Prekvapujúca reakcia partnera
Ahojte, s partnerom sme spolu asi pol roka, schyľuje sa k spoločnému bývaniu keďže už máme aj svoj vek (33 a 39), len ma nedávno zarazila jedna vec a nie som si istá či to len ja takto vnímam a pomohol by mi aj pohľad nezainteresovaných osôb. Stalo sa že sme boli spolu a keď som odchádzala na svojom aute, všimol si že mi nesvieti osvetlenie na ŠPZ. A napísal mi doslova: Daj vymeniť žiarovky lebo je to na pokutu 😊😘
Pritom robí v automobilovej firme, bratovi mení svetlá na kamióne, čo je oveľa väčšia babračka. Takže ma dosť nepríjemne prekvapila jeho reakcia na danú situáciu. Čakala by som niečo v zmysle: Všimol som si že ti nesvietia žiarovky, tento víkend sme spolu tak ti to spravím. Vie, že nemám nikoho známeho kto by mi s tým pomohol. Možno je to len blbosť, ale mne to stále behá po rozume a chcem sa ho na to zajtra spýtať. Zatiaľ by som rada videla vaše postrehy. Možno ostanem zajtra prekvapená jeho odpoveďou, preto chcem vidieť aj iný pohľad.
Moj by mal žiarovky na druhý deň kúpené a napozerané videá ako sa menia.
V servise sú chlapi a okukávali by ma😆
Tento je od fachu a robí okolky.. povedala by som mu, že ma jeho reakcia nemilo prekvapila.
Nie som neschopná, ale všetko riešim okamžite a rovnakú pružnosť a snahu očakávan od partnera.
Predpokladám, že k nemu chodíš a všetko mu upratuješ, variš a robíš komplet všetky práce u neho doma. 😎.... lebo ak nie, tak si to robí sám.
Riešiš faaakt sprostosť.
Ale ak by to bol môj prípad, sám by som sa navrhol to opraviť mojej priateľke, ak by mala problém s autom 😎
@anonym_autor pozri hned na zaciatku mu daj vediet, ze toto ti prislo neptrijemne... Nezametaj to pod koberec koli tomu, ze chces aby ti konecne vysiel vztah... Vztah vyjde ak ma vyjst...
Ale ked sa ti toto nepaci kludne mu to povedz...
To je ako keby si ty vedela sit... A on ma roztrhnute vrecko... Povies mu mas roztrhnute vrecko, treba zajst za krajcitkou.
Zeny co tu riesite ci je 50 na 50 spravne alebo nie. Ale treba si uvedomit, ze tie prve dva roky by sa mal ten chlap snazit a ukazovat sa v co najlepšom svetle. Ak to nerobi, co bude po rokoch spolužitia??? Tu sa priatel autorky teda nesnaží vobec a to je problem, ktory autorka citi z pozície zeny. Akoze som 45+, cize mam asi iny pohlad ako mladi muzi súčasnej doby ale na druhej strane, ak sa neznazi teraz, kedy sa potom bude?! Akoze nevie prekvapiť partnerku jednym víkendom za 500€ 🙈🙈🙈 cely zivot som zarábala viac ako chlap ale ak by mi povedal, ze podme na vikend a platime 50 na 50, tak kuknem na neho ci sa zblaznil. Plati to aj opacne. Tak ako chlap prekvapuje zenu, tak ma potom aj zena chut prekvapovať muza.
@betulinka1 presne, veď je to trápne, pozvať-naplánovať niečo a čakať že ona polovicu doloží, veď sa tým všetko pokazí.
Zaplatí on, potom vymyslím a prekvapím niečím ja, veď neutečiem.
Tento je od fachu a robí okolky.. povedala by som mu, že ma jeho reakcia nemilo prekvapila.
Nie som neschopná, ale všetko riešim okamžite a rovnakú pružnosť a snahu očakávan od partnera.
