icon

Priateľ cúva zo vzťahu

158polica158
7. okt 2021

V skratke . Mám priateľa z ktorého mám pocit akoby odomna cúval. Sme spolu od aprila-respektivne odvtedy sa stretávame začiatky boli super stále sme si písali volali chodili po výletoch , skôr uháňal správami on mna ako ja jeho ( stále písal …) nakoľko obaja robíme v zahraničí nie sme stále spolu ale vždy si to vieme nastaviť aby sme boli spolu má sk. Posledné 3 týždne mám pocit akoby sa mi v kontakte vyhýbal a posledné 3 dni hruza. volám mu 2x ani má nezdvihne píše minimum keď som sa ho spýtala čo sa deje povedal nič že zase tie moja bludy . No nezdá sa mi to. napíše len keď on chce zavolá len keď on chce 🙈 ja 27 on 38

Strana
z2
158polica158
autor
9. okt 2021

Len nechápem jednu vec . Na keru rit má potom so mnou na fcb všade fotky dokonca profilovu so mnou keď sa chova jak dilino že je zjavne že asi dakoho nového vo výhľade má . Toto má štve - a bije sa to vo mne ze tomu nerozumiem proste .. 🤷🏼‍♀️Alebo som z neho už tak na prášky že hľadám za všetkým význam nejaký?

judit47
9. okt 2021

@158polica158 ano hldas uz vyznam a rozoberas velmi do detailu lebo dufas ze za tym nic nieje.

O fb pomlcim lebo kolko zenatych zadamych s detmi maju vsetko vycapene na fb a aj tak obletuju a obstastnuju kopu inych ktorym to nevadi🤷‍♀️

158polica158
autor
9. okt 2021

@judit47 kašlem na to. však čas ukáže “, už sa nejdem nad tým trápiť : ale je pravda koľko je žien že im nevadí že chlap má frajerku ženu deti ale samozrejme aj opačne to je ..

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
judit47
9. okt 2021

@karolinakr prist sledovat priatela/muza alebo koholkolvek a cakat pred domom s kym pride je absolutne pod uroven kazdej zeny co ma sebauctu😅

fleur1111
9. okt 2021

@judit47 áno, niektoré to musia vidieť na vlastne oči, aby sa zobudili z ruzoveho sna 🙈

158polica158
autor
9. okt 2021

@karolinakr o Nemecko sa nebojím žeby tam niečo. Skôr mám pocit ako keby niekoho nového riešil cez správy zatiaľ pokial je teda preč .. ale musím sa od toho odosobniť bude to ťažké čas ukáže a potom vám sem napíšem 🙃 ďakujem za rady …

158polica158
autor
25. okt 2021

Všetko na poriadku 😉

Strana
z2