icon

Priateľ ma neberie do spoločnosti, kde môžeme stretnúť jeho bývalú a priateľov

14. júl 2025

Žienky, môj priateľ je 5 rokov rozvedený a žije sám. Aj my máme vzťah 4,5 roka. Nebývame spolu, len sa pravidelne stretávame. Žijeme od seba cca 25 km. Väčšinou chodí on za mnou, keďže mám syna . Keď sme spolu, ideme do restauracie, alebo sa prejsť, ale iba keď sme v mojom meste . V jeho meste, ked sme uňho, sme len v jeho byte. Jeho ex býva neďaleko. Uňho nikdy nejdeme nikam do spoločnosti, kde sú ľudia, keď, tak to musí byť fakt miesto,kde nehrozí, aby sme stretli jeho ex,alebo niekoho známeho z jeho strany. Včera prišiel ku mne a kamarátka, ktorú sme stretli nás volala, aby sme šli na jeden festival, ktorý bol neďaleko obce, kde žije jeho ex. Jeho reakcia bola,že nemôžme, lebo to je hneď pri nej a on ju nechce stretnúť. Moja kamoška nato reagovala,že no a čo, aspoň jej ukážeš, ze ju máš na salame predsa. On ,ze nie. Veľmi sme sa potom pohádali, lebo ma to doslova uráža takéto chovanie a odisla som s kamarátkou na festival sama. On ostal spať v mojom byte Keď som sa vrátila bol urazený a postelil si na gauči. Ráno odišiel do práce a nebaví sa so mnou. Snažila som sa mu v hádke vysvetliť, že sa nemienim do nekonecna schovávať pred jeho znamymi, ze chcem normálne žiť a fungovať s ním ako jeho oficiálna partnerka. Tvrdí, že k ex manželke uz dávno nič necíti, nechce sa k nej vrátiť. Ona mala tiež vzťah, všade sa s ním ukazovala, pridavala fotky na soc.siete. On so mnou nič. Aký máte nato názor?

tamitamitami
14. júl 2025
@biba_18

@tamitamitami by som povedala že po takom ultimáte skončia…

@biba_18 Čo má žiť ďalších 5 rokov v tajnosti? Je choré aby jeden dospelý chlap tajil 5 rokov partnerku.

som_realistka
14. júl 2025

Ospravedlnila by spm sa adi takto, mily Jano, prepac, ze som chcela mat s tebou normalny vztah. Si dospely ale spravas sa ako urazeny sopliak. Nehovoris so mnou, za 4 roky si mi nepredstavil nikoho z tvojej rodiny, takze nech sa paci, tam su dvere. A nasla by som si normalneho. Chapem, ze prvy rok vztahu clovek nepozna blizku rodinu toho druheho, spoznavate sa sami. Ale 4? Kolko chce cakat, 10? Dovtedy sa budete schovavat v jeho byte?

som_realistka
Autor odpoveď zmazal
som_realistka
Autor odpoveď zmazal
som_realistka
14. júl 2025
@biba_18

@dorizzz ďalšia… kľudne sa so svojimi mužmi hádajte. ja by som sa pýtala…

@biba_18 ale toto nie je jej muz, to je niekto, kto ju zatajuje pred svojou rodinou a okolim. A na jej mieste by som takyto vztah nevztah skoncila uz davno. Bud nie je vnutorne vysporiadany zo svojou ex, alebo ma druhy vztah, alebo sa za autorku z nejakeho dovodu hanbi.

biba_18
14. júl 2025
@tamitamitami

@biba_18 Čo má žiť ďalších 5 rokov v tajnosti? Je choré aby jeden dospelý chlap tajil 5 rokov partnerku.

@tamitamitami a ja to niekde píšem že tak má žiť? ja vravím že že to nemusí ani náhodou tak byť ako to tu tvrdíte takmer všetky ...

biba_18
14. júl 2025
@som_realistka

@biba_18 ale toto nie je jej muz, to je niekto, kto ju zatajuje pred svojou rodinou a okolim. A na jej mieste by som takyto vztah nevztah skoncila uz davno. Bud nie je vnutorne vysporiadany zo svojou ex, alebo ma druhy vztah, alebo sa za autorku z nejakeho dovodu hanbi.

