Prečo ženy vyhľadávajú nebezpečných mužov?
Často v témach zaznelo, že by ženy išli s hocikým len nie so mnou. A v realite sa často stáva že ženy sú v partnerstve so všelijakými násilníkmi, alkoholikmi, asociálmi, psychopatmi, a potom niekedy to končí až tragicky. Pričom jej dvoria chalani čo by jej také nespravili ale snima just nie. Tak vám dám aj názornú ukážku: Pozrite si video, a povedzte čo je na tomto muživi atraktívnejšie ako na mne?
@lentakyterapeut dam ti uplne konkretny priklad, jeden chalan mlady, neskuseny, vraj panic, tlsty, totalne detinske spravanie, a dostal sa po ten level ze si ziskal zenu. Neviem ci sa dostali aj po milovanie ale to vidis ze sa k sebe maju, ze objatia pusniky, a aj ona ze napr. cely den bola taka priemerna naladou a ked sa on objavil tak sa zacala usmievat popod nos vies ten taky typ usmevu ked sa zena tesi, ze ju to tak rozziari. A tiez je unfukanec lebo nahodou sa ku mne dostala informacia ze sa chalan tak zalubil ze aj plakal… Co na nom teda ta zena vidi? Vysvetli.
@unbeholfen neexistuje ziadne narokovanie si na partnera. A tie reci ze on je horsi, spatnejsi, debilnejsi, on ma a ja preco nemam? Aj ja chcem. Potom posobis ako ta Marfa v Mrazikovi, ktora sa dozaduje zenicha.
A co ti tu my mame nejaku babu zohnat a doniest ti pred dvere? 🙄
Neviem, nechodila som nikdy so psychopatom. Moj muz je cholericky trocha, priznavam, ale ked huci, nemam strach. Kdezto moj otec alkoholik, roztrieskal sklo na dverach a potom sme s takym opilcom museli na pohotovost, lebo mu bolo treba stichy. 🙄 Prve, co si overim, ako sa sprava pod stresom a pripity. Moj muz len vela rozprava. 🤣 Teraz uz ani nepije, takze nemusim riesit jeho mudre reci. 😂 Ja som pozerala, aby nefajcil, sportoval (tehlicky netreba, skor taky pozitivny vztah, teraz spolu s detmi bicyklujeme, loptove hry deti zboznuju, hraju spolu aj sach), a aspon trochu ma pritahoval. Ci uz fyzicky alebo pisomnym prejavom. Ako si upravil zivotospravu, aj sexu je viacej, onedlho ma 50 a ma viac chuti ako pred 10 rokmi. Plus nebudem klamat, oslovil ma aj po financnej stranke, je setrny, ale nie lakomy, zarobi dobre, obaja mame nadpriemerny plat. Ale zase mi je jasne, ze Veresova, Sklenarikova alebo ina prifuknuta stetina by sa nanho nenalepila. Nie je to typicky krasavec a peniaze neukazuje, mame Octaviu, ziadne vystrednosti.
@unbeholfen ty vieš tak krásne opísať iných mužov 🙂, ako sú všetci vlastne luzri, ale ženu si získajú. Mozno v tvojich očiach sú, v očiach tej ženy su vnimaní inak. Mne sa tiež nepáči každý partner, manžel v mojom okolí ale nebudem predsa riešiť, cim zaujali svoje zeny 😀.
Ty si tu robíš vlastne medvediu službu, uz všetky zeny na koníka alebo kde všade si, vedia ze ťa žiadna nechce. Ozaj si myslíš, ze to je pre nás sexi a neodolateľné zistenie?🤔
@mischy00 a práve o to ide, že tie veci ktoré mne vyčítate, má aj niekolko iných mužov a napriek tomu si našli ženy. Chápete?
@mischy00 a práve o to ide, že tie veci ktoré mne vyčítate, má aj niekolko iných mužov a napriek tomu si našli ženy. Chápete?
@unbeholfen nikto ti nic nevycita, ved si dostal aj kopu rád.....len ty sa stále sustredujes na to, co majú iní. Miesto toho, aby si začal rozmýšľať, ako u seba dosiahnuť nejaký krok vpred. Žena nieje trofej do vitríny, je to živé stvorenie 🙂
Ženy, prečo ste nanho také zlé? Véd ho nechajte, nech sa vyrozpráva. Nerobí ani nehovorí nič zlé, ani urážajúce. Ved je slušný, len ma problém.
