icon

Priateľ kritizuje moje varenie a poriadok, čo s tým?

15. júl 2024

Ahojte, s priateľom bývame spolu 2 roky.. k vareniu nemám moc vzťah.. aj keď ma priateľ do toho často tlači poslednú dobu.. no niekoľko krát moje jedlo ofrflal ( nie vždy je to gastronomicky zážitok ale určite sa to jesť dá) dnes som robila sosovicovu polievku a treskol s lyžičkou aké je to plane a bez chuti.. ( už nemám chuť vôbec variť ) nedávno ma kritizoval za to ako je upratané uz ma to fakt takto nebaví a necítim sa šťastná :(

Strana
z5
lenkakravcova
23. júl 2024

@stanislavicenka na začiatku nepísala o urazkach, písala len o tom že to ofrflal.

selest
23. júl 2024

@lenkakravcova napisala hned v prvom prispevku ze treskol lyzicou. To je v normalnom zdravom vztahu nepripustne.

viestta
23. júl 2024

@lenkakravcova prosim ta, aspon netrep. Hned v prvom prispevku je "...dnes som robila sosovicovu polievku a treskol s lyžičkou..." Je toto podla teba normalne spravanie dospeleho chlapa? Mna osobne by toto bud urazilo alebo by som sa zamyslala nad tym, ze preco sa dospely chlap sprava ako batola, ktoremu nechuti prikrm.

lenkakravcova
23. júl 2024

@selest
@viestta
Joj ako ste sa toho chytili. Príležitosť skritizovať ma? 😀
Ja neviem, nebola som tam. Neviem či autorka prehnala a lyžicu položil len buchla alebo ju otrepal o stenu (to druhé by bolo mimo).
Takmer žiadny príspevok tu nemá odpoveď ako to skončilo.. väčšinou už ženy nenapisu, ako vidíte autorka tu už ani nereagovala - tak ktovie kde je pravda. Zbytočne sa rozčulujete.

viestta
23. júl 2024

@lenkakravcova nedomyslaj si, ze ide LEN o tvoju osobu. Toto by som napisalala kazdej, ktora by podobnu kravinu napisala. Hned v prvom prispevku je jasne, ze chlap sa sprava infantilne a neuctivo, nie, ze az casom z diskusie vyplynulo...

lenkakravcova
23. júl 2024

@viestta nedomyslam si. Každej čo tu niečo v tomto príspevku tohto typu napísala (že nie je tam veľa informácia) si to napísala?
Ja si z takýchto príspevkov nerobím žiadne závery. Sú dosť nejasné, nepresné.. častokrát chýbajú podstatné informácie (iný problém na pozadí atď).

viestta
23. júl 2024

@lenkakravcova moj ty Boze!!!🙄

stanislavicenka
23. júl 2024

@drago12587 preco by mal muz vyzadovat od zeny, aby iba ona varila? 🙂 To je nejaka spolocenska norma?
Nikto nehovori, ze ju ma chvalit, ale aj kritika moze vyzerat slusne a motivujuco, alebo ako najvacsia urazka.

Strana
z5