@som_realistka no vidíš, a prečo s ním tak žije? čo o ňom vie?

ivik4
14. júl 2025

Taka este nehrala aby som toto tolerovala a este dlhe roky. Skryvat sa ... pche 🤭.
Sa Ti fakt cudujem ze nad tym rozmyslas po takej dlhej dobe. Uz by frajer nebol

taktotedanie
14. júl 2025
@anonym_autor

@1sally12 Nejde o pravdepodobnosť, ale ze prečo sa takto chova

@anonym_autor lebo ta nechce ukazovat
Tu nejde o to, ze ju nechce stretnut, on ju stretava stale kedze byva nedaleko neho ak som spravne pochopila
Akoze 4.5roka je dost dlha doba, vyhovuje mu zit si zivot aky ma 25km od teba bez teba a sem tam si pride k tebe aby sa rozveselil
Smutne

evcagabi
14. júl 2025

Nenechala by som ho spat vo svojom byte. Neskryvala by som sa a ako sa poznam, este by som mu aj nadala. Si len nejaka zabavka, taka, co sa aj hanbi ukazat kamosom.

mandzula
14. júl 2025

Chapem, ze ti po takom case v inkognito rezime rupli nervy, festival bol povestna posledna kvapka. Co vsak nechapem je, ze ta kvapka prisla az po takom case. Musis predsa vidiet, ci ma takyto vztah nejaku perspektivu. Pre mna by nemal.

zelenina1
14. júl 2025

@anonym_autor Z pohladu chlapa - ak je 100% presvedceny o perspektivnosti vasho vztahu, urcite by ta nezatajoval. 🙂 Z jeho strany je nieco zle... Je to pravdepodobne uplne jednoduche. Keby mu dnes zavola byvala, do 5 minut je u nej nastupeny aj s kuframi. Ziaden iny dovod mi nenapada.

aurora33
14. júl 2025

@anonym_autor asi sa za teba hanbí. Ja by som s takým nebola ani minútu, nie to ešte 4,5 roka.

moonlight1210
14. júl 2025

4,5 roka a stale ta taji?
Ukoncila by som to. Venovat tomu dalsie roky je blaznovstvo.
Podla mna nema spracovanu byvalu, ani rozvod. A tak nejak chce vystupovat ako volny pred znamymi stale.

Bud si vybudoval taky hrdy obraz pred nimi, ze on a zeny uz nikdy. A take reci pred nimi vedie. A nechce, aby si ho doberali, kde su teraz tie jeho reci.

Pripadne napriek navonok opovrhovaniu exkou dufa, ze ju este dostane raz naspat. Tak jej zachovava takuto pofidernu vernost.

Ale celkovo 5 rokov je dost a viac by som mu uz neobetovala. Nie som jeho emocny ozdravny vankus, co trpezlivo znasa vsetko, kym sa on “uzdravi”.
Vacsinou to konci tym, ze ked sa konecne spamata, tak pekne podakuje a do mesiaca vsetkych zoznami s novou laskou a do roka si ju vezme.

A tej Prevoznicke ostane iba 300 nezodpovedanych otazok, ze preco sa tak zachoval.

danica2711
14. júl 2025

nechce ťa prezentovať rodine ani verejnosti ako súčasť svojho života. Nech je za tým čokoľvek, po takej dobe vzťahu by mi to vadilo, asi by som s ním nestrácala ďalej čas

terezia74
14. júl 2025

@anonym_autor ja by som ho dávno kopla do riti. Keď mu nestojím za to, aby som poznala jeho rodinu, a takéto spravanie z jeho strany by bolo neakceptovateľné. Fakt sa divím, ženy, čo všetko si od chlapa necháte 🤦

zmrzlinka2021
14. júl 2025
@anonym_autor

@1sally12 Nejde o pravdepodobnosť, ale ze prečo sa takto chova

@anonym_autor

Moj nazor je taky, ze po 4,5 roka ste uz vy dvaja mali planovat byt rodinou a teda manzelmi a nie tu randit jak trpaci. Toto je skor taky "dochodcovsky vztah", sme kamarati, mame sa radi, ale to staci.