Dámy, toto je čistá attention whore akurát v odpudivej mužskej verzii. Kým mu budete venovať pozornosť, tak s tým neprestane.
Ženy, prečo ste nanho také zlé? Véd ho nechajte, nech sa vyrozpráva. Nerobí ani nehovorí nič zlé, ani urážajúce. Ved je slušný, len ma problém.
@bielasovicka dokonca len reportujem situáciu čo sa deje okolo mňa, a nechápem prečo sa tak deje. To je celé.
@lentakyterapeut a hentí kadejakí grázli ho majú a preto sa im podarí… Neskôr uz idú problémy ale aspon začiatok sa im darí. Dostanú sa po bod kam ja nikdy. Alebo mnohí ďalší.
@unbeholfen Mozno mas vysoke naroky? Hladaj seberovnu, taku, co sa hrabe tiez v smetiakoch. Zlav z narokov
Podla toho kolko mas rokov hladaj o 10-15 rokov starsiu. Take sa potesia zaujmu 😄
Podla toho kolko mas rokov hladaj o 10-15 rokov starsiu. Take sa potesia zaujmu 😄
@lentakyterapeut však na zábave mi kamoši dohodili 56 ročnú (ja mám 44) akože oni sa už poznali skôr, a jeden kamoš ju chcel ale toho vraj nechce, a druhý kamoš ktorý sa jej aj páčil je zadaný, takže on ju odmietol a ona tiež potvrdila že je to v poriadku, že nechce rozbíjať vzťah. Ale že ak by nebol zadaný tak z jej strany žiadny problém. Potom tam oni nejako zamotali mňa a povedala údajne že ja som celkom milý a také. Oni majú ísť k nej na fušku niečo robiť na dome a kamukro ma zoberú akože som išiel s nimi a môžem sa jej venovať zatial.
Už sme podobný manéver skúšali v minulosti, ten nevyšiel. Ale to nebolo také že zo zábavy, to bola kamoška, kamošovej sesternice, a išli sme robiť k jej sesternici na dom, a tak si zavolala akože ju na mávštevu, a išli sme potom na kofolu a tak. Z jej strany tam nič nebolo.
@unbeholfen ach bože, ja som vedel, že túto tému si založil ty. Prečo si teba ženy nevyberajú? Nie preto, že by si nebol nebezpečný. Ale preto........ ale to je jedno...
Poviem ti moj pocit. Si myslim ze som skaredy ale so zenami problem nemam, viem s nimi komunikovat, ty ajnkeby si bol pekny ak otvoris usta chcu ujst. Riesis len blbosti. To ich nezaujima.
Poviem ti moj pocit. Si myslim ze som skaredy ale so zenami problem nemam, viem s nimi komunikovat, ty ajnkeby si bol pekny ak otvoris usta chcu ujst. Riesis len blbosti. To ich nezaujima.
@anonym_a688f5 čo ich zaujíma?
@estellas a presne takých pánov si žena zvoli skôr ako mňa.
@unbeholfen tak teraz pošli svoje video a možno ti zistíme prečo.
@unbeholfen tak teraz pošli svoje video a možno ti zistíme prečo.
@monulka205 ok kľudne… Trocha posunte do zadu a tam budem.
Raz som dal porovnanie fotiek seba a starého mládenca čo sa o seba nestará, vedľa seba, a väčšina žien odpovedala “ani jeden” a jedna že keby nemala inú možnosť tak ten starý mládenec.
@monulka205 ok kľudne… Trocha posunte do zadu a tam budem.
Raz som dal porovnanie fotiek seba a starého mládenca čo sa o seba nestará, vedľa seba, a väčšina žien odpovedala “ani jeden” a jedna že keby nemala inú možnosť tak ten starý mládenec.
@unbeholfen Čo vlastne očakávaš od ženy, s ktorou by si mal tvoriť pár?
@unbeholfen Čo vlastne očakávaš od ženy, s ktorou by si mal tvoriť pár?
@tatiana288 ťažka otázka keď som nikdy pár nebol.
