icon

Prežili ste platonickú lásku?

27. júl 2025

Ahojte, boli ste niekedy platonicky zamilovaná? Po akom čase Vas to asi prešlo ?

anonym_2f37af
27. júl 2025

Na strednej, do staršieho spolužiaka, pol roka to trvalo.

autor
27. júl 2025
@anonym_2f37af

Na strednej, do staršieho spolužiaka, pol roka to trvalo.

@anonym_2f37af dúfam, že u mňa to tak dlho nebude trvať 🙂

anonym_61ed2f
27. júl 2025

Bola, do spolužiaka - dobrého kamaráta... Trvalo to asi rok a pol a som rada, že to prešlo, keď sa naše cesty rozdelili. Prajem mu všetko dobré ale teraz už viem, že som bola len zapozeraná a ako pár by sme si nerozumeli

anonym_298f4d
27. júl 2025

Od 12 do 25 rokov, už som bola aj vydatá a stále som nad ním premýšľala. Potom sme sa, po 32 rokoch stretli,ako rozvedeni a zistila som,že je to totálny blb...😁😁😁, ale prežili sme krátky románik.

maury
27. júl 2025

Ahoj áno bola, na vysokej škole. Ja prváčka, on piatak z inej fakulty. Stretávali sme sa na voliteľnom predmete. Keď promoval, išla som mu zagratulovať a odvtedy som ho nevidela. Vtedy to aj prešlo. Náhodou to bolo fajn 🙂

anonym_5c23cc
27. júl 2025

ja do kolegu, s ktorym sme uzko spolupracovali a riesili aj svoje vztahy.. Tindre a nepodarene rande.. nikdy som mu to nepovedala, stretavame sa do dnes.. stale mam k nemu blizko a keby zacal on ja sa chytim, ale nikdy nezacal. Aktualne ma vztah.. ja som cele tie roky bez.

anonym_a185cf
27. júl 2025

Jasné,každú chvíľu ,aj ako vydatá už.Aj yeraz aktuálne do niekoho ,kto to ani len netuší.Je to podľa mňa v pohode,my ženy potrebujeme snívať a ak sme v blbom vzťahu ,tak túžime po tom ,čo nemáme

anonym_e764fc
27. júl 2025

Bola a bolo to dosť husté. Držalo ma to 4 roky a musela som navštíviť psychiatra a užívať lieky. A bol to taky debil 😅. Je to už takmer 30 rokov a ja mávam s nim pravidelne sny. Väčšinou se se konci tak, ze ma nechce, ale keď sa zadari happyend, tak v týchto snoch prežívam pocity absolútneho šťastia. Také silné to z mojej strany bolo. Naposledy sa mi s ním snívalo minulý mesiac.

vilma7
27. júl 2025

Dva roky.

modratrixie
27. júl 2025

Samé 😀🫣 po 2 rokoch

anonym_147f9d
27. júl 2025

Áno, už ako zasnúbená s iným, on detto. Sem tam to vytiahnem ako príjemnú spomienku pre lepšie pocity 😅 Nikdy sme neprekročili žiadne hranice, nič nebolo povedané, ani naznačené, ale som.presvedcena, že to bolo obojstranné. Ale dobre, že to zostalo tak jak je. On šťastný s rodinou, ja šťastná s rodinou, tak to aj malo byť. Nevideli sme sa roky (aj 6 ak nie viac), ale spomienky na to sú stále príjemné.

anonym_93337a
27. júl 2025

@anonym_autor taky tak..uz vyše 20 rokov a vieme, ze je to obojstranne...len to mame komplikovane celkom takze...

lulubinka
27. júl 2025

Áno bola ako stredoskolacka, a trvalo to dosť dlho,až kým sa naše životné cesty po skončení škôl nerozisli. Teda, to som si aspon myslela.az kým som ho pred dvomi rokmi znovu nestretla ,a nezistila že býva v meste kde ja. Táto platonická láska má teda drží už viac ako 20 rokov.tiez som si myslela ze to trvá chvíľku. Ale odkedy je zas v mojom živote,tak nieje deň aby som na neho nemyslela.netusim prečo mi ho osud znova privial do života.

autor
28. júl 2025

Ide o kolegu, ale z iného oddelenia .... vôbec nič o ňom neviem...asi je to len fyzická príťažlivosť...

svokrinjazykmonika
29. júl 2025

@anonym_autor celý život nejakú mám. Viacerých naraz. Reálnych aj vymyslených. 😁 Ale mňa to baví, netrápim sa tým. Užívam si tie pocity šťastia.