icon

Prečo ženy tvrdia, že som nudný?

Dnes o 14:18

Prečo vždy keď idem von so ženou tak po hodine chce ísť domov , že sa nudí a nebaví ju to so mnou, ake vtipy chcu počuť?

crazy_cat_lady
Dnes o 14:18

Zase?

doriiis
Dnes o 14:20

Podľa mňa si nudný a otravný a to som ťa ešte ani nestretla

pralinka25
Dnes o 14:20

nechcu pocuvat vtipi. pre boha!
neviem ci sa to da naucit. si precitaj nejaku popularnu romanticku knihu pre zenske alebo kukni nejaky dobre hodnoteny romantak. zvacsa su stavane na to co zeny chcu (nie vsetky) tam uvidis hlavneho hrdinu o ktorom snivaju 😀

co ine ti povedat.

anonym_55a102
Dnes o 14:23

Toto je kolka tvoja téma? Chod radšej behať ako vxpisovat na koňa. Možno stretneš nejakú peknú bezkynu

autor
Dnes o 14:23
@pralinka25

nechcu pocuvat vtipi. pre boha!
neviem ci sa to da naucit. si precitaj nejaku popularnu romanticku knihu pre zenske alebo kukni nejaky dobre hodnoteny romantak. zvacsa su stavane na to co zeny chcu (nie vsetky) tam uvidis hlavneho hrdinu o ktorom snivaju 😀

co ine ti povedat.

@pralinka25 a čo chcu minule som skončil ako kamoš zas

lucylaw
Dnes o 14:29

Myslíš si,že keď založíš tému anonymne,tak nebudeme vedieť,kto si? 🙈 Veď tu točíš to isté dookola už niekoľko mesiacov,dostal si už milión rád,ale ty si ideš aj tak stále svoje..

anonym_4f3576
Dnes o 14:30

To ze si nudny neznamena, ze mas byt vtipny ale nevies ich zaujat a nudia sa pri konverzacii s tebou

autor
Dnes o 14:30
@anonym_4f3576

To ze si nudny neznamena, ze mas byt vtipny ale nevies ich zaujat a nudia sa pri konverzacii s tebou

@anonym_4f3576 a o čom sa baviť

anonym_c29f66
Dnes o 14:40
@anonym_autor

@anonym_4f3576 a o čom sa baviť

@anonym_autor ja mam napad: Zacni jej vykladat ako niekolkokrat tyzdenne prispievas na MK podobnymi temami ako tato. Ver mi, ze sa smiechu nezdrzi, to bude zabavnejsie ako akykolvek vtip. A ked sa dosmeje, mozes jej citat co sme ti odporucali. Ver mi, ze pre nu to bude nezabudnutelne rande.

terezia74
Dnes o 14:52

@anonym_autor pri čítaní tvojho príspevku som začala zyvat a zaspala som

anonym_4c9ce5
Dnes o 14:52

@anonym_autor no takto, v tvojom pripade vidim jedinu cestu ako zenu zaujat - peniaze. Na to nejaka skoci a pruzmuri oci nad tvojou "inakostou". Len neviem kolko by tych penazi muselo byt aby do toho nejska isla.

anonym_19213a
Dnes o 14:53

kedy už túto nudnú a otravnú paródiu na muža odtiaľto vyhodia a zablokujú mu prístup......pomooooc

anonym_5a8e1a
Dnes o 15:00

Jedna napise vtipI, druha zYvat a smeju sa niekomu inemu ... Realita socialnych sieti. Kazdy chce zametat pred cudzim prahom a nevsima ci, co ma pred vlastnym ...

pralinka25
Dnes o 15:11
@anonym_autor

@anonym_autor vsak som ti napisala ze si mas kuknut alebo precitat nejaku kvalitu dobre hodnotenu romantarnu. nie brak. spravidla hlavny hrdina s trochou nadsazky splna zenske predstavy. su na tom tie charaktery postavene aby zaujali zeny. netvrdim ze vsetky. ale ked precitas viac nejaky sumar si z toho vezmes.
asi.

sissy27
Dnes o 15:23
@anonym_autor

@anonym_autor v tvojom pripade bud uprimne vdacny, ze si pre nejaku aspon kamos.
Lebo ty si tak neprijemny, otravny, neatraktivny jedinec, ze vacsina by ta nechcela ani za suseda na ulici, nie este za kamosa ci nedajboh partnera.

billy_jean
Dnes o 15:26
pasomnica
Dnes o 16:04

Daj sa liečiť.

anonym_7036c4
Dnes o 17:22

Vtipy? myslíš na jednom rande (prvom a poslednom)? či ako? keď nevieš, ako ju zaujať a o čom hodiť reč, čo s ňou chceš robiť ďalšie týždne, mesiace, roky? si beznádejný prípad, je mi to ľúto.

A to si bol s inou? či s tou spolužiačkou, ktorá ťa nechce?

anonym_b50c4e
Dnes o 19:03

@anonym_autor to asi preto, že si hľadáš ženy s vyšším temperamentom ako máš ty. Nájdi si rovnako nudnú ženu ako si ty a budete sa nudiť spolu.