Prečo ženy zostávajú vo vzťahoch, ktoré im škodia?
Aký máte názor keď žena prosí o pomoc a potom sa aj tak dá naspäť dokopy s dotyčným?
Je to akože strašne na dlho len nechápem tomu
Tak v skratke žijú u jej otca ktorý toho dotyčného tam vôbec nechce ! A on si tam stále nakrača Jakeby nič. Vlastne ona je na vine . Nestará sa o svojho syna nemá záujem jej nedava ani cent do domácnosti vlastne jej otcovi
Psychicky ju týra nechodi jej domov našla aj sms ako si vypisuje ženám a ona mu aj tam dáva šancu? Vola o pomoc už druhýkrát nech mu niekto naloží a vyhodí ho a aj tak s ním ostala už po niekoľkokrát no teraz už to “mysli vážne” a zase podľa mna tam bude o týždeň 😀 ja len neviem nestaram sa ale nejde mi to do hlavy vlastne nikomu .. ona si to aj uvedomuje že je sorosta ale nechápem. Taha jej na 40 uz
Poznám podobný prípad.On a ona bývali u jej mamy.Nedaval ani cent na jedlo a energie, ale čo sa dalo, to predal.Netrpela len ona, ale aj jej mama.Vedela ,ze ju ťahá ku dnu, neriešila to.O riešenie sa snažila jej mama,sestra, švagor.Vystahovali ho, vrátil sa a ona nič.Az raz odišli cez agentúru pracovať do iného mesta.Tyranie pokračovalo a v podstate cudzí človek, kolegyňa ju zobudila.Zbavila sa ho.Konecne!
@anonym_autor ja tiež napríklad nerozumiem tomu, fakt to nechápem, že niekto nedokáže pochopiť, že pokiaľ nie je človek na mieste toho druhého, nemôže mu porozumieť, ani posúdiť a vonkoncom ani súdiť. Jedine, čo môže je pomôcť.
@anonym_autor toxicky vztah sa realne pripisuje zavislosti, aka vznika na heroine. Ona potrebuje dopamin. Vravi sa, ze taketo zeny potrebuju tak 7 vaznych odchodov, aby dokazali prekonat same seba a nevratili sa viac. Sampzrejme v tom lepsom pripade, ak ju medzitym nezabije alebo zenska nespacha samovrazdu.
@anonym_autor traumaticke spojenie, stockholmsky syndrom, narcisticky cyklus, chudatka deti
@anonym_autor Co je na tom tak nepochopitelne? Boji sa. Je to sice debil, ale je to aka taka istota. Nie kazdy ma odvahu spravit v zivote tak zasadny krok. To je cele.
A otec je majiteľ nehnuteľnosti? No ja byť na mieste otca, volám policajtov a týpek by neprekročil prah môjho bytu/domu. A ak by céra chcela byť s ním, nech sa páči, môže ísť. Nech si sama zváži a berie na seba zodpovednosť svojich rozhodnutí. S láskou by som jej oznámila, že je u mňa kedykoľvek vítaná.
A čo si o tom myslím? Ženská nemá oporu v rodine a bola vychovávaná asi aby moc nevyskakovala a ustupovala.
Ona práveže ma dve starsie deti s prvým muzom a on bol tiež taký ako tento.. asi strach z toho že ostane opäť sama 🤷🏽♀️ ale keď jej robi takéto veci a necha si to nemá svoju hrdosť.. a je to jej otca byt ale zjavne ho nerešpektuje nikto tam 😀
A tento je úplný feťák tak si to viete predstaviť 👌🏽
Jej je jedno jej otec aj jej deti v to to prípade už naozaj

Je obeťou psychického týrania, sám/sama to píšeš, tam potom naozaj veľmi ťažko rozumieť tomu, čo sa človeku odohráva v hlave a prečo to robí, keď to niekto sám nezažil... títo tyrani, ale veľmi dobre vedia ako si takto pripútať človeka, tak ako jej nikto nevie tak veľmi ublížiť, tak jej nikto nedá ani taký pocit šťastia v tých dobrých chvíľach a vzniká závislosť ako na ktorejkoľvek inej droge