Prestala som mať rada manžela
Ahojte prestala som mať rada manžela nebaví ma to už večné hádky nadávky. Sme spolu krátko máme spolu 14 mesačného syna . Rozmýšľam nad rozvodom Ale neviem či je to dobrá voľba bojím sa keď bude náš syn veľký ako nato zareaguje. Čo myslíte Čo mám robiť? Ja som si istá len v tom že sním už nechcem viac žiť ostávali by ste v takomto manželstve?
@pipistrel13 ano to je pravda, ale v pripade autorky, kde sa ju jej manzel pokusil udriet, nevidim dovod ostavat v takom vztahu.
@bessie12 to som necitala...inak moj otec mamu raz tiez udrel a riadne,napriek tomu prezilu 38rokov stastneho manzelstva,nechcem tym povedat,ze je to v poriadku,ale v zivote sa udeju rozne veci a nie je jedina cesta vsetko hned ukoncit
boze zase dalsie chuda dieta ako naplast na nefungujuci vztah 🤦🏻♀️
@pipistrel13 moj byvaly ma tiez udrel a nie raz. Kopla som ho do zadku, ked som skoncila so zakrvavenym nosom. Chlap nema pravo udriet zenu, nech by urobila cokolvek. To iste plati aj pre zenu, ale je predsa rozdiel, ked udrie zena chlapa a chlap zenu. Kazdopadne akekolvek nasilie udsudzujem.
@michaelabuzova nie. Deti akceptujú situáciu takú aká je. Určite by som neriešila, čo bude o 15 rokov. Aj keď by mi to v budúcnosti vyčítal, nebudem predsa kvôli tomu ďalších 15r. v nefunkčnom vzťahu. Hlavne mu nebráň v styku s otcom, aby nemal pocit, že kvôli tebe prišiel o otca. Ja by som brala ohľady aj na seba a deťom by som všetko pekne vysvetlila - s ockom sme sa veľmi hádali a hnevali sa na seba a tak sme sa dohodli, že bude lepšie, keď nebudeme spolu, aby ste to nemuseli počúvať, atď. Alebo by som aj povedala, že nebola som s ockom šťastná a trápila som sa, stále sme sa hádali, nerozumeli sme si... 🤷 Takto by som to podala dieťaťu na neskôr, keby sa pýtalo.

@bessie12 to je najsilnejsi argument na rozvod,ved ked uz nemotylikuje zaludok,pribudlo zopar problemov,preco by som mala mat uz niekoho rada😀
tym samozrejme nechcem podcenovat autorkine pocity
ale ze fakt uz to ide hore krkom tieto rozvody pre nic....
mile damy a pani,asi poznate vetu,ze zivot nie je prechadzka ruzovym sadom a nebudete sa stale len tesit a usmievat jeden na druheho a nekonecne sa milovat bez toho,aby ste nejako na vztahu zapacovali...
mimochodm to ste aj slubovali pri vasom sobasi,ako rychlo sa zabuda...
aby laska rastla,treba zalievat,niekedy potlacit seba,aby sme opat mohli vykvitnut
co to znamena nerozumieme si???tomu ja nerozumiem a pri tom si tiez s manzelom velakrat nerozumiem a mame dost narocne obdobie,ale este ma teda nenapadlo sa pre to rozvadzat...
ale asi som cudna