icon

Prenášam, nešli sme na svadbu a teraz sú urazení. Spravili sme chybu?

26. jún 2023

Ahojte baby, s manželom prechádzame obdobím, že už prenasam 4 dni, čakáme kedy sa pôrod rozbehne, jedna naša známa mala v piatok svadbu, ktorej sme sa kvôli tomuto nezuzacastnili nakoľko nám odtiaľ cesta do pôrodnice trvá skoro 2 hodiny. Oni sa na nás urazili, všade nás zablokovali… myslite že sme spravili chybu my? Alebo sú oni príliš sebeckí …

Strana
z6
kayyaa
3. júl 2023

@jovan236
@katkami123 baby budte trochu empaticke...v tejto chvili, ked autorka preziva najtazsie obdobie, jej nepomoze, ked budete kydat na jej muza..potrebuje skor podporu, a nie toto...

krevet86
3. júl 2023

V krízovej situácií spoznáš človek. Naozaj komunikujte,snáď nie je tak ľahko ovplyvniteľný rodičmi. Mali by ste sa podržať navzájom. Aj moja svokra povedala,že som si mala vybaviť cisársky. Tiež mi to vtedy prišlo ako keby hádzala vinu na mňa. Ale my sme držali s mužom spolu,spolu sme to oplakali a ani by ma nenapadlo,že by ma opustil. Veď manželstvo je aj o tom zlom,nie len o tých pekných veciach.

krevet86
3. júl 2023

Neviem či si ešte v nemocnici,či už doma. Ak nie ste spolu a bojíš sa čo mu kto narozpráva, nemusí to hneď znamenať, že ťa opustí lebo mamka povedala. Nemyslí na to zlé,čo sa môže ale aj nemusí stať. Je to tvoj manžel,je to iný vzťah ako mal predtým,tam mohli byť úplne iné okolnosti. Možno to bola strata dieťa na začiatku a ich vzťah by sa aj tak rozpadol. To nevieme ale nemôžeme ani s istotou povedať, že keď ste prišli o dieťa opustí aj teba. Obaja ste zažili veľkú stratu a prežili traumu. Aj keby ste si teraz niečo vykričali,po čase keď opadnú emócie môže byť zas všetko inak. Ja som tiež hovorila,že už nikdy dieťa a po roku som bola zas v pôrodnici ... život je plný prekvapení.

jovan236
3. júl 2023

@kayyaa no chudera zo ani náhodou veď ja nemám slov a naozaj prajem aby bolo už len dobre-k to uzo sa ťažko hladajú slová sakra.Ja som nechápala z toho že nestačí čo zažila a teraz sa stresuje či ju nenechá chlap kvôli takejto situácii?!och 😏

jovan236
3. júl 2023

A inak fakt milujem takéto svokry-diablice to ako môze obviňovať ju z toho.Tak som sa vytočila že až.Čo je to to za ludí sakra

autor
3. júl 2023

@katkami123 ja nevem prečo si má bral.moja svokra je strašná ona by ho donútila toto urobila aj svojej dcere

klip0
9. júl 2023

Autorka ako to zvládate ? Už si doma z nemocnice?

autor
9. júl 2023

@klip0 som.. tak vieš čo mame dá fajn.. až nato že tá nevesta do dnes vypisuje môjmu mužovi že som mu zabila dieťa, ma ma opustiť, že som strasna, že ma nq viac ..

yoxinka
9. júl 2023

Tá žena je normálna? Lebo vypisovať hentaké veci, to je iný level debility.

autor
9. júl 2023

@yoxinka neviem strašne sa cítim zle; a pritom pani celebritka.. hlavne veľmi má to boli… prečo som strašná? Prečo má na viac? Predsa hato nemôžem … ani ja ani on.. a ešte že som manipulatorka pretože nešiel na tu svadbu sám.. akože nechápem … a že vraj každý vidí aká som a pritom každý jeho kamarát iný stojí pri mne… manžel zas no teraz mi moc nehovorí že má miluje a nedáva toľko pus ako dovtedy ale stále má krásne v noci objima hvoori že vraj tie pusy a slova nehovorí táto že mu iplne inde beha hlava .. tak snáď

yoxinka
9. júl 2023

Ja ozaj neviem pochopiť, PREČO ju tvoj muž nepošle do **** niekam a nedá jasne najavo, že s nimi nechce mať nič spoločné. Veď to je hrozné! Ja som spontánne potratila a veľmi dobre poznám tie pocity obviňovania, že som mohla niečo urobiť inak, či som spravila všetko správne … ale teda, keby niekto len naznačí, že to bola moja vina, môj chlap je veľmi mierumilovný nekonfliktný človek, ale normálne by asi takému človeku jednu šľahol. Veľmi mi je ľúto, čo prežívaš.

autor
9. júl 2023

@yoxinka on im povedal aby mi dali pokoj a tvrdia že som si to vymyslela a neviem čo…

Strana
z6