula / uvedomila si nieco o mne, kvoli comu zmenila nazor.
4. Menstruacia (aj take vysvetlenie som uz dostal).
5. Nechce sa jej, alebo moze ist robit nieco zaujimavejsie - zabavnejsie. Is na party, von s kamoskou, alebo tak. Ak ma vela napadnikov, tak sa nic nestane ked toho jedneho zrusi.
Vopred vdaka za uprimne odpovede 🙂
Ja to robievam 😁.. dôvod je taký, ze proste v danej chvíli sa zrazu necitim na to ísť s nim von a radšej si zvolim iny program, ale inokedy by som s nim isla. Ale uz bolo aj take, ze som napisala, ze jasne mozme ist, ale uz vtedy som vedela, ze nechcem a nepojdem. Len som chcela byt mila.
Ak sľúbila len, že môžete sa stretnúť, ale čas ani miesto nie je ešte dané, tak proste len ešte nechce. Možno časom.
Ak je už všetko dojednané a len nepríde, tak si z teba robila prdel.
Ak ste si písali dlho, viete o sebe veľa a aj tak zrušila na poslednú chvíľu stretnutie, tak jej buď do toho niečo prišlo, alebo ťa nechcela naozaj spoznať, len si tlačil na pílu 😄
Ja keď som si písala na zoznamkach a chcela som stretko, tak som išla, ak nie, napísala som priamo "prepáč, písať môžeme, ale nie si môj typ, nemám záujem o stretko, tak sa rozhodni, či ti stačí písanie, alebo hľadať ďalej" 😀
presne take, ako si aj napisal. asi niet co viacej dodat k tomuto 😀
Najcastejsi dovod je, ze realita nesedi s tym co prezentovali na tvoje oblbnutie.
@jardojardo odpoviem za seba, keď som bola slobodná rada som chodila von a spoznávala nových ľudí , žiaden sex ani radodajka, proste som bola vonku s x chalanmi.
Veeela krát som zrušila a v 99% to bolo že sa mi nechcelo. Sprcha , vlasy , make Up, outfit bla bla bla ..
@jardojardo A ty máš prečo uvedené v profile, že si žena?
Nechce sa mi, mám iný program, necítim sa dobre, rozmyslela som si to. Ak toho človeka chcem spoznať, navrhnem mu hneď iný termín. Mne sa už stalo, že som na rande prišla a neprišiel on. Ani sa neozval. Až po 2t, že raz mi to vysvetlí.
kamoške na začiatku vzťahu rušil rande muž, fakt niekoľkokrát. z rôznych dôvodov, ktoré zistila boli objektívne. dnes sú spolu vyše 19 rokov 😂
Podla mna si si rovno odpovedal 😀 Tak ale niekedy to proste ozaj je tak, ze do toho nieco moze prist. Aj ked teda si su to skor vyhovorky. Zaujimavejsie by bolo zalozit diskusiu prave na tie 😀
mne sa napr aj stalo, že som sa vyspala z tej eufórie a ráno som už vôbec nemala takú stretávaciu sa náladu, ako večer.... 😀
mne sa napr aj stalo, že som sa vyspala z tej eufórie a ráno som už vôbec nemala takú stretávaciu sa náladu, ako večer.... 😀
@tamtamka26 presne 😀 najhoršie keď prijmem pozvania keď mám extrovertnú naladu alebo po pohári aperolu s kamoškami a potom ráno príde realita 😀
@tamtamka26 presne 😀 najhoršie keď prijmem pozvania keď mám extrovertnú naladu alebo po pohári aperolu s kamoškami a potom ráno príde realita 😀
@brrunetkaa nooo, veru, ale ja aj len tak večer sama v posteli, neviem, prečo som bývala taká "rozšafná" 😀 nie nadarmo sa hovorí, že "ráno je múdrejšie večera" 😀
Kazdy jeden z tych dovodov... hlavne ked sa jedna o prve stretnutie... to mas takmer 50/50, ci si to zena nerozmysli...
@jardojardo A ty máš prečo uvedené v profile, že si žena?
@chrobak7 ja ho vidim rovnako ako teba aj s muzskym avatarom...
