icon

Preverenie partnera: Keď dôvera vyžaduje test?

Dnes o 09:12

Ahojte. Dlho som sa odhodlavala to spraviť tak možno potrebujem povzbudenie od vás.
S priateľom sme spolu 7 rokov, obaja máme pár rokov po 30 tke. Žijeme spolu. hádky nejaké boli aj rozchod a vrátenie sa k sebe. Pred 3 rokmi som prišla na to že píše rôznym ženám na fb a ig .Že ich chce spoznať a podobné sracky, litánie. Moje sebavedomie z 0 kleslo na -100 . Neuveriteľne ma sklamal. Odpustila som mu a prisahal že už to robiť nebude. Nemám prístup k jeho telefónu. Nemám jasny dôkaz na telefóne trávi veľa popiera že si píše so ženami. Tak zvažujem že si najmem nejakú ženu ktorá mu prejaví záujem a ja si ho tým overím. Že mu navrhne stretnutie a bude mu nadbiehat. Chcem vedieť jeho reakciu. Ak by sa na to chytil je to u mňa jasný koniec. Keďže už mám svoj vek a chcem čoskoro dieťa nechcem ho s klamarom.Je dosť narcisticky. Keď je všetko ok modré z neba by mi zniesol. Viem že ma ľúbi a aj ja jeho. Len už to nie je z mojej strany také naivné. Len ja som skôr obyčajná žena a viem že jemu sa vzhľadovo páčia výrazne plasticky upravené ženy. A nejak vnútorne cítim že ak by sa mu naskytla príležitosť vymenil by ma hneď. Nechcem byť aj ďalšie roky len tieňom nejakej ženy. Niekedy mám pocit že je so mnou len preto aby niekoho mal. Som dosť naňho emočne naviazaná a bojím sa že ho stratím ale zas mám svoju hodnotu a nechcem žiť v dlhodobom klamstve. A mám kam ísť nie som na ňom finančne závislá. A prosím nevyčítajte mi tu prečo som vlastne s ním keď klame. Prečo? Neviem sama. Verím mu ale zase dôveruj ale preveruj toho sa držím. Asi ešte stále neprišiel ten čas kedy som presvedčená o rozchode a preto si ho chcem preveriť. Má aj veľmi veľa pozitívnych vlastností nejdem to tu rozpisovat pointa je iná. Ak sa chytí na tú ženu zostali by ste s takým chlapom? Prešla ste si niektora takymto niečím?

anonym_7e566c
Dnes o 09:15

Nechcem ta sklamať ale som realista a ty si pre neho len bezpečný prístav, resp.istota a stále hľadá ďalej … ak niečo lepšie nájde, bez mihnutia oka ta vymení ….. načo si s takým chlapom?

anonym_0f87f9
Dnes o 09:19

Spýtaj sa ho ako by ste mohli posunúť váš vzťah, svadba, potom dieťa a keď bude zahovárať vieš že s tebou nepočíta a si len dočasná náhrada.

katkazatka
Dnes o 09:22

Uz pred tymi 3 rokmi by som sa s nim rozlucila.

januska12323
Dnes o 09:26

Nepotrebuješ ďalšiu ženu aby ti potvrdila čo už vieš. On je s tebou lebo iná sa nechytila a ty si s ním lebo si sa naviazala. Pochybujem, že tam je láska.

mondolina
Dnes o 09:27

@anonym_autor
a ako často ho budeš takto preverovať? raz za týždeň, mesiac?
nebola by som vo vzťahu s takýmto pocitom. a už vôbec nerozmýšľaj nad rodinou s ním.
neopustíš ho ani keď budeš mať dôkaz o nevere. to hádam vieš.

anonym_85e02a
Dnes o 09:27

A naco to chces robit? Podla tvojej spravy mu neveris. Ano, ziadny vztah nevydrzi bez dovery. Najmes si zenu, ktora ho bude zvadzat. Povedzme, ze vydrzi. Budes mu potom 100% doverovat? Ale ze 100%?

Ak nie, tak naco to chces urobit?

patrike
Dnes o 09:30

Vo faze, ked ho chces preverovat cez tajne agentky je cas na rozchod. Nema to cele vyznam ani perspektivu a spravit si dieta s internetovym vypisovacom je cesta do pekla.

anonym_39f560
Dnes o 09:35

Nie nelubi ta. Myslis ze kazdy chlap ktory ozaj uprimne miluje svoju zenu. Je pre neho dolezita.... toto robi? Nie nerobi.

jeennyv
Dnes o 09:39

@anonym_autor v akom vesmire zijes, viem ze ma lubi, to si ty myslis, clovek co ta lubi toto nerobi…za mna je to cele stopka s takym clovekom by som nebola…nic v zlom, ale toto viem, ze ma lubi, ale ma podvadza, pise, a neviem co je vypatlanost roka

patrike
Dnes o 09:44

A nebude toto cele sta repriza toho isteho pribehu ? Usudzujem podla otazky "Ak sa chytí na tú ženu zostali by ste s takým chlapom?", ta je totiz pre danu autorku typicka.

earlgrey
Dnes o 09:47

No ak máš sebavedomie 0 tak nie je čo riešiť 🤷‍♀️ Nikdy by som sa takto neponížila, aby som nejakej žene povedala, nech preverí môjho partnera. Ak mám pochybnosti a nedôverujem mu, nebudem predsa s ním.

anonym_ec70cc
Dnes o 09:54
@patrike

A nebude toto cele sta repriza toho isteho pribehu ? Usudzujem podla otazky "Ak sa chytí na tú ženu zostali by ste s takým chlapom?", ta je totiz pre danu autorku typicka.

