Prečo ženy vyhľadávajú nebezpečných mužov?
Často v témach zaznelo, že by ženy išli s hocikým len nie so mnou. A v realite sa často stáva že ženy sú v partnerstve so všelijakými násilníkmi, alkoholikmi, asociálmi, psychopatmi, a potom niekedy to končí až tragicky. Pričom jej dvoria chalani čo by jej také nespravili ale snima just nie. Tak vám dám aj názornú ukážku: Pozrite si video, a povedzte čo je na tomto muživi atraktívnejšie ako na mne?
A to už v roku 2011 bola tretia generácia hororiády! Tak si predstavte ze bola ešte druhá a ešte pred tým prvá. Tak si predstavte že tieto problémy mám už pomaly od milénia a nikam som sa nedostal, žiadny úspech…
No, nikde si sa nedostal za 20 rokov. A teraz koho je chyba, či tvoja alebo tých 1200 žien, na ktoré si to skúšal skúšať.
Podla toho kolko mas rokov hladaj o 10-15 rokov starsiu. Take sa potesia zaujmu 😄
@lentakyterapeut plus znížené IQ.Ani staršia príčetná sa s ním nebude zapodievať
@lentakyterapeut plus znížené IQ.Ani staršia príčetná sa s ním nebude zapodievať
@anonym_5c59b6 ale starsia a dlho sama uz zoberie hocivo
@lentakyterapeut každý kto si prečíta všetky jeho témy reakcie prisievky komentáre jasne vidí PRECO to nejde. Svieti to ako obrovský neonovy napis že NIE! Problemom takto mentálne zaseknutych ľudí je že to nevidia nevnímajú a nie sú schopný nič s tým urobiť len ďalej fnukat a nadávať na okolie. Podľa mňa je to nejaká porucha už som takých zažila viac. Niečo na sposob bludov pri psychoze tiež sa odporúča ich tomu človeku nevyhovarat. Môžu to sposobovat aj lieky. Ja ho opakovane blokujem nahlasujem a dúfam že ho stiahnu z obehu toto by mala riešiť rodina zbavenim svojprávnosti a ústavnou liečbou. Musí to byť nepríjemné ho stretnúť niekde v buse vlaku keď začne byť dotieravý ja ako žena by som sa aj zľakla pôsobí to ako obťažovanie on sa strapnuje ani to nevidí tu by mala zasiahnuť rodina on nemá kontakt s realitou. A ak je to niekto kto sa takto zabava a iba sa na mentálka hra tak je to ešte horšie to už mala rodina dávno riesit
@sova7 on je autista
@anonym_5c59b6 ale starsia a dlho sama uz zoberie hocivo
@lentakyterapeut som staršia a dosť dlho bež muža,ale jeho ani keby bol posledný na svete.
Ja som ho zažila aj na inom fóre pred časom....
@lentakyterapeut som staršia a dosť dlho bež muža,ale jeho ani keby bol posledný na svete.
Ja som ho zažila aj na inom fóre pred časom....
@rozculena chapem beriem ze to je extra zufalec
Pre neho je ideálna žena zazobaná inžinierka s vlastným bytom, ktorá ho bude čakať s teplou večerou keď on chudák narobený príde domov. Keby sa mi chcelo, tak pohľadám kde to písal.
Dig more jak som machroval pred ukrajinkami. Povedal som djeváčky znájete tancjevať kazačok? Pustil som na mobile pesničku Kaťuša a zatancoval som kazačok. Smiali sa.

@sova7 témy prídu samé, veď vidíte že písať vyjadrovať sa viem. Všetko by prišlo samé, záluby a tak. Dohodneme výlet ideme, dohodneme bicyklovačku, ideme. Tak bežne čo ludia robievajú. Do kina, na zábavu, hocičo. Mna vela vecí bavi. Však si všimnite aký mám pestrý život, kolko mam aktivít, jeden víkend tam, další hentam… To len vyzerá že som stále online ale už nežijeme v dobe keď bol viazaný k stolovému počítaču. Teraz som všade kde má O2 pokrytie 😂😀 reportujem zo všetkých kútov. Idem sám alebo s kamošmi. Keby bola ženská mohla by sa pridať.
@unbeholfen no same nepríde nič a túto odpoveď som čakala. Nemáš ani potuchy o reálnom živote vieš len fnukat a nadávať na okolie. Nevieš odpovedať ani k veci a okrem tém v ktorých sa krútis nevies nič. Ani komunikovať ani sa vyjadrovať a každému okrem teba je to úplne jasne . Buď sa takto zabavas a na primitíva sa hráš alebo máš nejakú poruchu pôsobis ako 4 r dieťa takže za mňa určite nie. S chlapmi ako ty sa žena iba natrapi a do kina divadla by som sa s tebou hanbila ísť nevieš sa správať. Takže tak. S tvojho fungovania tu je to všetkým okrem teba jasné že potrebuješ liečbu a nie ženu. Bohužiaľ ľudia takto zaseknutý ako ty si to nedokážu uvedomiť a budeš tu spamovat asi ešte dlho