icon

Prekvapivé zmeny kamarátky

5. mar 2025

Dobre ránko, prekvapilo vás niekedy ako sa váš kamarát / kamarátka zmenili po dlhej dobe keď ste sa nevideli ? Minulý týžden som stretla kamarátku po 5 rokoch má výborný prácu a postavu neskutočnú ( stihla,žiadna celulitída ,nič ) boli sme na plavárni ,kde muži nevedeli z nej spustiť oči + je veľmi múdra,dokáže sa rozprávať s hocikým o hocičom ,niekedy bola taká pri sebe a nemala žiadne sebavedomie ,zažili ste to aj vy ? Poprípade nakoplo vás to napr.v chudnutí atď? Ja nevravím že ja som sa tiež za roky niekam neposunula ,ale štve ma že vôbec nemám dobrú postavu,nezávidím ,len mi je ľúto že nemám také odhodlanie na cvičenie a zdravé stravovanie a to mám priatela :(

oceanahory
5. mar 2025

Ved ale tu vobec nejde o tvoju kamaratku, ale o to, ze nie si ty so sebou spokojna. Tieto pocity by si mala aj vtedy, ak by vedla teba na lehatku lezala uplne cudzia osoba, ktora by ti prisla atraktivnejsia, ako ty.
Nuz, ak sa necitis dobre vo svojej kozi, tak sa prestan lutovat a zacni na sebe makat! 😉👍

kavasmliekom
5. mar 2025

Dobre ránko aj tebe 🤣🤣 vidím, že si sa ešte nezobudila poriadne.
Určite aj teba vníma kamarátka nejak tak, ako ty ju. Možno pozitívne, možno menej nadšene.
Každý si je strojcom svojho šťastia a každý nech žije a robí tak, aby nemusel ľutovať a závidieť.

crazy_cat_lady
5. mar 2025

Mna nakoplo k chudnutiu a celkovemu zmenu zivotneho stylu to, ako som vyzerala. Ze som si musela kupovay vacsie velkosti, ze som fucala hore schodami a pomlay aj pri zavazovani snurok. Kamaratka asi tiez neschudla a nevyformovala postavu len tak z nicoho nic.

Nic ti predsa nebrani tiez schudnit, spevnit telo atd..

viestta
5. mar 2025

Zober si z nej priklad a snaz sa. Len tak z neba jej nespadla ani dokonala postava ani to co ma v hlave.

nynia
5. mar 2025

Ja som tiez jedena z takych ked som mala 72kg tak psychicky som na tom bola dost zle a sebavedomie este horsie akonahle som si pocas chudnutia nasla aj sama k sebe cestu nie len zovnajskom ale aj vnutorne a schudla som na 53-55kg tak hned sa mi zvysilo sebavedomie a bola som v spolocnosti viac uvolnena. Ale to, zazeranie muzov nevidim ako pozitivum skor ako negativum, ako na zaciatku mi to lichotilo ale dost rychlo som to znenavidela. 🤦🏼‍♀️

ahhola
5. mar 2025

Nepises kolko mate rokov a cakala som traktat ako isla k horsiemu😅ano, v 8.triede sme mali taku cuchtu, umastenu, pribratu, papulnatu, isiel z nej taky kuchynsky cibulovy oder, ani moc neprali, ani nevetrali, tatko fajcil, boli v byte. A aka dama dnes,, k 50.tke, na 🎄trhoch v kabate, kozackach, klobuku... No mala som dost. Vsetky svoje zuby (pamatam jej chrup zo ZS) bez vrasok, bez sedin... ma dceru stylistku, ze by odtial novy zavan? A naopak, baba z rodiny, robila v prevadzke v Tescu, vzdy som ju vyhliadala a kyvli sme si, vzdy som si ju predstavila za mlada, perfektny hruby indiansky vrkoc po zadok, super figura a slintajuci spoluziaci aj ucitelia... Nech som ju nevidela 3, 4 roky az teraz... Akoby posledne roky, co vyzerala ako zo sarmom starnuca dama spravili sek a presla hned do staroby, no nebudem ju tu opisovat, lebo aj ona videla, ze vidim a asi vidi, akoby z 50.tky vletela do 70.tky...a to ma super zivot, zbohlatli po 89.,jej chlap starsi o 8.rokov a vyzera veru lepsie. 🌸

svetlonos
5. mar 2025

Píšeš nejak zvláštne. Hlavne teda co sa jej intelektu tyka. Pretoze inteligenciu, šarm a vedomosti málokto v dospelosti nadobudne za 6 rokov. Mozno pracovnými skúsenosťami nadobudla aj nove schopnosti, ake ani predtým nemohla byť hlupa.
Poznala si ju vôbec niekedy dobre alebo len povrchne?
Ja viem o com píšeš. Tebe by možno netrklo až tak ako vyzeráš, pokial by si nestretla tu pretransformovanu šikovnú, chytru a sarmantnu sexi cudzích, však? A ved napis kludne uprimne - poriadne ta to nasralo, a nepíš ze nezavidis 🤪.
Ľudia často začnú chudnúť, ked sa príjmu akí sú. Keď sú milovaní.
A ja keď prestanem kojit 😂 a zrovna o mesiac neskôr neotehotniem.
Ta klasika ako nevyzierat o 23:00 slaninu s kukuričných cipsami a podobne "dobroty" je jasne.
Si v zivote šťastná alebo aspom spikojna? Si bezdetna? Tak mas vas na cvičenie. Zabudni, ze to niekto urobi za teba alebo budeš naháňať kamosky do fitka ako to tu na mk letí.
Ch es schudnúť, zacni stravou, so toho tréner ci iny cielený pohyb.
Urob pre seba niečo pekné- wellnes a pod. Neocakavaj za to nič od iných ale svoj dobry pocit. A potom ti to super pôjde, budeš nadšená!

denk
6. mar 2025

Hneď pod touto diskusiou je preklik na ďalšiu, s názvom "Zmena kamarátky po dlhšej dobe". Text je od slova do slova ten istý a bolo to tu pridané minulý rok... Takže ak ste boli znova na plavárni a ty si z toho už rok v šoku a zaseknutá, akékoľvek rady sú tu zbytočné 😁

jana_eyre_2
6. mar 2025

@denk tak toto je už vážny prešľap tých čo tie témy vymýšľajú 😭🤪

denk
6. mar 2025

@jana_eyre_2 Ak už opakujúca sa téma, brala by som tú dámu, čo sa zaľúbila do zasnúbeného kolegu a uháňala ho 🤭

liv1
6. mar 2025

@denk to su vsetko fejky tie temy. Pekne blbosti 😂😂

jana_eyre_2
6. mar 2025

@denk 🤣 ta tu už dlho nebola, podľa mňa má pripomienku každy mesiac jedna téma..