@patrike Nj, toto tu byva pravidelne.

anonym_a2d0b0
Dnes o 10:28
@patrike

@patrike aj ja mam pocit, ze to je stale ta ista co sa furt dookola vypytuje co ma robit a este furt nespravila to jedine, co spravit mala uz davno. A nikdy to ani nespravi. Preco mozno ani ona sama nevie.

anonym_e8a7a1
Dnes o 10:31

@anonym_autor hľadať si ženu, aby zvádzala môjho partnera, aby som videla, že a či sa s ňou "spustí", to je ale totálne dno. Myslím, že toto robia iba hlboko psychicky a emočne narušené osoby. Netrpíš poruchou osobnosti?, depresiou? Doporučujem rozísť sa a pozbierať zvyšky svojho sebavedomia a navštíviť kvalitnú psychologickú poradňu
Vážne. Toto normálne ženy nerobia. 🫤

alison11
Dnes o 10:40

@anonym_autor Odpove´d už vieš počúvaj svoju ženskú intuíciu opusti ho,kým je čas bez záväzkov.Nájdeš si lepšieho,ktorí ťa bude skutočne ľúbiť a nebude mať potrebu pozornosti od cudzích žien.Držím silno päste aby si mala dosť síl sa zbaliť a nechať ho tak.veľa šťastia prajem nech nájdeš toho pravého a si šťastná.

rachel36a
Dnes o 10:50

Nezostala by som s mužom, ktorému nedôverujem...neznížila by som sa k tomu, čo plánuješ....jednoducho by som to ukončila...kde nie je dôvera, nebude šťastný vztah

patrike
Dnes o 10:56
@anonym_a2d0b0

@patrike aj ja mam pocit, ze to je stale ta ista co sa furt dookola vypytuje co ma robit a este furt nespravila to jedine, co spravit mala uz davno. A nikdy to ani nespravi. Preco mozno ani ona sama nevie.

@anonym_a2d0b0 Typicke pre nu je hladanie suhlasu na internete, asi caka, ako jej aspon 3 zeny napisu "aj moj komunikuje s umelinovymi kurvami, ale inak je uzasny manzel a otec, to je len taka neskodna zabavka".

feri0852
Dnes o 10:59

@anonym_autor urob to, ale ver tomu ze sa chytí a hneď sa s ňou vyspi. Keď sa niekomu páčia silikónové prsia, tak skôr či neskôr bude chciet takú zenu. Nechcem tq ranit, ale je to realita

luccys
Dnes o 11:11
@patrike

@anonym_a2d0b0 Typicke pre nu je hladanie suhlasu na internete, asi caka, ako jej aspon 3 zeny napisu "aj moj komunikuje s umelinovymi kurvami, ale inak je uzasny manzel a otec, to je len taka neskodna zabavka".

@patrike Hladanie suhlasu je tu velmi caste. A ked to nepride, vsetci su blazni (len autorka lietadlo), nicomu nerozumieme, sme sproste, a nemame uz pisat.

sissy27
Dnes o 11:14

@anonym_autor ak si myslíš, že ak sa ti teraz "potvrdí" jeho vernosť, alebo to, že si nepíše s inými, tak budeš zrazu spokojná a šťastná v tom vzťahu, tak si na omyle, nebudeš. Nachvíľu ti to pomôže a potom to príde zas.
Môj názor je, že buď partnerovi verím a potom nemám dôvod pátrať, alebo mu neverím a potom nemám dôvod s ním byť. Pre mňa si ty jasný prípad č. 2.

anonym_5a8a89
Dnes o 11:18

@anonym_autor uz len to, ze o tom uvazujes, by bol pre mna dovod na rozchod
Drzim palce ❤️

vev82
Dnes o 12:31

@anonym_autor nikdy mu nebudes verit. Aj ked si nejaku najmes a on sa nechytí... Budes v klude len chvilku a potom zas prepukne nedovera naplno. Ak mas nutkanie partnera testovat, asi to nie je ok a ani nebude. Treba si priznat realitu a vykaslat sa na taky vztah🤷🏻‍♀️

proste_zuza
Dnes o 13:03

Vytvor si ty falosny profil a napis mu. Ale zas ked mu nejaka kocka napise a hned ho vola na stretko, hadam neni taky blb ze by si myslel ze to je pravda

anonym_47ea62
Dnes o 14:43

Keď to bude nejaká umelá presne ten typ, čo sa mu páči, ver tomu, že by sa s nou vyspal.
Skôr či neskôr ta podvedie, ak to ešte neurobil z nedostatku príležitosti.Ked dobre vyzerá, budes celý zivot hrať policajta a skoncis na psychiatrii