icon

Priateľ mi nadáva a je vulgárny

ivi85
25. jún 2020

Ahojte, idem si k vam po nestranne nazory.mam s partenrom s ktorym zijem 11 rokov 2,5 rocne dieta. dlho sme sa on snazili a jeho prichod na svet ako aj startovacia ciara boli velmi tazke....nas vztah uz aj pred dietatom nebol idealny no teraz je to cista katastrofa.je priserny cholerik, vkuse, na vsetko a na vsetych iba nadava. jeho slovnik je vulgarny aj pred synom. nonstop iba nadava.staci mu malicko, hoc ked neurobim co chce do par sekund a uz je scena na svete.zacne mi nadavat, urazat ma, ziapat, a to vsetko pred malym. drobec ho ma rad, ked sme sami doma tak stale hovori tato sem, tato tam...no sam s nim malokedy chce byt, vzdy uteka za mnou.partner nema ziadnu trpezlivost, ocakava ze maly ho bude uz v tomto veku na slovo posluchat a ze bude iba dobrucky....ak tak nieje, je ohen na streche.to iste ocakava aj odomna, poslusnost a respekt.potrebuje mat doma vyupratovane co je u nas problem kedze maly je dost narocny.ja by som sa aj mala kam odsahovat , pri partnerovi som uz s psychikou na tom zle,a viem ze pre male deta su taketo hadky a ataky velmi zle. problem je ze s malym riesime lekarov koli podozreniu na autizmus. a ja si uvedomujem ze ak sa dg potvrdi, bude s nim treba neustale chodit na rozne terapie, ja som bez auta a neviem soferovat a financne si to neviem predstavit utiahnut.mam sice nasetrene, no v takomto pripade by sa peniaze rychlo minuli a co potom.a desim sa toho ako by som zvladala sama dieta s takouto diagnozou,viem ze bude potrebovat pevnu ruku a otca ,preto tak vaham a neviem co je horsie....vdaka za precitanie a nazory, pripadne osobnu skusenost

Strana
z2
ivi85
autor
26. jún 2020

@denissa007 Ahoj,no keby to bolo tak jednoduché tak tu už asi nie som. Embryo je moje vajíčko a partnerova spermia a vlozia Ti ho iba ak máš písomný súhlas biologického vlastníka materiálu ktorý to musí podpísať pred lekárom...Práveže prejavy drobca sú takmer rovnaké či sme pohádani alebo nie.samozrejme keď máme dobré dni tak aj syn je viditeľne šťastnejší no tie znaky pre ktoré riešime lekárov sú nemenné.samozrejme viem že jeho správanie je podmienené aj prostredím ktorom vyrasta no on je taký svojsky už od malého babetka

sofia1
26. jún 2020

Máš len 1 život a chces byť šťastná ,usmiata,neterorizovana nejakým chrapunom.Odist určite ,ak máš kde.Nie si prva ani posledna.drzim palce❤

0kristina0
26. jún 2020

@ivi85 ty chces uprednostnit svoje stastie pred stastim svojho dietata, uvedomujes si to? Nechces sa vzdat embria na ukor toho, ze tvoj syn bude vyrastat v nezdravom prostredi. Odpozoruje spravanie svojho otca a bude rovnaky vo vztahoch ako tvoj muz. Toto chces? Co ti je prednejsie? Syn alebo embrio?

Strana
z2