icon

Priateľ ma vyhodil tehotnú na ulicu

1. sep 2020

Ahojte píšem anonymne nakoľko je to súkromná vec len nemám sa komu zveriť .. mam priateľa sme spolu 3 roky ja mam 19 rokov on 26 viem že to neni žiadne kvitko a robil mi predtým dosť zle pil bok agresívny atd... ale zmenil sa do chvíle kým som mu neoznámila že som tehotná .. vtedy začal byt zase zlý .. ale dnes to už bolo príliš povedal mi že to dieťa neni jeho lebo že mu to nevychádza a takéto veci nikdy som ho nepodviedla aj keď som na to dôvod mala ale nikdy som to neurobila najhoršie je že ma vyhodil v dažďi na ulicu a ja som nemala ani kam ísť tak som sa skovala pod nejakú strechu a rýchlo volala bratovi aby ma odviezol domov teraz mi stále píše a vola že mam prísť ku nemu že je mu to ľúto že on je len z toho mimo a nevie čo to snim je že ma miluje a podobne ..

Strana
z2
ella_price
1. sep 2020

Prečo ľudia čo túžia po dieťati ho mať nemôžu a takéto indivíduá ho majú hneď? 🙈🙈
Určite sa zober aj s maličkým a utekaj k rodičom. To chceš žiť neustále v strachu, kedy vás vyhodí zas na ulicu?!

lenuliatko84
1. sep 2020

Boze dalsia co spava s koko..tom a pride na ti az ked otehotnie.zeny vzpamatajte sa uz konecne

lenuliatko84
1. sep 2020

@gladys_07 si pis ze sa k nemu vrati,ked ho zacnu gule svrbiet.niektore nevedia co so sebou.chvalabohu e mam uzasneho chlapa

lenuliatko84
1. sep 2020

@nika82 taketo zeny nevedia co je ochrana.ked spavala s asocialom asi nebude lepsia

kitycat
1. sep 2020

@lenuliatko84 aj ona pojde ked ju zacne svrbiet...ak by mala pet pohromade uz by tam nebola... Ale chlapec bol cez vike d v pohode tak cez tyzden cusala. Obvini ju ze dieta nie je jeho a ona premysla ci sa vratit 🤦‍♀️

malinoismum
1. sep 2020

@katpox stačí nepriznať otca do rodného listu ako som to urobila ja.. a nemá nárok žiaden
(Ale ani výživné nemôže chcieť) ale za mna to bolo naj rozhodnutie v rovnakej situácii...

leskovael
1. sep 2020

Ideálne si robiť s takýmto debilom dieťa a potom plakať ako sa správa.... Ako sa asi bude správať k dieťaťu? Ďalšie dieťa, ktoré bude svedkom takéhoto správania medzi matkou a otcom.. Ak máš nejaký rozum, tak zostaneš u rodičov a k nemu sa už nevrátis. Ale z toho ako a čo píšeš, budeš u neho behom týždňa určite a určite tu o nejaký čas budeš zakladať ďalšiu tému v podobnom duchu..

andreatytler
2. sep 2020

Teraz ked si tehotna musis zacat mysliet nielen za seba ale aj za dieta. Musis urobit rozhodnutie ktore bude najlepsie pre dieta. Ak sa na to dieta tesis a mas ho rada predstav si ako ti bude ked vas o rok vyhodi z domu v noci a v snehovej fujavici. Chces vychovavat dieta s clovekom co je schopny takejto veci?

lauriema
2. sep 2020

Veľmi ta prosím, nevracaj sa k nemu! Budeš trpieť celý život, vráť sa k mamke, výchova dieťa, venuj sa sebe a dieťaťu!

stary_ujco
2. sep 2020

On ta skutočne miluje. Len to nevie dať najavo. Vieš, ako keď ta v škôlke ťahal tvoj nápadník za vlasy, lebo to nevedel inak vyjadriť. Choď za ním ešte dnes, budete žiť v láske, mieri a porozumení až kým nezazvoni zvonec. A ako bonus sa k tak uzasnemu chlapovi už žiadna iná nedostane. Jeho genofond bude už navždy len pre teba, budeš jediná rozsirovatelka tak skveleho materiálu

letfenixa
2. sep 2020

Už posielam lektvar na večnú lásku! To bude dobré!

miadi
3. sep 2020

Naco to tu pišeš? Chapem ze sa chces vystažovat ale znie to akoby si zvažovala ze sa k nemu vratiš. Radsej sa pytaj nejake pravne rady. Ako požiadat o vyživne atd. Tvoji rodicia boli na teba zli ze si nemala iny unik z domu ako k takemuto hajzlikovy co je na teba zly a agresivny? Nevies co je laska. Ak rodicia nepomozu Mozno brat? Ten chlap co Ta vyhodil z bytu ako špinavu handru ti este bude robit problemy 18rokov .. potrebujes pomoc a oporu rodiny. V najhorsom to mozes zvladnut aj sama. Ved nechces skoncit ako tyrana zena a co tvoje dieta ? Chces aby trpelo ked Ta -vas bude zas vyhadzovat z bytu do dazda?

Strana
z2