@anonym_c0b00a akože tvoj chlap by ti to vymenil sám, lebo v servise by ťa okukavali chlapi?
Dnes k nemu idem a porozprávam sa s ním o všetkom.
Pre mňa by to bol teda red flag, ešte sa tomu aj venuje. To je ako keby muž bol masér, žena poznamená, že už týždeň ju bolí chrbát, a on na to povie, že no načase sa objednať niekam masáž. No nepomasiroval by ju? Správny chlap, čo ešte aj práve dvorí žene a chce si ju vziať k sebe? Toto je to isté. Správny chlap by povedal: všimol som si na tvojom aute to a to. Dovez ho, ja sa ti o to postarám. Veď aj tým by dal najavo, že sa o ňu vie postarať, že jej vie poslúžiť, že jej pomôže. Ale že jej pripomenie, aby sa kdesi objednala do servisu? Trápne! Aj chlap, čo pracuje v inej oblasti by sa o to mal postarať. A on ešte sa tomu aj priamo venuje prepána! No mne by hneď svietila červena vlajocka....
@anonym_d3808d niečo za niečo bolo myslené inak, určite nie ako kalkul.
Pekne sa mu oblečem, teším sa a som prítulná, iskrí to už na večeri a tešime sa domov.
Ja mám rada dobré jedlo, hlavne nemusím variť a on ma pozve na večeru preto, lebo flirtovať pri hrncoch moc nejde, preto ma pozýva často, lebo ten čas venujem potom jemu.. tak to bolo myslené
@anonym_c0b00a ja som myslela to - niečo za niečo, mňa pozve muž na večeru, dnes teda na obed, ale to je jedno aj bez toho, že by za to niečo očakával, ja mu poskytnem tú prítuľnosť, plus všekto naookolo aj vtedy, keď ma na večeru nepozve, nemáme podmienené jedno druhým. Vnímaš ten rozdiel?
Dnes k nemu idem a porozprávam sa s ním o všetkom.
@anonym_autor no však potom tu napíš, ak budeš mať čas. ako to dopadlo...
@anonym_c0b00a v servise sú chlapi a okukávali by ťa - žiarlivec tiež nie je výhra, sorry, musela som
@anonym_c0b00a akože tvoj chlap by ti to vymenil sám, lebo v servise by ťa okukavali chlapi?
aj ma okukávajú, vyzvedá, všetko chce vedieť, padá mu sebevedomie, moj jej superman totiž, nie je nič čo nevie.
A zasa sa toho netreba chytať zbytočne, trošku nadhľadu pls na piatok😆
@13uzivatelka11
@betulinka1 on ma 39😂 to je pre teba mlady muz?😂
@really8 pre mna nie. Ale tie co mali reakcie na 50 na 50 asi takych maju.
@anonym_c0b00a v servise sú chlapi a okukávali by ťa - žiarlivec tiež nie je výhra, sorry, musela som
@anonym_d3808d v pohode, neni žiarlivý a občas keď stane, tak sa mi to páči, on by mal zo mňa najradsej krehkú kvetinku čo bude len na neho mrkať očkami.
Ja by som strašne rada chcela vidieť tých absolútne dokonalých manželov dám, ktoré sa tu oháňajú red flagmi😂
@anonym_2892fa dokonalý nie je žiadny muž, ani žiadna dáma, ktorá tu prispieva, len sú muži, s ktorými by som nechcela nikdy žiť, to radšej sama a mám stále silnelúci pocit, že tento bude jedným z nich. Skutočne by som neriešila žiarovku, ale nepripadá ti divné, ako mužovi s niekoľkonisobne vyšším platom maximálne vyhovuje, že platia všetko 50:50? Že si tak platili dovolenku, ok, ale očakávala by som, že tam zaplatí aspoň nejaký výket loďou, alebo niečo podobné, wellness opäť 50:50, keď on kino, ona večeru, tebe to príde OK?
aj ma okukávajú, vyzvedá, všetko chce vedieť, padá mu sebevedomie, moj jej superman totiž, nie je nič čo nevie.
