Prestali ste si rozumieť s blízkymi kamarátmi?
Stalo sa aj Vám, že ste si prestali rozumieť s vašimi blízkymi kamarátmi? Príde mi, že nemám už nikoho, no na druhú stranu, oni riešia neskutočné banality a ja sa skôr zaujímam o svoju budúcnosť a ako napredovať..
Áno, je to bežné, že sa kamarátske cesty rozdelia a každý ide svojou vlastnou. Prídu ďalší priatelia 🙂 život sa nerúca
nebavim sa ludmi,co riesia banality. a nie realny zivot. nemam si s nimi co povedat
no oni ako keby nemajú vízie do budúcna ale ja stále rozmýšľam nad tým čo bude ďalej a podobne :D oni si našli prácu a ďalej ich nič nezaujíma nejaký posun časom alebo čo
Jasne a hlavne ako mama som si urobila poriadok vo vztahoch a prerusila kontakty s ludmi co nechapali ze pri novorodencovi nebudem 24/7 na messengeri cakat na nepodstatne spravy a odpisovat do sekundy… a presne tak prisli novi uzasni ludia pri ktorych mam pocit ze sa pozname roky❤️
Nie je to tak že tvoji kamaráti sú zlí. Len ste proste iní. A je v poriadku že s tými to nejak upadne a vytvoria sa ti nové kamarátstva s ľuďmi s rovnakými záujmami a nastavením
No hej, lenže prerusit styk len preto, lebo nerozmýšľaju ako ja? Teba by som za kamosku teda nechcela. A čo že nevidia viziu? Mozno proste nemaju radi zmeny.
@luciaruz mozno preto ze niektori ludia riesia v zivote hluposti.

Takže tvoji kamaráti rozmýšľajú skôr v štýle "nejako bolo, nejako bude"? To nie je bohviečo.