Prestala som ľúbiť manžela
S manzelom sme spolu 5 rokou. Od zaciatku bolo vsetko super, milovala som ho ako nikoho ale zacal vela klamat, vlastne som po case zistila ze klamal odkedy sa pozname. Bolelo ma ked mi klamal do oci a pritom som pravdu vedela. Dlho som sa trapila. Prestal sa kumne spravat tak ako na zaciatku. Narobil vela zleho ale stale som dufala ze prestane klamat a ze bude taky ako ked som ho spoznala. Ale uz nevladzem, ani nebojujem o zachranu vztahu. Uz ho ani nemilujem, vadi mi jeho pritomnost, dotyky aj to ked mi povie ze ma miluje. Ja by som sa s nim aj rozviedla ale mame synceka ktory ma 4 roky a velmi ho lubi. Aj ked manzel je nanho niekedy zly kvoli tomu ze to medzi nami uz nefunguje. Neni to medzi nami dobre a syn to citi. Len sa bojim toho ako by si zvykal keby jeho otec uz s nami nebol. Nevladzem, som uz zufala a neviem co s tym, ani sa nemam komu zdoverit.
@viestta Jedno stastie je, ze byvame s mojimi rodicmi lebo inak by to bolo vsetko horsie, tiez ho upozornia ze jak sa sprava atd. Ale on potom zas sa stazuje na rodicou ze donho hucia, ze im vsetko vadi co robi a tak.
@anonym_autor Tak to je dobrá správa. Pobal mu dve igelitky a vypakuj tú zlobu z vášho domu. Budete mať doma kľud, o jedného stávnika menej, menšie náklady na bývanie a plus výživné. Si milá žena a nezaslúžiš si doma také dusno. Nepotrebuješ takého chlapa. Držím ti palce, aby si nabrala odvahu ho vyhodiť. Otec synčekovi bude stále a keď s ním bude tráviť menej času, nebude ani nepríjemný. Keďže ho všetci dobre poznajú, vôbec sa netráp, čo bude okolo seba na tvoju adresu rozprávať. Tu sa môžeš len pousmiať.
@anonym_161e9c Ked vy spolu uz nespite,,nebude v tom niekde bokovka.?
@vorkola ty uz zase bokovky vidis. Kolko ludi spolu nespi a bokovky nemaju.
@anonym_autor syn sa ti raz poďakuje. Otcom zostane, či v jednom byte, či niekde inde. Hlavne pred dieťaťom sa nehadajte. Vysvetlite mu, že ho ľúbite, ale budete bývať každý inde. Alebo že ocko musí ísť do práce na dlhšie, postupne. Deti si zvyknú, aj na samotu, aj na bolesť, aj na hádky, aj na všetko. Preto netreba čakať, kým bude staršie, lebo to, čo je teraz, si bude pamätať navždy.
@anonym_e1bc3f to ako môžete napísať, že deti si zvyknú na bolesť...áno možno zvyknú ale následky či už zo života v nefunkčnom manzelstve alebo v rozvedenom manzelstve si ponesú v sebe cely zivot...a vo väčšine prispadov sa tompremietne aj do ich vzťahov v budúcnosti...bohuzíal
@anonym_e1bc3f to ako môžete napísať, že deti si zvyknú na bolesť...áno možno zvyknú ale následky či už zo života v nefunkčnom manzelstve alebo v rozvedenom manzelstve si ponesú v sebe cely zivot...a vo väčšine prispadov sa tompremietne aj do ich vzťahov v budúcnosti...bohuzíal
@lala123 a nie je to tak? Koľko detí trpia rodičov, majú tresty, počúvajú urážky. Nevravím, že ich to nepoznačí (je to skôr obrazne napísané), že si zvyknú. Jasne, ze krajšie je objatie, láska, pekne slovo, úsmevy, pochvaly, aj vidieť, ako sa ľúbia rodičia navzájom. Prečo si myslíš, že dieťa z rozvedenej rodiny je poznačené? Ja otca nepoznám, odišiel od nás, keď som mala 3 roky, zomrel pred 3 rokmi, aj to som sa dozvedela len náhodou, keď sme boli na cintoríne, zbadala som jeho hrob.
Vôbec mi nechýbal, ani nechýba a myslím, že sme mali aj pekne detstvo, aj dospelosť a teraz mam pekne manželstvo a šťastné deti. A keby som mala natrafiť na takého muža, akého maká moja mama, tak ver tomu, že tiež uchranim svoje deti pred ním, aby nemuseli počúvať urážky, aby nemuseli pozerať na moje slzy. Toľko k tomu. Radšej nech su šťastní v nekompletné rodine, ako nešťastne v kompletnej.

@gribka1 Praveze kazdy ho pozna a vie aky je. A uz mal take reci pred synom ze ja chcem zeby isiel od nas prec ale hned som ho stopla.
@anonym_autor pises velmi vseobecne..klame v com?
Podviedol ta?
Alebo berie tajne peniaze...v com klame?
Ako?
A hlavne,preco vlastne?