A zasa sa toho netreba chytať zbytočne, trošku nadhľadu pls na piatok😆
@13uzivatelka11
@anonym_c0b00a tak vieš ako sa hovorí, na každej srande je trocha pravdy, mňa osobne by takéto niečo ani nenapadlo napísať, lebo takéto veci doma neriešime..
@anonym_d3808d v pohode, neni žiarlivý a občas keď stane, tak sa mi to páči, on by mal zo mňa najradsej krehkú kvetinku čo bude len na neho mrkať očkami.
@anonym_c0b00a mužovi, ktorí nie je žiarlivý a ktorý má zdravé sebavedomie, predsa nemôže prekážať, že žena ide s autom do servisu, Žiarovku ok, vymení on, zložitejšiu opravu už asi nevyrieši. Ako by prežil, keby si pracovala v čisto mužskom kolektíve? že chodíš ku gynekológovi ako dáva? Nechcem rýpať, len ma to zaujíma
@anonym_autor no však potom tu napíš, ak budeš mať čas. ako to dopadlo...
@amdornik dám vedieť ako dopadol rozhovor
@anonym_c0b00a mužovi, ktorí nie je žiarlivý a ktorý má zdravé sebavedomie, predsa nemôže prekážať, že žena ide s autom do servisu, Žiarovku ok, vymení on, zložitejšiu opravu už asi nevyrieši. Ako by prežil, keby si pracovala v čisto mužskom kolektíve? že chodíš ku gynekológovi ako dáva? Nechcem rýpať, len ma to zaujíma
@anonym_d3808d my proste riešime kazdý prd, vlastne to bolo myslené, že by za mňa aj dýchal ak by to šlo, je všímavý, galantný, zaujíma sa a trápi ho aj moj ,,zlomený necht,, -pls uvodzovky
Napísala som to len ako čistý príklad, že by mi tie žiarovky vymenil a to len ja si myslím, že možno aj preto je taký snaživý a promtný, lebo može trochu žiarliť, aj keď by to nepriznal a nemá ani dovod a už sa k tomu viac vyjadrovať nebudem, sme spolu 12 rokov.
Je mi ľúto že,,musíš,, hľadať za tým niečo nenormáne a KEBY, ani to myslím nepochopíš ako som to myslela, pekný piatočeeeek ti želám
@anonym_2892fa dokonalý nie je žiadny muž, ani žiadna dáma, ktorá tu prispieva, len sú muži, s ktorými by som nechcela nikdy žiť, to radšej sama a mám stále silnelúci pocit, že tento bude jedným z nich. Skutočne by som neriešila žiarovku, ale nepripadá ti divné, ako mužovi s niekoľkonisobne vyšším platom maximálne vyhovuje, že platia všetko 50:50? Že si tak platili dovolenku, ok, ale očakávala by som, že tam zaplatí aspoň nejaký výket loďou, alebo niečo podobné, wellness opäť 50:50, keď on kino, ona večeru, tebe to príde OK?
@anonym_d3808d praveze mi to pride uplne logicke a normalne nevyhadzuje peniaze do luftu. A rste ked sa partnerka tvari ze je to v poho tak by bol blby keby cvakal co nemusi. Ak by som zarabala viac ako moj partner tiez by som partnerovi po ani nie pol roku vsetko nehradila. Tebe by to snad ako bohatsej nevyhovovalo? Na svoje peniaze si davam pozor a bohati su bohati prave preto ze nerozhadzuju. A kedze autorka ostala ticho ani nevieme ci sama nehra emancipovanu hrdinku takze zbytocne vsetky tieto polemiky
@anonym_autor povedz mu rovnako: ked si to netrufas skocim za nejakym sikovnym do servisu. Bodka.
Ale je aj normalne ze kazdy sa stara o svoje auto.