@unbeholfen Takú odpoveď som čakala. Ty ani nemáš predstavu s akou ženou by si bol šťastný, všetku svoju pozornosť sústredíš len na seba. Kúpeš sa v sebaľútosti a vyhovuje ti to. Ženy si hľadajú partnerov, s ktorými sa cítia v bezpečí, komfortne, uvoľnene. Potrebujú vedomie ich ochrany. Niekoho, kto ich ubezpečí, zahreje len svojím dotykom. Niekoho, kto ich rozosmeje a rozveselí. Prepáč, ale ak si takýto aj v reáli, žena sa s tebou nemôže takto cítiť. Ja si ani neviem predstaviť, že spolu vedieme rozhovor, nieto spoločný život. Tu nejde o to ako vyzeráš. Ale ide z teba strašná sebaľútosť, chýba ti mužnosť a, prepáč, aj sila osobnosti. Trocha vo mne evokuješ rozvarenú cestovinu. Určite si milý chlap a keď na sebe zapracuješ, môžeš žene niečo ponúknuť. Ale musíš prestať s týmto nárekom.
@unbeholfen To ale už musiš praveže vedieť dopredu . Toto si porieš najprv. Motivaciu v zivote, ciele, vzdelavanie ..... mal by si začať behavať a cvičiť. Regulovane jesť. A viac sa ponoriť do seba. Veĺa energie davaš zbytočne pomimo seba do vonku. Drž sa 💪
@unbeholfen Takú odpoveď som čakala. Ty ani nemáš predstavu s akou ženou by si bol šťastný, všetku svoju pozornosť sústredíš len na seba. Kúpeš sa v sebaľútosti a vyhovuje ti to. Ženy si hľadajú partnerov, s ktorými sa cítia v bezpečí, komfortne, uvoľnene. Potrebujú vedomie ich ochrany. Niekoho, kto ich ubezpečí, zahreje len svojím dotykom. Niekoho, kto ich rozosmeje a rozveselí. Prepáč, ale ak si takýto aj v reáli, žena sa s tebou nemôže takto cítiť. Ja si ani neviem predstaviť, že spolu vedieme rozhovor, nieto spoločný život. Tu nejde o to ako vyzeráš. Ale ide z teba strašná sebaľútosť, chýba ti mužnosť a, prepáč, aj sila osobnosti. Trocha vo mne evokuješ rozvarenú cestovinu. Určite si milý chlap a keď na sebe zapracuješ, môžeš žene niečo ponúknuť. Ale musíš prestať s týmto nárekom.
@tatiana288 Súhlas s Tatianou. 💛
@tatiana288 ja sa nemusím každému páčiť, ale to čo vidím že s akým indivíduami sa dávajú ženy dokopy, to len vyvracia všetko čo tuto tvrdíte vy ženy. Z toho čo si vymenovala čo vie ponúknuť nejaký stroskotanec, asociál, násilník, alkoholik? A predsa snimi ženy zijú. Keď musia končiť v krízomovom centre tak si myslíš ze im ten muž ponúkol teplo dotyku, keď má monokle a strach?
@tatiana288 ja sa nemusím každému páčiť, ale to čo vidím že s akým indivíduami sa dávajú ženy dokopy, to len vyvracia všetko čo tuto tvrdíte vy ženy. Z toho čo si vymenovala čo vie ponúknuť nejaký stroskotanec, asociál, násilník, alkoholik? A predsa snimi ženy zijú. Keď musia končiť v krízomovom centre tak si myslíš ze im ten muž ponúkol teplo dotyku, keď má monokle a strach?
@unbeholfen Ideš si stále svoje, nevadí. Už som sa k téme vyjadrila a nemám energiu vyvracať ti niečo, čo si vyvrátiť nenecháš. Tak doma plač, že si Anička z Očovej vybrala tyrana, zatiaľ čo ty v Kežmarku tyran nie si. Aký život žene ponúkaš ty? (Áno, nebudeš ju mlátiť, ale mňa zaujíma čo ponúkaš ty?)
