Priateľ asi chce, aby som schudla
Trochu som poslednú dobu pribrala a priateľova mama si reálne myslela, že som tehnotná. Na oslave medzi množstvom ľudí vytiahla, kedy to už konečne prezradíme, že to rastúce brucho už neskryjem a ešte ma po ňom jemne pohladila. No, trápnejšie som sa snáď nikdy necítila. Odvtedy mám pocit, že priateľ chce, aby som schudla. Priamo mi to síce nepovedal, no cítim náznaky. Ako by ste na to reagovali?
U nás pohotovo povedala že bude rodiť... čokoládu
@anonym_autor ja vždy na takéto otázky poviem že ma dobre krmi drahý;) ak chces schudnúť robmto pre seba
Mala si povedať, že len rada ješ a trápne sa má cítiť ona. Komentovať postavu je drzé v akomkoľvek veku.
To je nejaká "hovadinka". Ktorá normálna žena ide riešiť tvoju veľkosť,bez opýtania sa na graviditu medzi 4očami,len tak medzi rečou a známymi a rodinou? 😏
@anonym_autor no asi si nepribrala trochu, keď ti toto už budúca svokra povedala 😅🙈. Trochu sú 2-3kg, ktoré si nik nevšimne. Ja by som to však nebrala ako urážku ale ako zrkadlo, že ti niekto v podstate úprimne povedal, že si tučná a mala by si niečo robiť. Napriek tomu, že nesúhlasím, aby ľudia komentovali druhých, vždy si z toho niečo zoberiem.
To je nejaká "hovadinka". Ktorá normálna žena ide riešiť tvoju veľkosť,bez opýtania sa na graviditu medzi 4očami,len tak medzi rečou a známymi a rodinou? 😏
@zuzanita1609 nie žial bežna tradicia ,máš tu xy diskusii obdobné
svokre by som medzi 4 očami povedala že to nebolo fér a priatela by som sa spytala na rovinu ,
ak chceš schudnut tak pre seba nie pre neho, mimochocom tento vzorec prečo neplati aj na chlapov ?
Tiež som toho názoru ako vyššie, že to nemohlo byť trochu. Musí to byť výraznejšie, keďže to komentuje aj okolie. Ale úprimne, žiaden chlap, nechce mať doma pribratu frajekru, keď taka nebola na začiatku. Schudni
@anonym_autor skvela svokra... level taktnosti 3000. ci by som schudla? no ako sa poznam.... tak na podnet niekoho ineho urcite nie...
A aj by ti myslela ako ironickú poznámku,no neboli by mi veľa,jej "taktne" odpovedať. ...že čo ja a moje bruško,bude riešiť moja mama,ale ten vás synáčik a jeho level "mamičkárstva"...? 😁
@anonym_autor No tak si sa vyžrala…Pravda bolí…
No toto keby sa mi stane , ze sa tak vykrmim az si myslia ze som v tom, tak KVOLI SEBE sama zacnem okamzite so sebou nieco robit 😨
No toto keby sa mi stane , ze sa tak vykrmim az si myslia ze som v tom, tak KVOLI SEBE sama zacnem okamzite so sebou nieco robit 😨
@ivik4 ale tak myslim si, ze nie som nejako extra vykrmena. Pribrala som nejakych 5kg. Trochu mi vyskočilo bruško, ale vykrmená sa necítim.
Zalezi od toho, ci chces aj ty schudnut, ak ano, tak chod do toho ak nie, tak jednym uchom dnu a druhym von alebo sa ho narovinu spytaj, ci mu nieco na tebe vadi
Suhlasim, keby sa ma spytal niekto, ci som tehotna bol by to dostatocny strasiak pre mna so sebou nieco robit 🙂 ale tak..mne zalezi na tom ako vyzeram… 😅
Nie je moc slušné skákať do autorky kvôli váhe, slečny, dámy... Už dosť stačí že má helikoptérovú svokru ktorá sleduje koľko váži a ako vyzerá jej figúra + priateľa ktorý sa jej nezastane.
Niekedy aj tých 2-3 kilo spraví vizuálny rozdiel, najmä ak bola pred tým útla (vlastná skúsenosť). Kým máš dobré BMI (s rezervou), neohrozuje ťa to na zdraví, cítiš sa dobre, môžeš si obliekať to čo sa ti páči tak by som to nejako zásadne neriešila. Cvičiť by človek mal najmä pre dobrý pocit a zdravie, nie kvôli číslam na váhe. A to isté s chudnutím, žijeme len raz tak prečo márniť časť tohto času vážením gramáže chleba s nátierkou pre potešenie iných.