@anonym_autor ja by som mu napísala , že máš aspoň čo robiť 😁 mňa osobne by ani nenapadlo , že to bolo divné … taká banalita
🤦 baby,vám poniektorým "hrabe" viac než mňe 😅. V servise áno pracujú hlavne muži a sú niektorí takí... všelijakí 🤭,ale aby niekoho normálneho napadla myšlienka,že radšej ju vymením sám (si povie žiarlivý chlap) ,akoby som mal svoju priateľku, ženu odporučiť do nejakého servisu,aby ju nedajbože chlapi neobletovali? Vážne? To už iné fanasmagorie, celý koník 🤭😜.
@anonym_d3808d praveze mi to pride uplne logicke a normalne nevyhadzuje peniaze do luftu. A rste ked sa partnerka tvari ze je to v poho tak by bol blby keby cvakal co nemusi. Ak by som zarabala viac ako moj partner tiez by som partnerovi po ani nie pol roku vsetko nehradila. Tebe by to snad ako bohatsej nevyhovovalo? Na svoje peniaze si davam pozor a bohati su bohati prave preto ze nerozhadzuju. A kedze autorka ostala ticho ani nevieme ci sama nehra emancipovanu hrdinku takze zbytocne vsetky tieto polemiky
@anonym_3d8cfe písala som niekde, že má muž hradiť všetko? Mne by to tiež prišlo choré, písala som o uhradení výletu na dovolenke a teda k tomu vstupnému do kina, už tú večeru pridať mohol. Okrem toho, normálny muž nebude kvákať, že mu vyhovuje platenie 50:50, najmä keď má príjem oveľa vyšší, ako partnerka.
@anonym_d3808d my proste riešime kazdý prd, vlastne to bolo myslené, že by za mňa aj dýchal ak by to šlo, je všímavý, galantný, zaujíma sa a trápi ho aj moj ,,zlomený necht,, -pls uvodzovky
Napísala som to len ako čistý príklad, že by mi tie žiarovky vymenil a to len ja si myslím, že možno aj preto je taký snaživý a promtný, lebo može trochu žiarliť, aj keď by to nepriznal a nemá ani dovod a už sa k tomu viac vyjadrovať nebudem, sme spolu 12 rokov.
Je mi ľúto že,,musíš,, hľadať za tým niečo nenormáne a KEBY, ani to myslím nepochopíš ako som to myslela, pekný piatočeeeek ti želám
@anonym_c0b00a mňa zaskočilo, že si to tam vôbec dodávala. Pekný piatok aj tebe
@anonym_3d8cfe ešte som chcela dodať, že to, že urobím radosť niekomu, koho milujem, či už kvetmi, alebo pozvaním na večeru, nepovažujem za vyhadzovanie peňauí do luftu.
Tak si mu mala povedať, zlato tak by si mi to mohol vymeniť.
Ako tak čítam ďalej je tam viac veci čo ti nesedí, takže to nebudú len tie žiarovky v aute. Keď máš po polroku takýto pocit, tak zid z kratsej cesty... A nad spoločným bývaním by som ani nerozmýšľala ..
Aj keď teda ja som za vzťah "pol na pol" ,hlavne v začiatkoch aj keď s očami na stopkach a žiadne ružové okuliare sa nekonaju
@sense Ono to tu tak býva, že sa rozoberá jedna veta, ktorá v podstate nič neznamená. A potom zistíme, že jej partner vyhadzuje na oči, ak jej niečo kúpi atd..
Ženy, úprimne.
Predstavte si situáciu. Chodíte s chalanom pol roka, zarábate 2,5 násobok viac. Tiež by ste platili väčšinu spoločných výdavkov, možno aj celú dovcu?

@anonym_autor je to taky odfajc pre kamaratku.. Urcite nie pre zenu ktoru miluje... Tej by napisal zlatko nesvieti ti spz zajtra to musime spravit❤️