Priateľ má možnosť odsťahovať sa, ale asi to neurobí
Priateľ ma možnosť sa odsťahovať ale cítim, že to neurobí pričom je to kameň úrazu nášho vzťahu
Ahojte, aby som priblížila situáciu. Ja som rozvedená mám 10 ročného syna. Priateľ je rozvedený a ma dve deti v podobnom veku na striedavú starostlivosť so svojou exmanželkou s ktorou nemá dobré vzťahy. Už sú 3 roky po rozvode ale bývajú na striedačku v byte, lebo deti sú tam stále. Takže jeden týždeň sa stará jeden o deti v ich spoločnom byte a druhý týždeň druhý. Je to novostavba, kde sa jeho exmanželka rozhodla nasťahovať na iné poschodie do podnájmu. Sú 3 roky po rozvode a teraz sa ide riešiť kto koho vyplatí. Komu ostane byt. Priateľ ako píšem vyššie je už 3 roky rozvedený a po rozvode si našiel v tom vchode susedku s ktorou bol 9 mesiacov vo vzťahu, potom sa rozišli a zase dali dokopy. Po rozchode, tam ďalšiu susedu z vchodu volal niekoľko krát na rande a počas nášho vzťahu jej napísal, keď pridala story na instagram, že či je tam odkiaľ on pochádza ( on bol v tom čase tam ). Aby toho nebolo malo , má v tom vchode ďalšiu susedu/kamarátku s ktorou sa pozná 20 rokov a riešili spolu svoje rozvody. Každú susedu tam pozná, čo ja nechápem- ja sa teda vo vchode nesocializujem s žiadnym chlapom.
Sme spolu 7 mesiacov. Posledný mesiac už to nezvládam :(
Prezentuje to ako jeho minulosť. Ale veď ta minulosť je jeho denno denná súčasnosť. Chápem, že sa mu tam dobre býva. Deti sú tam zvyknuté. Ja tlačím, aby sa odsťahoval aby sme mohli mať kľudný vzťah nakolko to nezvladam. Bože rozpísala som sa. Prosím dajte mi radu aký máte na to pohľad. On ma stále uisťuje ako ma miluje a pristupuje na možnosť odsťahovania sa no po takom prehlásení na druhý deň citeľne vyvracia svoje slová. Pomoc. Som prehnane žiarlivá ? Nedokážem mať partnera, co ma okolo seba hárem zo svojej minulosti. Milujem ho ale posledný mesiac už nevládzem :(
@tibiokke takze nemas sibnute deti ani sibnute susedky. Mas pizzu a tatry, neviem ci si si toho vedomy ale mas sa super 😀
Ano davaju mi zabrat som na nich sama 24/7/365 a su to diablici 😅
Stale mi vrta hlavou ze si napisal ze si v produktivnom veku ze co to znamena lebo ja mam 36 ale zhodnotila by som to ako ze som v dochodkovom veku. Aspon tak sa citim… je to moja hanba viem ale tak ozaj mi ta samota a vsetko dava zabrat 🤷🏻♀️
Tak na tu smotanovu by si urcite povedal ze je brutalna 😀 a predavaju ju len par km od levoce ak by ta to zaujimalo 😀 no mozno viac ako par ale nestoji brutalna pizza za to? 😀
@tibiokke je to v hôrke a ta pizza sa vola Lolo 😀 je fakt baaajecna a maju tam v lete mega zmrzlinu. Mas rad zmrzlinu? Takze mam pre teba takyto program rano zajdes do action kupis si vrtaky a pojdes do horky kde si popytas vyhradne pizzu lolo kym si ju spravia vedla si das zmrzku ale bacha davaju mega velke kopceky… vyber necham na teba… no a potom pokracujes smer poprad - tatry. Jednou rukou soferujes v druhej drzis zmrzku a lyzes celou cestou do pp. Zaparkujes zjes pizzu a vychodis ju na nejakom tatranskom kopci. Hm? Co ty na to? 🙂
@tibiokke tak vidis, nemas za co 👍 dobre sa stalo ze autorkin frajer obraba pol bytovky inak by si tento super typ nedostal 😀
Pistaciovu? Takze si uz kostoval dubaj coklit? No uvidis ze v lete budu plne stanky dubaj coklit zmrzliny… stavime sa o pizzu ci to tak bude? 😀
Aj ja mam rada mango mnam ale inak som na ovocie alergicka mozem ho len v spracovanej forme… to je zivot co… 😀
@juliacenc dubaj sialenstvu som nepodlahol nakolko prava dubai coko sa da kupit len v dubaji stoji 18 ecka a vies ju objednat 2x za den v obmedzenom limite takze tak v cinskych obchodov v ke uz su selijake dubajske aj kekdiky naplne ... cize stavit sa nemusime haha 🤣prehral by som to je naprd zivot nieje nic lepsie ako cerstve ovocicko

@juliacenc nemam cosi nemam nic ani zenu co preco az tak ti davaju zabrat detiiii je fajn brutalnu som este nepapal 🤣