Ty si uplnyyyyy debil. Ale fakt. Kolko zien konci v krizovom centre? Ty si tak mimo ze hladam kde sa da ta zablokovat aby som necital tieto tvoje bludy. Ved ty si ten najvacsi stroskotanec ale nevidis to 😆
@unbeholfen čo ponúkas žene ty? Čím ju chces zaujat? Som zvedava. Napríklad. Chcem niekam ísť bol by si schopný ma tam zobrať? O čom by sme sa spolu rozprávali cestou? V čom si ty lepší? Predstav si že sedíme spolu na káve. O čom budeš hovorit? Fantáziu más dobru píšeš tu xy tém tak sa predved uvidíme. Fakt som zvedavá. Potom ti napíšem čo si o tom myslím
@unbeholfen čo ponúkas žene ty? Čím ju chces zaujat? Som zvedava. Napríklad. Chcem niekam ísť bol by si schopný ma tam zobrať? O čom by sme sa spolu rozprávali cestou? V čom si ty lepší? Predstav si že sedíme spolu na káve. O čom budeš hovorit? Fantáziu más dobru píšeš tu xy tém tak sa predved uvidíme. Fakt som zvedavá. Potom ti napíšem čo si o tom myslím
@sova7 témy prídu samé, veď vidíte že písať vyjadrovať sa viem. Všetko by prišlo samé, záluby a tak. Dohodneme výlet ideme, dohodneme bicyklovačku, ideme. Tak bežne čo ludia robievajú. Do kina, na zábavu, hocičo. Mna vela vecí bavi. Však si všimnite aký mám pestrý život, kolko mam aktivít, jeden víkend tam, další hentam… To len vyzerá že som stále online ale už nežijeme v dobe keď bol viazaný k stolovému počítaču. Teraz som všade kde má O2 pokrytie 😂😀 reportujem zo všetkých kútov. Idem sám alebo s kamošmi. Keby bola ženská mohla by sa pridať.
@unbeholfen je nepravdepodobné, že sa živí vyberaním kontajnerov, ako ty..
A zrejme nepôsobí zúfalo..
Ty si uplnyyyyy debil. Ale fakt. Kolko zien konci v krizovom centre? Ty si tak mimo ze hladam kde sa da ta zablokovat aby som necital tieto tvoje bludy. Ved ty si ten najvacsi stroskotanec ale nevidis to 😆
@lentakyterapeut každý kto si prečíta všetky jeho témy reakcie prisievky komentáre jasne vidí PRECO to nejde. Svieti to ako obrovský neonovy napis že NIE! Problemom takto mentálne zaseknutych ľudí je že to nevidia nevnímajú a nie sú schopný nič s tým urobiť len ďalej fnukat a nadávať na okolie. Podľa mňa je to nejaká porucha už som takých zažila viac. Niečo na sposob bludov pri psychoze tiež sa odporúča ich tomu človeku nevyhovarat. Môžu to sposobovat aj lieky. Ja ho opakovane blokujem nahlasujem a dúfam že ho stiahnu z obehu toto by mala riešiť rodina zbavenim svojprávnosti a ústavnou liečbou. Musí to byť nepríjemné ho stretnúť niekde v buse vlaku keď začne byť dotieravý ja ako žena by som sa aj zľakla pôsobí to ako obťažovanie on sa strapnuje ani to nevidí tu by mala zasiahnuť rodina on nemá kontakt s realitou. A ak je to niekto kto sa takto zabava a iba sa na mentálka hra tak je to ešte horšie to už mala rodina dávno riesit
@sova7 témy prídu samé, veď vidíte že písať vyjadrovať sa viem. Všetko by prišlo samé, záluby a tak. Dohodneme výlet ideme, dohodneme bicyklovačku, ideme. Tak bežne čo ludia robievajú. Do kina, na zábavu, hocičo. Mna vela vecí bavi. Však si všimnite aký mám pestrý život, kolko mam aktivít, jeden víkend tam, další hentam… To len vyzerá že som stále online ale už nežijeme v dobe keď bol viazaný k stolovému počítaču. Teraz som všade kde má O2 pokrytie 😂😀 reportujem zo všetkých kútov. Idem sám alebo s kamošmi. Keby bola ženská mohla by sa pridať.
@unbeholfen Máš vodičák? Máš auto? Ako ju tam vezmeš? Odpovedaš vseobecne a vágne. Teda zavadzajúco. "Sova7" sa pýta na konkrétné veci. Tak odpovedaj konkrétne. O tom je život- o konkrétnych situáciach 😎

A mnoho vzťahov vzniklo este v rannej mladosti, a ťahajú to dodnes. Ťažko povedať, ze keby mali hľadať partnerku teraz, koľko z nich by ozaj uspelo.