@jardojardo moja mama tiež neprišla na prvé ani druhé rande, až na tretie a bolo z toho dlhoročné manželstvo nakoniec, tak to proste nevzdávaj, raz to vyjde
Ak si mlady, nieje problem ist zene na rande, docupita tam sup sup a o 2mesiace kym to nieje este dost vidiet tak sa z lasky sobasite.. Ale nedajboze ak si starsi, ana to rande volas zensku co je na zoznamke. To ona ak vyzera colen trochu k svetu, tak jej pise aspon 50 chlapov naraz a vybera a prebera, Vtedy na rande nemas sancu, Ak sa ti zadari ju presvedcit tak v ziadnom pripade od nej nepytaj fotky ako vyzera.. Lebo potom na rande nepride, kedze vie ze realne tak nevyzera.. Ak predsalen aj na rande presvedcis a cca vies ako my vyzerat, tak si vyber miesto kam nechodi nik, aby si ju dokazal idntifikovat podla opisu. V ziadnom pripade nie medzi ludmi a cakat niekoho podla fotografie,, to zabijes prvu hodinu rande iba jej identifikaciou. a druhu hodinu v sklamani ako cakas ze kedy sa mozes vyparit.
@jardojardo ono muz, dajme tomu ty sa sustreduje na jednu. Tej venuje cas a tesi sa ked povie ano na rande, sle zeny vacsinou maju na udici aj 5 muzov naraz dohodnu sa sice s tebou ale ak si v jej poradovniku az moznost cislo 5 tak staci aby hocikto v rebricku pred tebou piskol a mas po rande lebo ide s tym co ju zaujima viac.
1
@jardojardo ono muz, dajme tomu ty sa sustreduje na jednu. Tej venuje cas a tesi sa ked povie ano na rande, sle zeny vacsinou maju na udici aj 5 muzov naraz dohodnu sa sice s tebou ale ak si v jej poradovniku az moznost cislo 5 tak staci aby hocikto v rebricku pred tebou piskol a mas po rande lebo ide s tym co ju zaujima viac.
@lentakyterapeut naozaj nikdy som nemala "na udici" 5 chlapov naraz a skúsenosť moja, aj z okolia je skôr presne opačná, že keď ženu zaujme muž, tak všetkému ostatnému dá ignor a skôr muž to hrá naviac strán, že ktorá prvá dá... samozrejme, ani pri jednom pohlaví nemôžeme hodiť všetkých do jedného vreca a nedá sa to zovšeobecniť
@lentakyterapeut naozaj nikdy som nemala "na udici" 5 chlapov naraz a skúsenosť moja, aj z okolia je skôr presne opačná, že keď ženu zaujme muž, tak všetkému ostatnému dá ignor a skôr muž to hrá naviac strán, že ktorá prvá dá... samozrejme, ani pri jednom pohlaví nemôžeme hodiť všetkých do jedného vreca a nedá sa to zovšeobecniť
@anonym_0339fc skusenosti ver mi
@jardojardo stalo sa mi, ze som zrusila rande, ale nebolo to preto, ze by som nemala zaujem, cize myslim, ze mozes slecnu skusit opat pozvat.
@anonym_0339fc skusenosti ver mi
@lentakyterapeut tiež hovorím zo skúsenosti a nie len svojich… ktoré ale určite môžeme mať rôzne a preto ako vravím, nedá sa to zovšeobecniť…
Lebo sa porozpravala s kamoskami a tie jej dali svoje rady. Alebo videla pravopis a si to rozmyslela. Alebo proste nemala chut nieco riesit...su chvíle kedy by zena isla von aj so štyrmi v jeden den, inokedy nema chut nieco riesit.
@anonym_0339fc za to že ty si nemala,iné to tak môžu mať😅😅Ty nie si 50% z tých čo píšu.Ja som fotku mala moju reálnu a písalo mi dosť mužov.
@jardojardo
A načo ti to je?
Pracuješ na nejakom soc.výskume?
Tých dôvodov tam pripíš ešte X.
- smrdí ti z huby
- si krpatý a tučný
- nemáš chariznu
-nie si verb.zručný
Atd,atď...
U mna bol dovod 2.. S tym, ze vyskusam rande s chalanom, ktory byval o 50 km dalej.. Ak to dopadne zle, tak aspon ho nebudem mat sancu uz vidiet a citit sa blbo 🤭 Dopadlo to tak, ze sme uz skoro 15 rokov spolu 😄
Ale aspon som prvemu narovinu napisala, ze nemam odvahu sa stretnut.

Na zoznamkách podľa mňa veľmi často 1... poznám ženy, ktoré si radi píšu, radi flirtujú a aj si myslia, že na to stretnutie by možno išli, ale nakoniec sa boja, nenaberú sebavedomie, odvahu...