@anonym_autor Ja som to zažila a nie raz 😅. Po pôrode mi ostalo dlho brucho a vlastne ho mám do dnes.A netrápi ma to už dávno 😀🙃
Je to 5kg alebo nejakých 5, čiže viac než 5, ale nechce sa ti schudnúť. Aha, keby sa priateľ vyjedol na tehotenskú veľkosť, tiež by sa ti to asi nepáčilo
@anonym_autor Ahoj, mala si jej povedat, ze ty nie si tehotna, ale ze mas zapchu a neodchadzaju ti vetry🙈 alebo ze si nafuknuta, lebo mas svoje dni prave😁 No autorka, uprimne, ty si sama so sebou spokojna? Ak ano, tak neries reci inych a ked vnutorne citis,ze sa vo svojej kozi citis uz privela, tak zacni pre to nieco robit, aby si zhodila nejake tie kila, ale rozhodne to rob pre seba🙂
@anonym_autor Ak to vadí Tebe schudni.Ak ra má priateľ naozaj rád bude ťa mať rád aj s bruškom.
Môj priateľ v mladosti pribral pri mne riadne. Pri mojich 52kg mal vyše 100kg ,holú hlavu a nikdy mi to nevadilo. Ja som to nikdy tak nevnímala.
Asi by som schudla. Nie kvoli nim, ale kvoli sebe. Makaj. Buduce ja sa ti podakuje.
@anonym_20a05c Kiež by to každý dokázal schudnúť ken tak..lebooo...
Asi by som im s mamičkou neliezla do vzťahu
@anonym_20a05c Kiež by to každý dokázal schudnúť ken tak..lebooo...
@anonym_f2c02b moja zlata, ja som schudla 25kg za rok, len tak to nebolo, ale stoji to za to a vdaka bohu za to, tolkym zdravotnym problemom som sa do buducna vyhla a nechapem, ako som tak kedysi mohla fungovat. Ale jedno viem, ked sa chce, da sa.
Nie je moc slušné skákať do autorky kvôli váhe, slečny, dámy... Už dosť stačí že má helikoptérovú svokru ktorá sleduje koľko váži a ako vyzerá jej figúra + priateľa ktorý sa jej nezastane.
Niekedy aj tých 2-3 kilo spraví vizuálny rozdiel, najmä ak bola pred tým útla (vlastná skúsenosť). Kým máš dobré BMI (s rezervou), neohrozuje ťa to na zdraví, cítiš sa dobre, môžeš si obliekať to čo sa ti páči tak by som to nejako zásadne neriešila. Cvičiť by človek mal najmä pre dobrý pocit a zdravie, nie kvôli číslam na váhe. A to isté s chudnutím, žijeme len raz tak prečo márniť časť tohto času vážením gramáže chleba s nátierkou pre potešenie iných.
@cyneric prečo? Lebo ju to zjavne štve. Takže kvôli sebe.
@anonym_autor Nemas dost sebareflexie? Nieco podobne sa aj mne stalo. Dost som pribrala a suskalo sa,ze som tehotna. Pre mna to bola taka facka,ze hned som zacala na sebe makat,nemusel mi to nikto hovorit.
@anonym_f2c02b moja zlata, ja som schudla 25kg za rok, len tak to nebolo, ale stoji to za to a vdaka bohu za to, tolkym zdravotnym problemom som sa do buducna vyhla a nechapem, ako som tak kedysi mohla fungovat. Ale jedno viem, ked sa chce, da sa.
@anonym_20a05c To je skvelé gratulujem. Krása 👏👏 Ja nie som taký silný človek. Napriek tomu,že veľmi veľa chodím pešo, bicyklujem,prácu mám v pohybe kila nejdú dole ani bohovi, pretože sa neviem vzdať večerného vyžierania sladkého.,Vydržím, týždeň, dva a potom ma prepadnú dni, žeby som bola schopná ísť aj km.za niečím dobrým. Navyše sa starám o dve domácnosti, každý deň varim, často pečiem a zob sem,zob tam...proste milión pokusov.
@anonym_20a05c To je skvelé gratulujem. Krása 👏👏 Ja nie som taký silný človek. Napriek tomu,že veľmi veľa chodím pešo, bicyklujem,prácu mám v pohybe kila nejdú dole ani bohovi, pretože sa neviem vzdať večerného vyžierania sladkého.,Vydržím, týždeň, dva a potom ma prepadnú dni, žeby som bola schopná ísť aj km.za niečím dobrým. Navyše sa starám o dve domácnosti, každý deň varim, často pečiem a zob sem,zob tam...proste milión pokusov.
@anonym_f2c02b to vecerne vyzieranie poznam… tiez som cez den nic poriadne nejedla a vecer si to potom telo vypytalo. Mne pomohlo si zapisovat kalorie do kalorickej tabulky a zacat poriadne a kvalitne jest. Zaciatky boli narocne, ale vydrzala som dva tyzdne zapisovat, byt v deficite a potom uz posupne prichadzali prve vysledky.. a to ked uvidis tie prve zmeny na svojom tele, to je taka euforia, ze mas hned motivaciu na sebe dalej makat. Len zaciatok - ta zmena, disciplina, vybehnutie z komfortnej zony su fakt narocne, potom uz to bude o inom, ked ta to chyti.🙂
No mala by si schudnúť. To asi nie je ze si len "trosku" pribrala. A nie viniť každého okolo seba,ked si na vine ty sama.

Asi by som schudla. Nie kvoli nim, ale kvoli sebe. Makaj. Buduce ja sa ti podakuje.