Prečo zostávaš vo vzťahu, keď nie si šťastný?

20. máj 2024

Mna by zaujimalo, preco ludia zostávajú vo vzťahu (5ročný vzťah) ked v nom niesu stastny, hľadajú šťastie u inej ženy, ktorá mu dáva to co mu chyba(nejde o sex ale o pozornosť, cas, lásku, je medzi nimi vsetko z coho by bol perfektný par) zo zvyku? Alebo preco by si chcel zostávať niekde kde niesi stastny. Nechapem to.

alexis617
21. máj 2024

Prečo lebo ťa tvoj milenec vodí za nos stavím sa že ti narozprával akú mrchu má doma že ju už nemiluje chudáčik a je s sňou len preto že majú deti spolu spamätaj sa dievča Ak máš milenca ktorý je ženatý a podvádza svoju ženu presne to by robil tebe keď budeš na mieste ktorom je teraz ona mysli nato život ti dá presne to čo si zaslúžiš volá sa to karma a funguje na 100%tak utekaj a nechaj na napokoji chlapa čo ti nepatrí

h2
21. máj 2024

Autorka, pochopila som správne, že ty si tá iná žena, ktorá dáva chlapovi v 5 ročnom "nešťastnom" vzťahu tú pozornosť, čas a lásku, ktorú s oficiálnou partnerkou "nemá"? Nuž, vieš, asi preto, že keby ti povedal, že je so ženou šťastný, miluje ju, rozumie si s ňou a majú spolu super sexuálny život, tak by si mu zase ty tak ochotne nevenovala svoju pozornosť, čas, lásku a už vôbec nie ten sex.
Chlapi, čo od dobroty nevedia, čo so sebou a potrebujú obháňať milenky, hoci doma všetko klape, ako hodinky, totiž zvyknú klamať, až sa práši. A prečo by to aj nerobili, keď sa nájde kopa naiviek, čo im to žerú aj s navijakom a ochotne im rozkročia svoju náruč? 😉

ivana11155
21. máj 2024

5rocny vztah - chodia spolu? Ak ano,tak nasiel nieco lepsie a len caka kedy ho ta prva zena kopne do prdele. Chlapi sa vo vseobecnosti neradi rozchadzaju/rozvadzaju,cakaju kym to "zorganizuje" druha strana.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pralinka25
21. máj 2024

pretoze najpravdepodobnejsie je ze ta mila autorka klame a hra to na dve strany.
V 5 rocnom vztahu pokial nemaju spolocne deti a majetky moc nema dovod zostavat. proste mu dviha ego ze ma o neho zaujem aj niekto dasli. su ludia ktorym jeden vztah nestaci.

pralinka25
21. máj 2024

@fido69 keby som citala tento tvoj prispevok odpovedala by som ti ze nema zmysel udrziavat zombie vztah. zivot je prilis kratky a ked zlyhaju vsetky snahy treba sa posunut.

fido69
21. máj 2024

@pralinka25 Možno práve preto, že nie som obyčajný arogantný nadradený povýšenecký pako to neurobím. Na koníka som prišiel, aby som hľadal riešenie. Ale namiesto toho som tu našiel podobné stavy u ľudí o 30 rokov mladších. Takže vlastne mám šťastie.
Možno sa nemusíme snažiť všetko rozumovo pochopiť. Niekedy to stačí prijať. 😉

pralinka25
21. máj 2024

@fido69 no je tu toho dost vela ale je tu aj jeden chlapik ktory svoj zivot upratal a je stasny.
no prijat ako prijat. zit paralelny zivot tiez nie je riesenie.

ckocka
21. máj 2024

@fido69 Tentoraz súhlasím, každý vzťah je obchod. Ale na tom samo o sebe nie je nič zlé, a dobrý obchod robí dobré vzťahy.