Vobec sa k tebe nesprava ako k niekomu s kym chce prezit zvysok zivota.

bg92
14. júl 2025

chapala by som po 4,5 mesiaca nie 4,5 roka... a nic ti na to nepovie. ako to vlastne zvladas tak dlho? ved to je riadny kus zivota na to aby som bola s niekym kto ma zatajuje. si ok s tym cakat mozno dalsich 5, 10, x rokov ... ?

lucia13022023
14. júl 2025

Ty si fakt stratila takmer 5r kvôli takémuto mužovi? Neverím.

doriiis
14. júl 2025

Ja by som takého chlapa kopla do zadku.A už oveľa skôr ako po 4,5 roku

anonym_f4c2d2
14. júl 2025

Tohto posli do prdele,prezila som podobne.Stale ma tajil,nikdy som nemohla prist za nim,cele zle.Sa ti cudujem,ze to trpis 4,5 roka.

jaskolka
14. júl 2025

Ja by som uvažovala,či je to skutočne už jeho ex? Lebo toto je naozaj divné,že chodí viac on ku tebe,a keď tam prides ty,tak ste len zalezeni v byte a nič viac,boji sa ako čert kríža ísť niekde,kde by ste stretli ľudí, aki ho poznajú a videli by ho s inou ženou. Z toho mi vyplýva,či vôbec sa skutočne rozišli ,alebo či sa teda po tom rozchode po čase nedali zase dokopy a on náhodou to teraz neťahá na dve strany?

motylik2559
14. júl 2025

Autorka, ako dokazes 4,5roka tolerovat, ze nepoznas nikoho z jeho rodiny ci kamaratov? Tu sestru ti predstavil preto,ze je daleko🤦‍♀️ To sa nepytam utocne, len tomu nerozumiem...lebo to je fakt dlha doba sa takto skryvat. Preboha je to dospely chlap a on sa skryva ako 10 rocny sopliak s prvou laskou v zivote. Nieco mi tam nehraje, lebo aj to,ze mlci, ked sa s nim rozpravas. Mne to pride, ci nema este nejaku milenku tam kde on byva, alebo ci nie je nou nejaky cas rovno jeho ex...lebo az takto sa stranit,ze nikam v jeho meste nechce s tebou ist, lebo co ak.....Ten chlap ma nieco podla mna za usami. A mne to ani nepride z jeho strany ani ako vztah, ale ako kamaratstvo s vyhodami. Tam ako to zistis, jedine, ze najprv skusis s nim hodit otvorenu rec vklude...a opytaj sa ho na to, preco ta za 4,5roka s nikym nezoznamil a v jeho meste sa stretavate tajne len u neho...a nech ti napriamo odpovie. Ak tak nespravi, tak ja by som pritlacila, ze jednoducho nechces zit ako tajna milenka jeho, ale ako partnerka vo vztahu, za ktoru sa nehanbi, ktoru nema problem predstavit tym, ktorych ma rad...a ked skratka sa tak nestane, tak ze koncis,lebo nechces zit v utajeni dalsich 5 rokov. Drzim ti moc palce

bielasovicka
14. júl 2025

Ja si myslím, že ťa má len na sex. A nechce, aby si niekto myslel ze mate nejaký vážny vzťah. Možno dúfa, že sa vráti k ex. A preto vás vzťah aj zatajuje.
A není ten ešte náhodou stále ženatý? Lebo takto sa správajú ženatí.

pasomnica
14. júl 2025

A rodičov má? Ani tých nepoznáš? A jeho kamarátov, známych?... Tiež ma napadlo, či nie je stále tak trochu ženatý 🫢

domkakvet
14. júl 2025

@anonym_autor uz si sa s nim mala davno rozist.

1sally12
14. júl 2025

Evidentne to ťahá s inou, keď nechce aby vás náhodou stretli jeho známi v meste...tiež sa mi stalo niečo podobné... v jeho meste len uňho na byte, v iných mestách kľudne aj do reštiky a na prechádzku.

jamidea
14. júl 2025

@anonym_autor tato tema tu uz bola. Ale to je egal.
Ak tu vyhovuje milenec, mas ho. Ale nemas partnera, vztah. On ta nechce.

sova7
15. júl 2025

5 rokov a len sa stretávate? To je potom také kamosenie s výhodami pre neho ktore ty berieš ako vzťah. Ale tak keď ti to tak vyhovuje. Mám pocit že on sa ešte cíti zadaný ale nie s tebou. Ďalší vzťah nechce partnerku takú ako mal predtým nehľadá tak ma teba na preklenutie obdobia kým ho to s bývalou prejde a nájde si skutočný vzťah. A možno je len s tej kategórie chlapov po rozchode "som nasratý sklamaný ešte ľúbim bývalú ale sex a stretka mi budú stacit" niekto to povie narovinu u niekoho to zbadas podľa toho ako sa k tebe správa. A nesprava sa ako partner ktorému na tebe a vzťahu zalezi. S bývalou nie sú zase spolu náhodou?